UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το UCAM (Universidad Católica de Murcia) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1996 με σαφή αποστολή: να εκπαιδεύσει τους μαθητές με γνώσεις και δεξιότητες για να υπηρετήσουν την κοινωνία, να συμβάλουν στην περαιτέρω επέκταση της ανθρώπινης γνώσης μέσω της έρευνας ως αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του ανθρώπου και την ανθρωπότητα και να συμμετάσχουν στην ευαγγελική αποστολή της Καθολικής Εκκλησίας στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Πρόσωπο σε πρόσωπο, πρόσωπο με πρόσωπο

Οι μαθητές του UCAM μπορούν να βασίζονται στην εξατομικευμένη προσοχή που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Το προσωπικό στο UCAM εκτιμά την προσωπική σχέση στο πλαίσιο της μάθησης, γι 'αυτό κάθε μαθητής λαμβάνει έναν προσωπικό δάσκαλο και μαθήματα με μικρό αριθμό συμμαθητών. Η ποικιλία των προσφερόμενων ακαδημαϊκών προγραμμάτων, που προσαρμόζεται συνεχώς στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και αναγνωρίζεται από τον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης, αντικατοπτρίζει αυτή τη βασική κατευθυντήρια γραμμή: κάθε μαθητής είναι ένας λόγος για την UCAM να συνεχίσει το έργο της για την τελειότητα.

as

Μάθηση σε δράση

Το Universidad Católica San Antonio de Murcia δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε πραγματικό κόσμο. Η κορυφαία εκπαίδευση, τα εργαστήρια και τα στούντιο μαζί με τα πρακτικά θέματα που προσφέρονται θα δώσουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις που αποκτούν. Κάθε φοιτητής σταματάει = "για να ολοκληρώσει μια πρακτική άσκηση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς όπου θα έχουν ένα talt =" aste του μελλοντικού τους τομέα εμπειρογνωμοσύνης. Η UCAM παρέχει περισσότερες από 90 ομάδες έρευνας που συνεργάζονται στενά με επιχειρήσεις όπως η Coca-Cola, η Danone, η Vodafone ή η Siemens.

Περισσότερο από τη γνώση, τις αξίες

Ως καθολικό ίδρυμα αφοσιωμένο στην Εκκλησία, το UCAM προσφέρει περισσότερα από ό, τι παρέχει κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση. Η μετάδοση αξιών είναι ένας πυλώνας αυτού του πανεπιστημίου και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στο μέλλον των φοιτητών μας: όχι μόνο θα γίνουν σπουδαίοι επαγγελματίες αλλά θα αναπτύξουν επίσης μια ισχυρή προσωπική ηθική και ενσυναίσθηση. Ο σχηματισμός του UCAM είναι ολοκληρωμένος, περιεκτικός και παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη μέσω ευκαιριών εθελοντισμού, συνεδρίων, σεμιναρίων, ερευνητικών έργων και θρησκευτικών υπηρεσιών.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Ανοιχτό και Παγκόσμιο

Με ένα ισχυρό διεθνές προσόν, οι σπουδαστές της UCAM έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την παγκόσμια προοπτική τους μέσω κοινών προγραμμάτων, συνεργασιών και συμφωνιών ανταλλαγής με περισσότερα από 400 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης ), Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang (NTU) και το PUC - Rio Grande do Sul. Τα γραφεία της UCAM στην Κίνα, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κολομβία, το Μεξικό, τον Ισημερινό, το Perú και την Τουρκία συνεργάζονται για την ανάπτυξη της διεθνούς στρατηγικής του πανεπιστημίου.

Η ελίτ του αθλητισμού

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Αθλητισμού της Ισπανίας. Ακολουθώντας το αγγλοσαξονικό μοντέλο, το άθλημα είναι μέρος του DNA της UCAM, μόλις χαιρετίστηκε ως πρωταθλητής ισπανικών διεπιστημονικών πρωταθλημάτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με 76 μετάλλια (50 χρυσά). Η UCAM μπορεί να υπερηφανεύεται για τους κορυφαίους αθλητές της, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιονίκης Mireia Belmonte και του David Cal και των Παγκόσμιων Πρωταθλητών όπως η Melanie Costa. Οι 21 ομοσπονδιακές ομάδες που χρηματοδοτούνται και διευθύνονται από την UCAM περιλαμβάνουν την UCAM Murcia CB, μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ που ανταγωνίζεται στην ACB Liga Endesa. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις διευθύνονται από το UCAM Sports Center, ένα γυμναστήριο υψηλής τεχνολογίας προσβάσιμο τόσο από το πανεπιστήμιο όσο και από τις τοπικές κοινότητες.

cv

Ο τρόπος ζωής της Μούρθια, ο τρόπος ζωής σας

Το Campus de Los Jeronimos της UCAM βρίσκεται στην Murcia, πρωτεύουσα της νοτιοανατολικής περιφέρειας της Ισπανίας, όπου η Μεσόγειος καιρός συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των παραλιών της Costa Cálida με τα βουνά και τα χωράφια της Huerta de Europa . Η κληρονομιά του ισπανικού πολιτισμού, γνωστή για το φλαμένκο, την τάπας και τη φιέστα, αντικατοπτρίζεται στους ανθρώπους της Μούρθια: φιλόξενοι, ζεστοί, ενθουσιώδεις και κοινωνικοί. Ως μια περιοχή μεσαίου μεγέθους (1,5 εκατομμύρια κάτοικοι), η Μούρθια είναι γεμάτη καλλιτεχνική και κοινωνική δυναμική, προσφέροντας οικονομικά προσιτά έξοδα διαβίωσης, ασφαλές περιβάλλον και σύγχρονη υποδομή.

Τοποθεσίες

Μούρθια

Address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Μούρθια, Περιφέρεια της Μούρθια, Ισπανία

Ισπανία Online

Address
Ισπανία Online, Ισπανία

Μαδρίτη

Address
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη