Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Élite Lenguas βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης.Το σχολείο έχει ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών και άφθονους εκπαιδευτικούς.Οι εκπαιδευτές είναι ισπανοί που έχουν πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στις δυτικές γλώσσες. Ειδικεύεται στην διδασκαλία ισπανικών γλωσσών (A1-C2), στην προληπτική συμβουλευτική της DELE, κλπ., Με πλούσια εμπειρία και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.98014_97793_Laescuela.jpg

Το σχολείο έχει ευέλικτα ωράρια εργασίας και άριστους διδακτικούς πόρους, ειδικεύεται στην ισπανική διδασκαλία σε διάφορα επίπεδα (A1-C2) και προ-εξέταση στο DELE, με πλούσια εμπειρία και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Για τους ξένους φοιτητές που έχουν ανάγκη, προσφέρουμε μαθήματα διορθωτικών μαθημάτων σε ένα κολέγιο για να βοηθήσουμε τους μαθητές με γλωσσικά εμπόδια να κατανοήσουν το περιεχόμενο του μαθήματος, να καλλιεργήσουν τη σκέψη ξένων γλωσσών, να ξεπεράσουν με ακρίβεια και γρήγορα τις δυσκολίες της γνώσης και να προσαρμοστούν καλύτερα στη ζωή της πανεπιστημιούπολης.

Ταυτόχρονα, μέσα από την «τάξη ενοποίησης» που ανοίγεται το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, οι δραστηριότητες μετά το σχολείο όπως φαγητό, χορός, επισκέψεις σε μουσεία κλπ., Που πραγματοποιούνται ακανόνιστα κάθε εβδομάδα, αισθάνεστε την γοητεία της ζωής στη Δύση, διασχίζετε τα πολιτιστικά εμπόδια μεταξύ περιοχών και παίζετε εύκολα και χαλαρώνετε. Μάθηση.

Προσφέρουμε επίσης μειωμένες υπηρεσίες θεώρησης και διαμονής για τους Κινέζους φοιτητές με αδύναμη γλωσσική βάση. Δεν είστε πλέον μόνοι σας.

Η Élite σας περιμένει ανά πάσα στιγμή!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

ELITE Lenguas

Ένα συμπαγές μάθημα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ακρόασης, της ομιλίας, της ανάγνωσης και της γραφής, δίνοντας στους φοιτητές μια ολο ... [+]

Ένα συμπαγές μάθημα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ακρόασης, της ομιλίας, της ανάγνωσης και της γραφής, δίνοντας στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη μελέτη για τη Δυτική γλώσσα και τη συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους μέσα από διάφορες ασκήσεις στην τάξη.

Το σχολείο μας επιμένει σε μικρές τάξεις και δεν υπάρχουν περισσότεροι από 9 μαθητές σε κάθε τάξη για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα διδασκαλίας, να δώσουν προσοχή στην μαθησιακή κατάσταση κάθε μαθητή και να αφήσουν τους μαθητές να έχουν μια ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση με τον δάσκαλο κατά τη διάρκεια της τάξης.... [-]

Ισπανία Madrid
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 53 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά