EUSA Centro Universitario

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το EUSA είναι ένα από τα εκπαιδευτικά στοιχεία που αποτελούν την πανεπιστημιούπολη του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σεβίλλης, μια μοναδική διαμόρφωση με δύο τοποθεσίες στη Σεβίλλη, στην καρδιά της πόλης και στη La Cartuja. Η πανεπιστημιούπολη έχει έναν τρέχοντα φοιτητικό πληθυσμό άνω των 2000 με 15% διεθνείς. Αυτό το εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον συνδέεται άμεσα με τον κόσμο των αναγκών της αγοράς εργασίας και της αγοράς εργασίας, προωθώντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα με μοναδικά εκπαιδευτικά Pathways .

Άλλα συστατικά της πανεπιστημιούπολης περιλαμβάνουν τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης, το Nuevas Profesiones, προσφέροντας διπλώματα τριετούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε έως και 14 διαφορετικούς τομείς. και το Escuela de Negocios Business School, με 18 διαφορετικά πτυχία Professional.

Το EUSA είναι ένα από τα εκπαιδευτικά συστατικά που αποτελούν το Campus Formativo του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σεβίλλης, μια μοναδική διαμόρφωση που βρίσκεται στην καρδιά της Σεβίλλης, η οποία εξυπηρετεί από την έναρξή της τις μαθησιακές ανάγκες περισσότερων από 55.000 εθνικών και διεθνών φοιτητών. Αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον συνδέεται άμεσα με τον κόσμο των επιχειρήσεων και των αναγκών της αγοράς εργασίας, προωθώντας την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και προσθέτοντας αξία στη σημερινή κοινωνία.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα στην Ευρώπη, που προωθεί τη διαπολιτισμική ανταλλαγή και τη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών που ολοκληρώνουν προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, μεταπτυχιακές και επαγγελματικές σπουδές. Συμπληρώνουμε την ακαδημαϊκή μας προσφορά για επισκέπτες φοιτητών με μαθήματα Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού που παρέχονται σε ένα ευρύ φάσμα μορφών.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εκπαιδευτικές ευκαιρίες για εισερχόμενους και εξερχόμενους μαθητές που μπορούν να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους, τις δεξιότητές τους και την απασχολησιμότητά τους μέσω διεθνών συμφωνιών στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Οραμα

Το όραμά μας είναι να διατηρούμε προγράμματα που καλύπτουν τις παγκόσμιες ανάγκες όλων των μαθητών μας.

Αξίες

  • Λειτουργεί με Ακαδημαϊκή Ακεραιότητα
  • Προώθηση της παγκόσμιας κατανόησης και δέσμευσης
  • Στόχευση προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης δεξιοτήτων μαθητών
  • Με στόχο την καινοτομία και την απασχολησιμότητα
  • Έχοντας κατά νου την Υγεία & Ασφάλεια Προσωπικού, Σχολής & Φοιτητών

136862_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Κατάσταση μαθητή

Οι διεθνείς φοιτητές που αποφασίζουν να συμμετάσχουν στην EUSA μπορούν να το κάνουν με τρεις επίσημους τρόπους, ανάλογα με το πτυχίο ή το πιστοποιητικό που επιθυμούν να αποκτήσουν.

Κατάσταση Φοιτητή Πτυχίου: Η EUSA προσφέρει επίσημα, διαπιστευμένα πτυχία ECTS και οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε οποιοδήποτε από αυτά πληρούν ένα σύνολο απαιτήσεων. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πτυχία μας.

Erasmus + Student Status: Η EUSA διατηρεί διεθνείς συμφωνίες ανταλλαγής με διάφορα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επίσκεψη φοιτητή Κατάσταση: το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, και το EUSA ως ένα από τα συνδεδεμένα κέντρα του, παρέχει την επιλογή εγγραφής στα επίσημα μαθήματά του ως επισκέπτης σπουδαστή. Αυτή η κατάσταση επιτρέπει τη δημιουργία προγραμμάτων μελέτης στο εξωτερικό, συνήθως διάρκειας ενός εξαμήνου. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης για λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την κατάσταση ή ελέγξτε τα προγράμματά μας για να κατανοήσετε τις πολιτικές, τα μαθήματα, τα ημερολόγια κ.λπ.

Η επίσκεψη φοιτητών στην EUSA μπορεί να το κάνει ως ελεύθεροι μετακινούμενοι, όσοι έρχονται χωρίς συμφωνία μεταξύ της EUSA και του ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους, ή ως φοιτητές προγράμματος συνεργατών. Ελέγξτε τις πολιτικές μας σχετικά με την κατάσταση και την πληρωμή των μαθητών.

Κλίμακα βαθμολόγησης

Η EUSA ακολουθεί το πανεπιστήμιο της Σεβίλλης στην κλίμακα αριθμητικής και γραμμικής βαθμολογίας. Το παρακάτω γράφημα περιλαμβάνει βαθμούς και μια σύντομη σημείωση για οδηγίες ισοδυναμίας.

Συμβουλευτείτε το γράφημα μεταβιβασιμότητας για έναν πληρέστερο οδηγό σχετικά με την ισοδυναμία βαθμού σε ένα πλήθος διαφορετικών ακαδημαϊκών συστημάτων (σημειώστε ότι αυτό το διάγραμμα μεταβιβασιμότητας προορίζεται ως προσέγγιση ισοδυναμίας για διαβούλευση · η τελική ισοδυναμία θα καθοριστεί από τα ιδρύματα της χώρας).

Αριθμητικός Γράμμα Σημείωση
Από 0 έως 4,9 Suspenso (SS) Αποτυγχάνω
Από 5 έως 6,9 Aprobado (AP) Πέρασμα / βαθμός Γ
Από 7 έως 8,9 Αξιοσημείωτο (NT) Πέρασμα / Βαθμός Β
Από 9 έως 10 Sobresaliente (SB) Πέρασμα / βαθμός Α
TBD Matrícula de Honor Περνώντας με τιμές
TBD Χωρίς παρουσία Ατελής

Παρουσία

Απαιτείται παρακολούθηση στο 75% των συνεδριών ανά μάθημα σύμφωνα με τους κανονισμούς του EUSA Centro Universitario. Τυχόν απουσίες που υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο 25%, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από την πρόωρη αναχώρηση, θα οδηγήσουν σε βαθμούς ποινής που θα οδηγήσουν σε πιθανή αποτυχία του μαθήματος. Μια ακαδημαϊκή επιτροπή, συμπεριλαμβανομένου του Προϊσταμένου Σπουδών, του Διευθυντή του Διεθνούς Γραφείου και του εκπαιδευτή του μαθήματος που επηρεάζεται από υπερβολική απουσία, θα συνέλθει για να καθορίσει κυρώσεις και εξαιρέσεις που πρέπει να γίνονται κατά περίπτωση. Οι εκπαιδευτές θα καταγράφουν την παρακολούθηση καθημερινά.

Οι μαθητές θα πρέπει να ζητούν αρχεία παρακολούθησης από τους εκπαιδευτές σε τακτική βάση για να επαληθεύουν εάν έχουν υπερβεί τα όρια απουσίας. Τα μαθήματα συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα, 2 ώρες ανά συνεδρία. Άλλες μορφές μπορούν κατ 'εξαίρεση να προτιμηθούν.

Τοποθεσίες

Σεβίλλη

Address
C/Plácido Fernández Viagas, 4
Σεβίλλη, Ανδαλουσία, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη