Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέρει μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών ελικοπτέρου από τη μεταφορά επιβατών και τις εργασίες φορτώσεως σφεντόνας μέχρι την αεροφωτογράφηση και τη φωτογραφία. Η Ακαδημία Πτήσης Ελικοπτέρων μας είναι αφιερωμένη στην παροχή ποιοτικών μαθημάτων πιλότου και χειριστών ελικοπτέρων υψηλής ποιότητας μέσω των κέντρων εκπαίδευσης μας στη Μαδρίτη - Cuatro Vientos και Μάλαγα - Κόστα ντελ Σολ.

Στην Αεροπορική Ακαδημία World Aviation Helicopter Flight , καταλαβαίνουμε ότι όλοι οι μελλοντικοί μας πιλότοι είναι άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και ως εκ τούτου τα μαθήματα διδασκαλίας και θεωρίας θα προσαρμοστούν σε ένα ρυθμό που λειτουργεί καλύτερα για κάθε μαθητή. Επιπλέον δίδακτρα είναι διαθέσιμα και οι εκπαιδευτές και το προσωπικό μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν με ερωτήσεις και ερωτήσεις ανά πάσα στιγμή.

Η πτητική εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας ελικοπτέρων σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και την ασυμβίβαστη ασφάλεια κατά την πτήση είναι οι αρχές που ορίζουν την Ακαδημία Πτήσης Ελικοπτέρων Πτήσης της παγκόσμιας αεροπορίας .

Ψάχνετε για υπηρεσίες ελικοπτέρων, αλλά βρίσκετε το σχολείο πτήσεων;

Με τα αεροσκάφη World Aviation Helicopters σας καλύπτουμε από μεταφορές και αεροπορικές εκδρομές σε αεροφωτογράφηση και φωτογραφία.

Το σχολείο

Η Ακαδημία Πτήσης Ελικοπτέρων Πτήσης της παγκόσμιας αεροπορίας ATO έχει πιστοποιηθεί από την Ισπανική Αρχή Ασφάλειας της Αεροπορίας (AESA) με την εγγραφή E-ATO-272. Είμαστε το μόνο πιλοτικό εκπαιδευτικό κέντρο ελικοπτέρων στην ηπειρωτική Ισπανία και προσφέρουμε μαθήματα στα αγγλικά. Με το δικό μας στόλο ελικοπτέρων για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ο προγραμματισμός των πρακτικών σας προπονήσεων είναι απλός και μπορεί να προσαρμοστεί στον φοιτητή και στον διαθέσιμο χρόνο. Η θεωρητική διδασκαλία παρέχεται σύμφωνα με προγραμματισμένο πρόγραμμα σπουδών με δυνατότητα εξ αποστάσεως εκμάθησης διαθέσιμη για μέρος του μαθήματος.

Στην Ακαδημία Πτήσης Ελικοπτέρων της Παγκόσμιας Αεροπορίας , οι φοιτητές-πιλότοι μας είναι πρωτίστως οι πελάτες μας και θα είναι πάντα η προτεραιότητα. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματα σπουδών και την κατάρτιση πτήσεων για να προσφέρουμε τα οικονομικότερα αποτελέσματα στον κλάδο.

Το World Aviation Helicopters έχει ως στόχο να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση για ελικόπτερα, είτε θα πετάτε για αναψυχή είτε ως πύλη σε μια ελίτ σταδιοδρομίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

World Aviation Helicopters Flight Academy

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο σπουδαστής να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες και πείρα για να λειτουργήσει ως χειριστής πιλότου ελικόπτερα που λειτουργεί ... [+]

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο σπουδαστής να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για να λειτουργήσει ως ελικόπτερο χειριστή ελικοπτέρου που λειτουργεί με μηχανοκίνητα ελικόπτερα κάτω από συνθήκες VFR.

Κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα λάβετε άδεια πτητικής εκμετάλλευσης ελικοπτέρων EASA CPL (H) που σας επιτρέπει να πετάξετε ένα ελικόπτερο ως αμειβόμενος επαγγελματίας. Αυτό επιτρέπει στον κάτοχό του να εργάζεται ως πιλότος σε καθήκοντα όπως η μεταφορά επιβατών, οι πτήσεις ασφαλείας, περιλαμβανομένης της ακτοφυλακής, της έρευνας και διάσωσης, της επιτήρησης, της πυρόσβεσης, των χειρισμών σφεντόνας, καθώς και των αεροφωτογραφιών και της φωτογραφίας.... [-]

Ισπανία Málaga Madrid
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
281 - 497 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
World Aviation Helicopters Flight Academy

Στόχος του μαθήματος PPL (H) είναι να εκπαιδεύσει τον φοιτητή να πετάει με ασφάλεια και αποτελεσματικά σύμφωνα με τους Κανόνες της Οπτικής Πτήσης είτε για ψυχαγωγικούς σκ ... [+]

Στόχος του μαθήματος PPL (H) είναι να εκπαιδεύσει τον φοιτητή να πετάει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σύμφωνα με τους Κανόνες της Οπτικής Πτήσης είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς είτε ως μέρος της εμπορικής εκπαίδευσης πιλότων. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας νέος πιλότος για να γίνει Private Pilot Ελικόπτερο.

Το πρόγραμμα PPL (H) αποτελείται από 112 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και την ακόλουθη εκπαίδευση πτήσης:... [-]

Ισπανία Málaga Madrid
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
157 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
World Aviation Helicopters Flight Academy

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων Drone Operator έχει σχεδιαστεί για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία πτήσης για να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για ένα π ... [+]

Γενικός

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων Drone Operator έχει σχεδιαστεί για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία πτήσης για να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για ένα πιστοποιητικό προχωρημένου αερομεταφορέα Drone.

Πρόκειται για ένα επίσημο Πιστοποιητικό EASA που επιτρέπει στον κάτοχο να ενεργεί ως χειριστής του συστήματος RPAS (Remote Piloted Aircraft Systems) μέχρι 25kg για εμπορικούς, επαγγελματικούς, αθλητικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς εντός του ισπανικού εθνικού εδάφους ή εντός της ΕΕ. Το μάθημα δίνει τη δυνατότητα στον σπουδαστή να αποκτήσει προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να λειτουργήσει πολύπλοκα αεροσκάφη και εκείνα που μπορούν να πετάξουν έξω από την οπτική γραμμή της όρασης. Αυτό το μάθημα έχει όλα για να προετοιμάσει τον φοιτητή για μια επαγγελματική καριέρα στον αναπτυσσόμενο τομέα των υπηρεσιών drone και RPA.... [-]

Ισπανία Málaga Madrid
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
70 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusia, Ισπανία
Address
Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Community of Madrid, Ισπανία