Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1996 με μια σαφή αποστολή: να εκπαιδεύσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να υπηρετούν την κοινωνία, να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ανθρώπινης γνώσης μέσα από την έρευνα ως αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του ανθρώπου και της ανθρωπότητας και να συμμετάσχουν στην ευαγγελική αποστολή της Καθολικής Εκκλησίας στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Πρόσωπο με Πρόσωπο, Πρόσωπο με Πρόσωπο

Μαθητές UCAM μπορεί να υπολογίζει στην εξατομικευμένη προσοχή που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Το προσωπικό του αξία UCAM η προσωπική σχέση, στο πλαίσιο της μάθησης, η οποία είναι ο λόγος που κάθε φοιτητής δίνεται ένα προσωπικό δάσκαλο και μαθήματα με έναν μικρό αριθμό από τους συμμαθητές. Η ποικιλία των ακαδημαϊκών προγραμμάτων που προσφέρονται, συνεχώς προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και αναγνωρίζεται από τον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης, αντανακλά αυτό τον πυρήνα οδηγός-line: κάθε μαθητής είναι ένας λόγος για UCAM να συνεχίσει το έργο του προσπαθεί για την τελειότητα.

Μαθαίνοντας σε Δράση

Η Universidad Católica San Antonio de Murcia εξουσιοδοτεί τους μαθητές να αναπτύξουν το δικό τους πραγματικό κόσμο των δεξιοτήτων. Top κλάσης υποδομή της πανεπιστημιούπολης, εργαστήρια και στούντιο μαζί με τα πρακτικά θέματα σχετικά με την προσφορά, θα πάρει τους μαθητές έτοιμος να θέσει τις γνώσεις που αποκτούν στην πράξη. Κάθε φοιτητής πρέπει να έχει ολοκληρώσει ένα οικοτροφείο σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα, όπου θα έχουν μια γεύση από το μέλλον στον τομέα της ειδικότητάς τους. UCAM παρέχει περισσότερες από 50 ερευνητικές ομάδες που εργάζονται σε στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις, όπως η Coca-Cola, Danone, η Vodafone ή η Siemens.

Περισσότερα από γνώσεις, αξίες

Ως καθολικός φορέας δεσμεύεται για την Εκκλησία, UCAM κάνει περισσότερα από ό, τι παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Η μετάδοση των αξιών αποτελεί βασικό πυλώνα του πανεπιστημίου και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά για το μέλλον των μαθητών μας: δεν θα γίνει μόνο μεγάλη επαγγελματίες, αλλά θα αναπτύξει επίσης μια ισχυρή προσωπική ηθική και ενσυναίσθηση. Σχηματισμό UCAM είναι αναπόσπαστο, ολοκληρωμένη και παρέχει μεγάλες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη μέσα από τις ευκαιρίες εθελοντισμού, συνέδρια, σεμινάρια, ερευνητικά προγράμματα και θρησκευτικές υπηρεσίες.

Ανοίξτε και Παγκόσμια

Με μια ισχυρή διεθνή προσανατολισμό, UCAM οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν παγκόσμια προοπτική τους μέσω κοινών προγραμμάτων, συνεργασίες και συμφωνίες ανταλλαγής με πάνω από 150 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS ), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang (NTU) και PUC - Rio Grande do Sul. Γραφεία UCAM στην Κούβα, Τζακάρτα, τη Σιγκαπούρη και τις Βρυξέλλες να συνεργαστούν για την ανάπτυξη της διεθνούς στρατηγικής του πανεπιστημίου.

Η ελίτ του αθλητισμού

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο του Αθλητισμού στην Ισπανία. Μετά το αγγλοσαξονικό μοντέλο, ο αθλητισμός είναι μέρος του DNA UCAM, έχοντας μόλις έχουν χαιρετίστηκε ως η πρωτοπόρος της ισπανικής Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχή χρονιά, με 76 μετάλλια (50 χρυσά). UCAM μπορεί να καυχηθεί των κορυφαίων αθλητών της, συμπεριλαμβανομένων Ολυμπιονίκες Mireia Belmonte και David Cal και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, όπως Melanie Costa. Τα 21 ομόσπονδα ομάδες που χρηματοδοτείται και διοικείται από UCAM περιλαμβάνουν UCAM Murcia CB, μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ που ανταγωνίζονται στην ACB Liga Endesa. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις με επικεφαλής τον UCAM Sports Center, ένα υψηλής τεχνολογίας γυμναστήριο προσβάσιμη τόσο στο πανεπιστήμιο και στις τοπικές κοινωνίες.

Murcia's τρόπο ζωής, τον τρόπο ζωής σας

Campus UCAM του de los Jeronimos βρίσκεται στη Μούρθια, την πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής περιοχής της Ισπανίας, όπου μεσογειακό κλίμα ενώνει τη φυσική ομορφιά των παραλιών του Costa Cálida, Με τα βουνά και τα πεδία της Huerta de Europa. Η κληρονομιά του ισπανικού πολιτισμού, γνωστή για το φλαμένκο, τάπας και fiesta, αντανακλάται σε άτομα Μούρθια: φιλόξενο, ζεστό, ενθουσιώδες και κοινωνικό. Ως μεσαία περιοχή (1,5 εκατομμύρια κάτοικοι), Μούρθια είναι γεμάτη από καλλιτεχνικής και κοινωνικής δυναμικής, ενώ προσφέρει προσιτό κόστος διαβίωσης, ένα ασφαλές περιβάλλον και τις σύγχρονες υποδομές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Προπαρασκευαστικό Έτος

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Ο κύριος στόχος του 1-Έτος ισπανική προπαρασκευαστικό πρόγραμμα UCAM είναι να παρέχει στους φοιτητές με τα περιεχόμενα απαραίτητη για την προώθηση ενός προβλέπονται επίπε ... [+]

Ευκαιρίες Καριέρας

Ο κύριος στόχος της UCAM του 1-Έτος ισπανική προπαρασκευαστικό πρόγραμμα είναι να παρέχει στους φοιτητές με τα περιεχόμενα απαραίτητη για την προώθηση ενός προβλέπονται επίπεδο δεξιοτήτων ανά μάθημα ή έτος, ανάλογα με τον αριθμό των ωρών ανά μάθημα. Όλα τα μαθήματα μας που έχει συσταθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τη διδασκαλία και τη μάθηση των δραστηριοτήτων σύμφωνα με τα Κριτήρια Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις γλώσσες (Α1-Α2-Β1-Β2-C1-C2). Πιστοποιημένοι δάσκαλοι ειδικεύεται στην αντίστοιχη μητρική γλώσσα τα μαθήματα γλώσσας τους απευθείας UCAM, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων δραστηριοτήτων που κάνουν την εκμάθηση διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.... [-]

Ισπανία Murcia Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Murcia!

UCAM International

Spot - UCAM Spirit

Location address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe

Murcia, Region of Murcia, 30107 ES
Location address
Spain Online, ES