Accademia Riaci

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την Accademia Riaci

"Πάντα λέω στους μαθητές μου: μέσα σε όλους μας, με τον καταλληλότερο τρόπο, μια μικροσκοπική, μαγευτική καλλιτεχνική δυνατότητα κρύβεται υπομονετικά για να ανακαλυφθεί."

"Το καθήκον των δασκάλων είναι να ξυπνήσουν αυτή τη μαγεία μέσα στους μαθητές και να τους καθοδηγήσουν για να αναζητήσουν την αληθινή τέχνη και το ταλέντο και να τους διδάξουν τη χαρά της μάθησης. Έτσι, οι δάσκαλοι δεν είναι μόνο να διδάξουν την τεχνική τεχνογνωσία, αλλά και να τροφοδοτήσουν τη φαντασία, τη φαντασία και τον πολιτισμό του καθενός για την αναζήτηση της αληθινής τέχνης και του ταλέντου. " Accademia Riaci Επίτιμος Πρόεδρος Raymond Riaci.

Η ιστορία μας

Η κληρονομιά της παραδοσιακής χειροτεχνίας και των τεχνών που άκμασαν στην Τοσκάνη, ειδικά στη Φλωρεντία, γιόρταζαν τη δόξα της εποχής της Αναγέννησης ως το αληθινό κόσμημα των τεχνών. Τα εργαστήρια και τα στούντιο των τεχνιτών ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη των παραγωγικών δραστηριοτήτων της πόλης που βοήθησαν τη Φλωρεντία να αναπτυχθεί πραγματικά ως καλλιτεχνική πρωτεύουσα της Ιταλίας της εποχής και μαζί με τους εμπόρους πέτυχαν δόξα και μεγάλη περιουσία.

Πολλά υπέροχα καλλιτεχνικά αντικείμενα δημιουργήθηκαν για βαπτιστήρια στα στούντιο των τεχνιτών, συχνά εκείνα των χρυσοχόων. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Maestro Benvenuto Cellini, ο οποίος δίδαξε τις ανώτερες τεχνικές γλυπτικής του για να κάνει ένα γυμνό άγαλμα από μάρμαρο στους μαθητευόμενούς του σε ένα στούντιο κάπου. Σήμερα, αυτές οι τελετές που εκτελούνται από το αγαπημένο Maestro έχουν διατηρηθεί εδώ και αιώνες ως πραγματικό έργο τέχνης. Αυτή η κληρονομιά των υγιεινών και ειδικών παραδόσεων χειροτεχνίας, όπως η παραγωγή χρυσού και κοσμημάτων, η γλυπτική και η ζωγραφική, ευτυχώς, ζωντανεύουν ζωντανά εδώ και πολλούς αιώνες στη Φλωρεντία και σε ολόκληρη την περιοχή της Τοσκάνης.

Με την ίδρυση του στούντιο το 1983, ο Maestro Raymond Riaci είχε ένα ισχυρό όραμα να δημιουργήσει ένα σχολείο που όχι μόνο δίδαξε τις τεχνικές του, αλλά και φωτισμένους νέους καλλιτέχνες με το ζωντανό πνεύμα και την ατμόσφαιρα της Αναγέννησης, προκειμένου να εκπληρώσει τη δια βίου αποστολή του ως Maestro. Έτσι δημιουργήθηκε η Accademia Riaci: ένα θησαυροφυλάκιο παραδοσιακής τέχνης και οι αναντικατάστατες τεχνικές της. Η διδασκαλία περιέχει κρυφά τεχνικές που δεν είναι γνωστές σε κανένα άλλο σχολείο και η Accademia Riaci προσπαθεί να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τη φαντασία και τη φαντασία σε κάθε μαθητή.

Ξεκινώντας ως ένα μικρό στούντιο τέχνης, σήμερα η ίδια παθιασμένη αποστολή έχει αναδείξει όχι μόνο έναν μοναδικό μάστορα αλλά μια θεαματική ομάδα καθηγητών που εκπροσωπούν τους καλύτερους Ιταλούς καλλιτέχνες στη Φλωρεντία, διατηρώντας τον ιδρυτή και το όραμα του προέδρου για την παράδοση και το πνεύμα, . Το σώμα του φοιτητή μας έχει εκπροσωπήσει περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, επιδιώκοντας την τέχνη τους στους τομείς του Σχεδιασμού, της Τέχνης, των Καλών Τεχνών, της Ιταλικής Γλώσσας και των Ιταλικών Γαστρονομικών Τεχνών, χωρίς ποτέ να τους εμπνεύσει.

Μέθοδος διδασκαλίας και φιλοσοφία

Αποστολή - "Ζήστε το παρελθόν, δημιουργήστε το μέλλον"

Ο απώτερος στόχος της εκπαίδευσης της Accademia Riaci δεν επικεντρώνεται μόνο στη διδασκαλία παραδοσιακών τεχνικών και στυλ, αλλά στοχεύει να καθοδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τη δική τους καλλιτεχνική ευαισθησία, δημιουργικότητα και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Από την παραδοσιακή μέχρι την υπερσύγχρονη τεχνική

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μάθουν από διάφορα πεδία των τεχνών και των παραδοσιακών τεχνών που προσφέρονται στην ακαδημία. Σε αντίθεση με τις πρόσφατες τάσεις της μαζικής παραγωγής, η Accademia Riaci πιστεύει στην υψηλή ποιότητα παρά στην ποσότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σχεδιασμό και οι τεχνικές των παραδοσιακών και κλασσικών τεχνών με τα πιο προηγμένα σχέδια και τεχνικές μελετώνται και αποκτώνται μέσω πολυάριθμων ωρών πρακτικής πρακτικής άσκησης στις σημαντικότερες επιλογές τους. Οι μαθητές θα καλλιεργηθούν για να αναπτύξουν τη φαντασία τους, και τις φαντασιώσεις - τα πιο αξιόλογα στοιχεία ενός καλλιτέχνη. Οι καθηγητές ενθαρρύνουν κάθε σπουδαστή να εμπνεύσει και να αναπτύξει την πρωτοτυπία κάθε φοιτητή όχι μόνο μέσω της διδασκαλίας αλλά και βοηθώντας τους να ανακαλύψουν εκ νέου το "κάτι ιδιαίτερο" για κάθε μαθητευόμενο καλλιτέχνη.

Μικρά μεγέθη ταξινόμησης

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι σπουδαστές που εργάζονται σε μικρές ομάδες τείνουν να μαθαίνουν περισσότερα και φαίνονται πιο ικανοποιημένοι από τις τάξεις τους. Τα χαμηλότερα μεγέθη τάξεων συνδέονται με θετικά εκπαιδευτικά οφέλη, όπως καλύτερες βαθμολογίες δοκιμών, λιγότερες αποχωρήσεις και υψηλότερα ποσοστά αποφοίτησης. Επομένως, τα μαθήματα της Accademia Riaci οργανώνονται σε μια μικρή ομάδα μαθητών.

Προσαρμοσμένη οδηγία

Όπως και ο τρόπος με τον οποίο ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι διδάσκει τους βοηθούς του, τα διδάγματα διενεργούνται σε στενή σχέση με κάθε μαθητή, ανάλογα με την ικανότητα και την προσωπικότητά του, αμφισβητώντας τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους επαγγελματίες.

Ομάδα σχολικών μονάδων Accademia Riaci

Η σχολική ομάδα της Accademia Riaci αποτελείται από τρία σχολεία: Accademia Riaci, FCAS και ABC de 'Conti.

Κάθε σχολείο προσφέρει μαθήματα σε διάφορους κλάδους:

  • Accademia Riaci: Τέχνες, Χειροτεχνία
  • FCAS: μαθήματα μαγειρικής τέχνης
  • ABC de 'Conti: Μαθήματα ιταλικής γλώσσας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Όψη Προπαρασκευαστικό Έτος » Όψη Summer courses » Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Summer Course in Bag Design and Bag Making

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Στο Design Bag, οι σπουδαστές θα μελετήσουν διάφορα σχέδια τσαντών με ιταλικές γεύσεις, χρώματα (νέους συνδυασμούς, νέα διακόσμηση), υλικά (πρωτοποριακή εφαρμογή, νέα υλικά), μοτίβα, λειτουργίες, καθώς και έρευνα σχετικά με την τάση και την πρωτοτυπία. [+]

Οι ιταλικές τσάντες είναι γνωστές για εξελιγμένα σχέδια και κορυφαία ποιότητα, που αντιπροσωπεύονται από πολυάριθμες κορυφαίες μάρκες όπως GUCCI ή PRADA, για να αναφέρουμε μερικά. Ειδικά στη Φλωρεντία είναι γεμάτη από δερμάτινα καταστήματα και έδρα πολλών εμπορικών σημάτων παγκόσμιας κλάσης, όπως το GUCCI και το Salvatore Ferragamo.

Αυτή η φήμη των ιταλικών σακουλών με την υψηλότερη ποιότητα διατηρούνται με την τσάντα που κάνει την επιμονή των τεχνιτών σε υψηλού επιπέδου τεχνικές και υλικά ποιότητας.... [-]


Summer Course in Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

[+]

7 Μαΐου (Κυρ), 2017 - 20 Μαΐου (Σάββατο), 2017;

21 Μαΐου (Κυρ), 2017 - 3 Ιουνίου (Σάββατο), 2017.Ιούνιος 4 (Κυρ), 2017 - Ιούνιος 17 (Σάββατο), 2017.Ιούνιος 18 (Κυρ), 2017 - Ιουλ. 1 (Σάββατο), 2017.Ιουλ. 2 (Κυρ), 2017 - Ιουλ. 15 (Σάβ.), 2017.Ιούλιος 16 (Κυρ), 2017 - Ιουλ. 29 (Σάββατο), 2017.

Διαμονή - κοινόχρηστο διαμέρισμα (δίδυμο / τρίκλινο δωμάτιο), ημερήσιο κουπόνι για ένα γεύμα (* 4 κουπόνια ημερησίως / εβδομάδα Δύο κουπόνια για πρωινό τριών καφέ / ζεστό ποτό). Προσανατολισμός. Πλήρης διερμηνέας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με εκπαιδευτή.... [-]


θερινά μαθήματα στην εσωτερική διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Θα μάθετε όχι μόνο τη σχεδιαστική σύλληψη αλλά και την ολοκλήρωση της τελικής εργασίας με βάση το θέμα του εκπαιδευτή σας, όπως η οικιστική, λιανική και δημόσια εγκατάσταση. [+]

Θα μάθετε όχι μόνο τη σχεδιαστική σύλληψη αλλά και την ολοκλήρωση της τελικής εργασίας με βάση το θέμα του εκπαιδευτή σας, όπως η οικιστική, λιανική και δημόσια εγκατάσταση. Ο σκοπός των μαθημάτων είναι να καλλιεργήσουν την αντίληψη της δημιουργικότητας που είναι μοναδική για την ιταλική ευαισθησία. Οι εκπαιδευτές θα δίνουν ξεχωριστές συμβουλές σε κάθε σπουδαστή, επομένως είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές με ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για επαγγελματίες, θα ικανοποιηθούν με τις οδηγίες. Θα μάθετε ιταλικό εσωτερικό σχεδιασμό, το οποίο έχει τη φήμη ότι έχει την καλύτερη ευαισθησία στο χρώμα, τον τρόπο λειτουργίας και τις λειτουργίες του κόσμου. Μελετήστε ατομικό στυλ στα μαθήματα εσωτερικής διακόσμησης μετά τη χρήση μοντέλου σκάλας. Πρόγραμμα λειτουργίας που δίνει έμφαση στη λειτουργία και είναι συμβατό με το πρότυπο χρήσης, επιλεκτική λύση, διάφορες εργασίες, show room, γραφεία, κατοικίες κλπ. Δείκτης αναφοράς για ιταλικό σχεδιασμό, σύνταξη επαγγελματικής παρουσίασης στους Πελάτες. Η μέθοδος είναι για τη δημιουργία μορφών και την εφαρμογή τους σε σχέδια.... [-]


θερινά μαθήματα στο σχέδιο μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Πρακτική μελέτη για την κορυφαία ιταλική μόδα 1 ή 2 μήνες βραχυπρόθεσμη εντατική πορεία. Θα μάθετε από το σχεδιασμό μέχρι την πραγματική παραγωγή. [+]

Πρακτική μελέτη για την κορυφαία ιταλική μόδα 1 ή 2 μήνες βραχυπρόθεσμη εντατική πορεία. Θα μάθετε από το σχεδιασμό μέχρι την πραγματική παραγωγή.

Εκπαιδευτές:

Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής και συντονιστής σχεδιασμού για πολλές ιταλικές εταιρίες, μαζί με το πάθος της για διδασκαλία ως εξειδικευμένος εκπαιδευτής του Adobe Photoshop, του Illustrator και του Indesign. Στο τμήμα Σχεδιασμού Μόδας, ο καθηγητής Veronica ενσαρκώνει στους σπουδαστές το ιταλικό στυλ και την αίσθηση της μόδας, με τα εξής θέματα: Ανάπτυξη μοντέλων συλλογών μόδας, Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων σε σχέση με συγκεκριμένο στόχο. Σε αυτά τα μαθήματα, ο συμμετέχων μπορεί να μάθει όλες τις πτυχές της Βιομηχανίας Σχεδιασμού Μόδας, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων διάθεσης, σχεδίασης και χρωματισμού της πλάκας της μόδας, της χρωματικής παλέτας, των υφασμάτων, των φύλλων προφίλ προϊόντων κλπ.... [-]


καλοκαιρινό μάθημα στο σχεδιασμό προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Στο μάθημα Σχεδιασμού Προϊόντων, οι μαθητές μαθαίνουν την ιταλική δημιουργικότητα, η οποία παράγει διάφορα καλά σχέδια, τις έννοιες προϊόντων που συνεπάγονται οι τεχνικές και τα σχήματα, οι λειτουργίες του προϊόντος, ο επανασχεδιασμός του προϊόντος, η χρήση του προϊόντος κ.ο.κ. [+]

Στο μάθημα Σχεδιασμού Προϊόντων, οι μαθητές μαθαίνουν την ιταλική δημιουργικότητα, η οποία παράγει διάφορα καλά σχέδια, τις έννοιες προϊόντων που συνεπάγονται οι τεχνικές και τα σχήματα, οι λειτουργίες του προϊόντος, ο επανασχεδιασμός του προϊόντος, η χρήση του προϊόντος κ.ο.κ. Με ένα συγκεκριμένο θέμα και ένα ήδη υπάρχον προϊόν, οι μαθητές αναλύουν τις λειτουργίες, το σχήμα και τη δομή του. Και με βάση αυτή την ανάλυση, οι μαθητές μαθαίνουν να συνειδητοποιούν, να βελτιώνουν και / ή να διορθώνουν τις ιδέες τους. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σπουδαστή (επίπεδο γνώσεων, προσωπικά αιτήματα, περίοδος διδασκαλίας κλπ.), Μπορούμε να προσφέρουμε στους φοιτητές μαθησιακές εμπειρίες διαφόρων ειδών ιταλικών σχεδίων από σχεδιασμό επίπλων σε άλλο σχεδιασμό προϊόντων.... [-]


καλοκαιρινό σεμινάριο στην επιχείρηση μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Η επικοινωνία στις επιχειρήσεις μόδας απαιτεί σήμερα την ικανότητα να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται ολοκληρωμένες επικοινωνιακές στρατηγικές, να παρακολουθεί διαφημιστικές εκστρατείες, να συνδέεται με μαζικά μέσα ενημέρωσης και πράκτορες μόδας, να διοργανώνει εκδηλώσεις μόδας και επίδειξη, να φροντίζει τις δημόσιες σχέσεις. Και πάνω απ 'όλα, είναι απαραίτητη η ανάπτυξη σχεδίων πώλησης νέων προϊόντων, σχεδιαστών και branding. [+]

Η επικοινωνία στις επιχειρήσεις μόδας απαιτεί σήμερα την ικανότητα να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται ολοκληρωμένες επικοινωνιακές στρατηγικές, να παρακολουθεί διαφημιστικές εκστρατείες, να συνδέεται με μαζικά μέσα ενημέρωσης και πράκτορες μόδας, να διοργανώνει εκδηλώσεις μόδας και επίδειξη, να φροντίζει τις δημόσιες σχέσεις. Και πάνω απ 'όλα, είναι απαραίτητη η ανάπτυξη σχεδίων πώλησης νέων προϊόντων, σχεδιαστών και branding.... [-]


Μαθήματα

Art History Course

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες October 2019 Ιταλία Florence

[+]

2 εβδομάδες 4 εβδομάδες 6 εβδομάδες 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 12 εβδομάδων Συμπεριλαμβανομένου

Προσανατολισμός. Πλήρης διερμηνέας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με εκπαιδευτή.

[-]

Ceramics Course

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες October 2019 Ιταλία Florence

[+]

6 εβδομάδες 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Προσανατολισμός. Πλήρης διερμηνέας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με εκπαιδευτή.

[-]

Glass Art Course

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες October 2019 Ιταλία Florence

[+]

Εκπαιδευτές 2 εβδομάδες 4 εβδομάδες 6 εβδομάδες 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 12 εβδομάδων [-]

Painting & Painting Restoration Course

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 12 εβδομάδες October 2019 Ιταλία Florence

[+]

Εκπαιδευτές Τέλη και χρονοδιάγραμμα 2 εβδομάδες 4 εβδομάδες 6 εβδομάδες 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 12 εβδομάδων Συμπεριλαμβανομένου [-]

Καλοκαιρινή πρακτική στη Φλωρεντία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 4 εβδομάδες October 2019 Ιταλία Florence

Πολύτιμοι λίθοι [+]

Ζήστε και μελετήστε σε μια από τις πιο αγαπημένες πόλεις του κόσμου - τη Φλωρεντία.Ενώ αξιοποιείτε πλήρως τον ιταλικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής, κερδίζετε μεταβιβάσιμες πιστώσεις.

Πολύτιμοι λίθοι

Μόλις 2 ή 4 εβδομάδες, μπορείτε να ζήσετε και να μάθετε τον ιταλικό πολιτισμό της επιλογής σας. Η πρακτική άσκηση θα ενισχύσει σίγουρα τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Αυτό το διασκεδαστικό, πρακτικό μάθημα διδάσκεται στην παγκόσμια γλώσσα της αγγλικής γλώσσας.... [-]


κατασκευή κοσμημάτων και σχεδιασμός κοσμημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 εξάμηνα January 2019 Ιταλία Florence

Το τμήμα κοσμημάτων εστιάζει είτε στις τεχνικές παραγωγής είτε στις δεξιότητες σχεδιασμού που είναι απαραίτητες για να επιτύχει ως σχεδιαστής / χρυσοχόος. [+]

Ένα μάθημα έτους / εξαμήνου

Το τμήμα κοσμημάτων εστιάζει είτε στις τεχνικές παραγωγής είτε στις δεξιότητες σχεδιασμού που είναι απαραίτητες για να επιτύχει ως σχεδιαστής / χρυσοχόος.

Μέσα από τα προγράμματα και τις εξατομικευμένες οδηγίες μας - σύμφωνα με το επίπεδο και το στόχο κάθε συμμετέχοντος - ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν το δικό τους εκφραστικό στυλ, να επεξεργαστούν αυτοκατευθυνόμενα έργα και έρευνες. Τα έργα περιλαμβάνουν συμβατικά σχήματα, όπως καρφίτσες, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, καθώς και πειραματικά σχέδια, φορετά και μη φορετά. Οι φοιτητές θα εισαχθούν επίσης στην επιχειρηματική πρακτική, απαραίτητη για να ξεκινήσουν τη νέα επαγγελματική σταδιοδρομία τους. ... [-]

σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 12 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Florence

Στο μάθημα Textile Design της Accademia Riaci μπορείτε να μάθετε batik, tie-dye, waterpaint, linoleum, γεωμετρικά μοτίβα, μοτίβα φυσικών μοτίβων, μοτίβα ηλιοθεραπείας, γραφικά μοτίβα φωτογραφιών, σχέδιο πλεκτών υφασμάτων και τη βάση ύφανσης. πραγματική εργασία χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο αυτών των εκφράσεων. [+]

Art Short Course

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν δεν φοριέται μόνο ως μοντέρνα ρούχα, αλλά χρησιμοποιείται ως εσωτερικά υφάσματα, ταπετσαρίες, κουρτίνες, καναπέδες, τραπεζομάντιλα, χαλιά, έπιπλα, καθώς και σε αυτοκίνητα και δημόσιες μεταφορές - σχεδόν σε κάθε σκηνή της καθημερινότητάς μας. Ο σχεδιασμός κλωστοϋφαντουργίας αποτελείται από το χρώμα, την εκτύπωση, το μοτίβο, το ύφασμα, τη λειτουργία 3D, το σχήμα και την αντίσταση, γεγονός που σημαίνει ότι ο σχεδιασμός κλωστοϋφαντουργίας είναι πλούσιος σε ποικιλία. Πολλά είδη εργαλείων σχεδίασης όπως στυλό, βαφές πετρελαίου, ακρυλικά χρώματα, μεταξοτυπίες, εκτυπώσεις ξύλου, συνθέσεις φωτογραφιών, Photoshop ή Illustrator με χρήση υπολογιστή και όλα αυτά τα εργαλεία δίνουν στον σχεδιαστή κλωστοϋφαντουργίας την απεριόριστη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης.... [-]


σχεδιασμός υποδημάτων και σχεδιασμός υποδημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 εξάμηνα January 2019 Ιταλία Florence

Οι μαθητές θα μάθουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές κατασκευής παπουτσιών, από το βασικό έως το υψηλό επίπεδο. Εκτός από τα διάφορα είδη παπουτσιών, οι φοιτητές μπορούν να μελετούν παπούτσια για συγκεκριμένες ανάγκες, όπως παπούτσια που επιδιώκουν "απλότητα και άνεση", "ανθεκτικότητα", "λειτουργικά παπούτσια για πόδια με ιατρικά προβλήματα", "κομψότητα για πάρτι" κ.λπ. και να αποκτήσουν επαρκείς δεξιότητες για να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως κατασκευαστής υποδημάτων. [+]

Κατασκευή παπουτσιών

Μονοήμερο μάθημα

Οι μαθητές θα μάθουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές κατασκευής παπουτσιών, από το βασικό έως το υψηλό επίπεδο. Εκτός από τα διάφορα είδη παπουτσιών, οι φοιτητές μπορούν να μελετούν παπούτσια για συγκεκριμένες ανάγκες, όπως παπούτσια που επιδιώκουν "απλότητα και άνεση", "ανθεκτικότητα", "λειτουργικά παπούτσια για πόδια με ιατρικά προβλήματα", "κομψότητα για πάρτι" κ.λπ. και να αποκτήσουν επαρκείς δεξιότητες για να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως κατασκευαστής υποδημάτων. Οι μαθητές θα αποκτήσουν επίσης γενική ενδο-πειθαρχική γνώση στην τέχνη μέσα από βασικά μαθήματα τέχνης (3D Drawing, Color Teory, Ιστορία της Τέχνης, Βασική Ζωγραφική) και Art-Visits έξω από την τάξη.... [-]


Προπαρασκευαστικό Έτος

μαθήματα προετοιμασίας για το accademia di belle arti

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ιταλία Florence

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια προετοιμασία για την Accademia di Belle Arti στην Ιταλία. Το ίδρυμα σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει Σχέδιο, Ιστορία Τέχνης, Εργαστήριο και Ιταλική Γλώσσα. [+]

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια προετοιμασία για την Accademia di Belle Arti στην Ιταλία. Το ίδρυμα σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει Σχέδιο, Ιστορία Τέχνης, Εργαστήριο και Ιταλική Γλώσσα. Τα μαθήματα επιλογής εξαρτώνται από το σχολείο που θέλετε να εισέλθετε, περιλαμβάνουν την ζωγραφική πετρελαίου και νερού, την ιστορία της αρχιτεκτονικής και την προετοιμασία χαρτοφυλακίου. Το πρόγραμμα σπουδών αλλάζει για τα σχολεία που σας ζητούν.... [-]