University of Almería

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επίσημη δήλωση

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της πανδημίας, η ομάδα STUDY ABROAD συνεχίζει να εργάζεται για να γιορτάσει μια επιτυχημένη έκδοση θερινών προγραμμάτων τον Ιούλιο του 2020.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε τους μαθητές ότι η κατάσταση στην Αλμερία είναι υπό έλεγχο και ότι η περιοχή της Αλμερία είναι μια περιοχή με τον μικρότερο αριθμό προσβεβλημένων ατόμων με το COVID-19.

Μια θάλασσα της γνώσης

Ιδρύθηκε το 1993, το University of Almería (UAL) είναι δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο φημισμένο για την Ε & Α της στους τομείς της ηλιακής ενέργειας, της γεωργίας και της διαχείρισης των υδάτων. Βρίσκεται στα Top 40 σε εθνικό επίπεδο και στα 1000 κορυφαία παγκοσμίως, έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για τους διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι σήμερα αποτελούν το 12% του φοιτητικού πληθυσμού. Εκτός από την ακαδημαϊκή του αριστεία, ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά είναι η θέση του, καθώς είναι η μόνη ισπανική πανεπιστημιούπολη που βλέπει στη Μεσόγειο Θάλασσα.

132135_BANCOUAL.png

¿Γιατί να επιλέξετε UAL;

Είναι μόνο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης δίπλα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το UAL. Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του είναι αναμφισβήτητα τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα στην Ευρώπη. Οι υψηλά ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί μας απολαμβάνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για να διδάξουν τα μαθήματά τους. Τα προγράμματα σχεδιάζονται επιμελώς για να επιτύχουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση της υψηλότερης ποιότητας με βάση τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας.

Στο προσκήνιο της γνώσης

Κύριοι τομείς της γνώσης:

• Μηχανική (γεωργική, βιομηχανική, μηχανική, ηλεκτρική, χημική, ηλεκτρονική)

• Επιστήμη (Περιβάλλον, Χημεία, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας)

• Κοινωνικές Επιστήμες (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Οικονομικά, Λογιστική, Διεθνές Μάρκετινγκ, Τουρισμός, Δίκαιο, Δημόσια Διοίκηση)

• Επιστήμες της Υγείας (Νοσηλευτική, Φυσιοθεραπεία, Ψυχολογία)

• Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Εκπαίδευση (Ιστορία, Σύγχρονες Γλώσσες, Ισπανική Φιλολογία, Αγγλικές Σπουδές, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή)

Το University of Almería είναι το τρίτο πανεπιστήμιο της Ανδαλουσίας στην επιστημονική παραγωγή με περισσότερες από 300 συμφωνίες έρευνας που υπογράφηκαν με εταιρείες, περίπου 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, περισσότερα από 900 δημοσιευμένα έργα και η έκδοση περισσότερων από 6 επιστημονικών περιοδικών

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Τα καλοκαιρινά μαθήματα STUDY ABROAD του UAL είναι μαθήματα σχεδιασμένα από τους πιο διακεκριμένους εμπειρογνώμονες στις πιο προηγμένες περιοχές του Πανεπιστημίου μας, που διδάσκονται από καθηγητές αναγνωρισμένης εμπειρίας.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Ιουλίου κάθε έτους. Περιλαμβάνουν διαμονή και γεύματα, κουπόνι τοπικών μεταφορών, ιατρική ασφάλιση, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.

Το Πανεπιστήμιο της Αλμερία κατανοεί τη σπουδαιότητα της μάθησης πέρα από τα τείχη της τάξης. Για να κατανοήσουν πλήρως την ευρωπαϊκή ιστορία και το ισπανικό πάθος, θα προσφέρουν μια σειρά από πολιτιστικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της γνώσης των σπουδαστών. Υπάρχουν προγραμματισμένες επισκέψεις όπως μια Περιήγηση πόλης, Ταξίδι στο Φυσικό Πάρκο Cabo de Gata και στη Γρανάδα και την Αλάμπρα.

Τα προγράμματα μπορούν να διαρκέσουν από 22,5 ώρες (1 εβδομάδα) έως 80 ώρες (4 εβδομάδες) και μπορούν να αναγνωριστούν μέχρι 10,6 μονάδες ECTS στο πανεπιστήμιο καταγωγής. Υπάρχουν μαθήματα που διδάσκονται μόνο στα αγγλικά ή μόνο στα ισπανικά ή που μπορούν να γίνουν στα αγγλικά ή / και στα ισπανικά, σύμφωνα με τη γλώσσα που επιλέγουν οι μαθητές.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στα προγράμματα

• Δίδακτρα, Επίσημο Πιστοποιητικό & Διαγραφή αρχείων.

• Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο σε αίθουσες κατοικιών (χτισμένο το 2016), με ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, πετσέτες, ντουλάπα και γραφείο και υπηρεσία καθαριότητας δωματίων.

• Πλήρης διατροφή (Δευτέρα-Παρασκευή: Πρωινό, Γεύμα και Δείπνο, Σάββατο: Πρωινό, Κυριακή: Δείπνο).

• Δωρεάν σύνδεση WI-FI σε Campus και αίθουσες διαμονής.

• Πλήρης πρόσβαση σε κοινές κατοικίες και αίθουσες σπουδών στις αίθουσες διαμονής.

• Επισκέψεις σε εταιρείες που σχετίζονται με θέματα και πειραματικά κέντρα

• Εκπαίδευση στο εργαστήριο και στο εργαστήριο

• Δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου: Βιβλιοθήκη, αίθουσες σπουδών, κέντρο υπολογιστών κλπ.

• Δωρεάν πρόσβαση στο εκτεταμένο αθλητικό περίπτερο στην πανεπιστημιούπολη, που περιλαμβάνει γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και πλήρως εξοπλισμένο σπα.

• Η τοπική κάρτα λεωφορείου (για ένα μήνα) που χρησιμοποιείται σε όλες τις γραμμές αστικών λεωφορείων

• Πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες

• Ταξίδια στα κορυφαία σημεία της πόλης και της επαρχίας της Αλμερία και τα περίχωρα.

• Υγεία, ασφάλεια ταξιδίου και αστική ευθύνη.

Ομάδες 15+ φοιτητών μπορούν να συμπεριλαμβάνουν (χωρίς κόστος) έναν συνοδευόμενο Λέκτορα από το Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου, με τα ίδια διαμονή και ημιδιατροφή με τους φοιτητές.

132138_CIVITAS.pngCivitas Αίθουσες Κατοικίας

Τοποθεσίες

Αλμερία

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Αλμερία, Ανδαλουσία, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη