Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1989, η IEB ήταν το πρώτο κέντρο μελέτης της Ισπανίας αφιερωμένη αποκλειστικά στην εκπαίδευση σε οικονομικά, ένα μεταπτυχιακό στις χρηματοπιστωτικές αγορές και Αξιών, μόνο εκείνη τη στιγμή και χρηματοδοτείται από το Χρηματιστήριο της Μαδρίτης.

Από τότε, περισσότεροι από 85.000 φοιτητές και επαγγελματίες έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες από τις εκπαιδευτικών προγραμμάτων του IEB.

Το 1994, IEB ήταν πρωτοπόρος στην παροχή μια διπλή βαθμό, φοιτητές που σπουδάζουν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης Masters ταυτόχρονα στο Χρηματιστήριο του IEB. Στη συνέχεια, η IEB θα υπαγωγής κέντρο στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, ένα από τα παλαιότερα και πιο έγκριτα πανεπιστήμια στην Ισπανία, και αργότερα και στο Rey Juan Carlos University. Η IEB έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου ένα μεγάλο κατάλογο των Masters, από το MBA στην πιο εξειδικευμένα σε διάφορες οικονομικές και νομικές περιοχές.

Το 2003 η IEB ξεκίνησε την διεθνή καριέρα του με τη συμμαχία με το London School of Economics, ένα θεσμικό όργανο της παγκόσμιας αναφοράς με 20 νομπελίστες και μαθητές από 5 ηπείρους. Διεθνής ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει από τότε.

Από τα τέλη της δεκαετίας του '90, επεκτάθηκε σημαντικά εκπαιδευτικά προσφορές του IEB, με τη δημιουργία της ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης χώρο για τους Ισπανούς και τους διεθνείς εταιρικούς πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Ήδη από την ίδρυσή της, η IEB έχει αφιερώσει σημαντικούς πόρους για την έρευνα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, με πολλά παρατηρητήρια. Ανάμεσα στις πολυάριθμες ερευνητικές δημοσιεύσεις IEB βρίσκεται aestimatio, Η IEB International Journal of Finance, με τη συμμετοχή των δύο βραβεία Νόμπελ.

παρουσία IEB σε μεγάλες τομεακών φόρουμ είναι σαφής: το 2008 η IEB εντάχθηκε CLADEA (αμερικανικό Συμβούλιο της Λατινικής Διαχείρισης σχολεία), το πιο σημαντικό της Λατινικής Αμερικής Ένωση των Σχολών Επιχειρήσεων? το 2011 AACSB (Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων), η κορυφαία ένωση των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων των ΗΠΑ.? Δύο χρόνια αργότερα έγινε μέλος του EFMD (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για develpoment Διαχείρισης), η κορυφαία ένωση των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη? και, τέλος, από το 2012 είναι μέλος της ισπανικής Ένωση Σχολείων και διαχείρισης.

Σήμερα, η IEB προσφέρει περίπου 100 εκπαιδευτικά προγράμματα, που καλύπτουν μια σταθερή ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε βαθμό και Masters, ένα τεράστιο κατάλογο των μαθημάτων Executive Education και ένα σημαντικό Θερινό Σχολείο.

Η μάθηση στην πράξη

διδασκαλία του κινητήρα στο IEB

Η μεθοδολογία IEB μάθηση μέσω της πράξης τονίζεται από τη μελέτη των πραγματικών περιπτώσεων τοπική και τη διεξαγωγή προσομοιώσεις των επιχειρήσεων και ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση των μαθητών με τα ίδια προβλήματα, τα διλήμματα και καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές που αντιμετωπίζουν πραγματική ζωή.

Οι μαθητές πρέπει να διαχειρίζονται τα ίδια ακριβώς κατάσταση με τις στιγμές της εταιρείας αβεβαιότητας, οι διαπραγματεύσεις, την πίεση, τις προθεσμίες, απρόβλεπτα γεγονότα, κ.λπ. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εκπαιδευτικοί έχουν δώσει στο παρελθόν ένα πλαίσιο τεχνικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές πρέπει να βασίζεται, κάνοντας πράξη αυτά που έχουν μάθει να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις.

Μέσα από αυτόν τον οδηγό κατάρτισης, μπορείτε να μάθετε σε ένα πρακτικό, φυσικό και διαισθητικό τρόπο να κάνουν τις καλύτερες αποφάσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

IEB - Executive Education

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Ισπανικό Γραφείο για την Κλιματική Αλλαγή. Το πρόγραμμα θα καταλάβει, από πρακτική άποψη, τις θεμελιώδεις στρατηγικές για τ ... [+]

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Ισπανικό Γραφείο για την Κλιματική Αλλαγή Μετά την ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 2015, η κλιματική αλλαγή βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ατζέντας, να γίνει ένα στρατηγικό πυλώνα και θέτουν σημαντικές προκλήσεις και τις ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κυβερνήσεις, ιδρύματα, εταιρείες και την κοινωνία στο σύνολό της πρόσωπο ένα νέο πρότυπο, που βασίζεται σε ένα μοντέλο ανάπτυξης με χαμηλές εκπομπές άνθρακα.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
147 ώρες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά