Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ισπανικά ως ξένη γλώσσα, το εμπορικό μας σήμα

Η ισπανική ως ξένη γλώσσα (E / LE) είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Πανεπιστημίου Antonio de Nebrija. Με τη συμμετοχή τόσο του Centro de Estudios Hispánicos όσο και του Τμήματος Εφαρμοσμένων Γλωσσών, η ισπανική γλώσσα στο Nebrija καλύπτει τρεις τομείς: διδασκαλία, κατάρτιση και έρευνα.

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα μας έχει καταστήσει ένα από τα πιο διάσημα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών και E / LE καθηγητών στην Ισπανία και το εξωτερικό.

Αυτή η ίδια δέσμευση για την ποιότητα οδήγησε τον Nebrija να συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με εξαιρετικά διάσημους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το Centro de Estudios Hispánicos συνδέεται με την CERCLES (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Γλωσσικών Κέντρων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) και την ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior).

Όταν το Centro de Estudios Hispánicos άνοιξε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, τα Ισπανικά σπουδάζουν κυρίως μόνο από ειδικούς και λάτρεις της γλώσσας και του ισπανικού πολιτισμού. Σήμερα, τα ισπανικά είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες του κόσμου.

Ως εκ τούτου, το σημερινό προφίλ των σπουδαστών μας είναι πολύ πιο ποικίλο εκτός από τους μαθητές της γλώσσας και των ανθρωπιστικών επιστημών, μπορείτε επίσης να βρείτε στις τάξεις μας φοιτητές από όλο τον κόσμο που σπουδάζουν επιχειρήσεις, δημοσιογραφία, πολιτικές επιστήμες, ιατρική και μηχανική.

Αυτή η πολυμορφία στις εθνικότητες και στους τομείς σπουδών διευρύνει τους ορίζοντες του Centro de Estudios Hispánicos και εμπλουτίζει την καθημερινή ζωή στο πανεπιστήμιο μας.

Χάρη σε αυτά τα πολλά σημεία επαφής, κατορθώσαμε να αναπτύξουμε έναν από τους σημαντικότερους στόχους των προγραμμάτων μας: να βοηθήσουμε τους μαθητές να γίνουν διαπολιτισμικά ικανοί. Αυτή είναι μια από τις πιο απαιτητικές δεξιότητες και χαρακτηριστικά στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας.

Γιατί να σπουδάσετε στο Nebrija;

Πολύ περισσότερο από το να σπουδάσεις στο εξωτερικό.

Στο Nebrija είμαστε πεπεισμένοι ότι μια μελέτη στο εξωτερικό στην Ισπανία είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι ή μια γλωσσική πορεία. Ο χρόνος σας στο Nebrija μπορεί και θα αποτελέσει θεμελιώδες μέρος της ανάπτυξης σας ως μελλοντικού επαγγελματία. Τα προγράμματά μας διασφαλίζουν ότι η διδακτική διδασκαλία και η πρακτική εμπειρία πηγαίνουν χέρι-χέρι έτσι ώστε οι μαθητές μας να αποκτήσουν πλήρη κατανόηση του υλικού του μαθήματος και του κόσμου στο σύνολό του .

Ας εξηγήσουμε πώς:

  1. Αυτή η προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Μαδρίτης μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τις διδακτικές μας δραστηριότητες πέρα ​​από την τάξη.
  2. Διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες μοιράζονται το Campus της Μαδρίτης-Princesa με Ισπανούς μαθητές. Αυτό δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μπορούν εύκολα να αλληλεπιδρούν και να δημιουργήσουν νέες σχέσεις.
  3. Η δομή και η οργάνωση των προγραμμάτων σπουδών μας είναι καινοτόμα και ευέλικτα. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή, είτε ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε μαθήματα μόνο στα ισπανικά, είτε αν θέλετε να συμπεριλάβετε μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά και στο πρόγραμμα σας.
  4. Το Nebrija δίνει στους σπουδαστές εξατομικευμένη προσοχή - είστε η προτεραιότητά μας.
  5. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων και έμπειρων καθηγητών. Η εκμάθησή σας είναι η προτεραιότητά τους. Χρησιμοποιούν μια πρακτική μέθοδο διδασκαλίας και προσανατολίζουν την εμπειρία σε κάθε μαθητή καθ 'όλη τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας.
  6. Η διαλογική μας μεθοδολογία εγγυάται μια αποτελεσματική, ψυχαγωγική εμπειρία μάθησης. Αυτή η μεθοδολογία μας καθιστά μέρος της διεθνούς πρωτοπορίας στον κόσμο της ισπανικής ως ξένης γλώσσας.
  7. Η βούληση μόνη της δεν αρκεί για να ενσωματωθεί επιτυχώς σε μια νέα κουλτούρα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Προσφέρουμε διαπολιτισμική εκπαίδευση μέσα από διάφορα σεμινάρια, εργαστήρια και ατομικές συναντήσεις για να διευκολύνουμε τη διαδικασία προσαρμογής και να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε την εμπειρία σας στο εξωτερικό στην πληρέστερη. Αυτή η εκπαίδευση θα συμβάλει στην ανάπτυξη της διαπολιτισμικής ικανότητάς σας - σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χαρακτηριστικό στον σημερινό κόσμο.
  8. Οι ποικίλες προσφορές μας σε εκδρομές πεδίου και πολιτιστικές εμπειρίες θα σας ανοίξουν τα μάτια σε μια άλλη κουλτούρα, θα σας επιτρέψουν να ενταχθείτε στη ζωή σας στο Nebrija και να σας προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες να κάνετε φίλους.
  9. Η Μαδρίτη, μία από τις πιο ζωτικές πόλεις της Ευρώπης, είναι επίσης μια πόλη γεμάτη με πολιτιστικές και κοινωνικές προσφορές.
  10. Το προσωπικό μας στο Τμήμα Φοιτητικών Υπηρεσιών θα κάνει τη διαμονή σας ισορροπημένη όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Θα σας παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, πληροφορίες βιβλιοθήκης, στέγαση κλπ.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

FAQ

Άλλη