Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ZubiGune Fundazioa είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2011 από την CIFP Usurbil LHII Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET), τοπικές εταιρείες και τεχνολογικά κέντρα στη Χώρα των Βάσκων που δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων στην τεχνολογική και κοινωνική ανάπτυξη.

Το ZubiGune βρίσκεται στο Usurbil-San Sebastian, μόλις 10 λεπτά. με αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν, πρωτεύουσα της περιφέρειας Gipuzkoa, Χώρα των Βάσκων, βόρεια της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, το ZubiGune είναι το Κέντρο Αναφοράς για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Ενεργειακή Απόδοση στη Χώρα των Βάσκων.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

ZubiGune Fundazioa

Το διήμερο καλοκαιρινό πρόγραμμα (40 ώρες) σας προσφέρει διεπιστημονικές γνώσεις στους τομείς της ενεργειακής απόδοσης και της ανανεώσιμης ενέργειας. ... [+]

Γιατί να παρακολουθήσετε το καλοκαιρινό μάθημα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ισπανία;

Το Ίδρυμα ZubiGune είναι μέρος της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης του Usurbil, του Κέντρου Παραπομπής της Περιφέρειας για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Ενεργειακή Απόδοση (Ισπανία).

Το Ίδρυμα ZubiGune συμμετέχει σε διάφορα εθνικά και διεθνή προγράμματα που σχετίζονται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αναπτύσσει και εκτελεί τεχνολογικά και καινοτόμα έργα για τις τοπικές ΜΜΕ.... [-]

Ισπανία Usurbil
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Presentation of Our Center