IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

3

1

Καινοτόμοι επαγγελματίες για τον αστικό και οικιακό βιότοπο.

Αιώνες κοινών επιρροών έχουν επισημάνει τις ιστορικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας. Μπορούμε να θυμηθούμε την ισπανική κυριαρχία στο Μιλάνο, διήρκεσε σχεδόν δύο αιώνες, και στη νότια Ιταλία. Κατά κάποιο τρόπο, η απόφαση ότι η Ισπανία θα ήταν η πρώτη χώρα εκτός Ιταλίας που φιλοξένησε τις πανεπιστημιουπόλεις του IED ήρθε φυσικά.

Σε αυτήν την πόλη, ένα από τα σημαντικότερα στον κόσμο και ένα σταυροδρόμι των ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών πολιτισμών, η IED αναπτύσσει τη διδασκαλία της στο σχεδιασμό στις παραδοσιακές της περιοχές (Σχεδιασμός, Μόδα, Εικαστικές Τέχνες και Επικοινωνία), εφαρμόζοντας επίσης καινοτόμους τομείς εκπαιδευτές επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν αλληλεπιδράσεις, υπηρεσίες και συστήματα που εστιάζουν την προσοχή στο άτομο. Αυτοί είναι επαγγελματίες που έχουν συνείδηση σύγχρονων θεμάτων ικανών να σχεδιάσουν σύμφωνα με περιβαλλοντικές, ηθικο-κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές απαιτήσεις.

Σχέδιο

Για χρόνια, οι σπουδαστές μας διακρίθηκαν επαγγελματικά, τρέφοντας τόσο το φαινόμενο και την παραγωγή της Ιταλίας στις χώρες καταγωγής τους με τη δημιουργικότητα και την ικανότητά τους.

4

5

Το IED Design είναι η συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη απάντηση του σχολείου στις αμέτρητες και διαφοροποιημένες απαιτήσεις της επαγγελματικής κοινότητας σχεδιασμού.

Αυτές τις μέρες, ο σχεδιασμός αποτελεί βασικό συστατικό σε κάθε τομέα παραγωγής, συνεισφέροντας σε περιεχόμενο, λέξη, κώδικες έκφρασης και μορφής και τεχνικές και λειτουργικές πτυχές. Τα έπιπλα, τα αξεσουάρ μόδας, τα αυτοκίνητα και το υλικό πληροφορικής είναι μόνο μερικοί από τους τομείς στους οποίους η εκτίμηση της αξίας του σχεδίου έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο σχεδιαστής είναι εξ ορισμού καινοτόμος μορφών και λειτουργιών, διερμηνέας και ταυτόχρονα πρόδρομος των αναδυόμενων αισθητικών γραμμών και των σύγχρονων λειτουργικών απαιτήσεων. Τα μαθήματα στο IED Design είναι σχεδιασμένα για να αναπτύξουν αυτά τα δώρα, ενώ παράλληλα ευνοούν την απόκτηση εκτεταμένων τεχνικών και σχεδιαστικών δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια εργαστηρίων και πολυάριθμων ενεργών συνεργασιών με κορυφαίες βιομηχανικές ανησυχίες.

Μόδα

90.000 επιχειρήσεις και 800.000 θέσεις εργασίας αποτελούν τα ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία του ιταλικού συστήματος μόδας. Εάν τα συσχετίσουμε ανά κάτοικο με τον πληθυσμό της χώρας, μεταφράζονται σε παγκόσμια υπεροχή όσον αφορά την ποιότητα, την ποσότητα και τον οικονομικό αντίκτυπο.

6

Η IED Fashion είναι μια πλήρης, εξαντλητική απάντηση στις όλο και πιο διαφοροποιημένες και εξειδικευμένες απαιτήσεις εκπαίδευσης που εκφράζονται από το σύστημα μόδας.

Ένα πλήρες σχολείο αυτόνομο, βασισμένο στην αρχή της διασταυρούμενης γονιμοποίησης και της πληρότητας των μεθόδων διδασκαλίας που, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του IED, συνδυάζει τη γνώση με την τεχνογνωσία, τη θεωρία και την πρακτική.

Θεμελιώδους σημασίας για αυτή την προσέγγιση είναι η σχέση του σχολείου με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που εργάζονται στην ιταλική επιχείρηση μόδας , τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιομηχανιών ιματισμού και δημιουργικών στον κόσμο. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον κλάδο έχουν επιτύχει επιτυχία και διεθνή φήμη ως αποτέλεσμα της ικανότητας του συστήματος μόδας να συνδυάζει το επιχειρηματικό πνεύμα με τη δημιουργικότητα και την αντίληψη της καινοτομίας.

Το IED Fashion δείχνει το δρόμο για τους μαθητές του να ζήσουν και να αισθάνονται αυτή την αίσθηση της μόδας, σε ένα αγκαλιαστικό σύνολο και στα μεμονωμένα μέρη του, ως αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών προοπτικών και συνδυασμού διαφορετικών επαγγελματικών δεξιοτήτων. Καθώς τα μαθήματα στοχεύουν στην κατάρτιση των επαγγελματικών προφίλ που είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία, αυτά κυμαίνονται από τα πιο καθαρά δημιουργικά έως τα στρατηγικά πεδία, από οργανωτικές μέχρι εμπορικές πτυχές, από το μάρκετινγκ έως την εργασία εικόνας και επικοινωνιών.

Εικαστικές τέχνες

Οι εικόνες και οι ήχοι, που είναι βυθισμένοι στη ζωή μας, μεταφέρουν αξίες και έννοιες που σχετίζονται με πολύ διαφορετικές περιοχές του παραγωγικού συστήματος, όπως η μόδα, το σχεδιασμό προϊόντων, όλες οι διαφορετικές περιοχές βιομηχανικής παραγωγής όπου εφαρμόζεται, ο πολιτισμός και η πολιτική.

7

Το IED Visual Arts είναι το δημιουργικό εργαστήριο όπου μπορείτε να μάθετε τα όργανα, τη συγκεκριμένη γλώσσα και τις εκφράσεις, τις νέες τεχνικές και την τεχνολογία που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός έργου οπτικών επικοινωνιών.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι εικόνες και οι ήχοι διαπερνούν την καθημερινότητά μας και είναι τα κύρια οχήματα που χρησιμοποιούμε για να μεταδώσουμε τις αξίες και τη σημασία των ιδεών και των προϊόντων μας, τα οποία μεταξύ τους είναι τόσο διαφορετικά, όπως η μόδα, ο σχεδιασμός, οι διάφοροι τύποι βιομηχανικής παραγωγής, και τη διαφήμιση. αλλά και σε πολιτιστικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς τομείς.

Ο τρόπος με τον οποίο μια «ιδέα ή σχέδιο» παρουσιάζεται δεν θεωρείται πλέον απλώς ως εξάρτημα. Προσδιορίζει και συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Η γνώση του τρόπου λειτουργίας του περιβάλλοντος με επαγγελματισμό και ικανότητα σημαίνει ότι έχετε ένα εκλεκτικό και ποικίλο πολιτισμικό υπόβαθρο, βασισμένο σε μια βαθιά κατανόηση τόσο των κοινωνικοπολιτιστικών πτυχών της κατάστασης, όσο και των νέων τεχνολογιών πληροφόρησης που αλλάζουν διαρκώς τον ρόλο των εικόνων και των ήχων της επικοινωνίας.

Σήμερα, κάποιος σχεδιάζει και παράγει μέσα στο σύστημα πολυμέσων, αλλά τα πολυμέσα πρέπει να εξεταστούν από δύο οπτικές γωνίες. την παρορμητική και συνεχή αλλαγή της ψηφιακής τεχνολογίας και την ταυτόχρονη συνύπαρξη άλλων τύπων μέσων που απαιτούν άλλες δεξιότητες και δημιουργικές ικανότητες.

Τα μαθήματα που προσφέρονται στο IED Visual Arts αποτελούν πηγή συνεχούς υπερηφάνειας και καθιστούν αυτό το σχολείο μοναδικό στο πανόραμα των ιταλικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Οι συνεχείς τεχνολογικές ενημερώσεις, στις οποίες έχουν πρόσβαση οι σπουδαστές, ακολουθώντας μια μακρά και ιστορική παράδοση, κάνουν αυτό το σχολείο ένα ερευνητικό εργαστήριο όπου μπορεί κανείς να πειραματιστεί για να αναπτύξει υψηλότερες δημιουργικές δεξιότητες, τόσο σε σχέση με το περιεχόμενο του προγράμματος, όσο και τη γλώσσα , συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση και προετοιμασία των φοιτητών τους και στην προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας του σήμερα.

Επικοινωνία

Η ιταλική αριστεία στον σχεδιασμό και στην ευγενή χειροτεχνία θα απαιτήσει όλο και περισσότερους επιχειρηματίες και στελέχη με μια προορατική στάση απέναντι στην τοπική παραγωγή

t

IED Communicaalt = "είναι alt =" η αρχική τιμή = "ted alt =" t alt alt = "training in alt =" η διαχείριση των επιχειρήσεων = "t of creaalt =" tivialt = διαδικασίες. ="trong>

Το αλφαριθμητικό = "tertal" = "t alt =" alt = "alt =" παραδοσιακά = "σχολεία οικονομικών, εμπορικό αλάτι =" tudies, communicaalt = "κυρίως σε alt =" οι ανάγκες του δημιουργού = "tivialt =" ty and aralt = "tisalt =" tic sensibilialt = "δεσμοί που Ialt =" taly είναι τόσο διάσημο για alt = "throughoualt =" t alt = .

IED Communicaalt = "περιοχή ενδιαφέροντος ="trong> Προτείνει διαχείριση = "t alt =" εκπαίδευση στην οποία ο σχεδιασμός alt = "σκέψης" είναι alt = "το επικρατέστερο =" t alt = "θέμα. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι η συνήθης διαμόρφωση του κόσμου του σχεδιασμού, η διαχείριση των οικονομικών και οικονομικών πτυχών όλων των επιχειρήσεων και οι οποίες είναι μια φυσική παράμετρος = "t οποιουδήποτε επαγγελματικού αλατιού =" εμπειρία.

Ο στόχος = "tive alt =" το σχολείο είναι alt = "alt =" εκπαίδευση ενός διαχειριστή που θα είναι σε θέση να προωθήσει και να διαχειριστεί, ως paralt = "t alt =" το managemenalt = "t alt = "η ομάδα σε μια δημιουργικότητα =" tive or more alt = "traditionalalt =" tional company, alt = "η ανάπτυξηmenalt =" t διαδικασία του νέου produalt = "ts και services, alt =" λήψη ηγετικό αλάτι = "traalt = ρόλος. Σε alt = "αυτή η αίσθηση, alt =" this paalt = "th of salt =" tudy reprezenten = "σε evolualt =" in alt = "alt =" tradialt = = "για να διευρύνουν την αρετή του" = "σε άσπρο =" όροι του αλατιού = "traalt =" tegy, services, managemenalt = "t, and markealt =" ting.

Όλα τα alt = "το μαθήματα που προσφέρονται από alt = "το IED Communicaalt =" ="trong> η περιοχή είναι αλάτι = "trongly aalt =" talt = "συντονισμένη alt =" alt = "alt =" θέματα της ύπαρξης = "tainable developmentmenalt =" t, boalt = "από environmenalt =" tal Οι μαθητές έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθήσουν το μάθημα των μαθημάτων, = "διαδικασία", δηλαδή alt = "thaalt =" εκτός από την κοινή δικαιολογία = "t alt =" οι αρχές του whaalt = "t is righalt =" t και necessary, ialt = "t acalt =" tual consalt = "tialt =" tualt = " "" = "" "=" "" "" "" "" "=" ="trong>

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004

Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 914 48 04 44

Προγράμματα

Δίπλωμα
Θερινά μαθήματα
Μαθήματα

FAQ

Άλλη