Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η συναρπαστική ιστορία του γλωσσικού σχολείου Berlitz αρχίζει το 1878 στην πολιτεία Ρόουντ Άιλαντ (ΗΠΑ) από μια καινοτόμο και επαναστατική ιδέα του ιδρυτή του, του Μαξιμιλιάν Δ. Μπερλίτς . Σε μόλις δέκα χρόνια, επεκτείνεται και στην Ευρώπη , καθώς και στο πρώτο στάδιο της μεταγενέστερης ανάπτυξης στην ιταλική επικράτεια. Μεταξύ των πιο διάσημων καθηγητών του θυμόμαστε τον σπουδαίο συγγραφέα James Joyce , ο οποίος δίδαξε ακριβώς στο γραφείο της Τεργέστης. ανάμεσα στους μαθητές του θυμόμαστε τον σπουδαίο συγγραφέα.

Παγκόσμια επέκταση

Το πρώτο μισό της δεκαετίας του '50 είδε το άνοιγμα πολυάριθμων γραφείων σε όλο τον κόσμο και στη δεκαετία της δεκαετίας του 60 το γλωσσικό σχολείο Berlitz άρχισε να διδάσκει επίσης στην Ασία, όπου έχει πάνω από εκατό σχολεία! Μεταξύ των πιο διάσημων δασκάλων του, θυμόμαστε τον σπουδαίο συγγραφέα James Joyce, που ανατέθηκε στο ιταλικό υποκατάστημα της Τεργέστης.

Total Immersion®

Με τη μοναδική του μέθοδο, το Total Immersion® κέρδισε το βραβείο «E» το 1964, το οποίο συνέλαβε ο Πρόεδρος Kennedy για να ενθαρρύνει την εξαγωγή υπηρεσιών. Είναι το πρώτο σχολείο γλώσσας για να το κερδίσει.

Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας γλωσσών

  • Το 1970, η Berlitz εφάρμοσε τη χρήση πολυμέσων, όπως οι κασέτες ήχου, για να διευκολύνει και να καταστήσει αποτελεσματικότερη την εκμάθηση γλωσσών.
  • Το 1996, τα παιδιά περιλαμβάνονται στα προγράμματα σπουδών Berlitz: αναπτύσσεται μια συγκεκριμένη μέθοδος, ενσωματωμένη με δημιουργικές δραστηριότητες όπως το τραγούδι, το σχέδιο και το παιχνίδι, για να διευκολύνει την εκμάθηση των παιδιών.
  • Το 2004, με την αυξανόμενη εξάπλωση των πόρων διαδικτύου και διαδικτύου, δημιουργούνται ηλεκτρονικά μαθήματα.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Berlitz Roma

Το πρόγραμμα Express είναι ένα εντατικό ατομικό μάθημα που σας επιτρέπει να μάθετε ή να βελτιώνετε μια γλώσσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Θα έχετε πάντα την εγγύηση της μεθ ... [+]

Το πρόγραμμα Express είναι ένα εντατικό ατομικό μάθημα που σας επιτρέπει να μάθετε ή να βελτιώνετε μια γλώσσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Θα έχετε πάντα την εγγύηση της μεθόδου Berlitz®, ειδικευμένους καθηγητές μητρικής γλώσσας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα μαθήματα θα προγραμματιστούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας: μια εντατική προσέγγιση διευκολύνει τη μάθηση και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Berlitz Roma

Μάθετε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άλλους συμμετέχοντες και τη γνωστή μέθοδο Berlitz. Τα μαθήμ ... [+]

Μάθετε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άλλους συμμετέχοντες και τη γνωστή μέθοδο Berlitz. Τα μαθήματα σε μικρές ομάδες Berlitz συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των ατομικών και ομαδικών μαθημάτων.

Τα ημι-ιδιωτικά μαθήματα αποτελούνται από 2-4 συμμετέχοντες με το ίδιο γλωσσικό επίπεδο και τον ίδιο μαθησιακό στόχο. Ο αριθμός των μαθημάτων είναι ανάλογος με τον αριθμό των συμμετεχόντων και ο προγραμματισμός των μαθημάτων συμφωνείται εκ των προτέρων.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά