Instituto BME

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Instituto BME είναι το κέντρο εκπαίδευσης για τις ισπανικές τσάντες και αγορές (BME), τον τέταρτο φορέα της αγοράς στην Ευρώπη. Συγκροτείται το 2005 και συνεχίζει με το έργο διάδοσης που πραγματοποιήθηκε από το 1990 από το Ινστιτούτο MEFF, ως προβληματισμός στον τομέα της διαμόρφωσης της διαδικασίας ολοκλήρωσης του συνόλου των αγορών κινητών αξιών και των συστημάτων αποζημίωσης και διακανονισμού που υπάρχουν στην Ισπανία.

Με στόχο τη συμβολή στην προώθηση της οικονομικής κουλτούρας, η δραστηριότητα του Instituto BME βασίζεται στην οργάνωση διαφορετικών υπηρεσιών κατάρτισης που συνδέονται με τις χρηματοπιστωτικές αγορές εν γένει.

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει όλες τις πτυχές που σχετίζονται άμεσα με τα προϊόντα των διαφόρων αγορών και πλατφόρμες διαπραγμάτευσης που αποτελούν τα ισπανικά χρηματιστήρια και αγορές (μετοχές, σταθερό εισόδημα και παράγωγα) και τα συστήματα εκκαθάρισης και διακανονισμού τους, χωρίς όμως να ξεχνάμε άλλες καινοφανείς πτυχές ως εκ τούτου, αφενός, της διεργασίας παγκοσμιοποίησης και, αφετέρου, της συνεχούς προόδου που σημειώνει ο τομέας.

138523_BME2_p1.jpg

Instituto BME εκπαιδευτική προσφορά του Instituto BME προσπαθεί να παρέχει τη μέγιστη διάδοση των γνώσεων των χρηματοπιστωτικών αγορών και των προϊόντων της, χρησιμοποιώντας πάντα μια πολύ πρακτική μεθοδολογία που υποστηρίζεται από προηγμένες εφαρμογές υπολογιστών. Για αυτό, διαθέτει ασυναγώνιστους ανθρώπινους πόρους που αποτελούνται από Instituto BME ίδιους τους καθηγητές του Instituto BME και την ομάδα επαγγελματιών του BME που παρέχουν εμπειρία πρώτης γραμμής στη διαδικασία διαχείρισης των διαφόρων αγορών. Επιπλέον, ειδικοί από άλλους τομείς του χρηματοπιστωτικού τομέα καθώς και ακαδημαϊκοί από διαφορετικά πανεπιστήμια συνεργάζονται επίσης σε τακτική βάση

"Μέγιστη διάδοση των γνώσεων των χρηματοπιστωτικών αγορών"

Τα προγράμματα κατάρτισης του Instituto BME απευθύνονται σε επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα και των ρυθμιστικών φορέων του, ιδιώτες επενδυτές, φοιτητές και γενικά όλους όσοι ενδιαφέρονται να εισέλθουν ή να εμβαθύνουν στον χρηματοπιστωτικό κόσμο.

Κατά την παράδοση καθενός από τα Προγράμματα Κατάρτισης, το Instituto BME ανανεώνει τη δέσμευση ποιότητας με τους πελάτες του, έχοντας λάβει το Πιστοποιητικό Εγγραφής Εταιρείας το 1998 και ανανεωμένο σύμφωνα με το πρότυπο UNE-EN ISO 9001: 2015.

Οι εγκαταστάσεις μας

Παλάτι Χρηματιστηρίου

Instituto BME βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο Palacio de la Bolsa, δίπλα στον άξονα επικοινωνίας της Castellana. Βρίσκεται στην Plaza de la Lealtad, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στην πρωτεύουσα. Άνοιξε το 1893 και έχει αναδιαμορφωθεί σε διαφορετικές περιπτώσεις, οπότε έχει όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και την πρόσβαση.

Instituto BME τη δραστηριότητά του σε τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας (χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων το καθένα) εξοπλισμένη με υπολογιστές, προσομοιωτές αγοράς, οικονομικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μέσα διδασκαλίας.

Επιπλέον, η τοποθεσία του στην έδρα του Ισπανικού Χρηματιστηρίου και Αγορών επιτρέπει στο Instituto BME απολαμβάνει άλλα πλεονεκτήματα όπως η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, το αμφιθέατρο και άλλες υπηρεσίες.

138524_BME5_p1.jpg

Δέσμευση ποιότητας

Instituto BME έχει καθιερώσει, τεκμηριώσει και εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας, του οποίου το Πιστοποιητικό Εγγραφής Εταιρείας λήφθηκε το 1998 και ανανεώνεται ετησίως σύμφωνα με το πρότυπο UNE-EN ISO 9001: 2015.

Η πολιτική ποιότητας Instituto BME διαπιστώνει ότι:

Το κύρος και η ηγεσία του Instituto BME ως εκπαιδευτικού κέντρου μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν όλες οι υπηρεσίες που αναλαμβάνονται έχουν ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Καταλαβαίνουμε ότι ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι αυτός που οι προσδοκίες του έχουν εκπληρωθεί χάρη στη δέσμευση της Total Quality που επιδιώκει το Instituto BME .

Η Total Quality είναι να φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες που λαμβάνει η διαδικασία παροχής μιας υπηρεσίας. Ακριβώς λόγω της εξαιρετικής φροντίδας των στοιχείων αυτών, η δραστηριότητα του Instituto BME διακρίνεται από τους ανταγωνιστές.

Αυτή η Ολική Ποιότητα αντικατοπτρίζεται σε έναν Στόχο Ολικής Ποιότητας, του οποίου η εφαρμογή απαιτεί από το προσωπικό του Instituto BME να ενσωματώσει πλήρως το πεδίο εφαρμογής όλων των ενεργειών που συνεπάγεται. Στην πραγματικότητα, ο Στόχος Ολικής Ποιότητας δεν είναι μόνο ένα σύνολο μέτρων που αναπτύσσονται μηχανικά αλλά μια στάση του προσωπικού που επιθυμεί να ευχαριστεί τον πελάτη ανά πάσα στιγμή. Η συνολική ποιότητα επιτυγχάνεται βάσει μικρών ατομικών συνεισφορών.

Από την άλλη πλευρά, ο στόχος Ολικής Ποιότητας του Instituto BME αναφέρεται επίσης στα ακόλουθα θέματα:

  • Η ταχύτητα αλλαγής. Η εμφάνιση νέων ανεκπλήρωτων αναγκών στους πελάτες μας υποχρεώνει Instituto BME να ενημερώνει συνεχώς τις υπηρεσίες και τη μορφή παροχής τους.
  • Συμμετοχή του προσωπικού Κάθε ένας από τους ανθρώπους που εργάζονται στο Instituto BME διατυπώνει, στο πεδίο εφαρμογής του, τις προτάσεις και τις ιδέες που κρίνει κατάλληλες για τη βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας καθώς και της διαδικασίας παροχής. Η αποδοτικότητα μετριέται επίσης με βάση το χαμηλότερο οικονομικό κόστος και την εξοικονόμηση χρόνου.
  • Ο εσωτερικός σχηματισμός Η παροχή μιας υπηρεσίας υψηλής ποιότητας και η ίδια η κατάρτιση προσωπικού είναι στενά συνδεδεμένες και ως εκ τούτου, το Instituto BME θεωρεί ότι η πτυχή αυτή αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα του Ολικού Ποιότυπου Στόχου.
  • Οι προμηθευτές Οι προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών πρέπει να συμμορφώνονται με την προσέγγισή μας στην ποιότητα και συνεπώς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεχούς βελτίωσης.
  • Η ενημέρωση του στόχου ολικής ποιότητας. Με βάση τις πρωτοβουλίες του προσωπικού, τη γνώση των απαιτήσεων των πελατών και τη σύγκριση με τους καλύτερους ανταγωνιστές, η διοίκηση θα καθορίσει ετησίως τους τομείς προτεραιότητας στους οποίους θα επικεντρωθεί, σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους του Instituto BME .

Εν ολίγοις, ο στόχος Ολικής Ποιότητας είναι πάντα μια προτεραιότητα που απαιτεί μια συνεχή προσπάθεια για να διατηρήσει και να ελέγξει την πρόοδό σας.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη