Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πρώτη ιδιωτική σχολή του Ισραήλ βρίσκεται στη ζωντανή πανεπιστημιούπολη του Κολλεγίου Διοίκησης, του μεγαλύτερου ιδιωτικού κολέγου της χώρας, στην πόλη Rishon-le-Zion, 15 λεπτά νότια του Tel-Aviv.

Το σχολείο υπερηφανεύεται για ένα πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα με πρακτικά συστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με το Ισραήλ. Οι φοιτητές της συμμετέχουν σε εταιρίες όπως Teva, El-Al, Ness τεχνολογίες και Deloitte, καθώς και δημόσιους φορείς όπως το Κνεσέτ (Ισραηλινό Κοινοβούλιο) και ο Κρατικός Επιθεωρητής.

Οι απόφοιτοι μας περιλαμβάνουν βουλευτές, δικαστές, συνεργάτες σε κορυφαία νομικά γραφεία στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ, νομικούς συμβούλους σε πολλές επιτυχημένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας του Ισραήλ και ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους.

111877_444444444444444.png

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

COLMAN The Haim Striks School of Law

Για να είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματικός δικηγόρος στις μέρες μας, πρέπει να κατανοήσουμε βαθιά τον παγκόσμιο τομέα υψηλής τεχνολογίας και τα μοναδικά χαρακτηριστικ ... [+]

Μελέτη του Hi-Tech Law στο αρχικό έθνος

Για να είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματικός δικηγόρος στις μέρες μας, πρέπει να κατανοήσουμε βαθιά τον παγκόσμιο τομέα υψηλής τεχνολογίας και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για δικηγόρους που κατέχουν νομική θεωρία, καθώς και πρακτική νομική τεχνογνωσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της υψηλής τεχνολογίας, της τεχνολογίας καθαρού τεχνολογίας, της τεχνολογίας των πληροφοριών (τεχνητή νοημοσύνη) και παρόμοιων βιομηχανιών.... [-]

Ισραήλ Rishon LeTsiyon
Ιούλιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά