MISS - Marbella International Spanish School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το σχολείο

Το σχολείο μας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Μαρμπέγια, αλλά σε έναν ήσυχο δρόμο, μόλις 3 λεπτά από την παραλία και το πεζόδρομο και κοντά σε όλες τις ανέσεις του κέντρου της πόλης, βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το παραλιακό λεωφορείο που τρέχει μεταξύ της Μάλαγα και της Estepona.

Τα μαθήματά μας πραγματοποιούνται σε ευρύχωρες αίθουσες με κλιματισμό, όλα με φυσικό φως, εξοπλισμένα με διάφορες μορφές πολυμέσων και προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης.

Υπάρχει ένα υπόγειο γκαράζ κοντά στο σχολείο ή μπορείτε να σταθμεύσετε στο δρόμο αν και μπορεί να είναι δύσκολη η στάθμευση σε συγκεκριμένες ώρες.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Οι δάσκαλοι

Οι υψηλά ειδικευμένοι δάσκαλοί μας είναι γηγενείς ομιλητές με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας κάτω από τις ζώνες τους. Επιλέγουμε μόνο εκπαιδευτικούς που αγαπούν να κάνουν ό, τι κάνουν και δεσμεύονται να μοιράζονται αυτά που γνωρίζουν με τους μαθητές τους. Είναι τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Διεθνούς Ισπανικής Σχολής του Marbella. Όλοι έχουμε την ίδια φιλοσοφία: η προτεραιότητά μας είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία. Η ακρίβεια βελτιώνεται μέσω της σταθερής ταξικής εργασίας, των δραστηριοτήτων και της ευαίσθητης διόρθωσης και, φυσικά, της ευκαιρίας για τακτική άσκηση.

Η σταθερά αναπτυσσόμενη ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που πιστεύουν στην προσαρμογή των μεθόδων τους στο προφίλ των μαθητών τους και οι οποίοι έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να το κάνουν με επιτυχία. Όπως όλοι γνωρίζουμε τώρα, όλοι μαθαίνουν διαφορετικά.

Maribel Ortiz

Ήταν η αγάπη μου για τη γλώσσα ως εργαλείο επικοινωνίας με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτισμών και για τον σεβασμό και το ενδιαφέρον μου για άλλους πολιτισμούς που με οδήγησαν να σπουδάσω μετάφραση και διερμηνεία στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα μετά από πολλά χρόνια μαθαίνοντας αγγλικά και γερμανικά στην Ισπανία και στο εξωτερικό. Αλλά ήταν το δια βίου μου πάθος για τη διδασκαλία που με οδήγησε στην εξειδίκευση στη διδασκαλία γλωσσών, ιδιαίτερα στη μητρική μου γλώσσα στα ισπανικά.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, συνάντησα πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και διδάσκω πολλούς από αυτούς ισπανικά, εισάγοντάς τους στην ισπανική κουλτούρα και τον ισπανικό τρόπο ζωής, αλλά έμαθα πολλά και από καθένα από αυτά. Έτσι, το σύνθημά μου μερικές φορές διδάσκει πάντα μαθαίνοντας.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Η Marbella είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών της Ευρώπης. Επίσης, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν δεύτερη κατοικία μέσα και γύρω από αυτή την φιλόξενη και ζωντανή παράκτια πόλη. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την εκμάθηση ισπανικών στη Μαρμπέγια. Πρώτον, υπάρχει η τοποθεσία, η οποία απέχει μόλις 40 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλαγα και σε κοντινή απόσταση από τις κύριες πρωτεύουσες της Ανδαλουσίας, τη Γρανάδα, τη Σεβίλλη, την Κόρδοβα και το Κάντιθ, για να μην αναφέρουμε τη βρετανική πόλη του Γιβραλτάρ, ακόμα και το Μαρόκο δύο ώρες μακριά. Δεύτερον, το κλίμα είναι φανταστικό κάνοντας αυτό ένα θέρετρο που οι κάτοικοι και οι επισκέπτες όσο μπορούν να απολαύσουν όλο το χρόνο. Τρίτον, η Marbella προσφέρει ένα συναρπαστικό και ιδανικό μείγμα κοσμοπολίτικου σικ και παραδοσιακού χρώματος σε μια πόλη διαχειρίσιμων διαστάσεων. Τότε υπάρχει ένα τέταρτο, ένα Πέμπτο, και ούτω καθεξής - αλλά έρχονται και μάθετε ποια είναι τα οφέλη για τον εαυτό σας!

Τοποθεσίες

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Ανδαλουσία, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη