Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΑΚΑΔΗΜΙΑ DIEFFE : 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Ακαδημία DIEFFE έχει παράσχει με επιτυχία εκπαιδευτικά προγράμματα σε εταιρείες και νέους ενήλικες που αναζητούν απασχόληση ή σε όσους ήδη απασχολούνται αλλά επιθυμούν να επωφεληθούν από νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Είμαστε πιστοποιημένο κατά ISO 9001 αναγνωρισμένο από την Περιφέρεια Veneto και το ιταλικό Υπουργείο Εργασίας και Εκπαίδευσης. DIEFFE πιστοποιήσεις DIEFFE ισχύουν σε όλη την Ευρώπη και αναγνωρίζονται παγκοσμίως σύμφωνα με το EQF: Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

Οι αριθμοί μας είναι αυτό που μας έβαλε ανάμεσα στα κορυφαία ευρωπαϊκά σχολεία: περισσότερους από 2.600 μαθητές, 60.000 ώρες εκπαίδευσης, 2 εκατομμύρια ώρες εκπαίδευσης ανά φοιτητή και 4.500 συνεργαζόμενες εταιρείες.

Ο κύριος σκοπός της Ακαδημίας DIEFFE είναι να διδάξει στους αλλοδαπούς μαθητές την τέχνη του μαγειρέματος και να τους παράσχει τη γνώση του αυθεντικού "ιταλικού τρόπου". Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη μαγειρική τέχνη είναι να σπουδάσετε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου να ασκείστε με μερικούς από τους καλύτερους σεφ στην επιχείρηση. Για εμάς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον πρακτικό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

DIEFFE Job's Academy

Οι μαθητές του Επαγγελματικού Μαθήματος στην Ιταλική Κουζίνα ... [+]

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες της ιταλικής κουζίνας στον κόσμο.

Για να γίνεις επαγγελματίας της ιταλικής κουζίνας σημαίνει να μάθεις πώς να χρησιμοποιήσεις τις κύριες τεχνικές μαγειρέματος και πώς να αναγνωρίσεις την ποιότητα των αυθεντικών ιταλικών πρώτων υλών και προϊόντων. Αλλά σημαίνει επίσης να εσωτερικεύσετε τον "ιταλικό τρόπο" ως τρόπο ζωής, έναν πολιτισμό που θα εκφράζεται μέσα από τα πιάτα.... [-]

Ιταλία Βερόνα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά