Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανακαλύπτουμε τον πανεπιστημιακό

Πιστεύουμε ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν μπορεί να είναι απλώς μια διαδικασία που τελειώνει με μια επίσημη προσόντα. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να συμβάλει στην ανάπτυξη των ατόμων, των επιχειρήσεων, των θεσμών και της κοινωνίας γενικότερα. Η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται στις δεξιότητες και τις γνώσεις που επιτρέπουν την αξία που πρέπει να συνεισφέρει στην κοινωνία. Έχουμε ανακαλύπτουμε το πανεπιστήμιο από το 1995, όταν το UOC δημιουργήθηκε ως το πρώτο online πανεπιστήμιο του κόσμου.

Αποστολή

Η UOC είναι μια καινοτόμο πανεπιστήμιο που έχει τις ρίζες της στην Καταλονία και ανοικτή στον κόσμο. Προσφέρει στους ανθρώπους της δια βίου μάθησης σε αυτούς και εκ των προτέρων την κοινωνία να βοηθήσουν, ενώ τη διεξαγωγή έρευνα για την κοινωνία της γνώσης. εκπαιδευτικό μοντέλο του βασίζεται στην εξατομίκευση και τα συνοδευτικά τους φοιτητές με τη χρήση e-learning.

Όραση

Η UOC θέλει να είναι ένα πανεπιστήμιο που, με το να συνδεδεμένο με το δίκτυο των πανεπιστημίων του κόσμου, οδηγεί την δημιουργία ενός παγκόσμιου χώρου της γνώσης και της έρευνας αιχμής στο κοινωνία της γνώσης. Το UOC έχει ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο που εστιάζει στο μαθητή. Το Πανεπιστήμιο να προσφέρει μια κορυφαία ποιότητα και εξατομικευμένη εκπαίδευση που τους βοηθά να είναι πιο ανταγωνιστικές και συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας.

Αξίες

Οι πέντε αξίες που καθοδηγούν τις δραστηριότητες του UOC είναι:

Δέσμευση για φοιτητές, αποφοίτους και της κοινωνίας? στην ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς και για συνεχή καινοτομία εντός του οργανισμού.
Ο σεβασμός για τους ανθρώπους, τις ιδέες, πολιτισμούς και τον κόσμο.
Διαφάνεια στις πληροφορίες, τα δεδομένα και τις διαδικασίες.
Επαγγελματισμός, να ενδυναμώσει τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος της οργάνωσης, να αναγνωρίζουν τις επιτυχίες μας και να μάθουμε από τα λάθη μας.
Βιωσιμότητα, είτε οικονομικά, κοινωνικά ή περιβαλλοντικά, από τις δραστηριότητες που αναλαμβάνονται από τον οργανισμό.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά