Escuela Unidad Editorial

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας της Εκδοτικής Μονάδας είναι το σπουδαιότερο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ισπανία που συσχετίζεται με μια μεγάλη ομάδα Media Editorial Unit, ιδιοκτήτρια των εκβολών EL MUNDO, BRAND, EXPANSION, TELVA και YO DONA.

Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2011, η σχολή συντακτικής μονάδας έχει επιτύχει αυτή τη στιγμή μια μεγάλη διαφοροποίηση των εκπαιδευτικών προϊόντων της και σήμερα διαθέτει 6 μεταπτυχιακά προγράμματα και 2 εξειδικευμένα μαθήματα, όλα με πτυχίο πανεπιστημίου. Προσφέρει επίσης εξειδικευμένα μαθήματα, προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης, εργαστήρια και δημοσιογραφία και συνέδρια επικοινωνίας που συνδέονται στενά με τις κύριες επικεφαλίδες του ομίλου.

Οι καθηγητές της Σχολής είναι επαγγελματίες της Εκδοτικής Μονάδας και σχετικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών.

Η Σχολή της ΕΕ, που εδρεύει στην καρδιά της εταιρείας στη Μαδρίτη, έχει περισσότερους από 1.800 φοιτητές, επαγγελματίες, πρόσφατους πτυχιούχους και φοιτητές, οι οποίοι συνοδεύονται από ένα σαφές πάθος για την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία.

Επιλέξτε τη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας συνθήκες και την προηγούμενη σας κατάρτιση για να μάθετε δημοσιογραφικές τεχνικές ή εξειδικευμένη επικοινωνία.

Μάθετε τι σας αρέσει, με τους καθηγητές που πάντα θέλατε να έχετε.

Τι προσφέρουμε

Το EscuelaUE προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση, εξαιρετικά εξειδικευμένη και πολύ κοντά στην επαγγελματική πραγματικότητα της εποχής, βυθισμένη όπως είναι, σε μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης μεγάλου κύρους και φήμης στην Ισπανία. Οι καθηγητές της Σχολής είναι επαγγελματίες της Εκδοτικής Μονάδας και σχετικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών. Το σχολείο της ΕΕ, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της εταιρείας στη Μαδρίτη (Ισπανία), έχει πάνω από χίλιους σπουδαστές, επαγγελματίες, πρόσφατους πτυχιούχους και φοιτητές οι οποίοι συνοδεύονται από ένα σαφές πάθος για επικοινωνία και δημοσιογραφία.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Διαμεσολάβηση Προγράμματα

Τα διμηνιαία προγράμματα της Σχολής Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας της Συντακτικής Μονάδας πραγματοποιούνται κατά τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο. Πρόκειται για συμπληρωματική εκπαίδευση σε εκείνη που έλαβε στο πανεπιστήμιο, με υψηλό πρακτικό περιεχόμενο και εξειδίκευση.

διαφορά έγκειται αξία μας στο γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε αυτούς τους κλάδους. Επιπλέον, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλα σχολεία Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας, καθώς έχουμε μια ευρεία και πολύ ενοποιημένη προσφορά κατάρτισης, βασισμένη στα προγράμματα Master, μερικά από τα οποία ήδη γιορτάζουν την XIX έκδοση τους.

πτυχίο ΑΕΙ

Η Σχολή Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας της Συντακτικής Μονάδας συνεργάζεται με αρκετά ισπανικά πανεπιστήμια. Στην πραγματικότητα, όλα τα μεταπτυχιακά τους προγράμματα έχουν πτυχίο πανεπιστημίου. Επιπλέον, τα προγράμματα μεταξύ των εξάμηνων πιστοποιούνται από την ίδια τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας. Σήμερα, η EscuelaUE έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας με τα ακόλουθα πανεπιστήμια:

  • Πανεπιστήμιο CEU-San Pablo
  • Carlos III Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης
  • Πανεπιστήμιο Rey Juan Carlos

Πανεπιστήμια LATAM

Διεθνείς ακαδημαϊκές αποστολές, διμερές πρόγραμμα και κατάρτιση με ευρωπαϊκά προσόντα για φοιτητές από τη Λατινική Αμερική.

Περισσότερο από το 20% των φοιτητών της Σχολής Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας της Συντακτικής Μονάδας προέρχονται από τη Λατινική Αμερική .

Σήμερα η Σχολή έχει υπογράψει συμφωνίες με το Ίδρυμα Καρολίνα, το Fundación Beca de México και με πολλά από τα κύρια πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής .

129106_Colaborado.jpg

Γιατί Μαδρίτη;

Η Μαδρίτη είναι μια συναρπαστική πόλη, γεμάτη ψυχαγωγία, πολιτισμός και επιχειρηματικές ευκαιρίες, ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Η Μαδρίτη είναι μια σύγχρονη πόλη με μια δυναμική κοινωνία που δεν έχει ξεχάσει πώς να απολαύσει τη ζωή. Η καλή υποδομή, όπως οι υποδειγματικές δημόσιες συγκοινωνίες, προσφέρει άνετη κινητικότητα. Το μετρό της Μαδρίτης είναι ένα από τα πιο αποδοτικά και σύγχρονα στην Ευρώπη.

Η Μαδρίτη είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία. Έχει ένα ιστορικό κέντρο που εκτιμάται παγκοσμίως. Η Μαδρίτη de los Austrias, το Barrio de Las Letras, ο καθεδρικός ναός Almudena, το Βασιλικό Παλάτι ή τα μουσεία όπως το Μουσείο Prado ή το Reina Sofía που προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε τα εμβληματικά του εστιατόρια, τα θέατρα, τις συναυλίες, τις εκθέσεις ή τους υπαίθριους χώρους του, όπως το Retiro ή το Trail, τα οποία αποτελούν ακόμα ένα αξιοθέατο για τους επισκέπτες.

Θεωρείται μια ασφαλής πόλη, η οποία προσελκύει τόσο τουρίστες όσο και επιχειρηματίες, είναι το πολιτικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Η πόλη είναι γεμάτη ζωή και διασκέδαση.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη