Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ταξίδι στην Ισπανία για έναν, δύο ή τρεις μήνες. Προσφέρουμε τη δυνατότητα διαμονής με μια ισπανική οικοδεσπότη οικογένεια για να βυθιστείτε στον πολιτισμό και να βελτιώσετε τα ισπανικά σας. Ενώστε τους μαθητές από όλο τον κόσμο για να επιτύχετε την ευελιξία και να δείτε τον κόσμο. Τα μαθήματα προσφέρονται από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Προσφέρουμε επίσης μαθήματα σέρφινγκ με έναν ντόπιο που θα σας διδάξει στις πιο δημοφιλείς και γνωστές παραλίες της βόρειας Ισπανίας . Συνεργαζόμαστε στενά με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές σερφ για να διασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή σέρφινγκ. Οι επαγγελματίες μας έχουν εκατοντάδες προηγούμενες τάξεις σε διάφορα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους. Η ασφάλεια είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως εκτός από το σέρφινγκ, προσφέρουμε επίσης ισπανικά μαθήματα . Ενώ στην Ισπανία είναι πολύ χρήσιμο να μάθετε μερικές ισπανικές φράσεις , οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βυθιστείτε στον τοπικό πολιτισμό της Ισπανίας . Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε μια γλώσσα είναι να την μελετήσετε σε μια χώρα όπου μιλιέται η γλώσσα. Οι έμπειροι, πλήρως καταρτισμένοι γηγενείς καθηγητές θα σας βοηθήσουν να μάθετε ισπανικά στην τάξη , ώστε να μπορείτε να ασκείτε στο δρόμο , με την οικογένεια υποδοχής ή με τους φίλους σας.

Η ομάδα των ενθουσιωδών και αφοσιωμένων Ισπανών καθηγητών δουλεύουν συνεχώς για να ξεχωρίσουν τις καλύτερες πρακτικές διδασκαλίας των ισπανικών!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

Κατάλυμα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βυθιστείτε στον τοπικό πολιτισμό είναι να ζήσετε σαν ντόπιος. Ο φοιτητής θα είναι ζευγαρωμένος με μια οικοδεσπότη οικογένεια που θα παρέχει στέγαση για αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς είναι να ζήσουν στο Getxo, ενώ παράλληλα να βελτιώσουν και να επεκτείνουν το ισπανικό λεξιλόγιο τους.

Η διαβίωση με μια οικοδεσπότη οικογένεια ανοίγει επίσης τις δυνατότητες να συναντάς όλο και περισσότερους ντόπιους, καθώς και να κάνεις ισχυρούς δεσμούς μαζί τους, κάνοντας να νιώθεις σαν μια δεύτερη οικογένεια. Αυτό δίνει επίσης στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν για τις τοπικές παραδόσεις, τον τρόπο ζωής και την άνεση ενός σπιτιού.

Τι να δεις?

Το Μπιλμπάο είναι η ζωντανή πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων, μια αυτόνομη περιοχή στη βόρεια Ισπανία κατά μήκος του Βισκαϊκού Κόλπου. Γνωστή για τον ευχάριστο καιρό, τις όμορφες παραλίες και τη μοναδική κουλτούρα και φαγητό, πολλοί τουρίστες συρρέουν σε αυτή τη θέση κάθε χρόνο.

Αν και η ισπανική είναι η κοινή γλώσσα, το Μπιλμπάο έχει επίσης τη δική του βασκική γλώσσα, η οποία είναι αξιοσημείωτη ως γλώσσα απομόνωσης χωρίς υπάρχουσες σχετικές γλώσσες. Το Μπιλμπάο φιλοξενεί επίσης πολλά ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, όπως τα Μουσεία Guggenheim και το Casco Viejo.

Εκτός από τα αισθητικά και καλλιτεχνικά θαύματα, το Μπιλμπάο φιλοξενεί επίσης σημαντικά τεχνολογικά και οικονομικά κίνητρα. Η γέφυρα Vizcaya είναι μία από τις πρώτες γέφυρες ανάρτησης που χτίστηκαν ποτέ στην Ευρώπη και ως αποτέλεσμα έχει καταστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το Μουσείο Guggenheim σχεδιάστηκε από τον Frank Gehry και άνοιξε το 1997. Με το μεγάλο του άνοιγμα, το μουσείο πυροδότησε την αρχή της νέας πλούσιας καλλιτεχνικής περιόδου του Μπιλμπάο. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του χαλύβδινου κτιρίου είναι το σχήμα και η δομή, που έχει ένα ανορθόδοξο σχέδιο. Γύρω από το κτίριο βρίσκονται διάσημα μνημεία και γλυπτά, όπως το ανθισμένο Puppy και η πανύψηλα αράχνη Maman, ένα από τα μεγαλύτερα γλυπτά του κόσμου.

Στο βόρειο άκρο του Μπιλμπάο βρίσκεται η εύπορη γειτονιά της Getxo. Αυτό είναι το σπίτι για μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραλίες κατά μήκος του κόλπου, με πολλούς ντόπιους και τουρίστες που έρχονται για να σερφάρετε, πεζοπορία, και να απολαύσετε τις απόψεις που έχει η παραλία. Με μόλις 15 λεπτά με το τρένο μακριά από την πόλη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψετε την παραλία ενώ επισκέπτεστε το Μπιλμπάο!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

85388_Immagine.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

LM Marti Education

Συνεργαζόμαστε στενά με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές σερφ για να διασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή σέρφινγκ. Οι επαγγελματίες μας έχουν εκατοντάδες προη ... [+]

Έχετε ποτέ σερφάρετε στο Βισκαϊκό Κόλπο πριν; Αν όχι, τότε είσαι για μια ιδιαίτερη έκπληξη! Προσφέρουμε μαθήματα σέρφινγκ με έναν ντόπιο που θα σας διδάξει στις πιο δημοφιλείς και γνωστές παραλίες της βόρειας Ισπανίας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές σερφ για να διασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή σέρφινγκ. Οι επαγγελματίες μας έχουν εκατοντάδες προηγούμενες τάξεις σε διάφορα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους. Η ασφάλεια είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη.... [-]

Ισπανία Getxo
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά