Arsutoria School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ARSUTORIA Σχολή - Αριστείας από το 1947

ARSUTORIA School διοργανώνει παπούτσια και τσάντες σχεδιασμό και μαθήματα μοντέλο λήψης αποφάσεων από το 1947, τα μαθήματα παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως οι καλύτερες από αυτές να γίνουν σχεδιαστές μόδας, είναι σε θέση να συνδυάσει το ταλέντο του σχεδιασμού με τις τεχνικές γνώσεις του παπούτσια και τσάντες μοντέλα.

ARSUTORIA είναι ο κόσμος που οδηγεί το σχολείο για την εκπαίδευση της μόδας, επικεντρώθηκε σε παπούτσια και τσάντες μοντέλο λήψης αποφάσεων και σχεδιασμού. Μοναδικότητα των μαθημάτων ARSUTORIA δίνεται από τους καθηγητές του, ιδιαίτερα εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιαστές και κατασκευαστές μοτίβο, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των υποδημάτων, και η μέθοδος ARSUTORIA της, που επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες τεχνικές για την υλοποίηση παπούτσια και τσάντες μοντέλα και τα πρωτότυπα.

ARSUTORIA Ινστιτούτο περιλαμβάνει επίσης ένα κοιτώνα για τους φοιτητές και αίθουσα δείγμα: το μοναδικό σχεδιασμό σχολείο στο κέντρο του Μιλάνου, ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει protoypes παπούτσι εντελώς in-house.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria School διοργανώνει μαθήματα στον τομέα της παπούτσια και τσάντες από το 1947. Εκείνη την εποχή τα μαθήματα οργανώθηκαν μόνο στην Ιταλία και είχαν ως στόχο να εκπαιδεύσει υποδήματα κατασκευαστές μοτίβο των εργοστασίων που βρίσκονται στην περιοχή του Μιλάνου. Το 1965 το σχολείο αναπτύσσει τις τάξεις στο κτίριο όπου εξακολουθούν να οργανώνουμε τα μαθήματά μας.

Adriano Lunati γεννήθηκε στις 27 του Απρ 1924 στο Castel San Pietro di Camino στο Πιεμόντε. τσαγκάρης Ο πατέρας του αποφάσισε να τον κάνει να σπουδάσουν στο σχολείο Salesian, όπου απέκτησε δίπλωμα εκμάθηση του εμπορίου υποδημάτων. Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε σε ένα από τα εργοστάσια υποδημάτων σε Casale ως κόφτη έως ότου, το 1948, συνάντησε τον Giuseppe Muggiani, ιδρυτής της συντακτικής ομάδας Ars Sutoria και σχολείο, και μετακόμισε στο Μιλάνο ως δάσκαλος. Μετά από αυτό εκπαίδευσε γενιές και γενιές τώρα renowed κατασκευαστές πρότυπο και για 53 χρόνια σχεδίασε και δημιούργησε έναν ανυπολόγιστο αριθμό παπούτσια.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαθήματα στο Μιλάνο

Μαθήματα στο Μιλάνο είναι ακόμα πιο σημαντική δραστηριότητα μας.

Προφίλ και ιστορικό των μαθητών έχουν αλλάξει κατά μήκος των ετών: κρατάμε για τους υπεύθυνους χάραξης σχέδιο κατάρτισης και τεχνικής προγραμματιστές, αλλά τώρα ένα μέρος δηλωτικός των φοιτητών μας έχουν φόντο το σχεδιασμό και μερικά από αυτά - συνήθως τη δεύτερη ή την τρίτη γενιά επιχειρηματίες - έχουν βαθμούς διοίκηση επιχειρήσεων .

Λόγοι για την επιλογή των μαθημάτων μας είναι:

 • Εξακολουθούμε να επικεντρωθεί στην τεχνική ανάπτυξη του παπούτσια και τσάντες, που αποτελεί θεμελιώδες υπόβαθρο για εκείνους που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα
 • Τα μαθήματα είναι μικρής διάρκειας (έως 15 εβδομάδες), πλήρη απασχόληση εντατική
 • Το περιβάλλον είναι διεθνές και γλώσσα που ομιλείται είναι αγγλικά
 • Οι μαθητές δεν χρειάζεται ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, ακόμη και αν τα μαθήματα είναι επιπέδου μάστερ
 • Σήμερα έχουμε φοιτητές που προέρχονται από την Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα, την Ινδία ...

Διεθνής Μαθήματα

Κατά τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει μαθήματα κατάρτισης σε διαφορετικές χώρες, συνήθως με την υποστήριξη των τοπικών φορέων. Αυτή τη στιγμή διοργανώνουμε μαθήματα:

 • Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ
 • Leon στο Μεξικό
 • ΚΊΝΑ
 • Ινδία
 • Ταϊλάνδη
 • Ιαπωνία
 • Σιγκαπούρη
 • Κολομβία

Κατ'οίκον εκπαίδευση

Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε τελευταίων ετών έχουμε επίσης οργανωμένη σε τάξεις σπίτι για διεθνούς φήμης εταιρείες όπως η Bata, Nine West, Μπράουν παπουτσιών, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, η LVMH. Στο σπίτι τάξεις είναι πλήρως προσαρμοσμένη και έχουν αναπτυχθεί από κοινού με τους πελάτες.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address
Via Ippolito Nievo 33,
20145 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Ask a Question

Άλλη