Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματίες για τις καινοτόμες και των εγχώριων αστικών βιότοπο.

Μαδρίτη, ζωτικής σημασίας, φωτεινά και επίκεντρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της τέχνης.

IED Μαδρίτη είναι μια ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση Κέντρο Τέχνης ανήκουν σε IED Design Group, ενός διεθνούς δικτύου της εκπαίδευσης στο Σχεδιασμό και Διαχείριση γεννήθηκε στην Ιταλία το 1966 και σήμερα έχει δεκατρία υποκαταστήματα εξαπλωθεί μεταξύ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το 2014 γιόρτασε την 20η επέτειό της? μια εμπειρία που έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης με ένα καινοτόμο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο ακαδημαϊκό μοντέλο ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας, η οποία έχει οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό μαθητών που χορηγούνται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κύρους , παρελαύνουν στις καλύτερες πασαρέλες και πραγματικά έργα, σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες.

IED Μαδρίτη προσφέρει υψηλότερο βαθμό στο σχεδιασμό, που ισοδυναμεί με βαθμό College, τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλότερο επίπεδο στην Ανώτατη Τεχνικός Πλαστικών Τεχνών και Σχεδίου, Δίπλωμα IED, μαθήματα διάρκειας ενός έτους, Masters, Εντατική Masters, Masters of Design και Καινοτομίας, Μαθήματα Μαθήματα εξειδίκευσης και το καλοκαίρι Τζούνιορ μαθήματα.

Από το άνοιγμά του, IED Μαδρίτη έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 σπουδαστές κάθε χρόνο και έχει 1.500 νέους φοιτητές.

σχέδιο

IED Σχεδιασμός ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και αναμένεται περιεχόμενο, τις γλώσσες, εκφραστική και λειτουργική κωδικούς στους πιο ποικίλους τομείς.

Σχεδιασμός Προϊόντων, Interior Design, έπιπλα δρόμο, το σχεδιασμό αξεσουάρ μόδας, αυτοκινήτων είναι μερικοί τομείς όπου η αξία του σχεδιασμού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την έννοια, ο σχεδιαστής, ως πρωτοπόρος της μορφές και λειτουργίες, παρέχει τις τάσεις και τις λειτουργικές απαιτήσεις της στιγμής και αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της.

IED Σχεδιασμός μαθημάτων αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες που οι μαθητές αποκτούν τεχνικές δεξιότητες μέσω της συμμετοχής σε εργαστήρια και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

μόδα

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της μόδας είναι απαραίτητη και έχει δεσμευτεί σε σημαντικές διεθνείς σχεδιαστές.

Το σχολείο διδάσκει πώς να ζούμε και να αισθάνονται μόδας σε όλες τις πτυχές της να συνεργαστεί με τον επαγγελματισμό και την καινοτομία με τις νέες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, τη δημιουργική στρατηγική, την οργανωτική εμπορικές, marketing σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εικόνα και την επικοινωνία.

οπτική επικοινωνία

IED Οπτικής Επικοινωνίας είναι η δημιουργική εργαστήριο όπου τα όργανα μάθει, επικοινωνιακές και εκφραστικές γλώσσες, νέες τεχνικές και δεξιότητες για να αναπτύξουν σχέδια τεχνολογίες οπτικής επικοινωνίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οπτικοακουστικά στοιχεία αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι το κύριο όχημα της αξίες και έννοιες που μεταφέρουν τις ιδέες και τις παραγωγικές πραγματικότητες, συμπεριλαμβανομένων τόσο διαφορετικές όπως η μόδα, το σχεδιασμό, διάφορες βιομηχανική παραγωγή, διαφήμιση αλλά και τον πολιτισμό, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Η ύπαρξη μιας έννοιας ή έργο, μακριά από το να είναι μια απλή αξεσουάρ, συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Μετακίνηση με τον επαγγελματισμό και την αρμοδιότητα στον τομέα αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εκλεκτικό, cross-πολιτισμό, που ιδρύθηκε σε μια εμπεριστατωμένη γνώση της μιας πλευράς του κοινωνικο-πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και από την άλλη, των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας αλλάζουν συνεχώς το χαρτί εικόνων και ήχων στην επικοινωνία.

Σήμερα αναμένεται και παράγεται στο σύστημα πολυμέσων? αλλά τα πολυμέσα θα ερμηνεύεται πάντα σε δύο προοπτικές: την ορμητική και σταθερή ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και, ταυτόχρονα, τη συνύπαρξη διαφορετικών οπτικοακουστικών μέσων που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις και τη δημιουργικότητα.

Οι IED μαθήματα Οπτικής Επικοινωνίας είναι ένα στοιχείο του πλούτου που κάνει αυτό το σχολείο ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης στο εσωτερικό της ιταλικής πανόραμα. Η συνεχής ενημέρωση των διαθέσιμων τεχνολογιών για τους μαθητές να κάνουν, χάρη σε μια μακρά παράδοση, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο βιώνεται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τόσο το περιεχόμενο και τις γλώσσες, επιτρέποντας έτσι εκπαιδεύσει και να τύχουν οι μαθητές τους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Διαχείρισης & Επικοινωνίας

Η πρόταση της εκπαίδευσης IED Διαχείρισης ανταποκρίνεται σε μια συνεχή ανάγκη για νέους επαγγελματίες στην εξαιρετικά δυναμική και επέκταση στους τομείς: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

Η σχολή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων για την συνεχή παραγωγή και τεχνολογικών μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του σχολείου συμπληρώνεται από μια άμεση σχέση με τους επαγγελματίες, τη μελέτη των απαιτήσεων της αγοράς, την ένταξη σε ομάδες μελέτης και ανάλυσης για την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μάθημα χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία που βασίζεται σε επαγγελματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε, γύρω από ένα projectual πυρήνα, αναπτύσσονται ορισμένα βασικά θέματα σε ... [+]

Το μάθημα χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία που βασίζεται σε επαγγελματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε, γύρω από ένα projectual πυρήνα, αναπτύσσονται ορισμένα βασικά θέματα σε αυτή τη σύγχρονη σχεδίαση και εκπαίδευση. Αυτή η δομή καθιστά δυνατή την εκμάθηση με το σχεδιασμό και την εκπαίδευση των φοιτητών μας στις διαδικασίες σχεδιασμού και στα ψηφιακά και επικοινωνιακά εργαλεία αιχμής που εφαρμόζονται στο γραφικό σχεδιασμό. Επιπλέον, κάθε έργο διευθύνεται από σημαντικούς επαγγελματίες επαγγελματίες, οι οποίοι καθοδηγούν τους μαθητές μας μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού και της μεθοδολογίας ενός πραγματικού έργου απεικόνισης.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το δίπλωμα Videogames του IED παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, τόσο τεχνικές όσο και δημιουργικές, και για τις δραστηριότητες των βιντεοπαιχ ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: Δίπλωμα IEDΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Οπτική επικοινωνία IEDΠιστώσεις IED: 180Διάρκεια: 3 έτηΏρες: Πρωί και απόγευμα από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.Βοήθεια: ΕπιτόπουΤίτλος: Ιδιωτικός

Το δίπλωμα Videogames του IED παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, τόσο τεχνικές όσο και δημιουργικές, και για τις δραστηριότητες των βιντεοπαιχνιδιών, για να εγγυηθούν την επαγγελματική τους επιτυχία στον κλάδο του διαδραστικού περιεχομένου. Μια ολοένα και πιο ισχυρή βιομηχανική και οικονομική δύναμη, σε συνεχή καινοτομία.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μάθημα αυτό εκπαιδεύει έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα στη δημιουργία της εικόνας μόδας και της ταυτότητας, ικανό να συντονίζει τις διαδικασίες επικοινωνίας στον τομέ ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: Δίπλωμα IEDΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Εργαστήριο μόδας IEDΠιστώσεις IED: 180Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος 2019Διάρκεια: 3 έτηΏρες: Πρωί και απόγευμα από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.Βοήθεια: ΕπιτόπουΤίτλος: ΙδιωτικόςΤέλη εγγραφής: € 2500Δίδακτρα: 9200 €Δίδακτρα (κάτοικοι εκτός ΕΕ): € 10500

Το μάθημα αυτό εκπαιδεύει έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα στη δημιουργία της εικόνας μόδας και της ταυτότητας, ικανό να συντονίζει τις διαδικασίες επικοινωνίας στον τομέα της μόδας.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Θερινά μαθήματα

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το καλοκαιρινό μάθημα Design in Gastronomy διδάσκεται στα αγγλικά και χωρίζεται σε δύο τμήματα: το πρώτο διαρκεί 2 εβδομάδες, από τις 10 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου. Το τε ... [+]

Το καλοκαιρινό μάθημα Design in Gastronomy διδάσκεται στα αγγλικά και χωρίζεται σε δύο τμήματα: το πρώτο διαρκεί 2 εβδομάδες, από τις 10 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου. Το τελευταίο τετράγωνο, από τις 24 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου, θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στην ισπανική περιοχή La Rioja, γνωστή για το κρασί της.

Σκοπός: Το μάθημα σχεδιάζεται έτσι ώστε οποιοσδήποτε συνδέεται με τον κόσμο του σχεδιασμού και / ή της γαστρονομίας να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις για να κατανοήσει τη σχέση μεταξύ τους και να κινηθεί πιο άνετα και επαγγελματικά μεταξύ των δύο.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain),Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το καλοκαιρινό μάθημα για την ψηφιακή στρατηγική και τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίζεται σε δύο μέρη, κάθε μία από τις οποίες διαρκεί δύο εβδομάδες. ... [+]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ Η σειρά μαθημάτων ψηφιακής στρατηγικής και κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης χωρίζεται σε δύο μέρη, κάθε μία από τα οποία διαρκεί δύο εβδομάδες.

Στόχοι μαθήματος:να αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση του έργου που επιτελείται από έναν Στρατηγικό Σχεδιαστή και το Social Media Manager.να μάθουν να αναπτύσσουν μια alt = "στρατηγική κοινωνικών μέσων για οποιαδήποτε μάρκα ή ίδρυμα.να μάθουν να χρησιμοποιούν τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσουν ένα μήνυμα μάρκας στα κοινωνικά δίκτυα και να παρακολουθήσουν τις υπάρχουσες αναφορές και συνομιλίες.να εμβαθύνουμε σε υπάρχοντα κανάλια και να μάθουμε για τους κανονισμούς και την επαγγελματική δεοντολογία.... [-]
Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ανακαλύψτε ένα νέο όραμα της δεξιοτεχνίας και των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στον σχεδιασμό δερμάτινων τσαντών. Μια εμπειρία τριών εβδομάδων που περιλαμβάνει ένα τ ... [+]

Ανακαλύψτε ένα νέο όραμα της δεξιοτεχνίας και των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στον σχεδιασμό δερμάτινων τσαντών. Μια εμπειρία τριών εβδομάδων που περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο λίκνο δερμάτινου σχεδιασμού : Ubrique (Cádiz).

Αρχείο μαθημάτωνΤύπος μαθήματος: ΚαλοκαίριΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Εργαστήριο μόδας IEDΗμερομηνία έναρξης: 08 Ιουλίου 2019Διάρκεια: 3 εβδομάδεςΏρες: Βραδιά και νύχτα Από τις 4.30 έως τις 9.30 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 4.30 μ.μ. έως τις 19.30 την ΠαρασκευήΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροαίρεση: Ιδιωτική Στο τέλος του μαθήματος, θα παραδοθεί δίπλωμα και πιστοποιητικό που πιστοποιεί ότι το ίδιο έχει ολοκληρωθεί και περάσει επιτυχώς.Στοχεύει: Σχεδιάστε φοιτητές, επαγγελματίες ή σχεδιαστές από τον κόσμο της μόδας με την ευρύτερη έννοια ή ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας στον τομέα του σχεδιασμού των εξαρτημάτων που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε μια διαδικασία σχεδιασμού, την παραγωγή τσαντών κάτω από ένα όραμα αγορά στον τομέα του δέρματος.Διαδικασία εισαγωγής: Είναι απαραίτητο να παρουσιάσετε ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και, αν το κρίνει απαραίτητο, θα διεξαχθεί συνέντευξηΤέλη εγγραφής: € 700Χρέωση μαθήματος: € 1900... [-]
Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το καλοκαιρινό μάθημα Γραφιστικής και Δημιουργικότητας παρέχει στον φοιτητή τα θεωρητικά-πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδίου γραφισ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το καλοκαιρινό μάθημα Γραφιστικής και Δημιουργικότητας παρέχει στον φοιτητή τα θεωρητικά-πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδίου γραφιστικής. Προωθεί το δημιουργικό δυναμικό του μαθητή, ο οποίος, μέσω βασικών γνώσεων, θα είναι σε θέση να παράγει ανεξάρτητα τη γραφική επικοινωνία που απαιτείται για την ανάπτυξη του έργου ή της επιχειρηματικής του ιδέας.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Αυτό το μάθημα είναι εργαστήριο μιας εβδομάδας που σχετίζεται με εικαστικές τέχνες. Μάθετε να αναπτύσσετε οπτικές έννοιες και να δημιουργείτε περιεχόμενο για ψηφιακά μέσα ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο όρος «αφήγηση» χρησιμοποιείται με τη στενή έννοια για να αναφερθεί ειδικά στην προφορική αφήγηση και σήμερα αναφέρεται επίσης σε αφηγηματικές τεχνικές σε άλλα μέσα.

Ζούμε σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από ιστορίες. Όλες οι εικόνες που λαμβάνουμε αποτελούν μέρος μιας ιστορίας που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια σύνδεση με μας και να τις κάνει αξέχαστες. Κάθε εκστρατεία, κάθε αφίσα, κάθε φωτογραφία, κάθε λογότυπο, μπορεί να πει μια μεγάλη ιστορία.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει τις μεθόδους, τις συνήθειες και τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους ειδικούς στην εικονογράφηση και το σχέδιο και θα εξετάσει πώς να παί ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει τις μεθόδους, τις συνήθειες και τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους ειδικούς στην εικονογράφηση και το σχέδιο και θα εξετάσει πώς να παίξει, να πειραματιστεί και να βρει και να αναπτύξει το όραμα και τη φωνή κάθε μαθητή. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να εργάζονται σε ψηφιακά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, κατανοώντας τα πλεονεκτήματα και τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο περιοχών.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το πρόγραμμα Summer Experience Design αποτελείται από τέσσερα εργαστήρια μιας εβδομάδας, καθένα από τα οποία εστιάζεται σε μια περιοχή σχεδιασμού. ... [+]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

Το πρόγραμμα Summer Experience Design αποτελείται από τέσσερα εργαστήρια μιας εβδομάδας, καθένα από τα οποία εστιάζεται σε μια περιοχή σχεδιασμού.

Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες με πειραματικά εργαστήρια στους ακόλουθους τομείς: σχεδιασμός μόδας, σχεδιασμός προϊόντων, εσωτερικός σχεδιασμός και γραφιστική.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
Αγγλικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Στο Σύνθετο Εσωτερικό Διακόσμηση και Στυλ Καλοκαιρινό Μάθημα, εστιάζουμε σε βασικά θέματα που καθορίζουν και χαρακτηρίζουν διάφορους χώρους. Ο διάλογος μεταξύ απτών και ά ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ

Η καλοκαιρινή πορεία του Advanced Interior Decoration and Styling διαρκεί τρεις εβδομάδες και πραγματοποιείται τον Ιούλιο.

Το πρόγραμμα θα διερευνήσει τις δυνατότητες των τεχνικών εσωτερικού σχεδιασμού, οδηγώντας σε καλύτερη κατανόηση του χώρου και των δυνατοτήτων του για μετασχηματισμό, φέρνοντας στη ζωή έναν ουδέτερο χώρο και δανείζοντάς του μια συγκεκριμένη προσωπικότητα είτε ως σπίτι, κατάστημα, γραφείο, γυμναστήριο, εμπορικό κέντρο , το θεσμικό κέντρο, το μουσείο κ.λπ. ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε σχεδίου.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθουν και να δημιουργήσουν. Το μάθημα Fashion Design Summer Kids προσφέρει μια βύθιση κόσμο ελκυστική μόδας, η οποία ... [+]

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθουν και να δημιουργήσουν. το μάθημα Σχέδιο Μόδας Καλοκαίρι Παιδιά Προσφέρει μια βύθιση κόσμο ελκυστική μόδας, η οποία θα βοηθήσει τις μικρότερες, ηλικίας μεταξύ 9 και 13 ετών, για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον γύρω τους.

Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τα μυστικά της δουλειάς του σχεδιαστή μόδας μέσα από εικόνες, παιχνίδια και χειροτεχνίες. ... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
Μερική παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Βυθιστείτε στην ανάλυση των τάσεων και της δημιουργίας στυλ που εφαρμόζεται σε ανθρώπους και μάρκες. ... [+]

Βυθιστείτε στην ανάλυση των τάσεων και της δημιουργίας στυλ που εφαρμόζεται σε ανθρώπους και μάρκες.

Αρχείο μαθημάτωνΤύπος μαθήματος: ΚαλοκαίριΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Εργαστήριο μόδας IEDΔιάρκεια: 4 εβδομάδεςΏρες: Αργά LJ 4.30 έως 9.30 μ.μ. - 4.30 έως 7.30 μ.μ.Βοήθεια: ΕπιτόπουΤίτλος: ΙδιωτικόςΣκηνοθεσία: Σκηνοθεσία σε φοιτητές σχεδίου μόδας, επικοινωνίας, δημοσιογραφίας ή όσους ενδιαφέρονται για το styling της μόδαςΔιαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα / Χαρτοφυλάκιο (μέχρι 3Mb) / Web / Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλοΗ μόδα στυλ συμπεριλαμβάνει τα πάντα, από την ανάλυση των τάσεων κάθε εποχής μέχρι την άφιξη των συλλογών στον τελικό πελάτη, είτε μέσω δημοσιεύσεων, οπτικοακουστικών μέσων, ιστοσελίδων, είτε διαφημίσεων από τους ίδιους τους σχεδιαστές ή μάρκες.Είναι επίσης μια από τις πιο περιζήτητες εξόδους αφού οι σχεδιαστές υποστηρίζονται πάντα στο στυλ για να αναπτύξουν τις συλλογές τους και να τους παρουσιάσουν κάθε εποχή. Οι στιλιστές είναι πραγματικά υπεύθυνοι για να πάρουν στο δρόμο τις διάφορες προτάσεις των σχεδιαστών κάθε εποχή.στόχοι... [-]
Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Οι φοιτητές του μαθήματος Summer Design θα μάθουν για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού και θα κατακτήσουν τη χρήση των απαραίτητων εργαλείων γ ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το καλοκαιρινό μάθημα Design Experience αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα εργαστήρια μιας εβδομάδας, καθένα από τα οποία εστιάζεται σε μια περιοχή σχεδιασμού.

Οι μαθητές θα αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες με πειραματικά εργαστήρια στους ακόλουθους τομείς: σχεδιασμός μόδας, εσωτερικός σχεδιασμός, σχεδιασμός προϊόντων και γραφιστική.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 μήνας
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ο κύριος στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση από τον μαθητή των θεωρητικών, τεχνολογικών και σχετικών εργαλείων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση επαγγελματικών εργα ... [+]

Κάθε χώρος μεταδίδει συναισθήματα και μας κάνει να γνωρίζουμε την προσωπικότητα των κατοίκων του. σε αυτό αντιλαμβανόμαστε το πέρασμα του χρόνου, τα ίχνη της ζωής που το έχουν μεταμορφώσει και φυσικά τις μελλοντικές δυνατότητες μετασχηματισμού. Στο Advanced Summer Design Summer Course επικεντρώνεται σε βασικά σημεία που καθορίζουν και χαρακτηρίζουν τους διάφορους χώρους. Ο διάλογος μεταξύ των απτών και των άυλων. η ατμόσφαιρα του τόπου και αυτό που γίνεται αντιληπτό και μπορεί να παρατηρηθεί προέρχεται από ποικίλες και κατάλληλες χωρικές λύσεις, καθώς και από τη χρήση υλικών, επιλογή επίπλων, τελειώματα και υφές ή λύσεις φωτισμού, προκειμένου να καταστούν ορατές οι σημασίες, τις έννοιες και τα συναισθήματα που περιέχει ο χώρος.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιούλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μάθημα συνολικού σχεδιασμού ενός έτους πραγματοποιεί περιήγηση στις βασικές επιστήμες του σχεδιασμού και της επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα ίδρυμα που απευθύνεται σε ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Το μάθημα συνολικού σχεδιασμού ενός έτους πραγματοποιεί περιήγηση στις βασικές επιστήμες του σχεδιασμού και της επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα ίδρυμα που απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, του εσωτερικού σχεδιασμού, του γραφικού σχεδιασμού και της σχεδίασης μόδας . Μέσα στο χρόνο, όλες οι καλλιτεχνικές, οπτικές, εννοιολογικές, τεχνικές και εικαστικές πτυχές καλύπτονται από εργαστήρια που ασχολούνται με όλα τα βασικά θέματα που απαιτούνται για την επαγγελματική πρακτική του σχεδιασμού και της καλλιέργειας έργων.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Απευθύνεται σε εκείνους τους νέους που επιδιώκουν να αναπτύξουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής (ταινία, τηλεόραση και βίντ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Είστε εντυπωσιασμένοι από τα εφέ και τα κινούμενα σχέδια που βλέπετε στον κινηματογράφο και θα θέλατε να μάθετε πώς έγιναν; Αυτή η περιέργεια μπορεί να γίνει ένα επάγγελμα και να σας μεταφέρει πολύ στη βιομηχανία κινουμένων σχεδίων και βιντεοπαιχνιδιών.

Με τον κύκλο εκπαίδευσης ανώτερου επιπέδου σε 3D animations, διαδραστικά παιχνίδια και περιβάλλοντα , ειδικός VideoGames, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να δώσετε ζωή σε διαδραστικά πολυμέσα, να δημιουργήσετε εικονικούς χώρους και animations 2D και 3D, να ελέγξετε τις διαδικασίες postproduction της έκδοσης. Και όλα αυτά ενώ ξεκινάτε στον συναρπαστικό κόσμο του σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών και γνωρίζετε τα τελευταία εργαλεία που χρειάζονται για την ανάπτυξη εφαρμογών και παιχνιδιών σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Advanced Degree in Web Application Development, που ειδικεύεται στην ψηφιακή σχεδίαση και την εμπειρία του χρήστη, σας εκπαιδεύει να γίνετε προγραμματιστής με προηγμέν ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Advanced Degree in Web Application Development , που ειδικεύεται στην ψηφιακή σχεδίαση και την εμπειρία του χρήστη, σας εκπαιδεύει να γίνετε προγραμματιστής με προηγμένες γνώσεις στον ψηφιακό σχεδιασμό, ένα από τα πιο απαιτητικά προφίλ στην αγορά. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές και δημιουργικές δεξιότητές σας και μάθετε, μέσα από συγκεκριμένες τεχνολογίες και περιβάλλοντα ανάπτυξης, να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις εφαρμογές πληροφορικής για όλα τα λειτουργικά συστήματα και τις κινητές πλατφόρμες. Θα προσεγγίσετε έννοιες όπως η χρηστικότητα και η εμπειρία των χρηστών, ενώ θα εμβαθύνετε στο ψηφιακό σχεδιασμό και τα συστήματα πληροφοριών, δημιουργώντας τεχνολογικές λύσεις για όλους τους τύπους πλατφορμών.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μάθετε τις βασικές τεχνικές και στυλ απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε ιδέες και έννοιες μέσω του σχεδίου. ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Μάθετε τις βασικές τεχνικές και στυλ απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε ιδέες και έννοιες μέσω του σχεδίου.

Θα θέλατε να γίνετε επαγγελματίας εικονογράφος; Με το ανώτερο πτυχίο στην εικονογράφηση, θα μάθετε να αναπτύξετε μια οπτική γλώσσα που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε ιδέες και έννοιες μέσα από το σχέδιο, κάνοντας εικονογραφήσεις με διαφορετικές τεχνικές και καλλιτεχνικά στυλ. Επιπλέον, θα ξεκινήσετε στις θεμελιώδεις στρατηγικές της γραφικής αφήγησης για την ανάπτυξη δημοσιεύσεων ή εικονογραφημένων σεναρίων (ιστορίες). Μέσα από μια πρακτική μεθοδολογία, θα αναπτύξετε τη δική σας γλώσσα που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε έργα σε διάφορους τομείς όπως η διαφήμιση, ο σχεδιασμός, ο εκδοτικός κόσμος ή η τέχνη.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Εργαστήριο Εσωτερικού Σχεδιασμού Ένα Έτος (που διδάσκεται στα Αγγλικά) αφορά στην εκπαιδευτική προσφορά της Σχολής Σχεδιασμού. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθ ... [+]

Το Εργαστήριο Εσωτερικού Σχεδιασμού Ένα Έτος (που διδάσκεται στα Αγγλικά) αφορά στην εκπαιδευτική προσφορά της Σχολής Σχεδιασμού. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και άλλων χώρων διαφόρων τύπων και κλιμάκων, μέσω έργων και εργαστηρίων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σχεδιαστές και εταιρείες του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, τα απαραίτητα βασικά θεμέλια για να είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να σχεδιάσουν χώρους, να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ χρηστών και περιβάλλοντος, ανθρώπινης και χωρικής κλίμακας, ενώ να διδάσκονται ηλεκτρονικά και επικοινωνιακά εργαλεία, τεχνικές έκφρασης και τοπογραφίας, .... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Κυριαρχεί στις διαδικασίες κατασκευής του ενδύματος μέσω της κατασκευής μοτίβων, μοντελοποίησης, κατασκευής και φινιρίσματος. ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ Κυριαρχεί στις διαδικασίες cosnstruction του ενδύματος μέσω του σχεδιασμού μοτίβο, μοντελοποίηση, κατασκευή και φινίρισμα.

Με το CFGS του Pattern και Fashion θα ανακαλύψετε τα μυστικά για να γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής μόδας. Σε μόλις δύο χρόνια θα καταφέρετε να μάθετε τις τεχνικές της υψηλής ραπτικής, να διαμορφώνετε μοντέλα σε μανεκέν και να εργάζεστε στον όγκο των ενδυμάτων. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε τη δημιουργική διαδικασία μιας συλλογής από την ολοκλήρωση των σχεδίων μέχρι την επιλογή των υλικών.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Αναπτύσσει τη δική του οπτικοακουστική γλώσσα για να αντιμετωπίσει επιτυχώς οποιοδήποτε σχέδιο φωτογραφίας και βίντεο. ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Αναπτύσσει τη δική του οπτικοακουστική γλώσσα για να αντιμετωπίσει επιτυχώς οποιοδήποτε σχέδιο φωτογραφίας και βίντεο.

Θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μια φωτογραφική μηχανή και να γνωρίζετε όλες τις απαραίτητες πτυχές που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε ένα επαγγελματικό οπτικοακουστικό έργο; Με τον Κύκλο Εκπαίδευσης Φωτογραφίας Υψηλότερου Βαθμού, θα εμβαθύνετε στις τεχνικές εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού, θα μάθετε να διαχειρίζεστε τα στοιχεία που αποτελούν την αναπαράσταση του χώρου και θα ανακαλύψετε ποιες τεχνολογίες θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τα έργα φωτογραφίας, γνωρίζοντας επίσης βασικές τεχνικές και στρατηγικές για την ανάπτυξη βίντεο. Ξεκινώντας από μια σταθερή θεωρητική βάση, θα αναπτύξετε τη δική σας οπτικοακουστική γλώσσα που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε έργα σε διάφορους τομείς όπως η διαφήμιση, ο σχεδιασμός, η μόδα, ο εκδοτικός κόσμος, η φωτορεπορτάζ ή η τέχνη.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Πειραματιστείτε με υλικά και τεχνικές για να σχεδιάσετε μοντέλα και πρωτότυπα λειτουργικών φωτιστικών. ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Σχεδιασμός IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 20Διάρκεια: 3 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19:00 - 22:30 (lv, 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδα)Βοήθεια: ΕπιτόπουΠιστοποίηση: Ιδιωτικό Πιστοποιητικό στο τέλος του μαθήματος (υποχρεωτική παρακολούθηση).Στοχεύοντας: αρχιτέκτονες και σχεδιαστές / Η απαραίτητη γνώση της εμπειρίας του AutoCAD / Professional θα αποτιμηθεί.Διαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα / επιστολή παρακίνησης Χαρτοφυλάκιο (μέχρι 3Mb) / Προσωπική συνέντευξη στο Web, εάν το θεωρεί κατάλληλο ο Διδακτικός Συντονισμός... [-]
Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Πειραματιστείτε με υλικά και τεχνικές για να δημιουργήσετε λειτουργικά, διαισθητικά και αισθητικά αντικείμενα που διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών. ... [+]

Πειραματιστείτε με υλικά και τεχνικές για να δημιουργήσετε λειτουργικά, διαισθητικά και αισθητικά αντικείμενα που διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Σχεδιασμός IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 20Διάρκεια: 3 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19:00 - 22:30 (lv, 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδα)Βοήθεια: ΕπιτόπουΠιστοποίηση: Ιδιωτικό Πιστοποιητικό στο τέλος του μαθήματος (υποχρεωτική παρακολούθηση).Στοχεύοντας: αρχιτέκτονες και σχεδιαστές / Η απαραίτητη γνώση της εμπειρίας του AutoCAD / Professional θα αποτιμηθεί.Διαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα / επιστολή παρακίνησης Χαρτοφυλάκιο (μέχρι 3Mb) / Προσωπική συνέντευξη στο Web, εάν το θεωρεί κατάλληλο ο Διδακτικός Συντονισμός... [-]
Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Ηλεκτρονικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πρωτοτύπου στην εκμάθηση της ηλεκτρονικής και του προγραμματισμού για να εξοπλίσει σχέδια με μηχανική συμ ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΣχεδιασμόςΔιάρκεια: 4 μήνεςΣυμμετοχή: αναμειγνύεταιΠροσόντα: Ιδιωτική διαπίστευση στο τέλος του μαθήματος.Σκηνοθεσία: πτυχιούχοι ή κάτοχοι διπλωμάτων στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής κλπ.Διαδικασία εισαγωγής: Curriculum vitae / Letter Project Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / προσωπική συνέντευξη στο Web, όπως κρίθηκε απαραίτητη από την Ομάδα Ακαδημαϊκού Συντονισμού... [-]
Ισπανία Madrid
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Σχεδιάστε καινοτόμες στρατηγικές για τη διαχείριση των καλλιτεχνών, των εκδηλώσεων, της έκδοσης και του eMusic της μουσικής βιομηχανίας. ... [+]

Σχεδιάστε καινοτόμες στρατηγικές για τη διαχείριση των καλλιτεχνών, των εκδηλώσεων, της έκδοσης και του eMusic της μουσικής βιομηχανίας.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Διοίκηση IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 20Ημερομηνία έναρξης: Οκτώβριος 2019Διάρκεια: 3 μήνεςΏρες: Απόγευμα και βράδυ 7:00 μ.μ. - 10:30 μ.μ. LV 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋπόθεση: Στο τέλος του μαθήματος, θα παραδοθεί πιστοποιητικό που πιστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πέρασε.Σκηνοθεσία: ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους στη μουσική βιομηχανία. Επαγγελματίες από τον κόσμο του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας, των γραφιστών ή εν συντομία όλοι όσοι θέλουν να ειδικευτούν σε οποιουσδήποτε τομείς καλύπτονται από τη μουσική βιομηχανία.Διαδικασία εισαγωγής: Προβλέπεται επιλογή βάσει βιογραφικού σημειώματος, επιστολής παρακίνησης και χαρτοφυλακίου εργασίας. Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλο.Τέλη εγγραφής: € 1200Δίδακτρα: 3100 €... [-]
Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Από μεγάλα ποσά θεσμικών, κοινωνικών ή αθλητικών δεδομένων, σε πολύπλοκες διαδικασίες ή περιγραφές. Μάθετε να επικοινωνείτε με έναν απλό και οπτικό τρόπο μέσω του σχεδιασ ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Οπτική επικοινωνία IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 20Διάρκεια: 3 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19.00 - 22.30. LV 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋποθέσεις: Στο τέλος του μαθήματος ο φοιτητής θα λάβει πιστοποιητικό διαπίστευσης.Απευθύνονται σε: γραφίστες, γραφικούς σχεδιαστές, καλλιτεχνικούς διευθυντές, δημοσιογράφους, εικονογράφους και επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα που επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γραφική απεικόνιση των πληροφοριώνΔιαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα / Επιστολή αιτιολόγησης. Χαρτοφυλάκιο (έως 3Mb) / Ιστός. Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλο... [-]
Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική σχεδίαση στον τομέα των ευέλικτων οπτικών συστημάτων για ευέλικτες οπτικές ταυτότητες, δυναμική επωνυμία και επικοινωνία υγρών. ... [+]

Μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική σχεδίαση στον τομέα των ευέλικτων οπτικών συστημάτων για ευέλικτες οπτικές ταυτότητες, δυναμική επωνυμία και επικοινωνία υγρών.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: Οπτική επικοινωνίαΠιστωτικές μονάδες IED: 20Διάρκεια: 3 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Απόγευμα-Βραδιά 19.00-22.30 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδα)Συμμετοχή: προσωπικάΠροϋπόθεση: Ιδιωτικό Ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό θα εκδοθεί στο τέλος του μαθήματος.Σκηνοθεσία: ανώτεροι πτυχιούχοι από τους διάφορους κλάδους του Design, πτυχιούχοι Καλών Τεχνών, Οπτική Επικοινωνία και Γραφιστική, Δημιουργικοί Καλλιτέχνες και Σχεδιαστές Διεπαφής Χρήστη, καθώς και όσοι έχουν επαγγελματική εμπειρία στους προαναφερθέντες τομείς που αναζητούν πλήρη κατάρτιση στον τομέα των ευέλικτων οπτικών συστημάτων για έργα σχεδιασμού σε σύντομο χρονικό διάστημα.Διαδικασία εισαγωγής: θα γίνει επιλογή βάσει του βιογραφικού σημειώματος των υποψηφίων, της επιστολής παρακίνησης και του χαρτοφυλακίου έργων. Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλο.... [-]
Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Γίνε επαγγελματίας φωτισμός στην ανάπτυξη σχεδίων για δραματικά είδη, καλλιτεχνικά στυλ και αισθητικές αντιλήψεις. ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Σχεδιασμός IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 20Διάρκεια: 3 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19.00 - 22.30. LV 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋποθέσεις: Στο τέλος του μαθήματος ο φοιτητής θα λάβει πιστοποιητικό διαπίστευσης.Απευθύνονται σε: πτυχιούχους ή πτυχιούχους στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής, του εσωτερικού σχεδιασμού κλπ.Διαδικασία εισαγωγής: - βιογραφικό σημείωμα (επαγγελματική πείρα θα αξιολογηθεί) - επιστολή κίνητρο - ιστοσελίδα ή ιστολόγιο χαρτοφυλακίου (που δεν υπερβαίνει τα 3MB), σε περίπτωση που τα έχετε. - Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλο.... [-]
Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ελέγξτε τη ροή ψηφιακών εργασιών στο σχεδιασμό και τη δημιουργία πρωτοτύπων των έργων σας. ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΜεταπτυχιακόΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΣχεδιασμόςΣυμμετοχή: αναμειγνύεταιΠροσόντα: Ιδιωτική διαπίστευση στο τέλος του μαθήματος.Σκηνοθεσία: πτυχιούχοι ή κάτοχοι διπλωμάτων στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής κλπ.Διαδικασία εισαγωγής: Curriculum vitae / Letter Project Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / προσωπική συνέντευξη στο Web, όπως κρίθηκε απαραίτητη από την Ομάδα Ακαδημαϊκού Συντονισμού... [-]
Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Γραφικών και Ψηφιακών Σχεδιασμών παρέχει στον φοιτητή τα θεωρητικά-πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδίου γραφι ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Γραφικών και Ψηφιακών Σχεδιασμών παρέχει στον φοιτητή τα θεωρητικά-πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδίου γραφιστικής.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο συγκριτικό πλεονέκτημα της ανάπτυξης μιας ποιοτικής γραφικής εικόνας που περιβάλλει συναισθηματικά το κοινό-στόχο. Επιπλέον, οι δυνατότητες του ιστού θα εξερευνηθούν ως η κινητήρια δύναμη επέκτασης ενός έργου ή επιχειρηματικής ιδέας, με βάση ένα εύκολο στη χρήση σχέδιο που είναι προσβάσιμο από το κοινό.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της μόδας Παραγωγός παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση για τους επαγγελματίες της μόδας που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τα εργαλε ... [+]

Ο κόσμος της μόδας προσφέρει μια ποικιλία από δυνατότητες και εναλλακτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που θέλουν να εισέλθουν ή να ειδικεύονται στον τομέα αυτό. Μέσα σε αυτές τις δυνατότητες που μπορούμε να επισημάνουμε τα πάντα για παρουσιάσεις και την τοποθέτηση του προϊόντος, τις δράσεις που κυμαίνονται από την τοποθέτηση συντακτική μορφή, μέσω των καταστημάτων, παρελάσεις ή διαφήμιση στο πιο διαφορετικές επιλογές ψηφιακό κόσμο.... [-]

Ισπανία Madrid
Μάρτιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μόδα Φωτογραφία και Lifestyle είναι το δεύτερο από τα τρία μαθήματα που απαρτίζουν το Master of Professional Photography στο IED Madrid, το ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μόδα Φωτογραφία και Lifestyle είναι το δεύτερο από τα τρία μαθήματα που απαρτίζουν το Master of Professional Photography στο IED Madrid, το μάθημα αυτό ειδίκευσης είναι αφιερωμένο στη μόδα και τον τρόπο ζωής. Περιλαμβάνει επίσης μεταβιβάσιμες γνώσεις σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, εργασία με μοντέλα, επιχειρηματικά σχέδια, σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης, προηγμένη διόρθωση και διόρθωση χρωμάτων, διαχείριση θέσης και συμβάσεις.... [-]

Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μεταπτυχιακό μάθημα σχεδίασης επίπλων του IED Madrid ειδικεύεται στους σχεδιαστές που αντιμετωπίζουν τη δημιουργία επίπλων, ξεπερνώντας την κλασική διχοτόμηση μεταξύ μ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το μεταπτυχιακό μάθημα σχεδίασης επίπλων του IED Madrid ειδικεύεται στους σχεδιαστές που αντιμετωπίζουν τη δημιουργία επίπλων, ξεπερνώντας την κλασική διχοτόμηση μεταξύ μορφής και λειτουργίας.

Αυτός ο τομέας σχεδίασης συνδέεται στενά με τους τομείς του εσωτερικού σχεδιασμού ή της αρχιτεκτονικής, τομείς που αναπτύσσουν το σχεδιασμό συγκεκριμένων επίπλων για τους χώρους τους ή δημιουργούν συγκεκριμένες σειρές προϊόντων για βιομηχανική παραγωγή.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Κοσμήματα διδάσκει στον φοιτητή τις μηχανικές διεργασίες των κοσμημάτων και επικεντρώνεται στα στοιχεία σχεδιασμού και στις λειτουργ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η ιστορία, όπως γνωρίζουμε, γράφεται από εκείνους που τολμούν να κάνουν το βήμα, να παραδοθούν με πάθος και να κάνουν τη διαφορά. Θέλετε να είστε ένας από αυτούς; Ανακαλύψτε το μεταπτυχιακό μάθημα στο σχεδιασμό κοσμημάτων * στο IED Madrid, ο τέλειος συνδυασμός του σχεδιασμού, της τέχνης και του επαγγελματισμού. Θα σας προσφέρουμε τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία συλλογών κοσμημάτων και το σχεδιασμό μοναδικών τεμαχίων υψηλών κοσμημάτων και ωρολογοποιίας.... [-]

Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα στο Design Bag * προσφέρει στους σπουδαστές του τις απαραίτητες δεξιότητες για να συμμετάσχει σε μια ομάδα σχεδιασμού μιας αξεσουάρ μάρκας ή να του ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα στο Design Bag * προσφέρει στους σπουδαστές του τις απαραίτητες δεξιότητες για να συμμετάσχει σε μια ομάδα σχεδιασμού μιας αξεσουάρ μάρκας ή να τους βοηθήσει να αναλάβουν ένα προσωπικό έργο, να τονώσουν τη δημιουργική τους ανησυχία και να προωθήσουν την εννοιοποίηση των συναισθημάτων και των αισθήσεων που αποκαλύπτουν ικανότητες και δυνατότητες σχεδιασμού. ένα συναρπαστικό σύμπαν αντικειμένων επιθυμίας που επιτρέπει σε έναν επαγγελματία στον τομέα αυτό να είναι σε συνεχή δημιουργική ανάπτυξη.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Σχεδιασμού Εκθεσιακών Χώρων είναι δομημένο γύρω από δύο κεντρικούς άξονες: πολιτιστικούς εκθεσιακούς χώρους και εταιρικούς εκθεσιακούς χώρους, που ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Σχεδιασμού Εκθεσιακών Χώρων είναι δομημένο γύρω από δύο κεντρικούς άξονες: πολιτιστικούς εκθεσιακούς χώρους και εταιρικούς εκθεσιακούς χώρους, που ονομάζονται επίσης εμπορικοί χώροι. Μπορούν να είναι μόνιμα ή εφήμερα και η ποικιλία παρουσιάσεών τους ποικίλλει, από τα κέντρα υποδοχής επισκεπτών, τα κέντρα διερμηνείας, τα μουσεία, τις προσωρινές εκθέσεις, τις εμπορικές εκθέσεις, τις εμπορικές εκθέσεις, τα περίπτερα εκθέσεων κλπ.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Σχεδιασμού και Παραγωγής για Εκδηλώσεις και Τηλεόραση αποτελείται από δύο διαφοροποιημένα τμήματα: σχεδιασμένο για εκδηλώσεις και για τη ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Σχεδιασμού και Παραγωγής για Εκδηλώσεις και Τηλεόραση αποτελείται από δύο διαφοροποιημένα τμήματα: σχεδιασμένο για εκδηλώσεις και για τηλεόραση. Πρόκειται για δύο επαγγελματικές πρακτικές σκηνογραφίας που, αν και διαφέρουν στις διαδικασίες σχεδιασμού και εκτέλεσης τους, είναι επίσης αλήθεια ότι συχνά μοιράζονται τρόπους και χώρους, ειδικά στην περίπτωση γεγονότων ορισμένου μεγέθους που γενικά μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης.... [-]

Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μάθετε να χειρίζεστε το φως και να αναπτύσσετε όλες τις δυνατότητές του για τη δημιουργία καλλιτεχνικών, πλαστικών και συναρπαστικών αποτελεσμάτων σε αρχιτεκτονικούς χώρο ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

"Ο Διαφωτισμός είναι η τέχνη της αποκάλυψης." Ανάλογα με τον τρόπο που φωτίζουμε ένα χώρο θα γίνεται αντιληπτός, αισθητός και έμπειρος από τον χρήστη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο φωτισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που παράγουν ατμόσφαιρες: παρέχει άμεσες συνειρμούς, όπως διαστάσεις, και προκαλεί ένα υποκειμενικό και ασυνείδητο βάρος που δίνει αισθήσεις στο περιβάλλον: ζεστό, ευχάριστο, νηφάλιο, ποιότητας ... δημιουργεί και προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα που ρυθμίζουν το περιβάλλον και τα άτομα.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το φως είναι μια ουσιαστική ουσία στο σύμπαν και στη ζωή μας. Εφήμερη και μυστήρια, το φως είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να προκαλεί αισθήσεις, να λέει ιστορίες και να με ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το φως είναι μια ουσιαστική ουσία στο σύμπαν και στη ζωή μας. Εφήμερη και μυστήρια, το φως είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να προκαλεί αισθήσεις, να λέει ιστορίες και να μεταδίδει συναισθήματα. ένα βασικό στοιχείο για την τέχνη λόγω του μεγάλου δημιουργικού δυναμικού της.

Για να εργαστείς με το φως ως εργαλείο είναι απαραίτητο να το καταλάβεις ως υλικό, καθώς και να αναλύσεις τις δημιουργικές χρήσεις που είχε το φως σε όλη την ιστορία μέσα από διαφορετικούς κλάδους. Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημιουργικό Φωτιστικό Σχεδιασμού, θα μελετήσουμε από τους πειραματισμούς γύρω από τη δημιουργική χρήση του φωτός στις σύγχρονες μεθόδους να χρησιμοποιήσουμε το φως ως εργαλείο και να δημιουργήσουμε ποιητικές και καλλιτεχνικές εμπειρίες.... [-]

Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μεταπτυχιακό μάθημα στη διαφήμιση φωτογραφία και εκδοτική είναι το τελευταίο από τα τρία μαθήματα που αποτελούν το Master of Professional Photography στο IED Μαδρίτης, ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το μεταπτυχιακό μάθημα στη διαφήμιση φωτογραφία και εκδοτική είναι το τελευταίο από τα τρία μαθήματα που αποτελούν το Master of Professional Photography στο IED Μαδρίτης, αυτό το μάθημα εξειδίκευσης είναι αφιερωμένο στη διαφήμιση και τον εκδοτικό κόσμο, το οποίο σημαίνει ότι περιλαμβάνει τις γνώσεις η θεωρία και η πρακτική του σχεδιασμού, η έκδοση φωτογραφιών για περιοδικά και βιβλία, η εργασία με μοντέλα για εμπορικές εκστρατείες, επιχειρηματικά σχέδια και συμβάσεις, δικαιώματα συγγραφέα, σχέσεις με τα μέσα επικοινωνίας, θεωρία επικοινωνίας, προηγμένη ρετουσάρισμα και διόρθωση χρώματος και διαχείριση τοποθεσίας. Ένα συμπαγές και ελκυστικό προσωπικό έργο μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πρόκειται να πείσει τους πελάτες και τους εμπορικούς αντιπροσώπους. Με αυτή την προϋπόθεση, η βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών στη διαφήμιση και την εκδοτική φωτογραφία συμπληρώνεται από την ανάπτυξη ενός προσωπικού έργου.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Οι προσωπικότητες όπως η Diana Vreeland, η επιμελητής μόδας του Bazaar του Harper από το 1936 έως το 1962 και η διευθύντρια της Vogue από το 1962 έως το 1971, ή η Carine ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΕΤΕ ΩΣ ΣΤΥΛΙΣΤΗΣ;

Οι προσωπικότητες όπως η Diana Vreeland, η επιμελητής μόδας του Bazaar του Harper από το 1936 έως το 1962 και η διευθύντρια της Vogue από το 1962 έως το 1971, ή η Carine Roitfeld, εικονικός συντάκτης μόδας του Vogue Paris, έθεσαν τα θεμέλια μιας θέσης που με την πάροδο του χρόνου αδιαμφισβήτητη δύναμη και επιρροή. Επίσης, η Anna dello Russo, στυλίστρια με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά όπως η Vogue Italia και η L'Uomo Vogue, αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κλάδο και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τα πιο διεθνή show shows. Όλοι έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στον αιθέρα κόσμο της μόδας: κατάφεραν να επιβάλουν το όραμά τους, να αποκρυπτογραφήσουν τους οπτικούς κώδικες και να αναγνωρίσουν τις εικονογραφικές αναφορές της εποχής μας. Αυτό είναι ακριβώς το έργο του στιλίστα, καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι αναφορές της εποχής του, προβλέπουν τάσεις και χτίζουν ποιητικά σύμπαντα που εξυπηρετούν την πώληση ενός ονείρου, ένα όνειρο που απαραιτήτως περιλαμβάνει την πώληση της μόδας.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Δημιουργήστε τη σφραγίδα σας στη φωτογραφία ντοκιμαντέρ. Ανακατασκευάστε τον κόσμο γύρω σας μέσω τεχνικών γνώσεων και παγκόσμιας κατανόησης των κοινωνικών, πολιτικών και ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για την Φωτογραφία και την Τεκμηρίωση Ντοκιμαντέρ είναι το πρώτο από τα τρία μαθήματα που απαρτίζουν το Master of Professional Photography στο IED της Μαδρίτης, το μάθημα εξειδίκευσης είναι αφιερωμένο στο ντοκιμαντέρ και στην αναφορά. Περιλαμβάνει επίσης γνώσεις σχετικά με το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, τις σχέσεις με τα μέσα επικοινωνίας, τη θεωρία της επικοινωνίας, την ηθική της εικόνας, Ένα συμπαγές και ελκυστικό προσωπικό έργο μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πρόκειται για πειστικά περιοδικά και εκδότες. Με αυτή την προϋπόθεση, η βελτίωση των επαγγελματικών ικανοτήτων των σπουδαστών στη φωτογραφία ντοκιμαντέρ συμπληρώνεται από την ανάπτυξη ενός προσωπικού έργου.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Visual Merchandising και Window Dressing στο IED Madrid εκπαιδεύει τους επαγγελματίες που μπορούν να εκθέσουν ένα προϊόν, μάρκα και άλλα υλικά σ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Visual Merchandising και Window Dressing στο IED Madrid εκπαιδεύει τους επαγγελματίες που μπορούν να εκθέσουν ένα προϊόν, μάρκα και άλλα υλικά στον εμπορικό χώρο ενός καταστήματος ή στα σημεία πώλησης των σούπερ μάρκετ, δημιουργώντας ταυτότητα μεταξύ αυτού του προϊόντος και του εμπορικού σήματος. με τέτοιο τρόπο ώστε ο παρατηρητής να θέλει να το αποκτήσει με κάθε τιμή και να πάει στο κατάστημα για να το αποκτήσει. Όλα αυτά στους διάφορους τομείς: μόδα, σχεδιασμός, αξεσουάρ, delicatessen ...... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα στο Σκηνικό Σχεδιασμού για Τέχνες Τέχνης περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για σχεδιαστές σε δύο στενά συνδεδεμένες περιοχές. Απ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα στο Σκηνικό Σχεδιασμού για Τέχνες Τέχνης περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για σχεδιαστές σε δύο στενά συνδεδεμένες περιοχές. Από τη μία πλευρά, το σύνολο που υπόκειται στο δραματικό κείμενο, το θέατρο, και από την άλλη πλευρά, ο γραφικός χώρος για όπερες, μιούζικαλ και χορευτικές εκδηλώσεις.

Ο κύριος στόχος του μαθήματος είναι να προσεγγίσει ο σπουδαστής τις πλαστικές δυνατότητες του τοπίου, την ικανότητά του να αφήνει και να μετακινείται, να εξελίσσεται επίσης με νέα μοντέλα ερμηνείας και αντίληψης. Ταυτόχρονα, θα είναι πολύ παρούσα η απαραίτητη θεωρητική και οργανωτική εκπαίδευση, καθώς και η γνώση βασικών τεχνικών σκηνογραφικών βάσεων για την επαγγελματική ανάπτυξη του σκηνογράφου.... [-]

Ισπανία Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Τα αξεσουάρ έχουν γίνει αντικείμενα επιθυμίας, έχουν το δικό τους όνομα και κάθε στυλίστας και συντάκτες της σεζόν ψάχνουν για το μούστος που έχει. Σήμερα, ονόματα όπως ο ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΕΤΕ ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ;

Τα αξεσουάρ έχουν γίνει αντικείμενα επιθυμίας, έχουν το δικό τους όνομα και κάθε στυλίστας και συντάκτες της σεζόν ψάχνουν για το μούστος που έχει. Σήμερα, ονόματα όπως ο Manolo Blahnik, ο Jimmy Choo και ο Christian Louboutin αποτελούν παγκόσμια αναφορά στον σχεδιασμό υποδημάτων, τόσο για τους ειδικούς όσο και για τους νεοφώτιστους.... [-]

Ισπανία Madrid
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Κοινωνικών Δικτύων και Μετατροπής Ον-Κανελών στοχεύει να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προδιαγραφές που θέτει το ψηφιακό κ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η σημερινή επαγγελματική πραγματικότητα των ανθρώπων, των εταιρειών και των ιδρυμάτων γεννιέται, αναπτύσσεται και χρειάζεται το Διαδίκτυο και ο ψηφιακός κόσμος. Σήμερα, κάθε επιχείρηση βασίζεται στο ψηφιακό περιβάλλον για να γίνει πλήρης και ανταγωνιστική. Το Μεταπτυχιακό Μάθημα Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Κοινωνικών Δικτύων και Μετατροπής Ον-Κανελών στοχεύει να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προδιαγραφές που θέτει το ψηφιακό και κοινωνικό περιβάλλον.... [-]

Ισπανία Madrid
Απρίλιος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 914 48 04 44