EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EUTHECA - Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ακαδημία Θεάτρου και Κινηματογράφου και η Ακαδημία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις τέχνες του Θεάτρου Κινηματογράφου με έδρα τη Ρώμη. EUTHECA είναι ένα σημείο αναφοράς στην Ιταλία, για την εκπαίδευση και την προετοιμασία των φορέων που θέλουν να ξεκινήσουν μια διεθνή καριέρα χάρη σε ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο προβλέπει επίσης τη διδασκαλία της απαγγελίας στα αγγλικά για το θέατρο, τον κινηματογράφο και για τα διάφορα επαγγέλματα που κάνουν μέχρι τον κόσμο της ψυχαγωγίας. EUTHECA είναι επίσης το σπίτι σε μια ημεδαπή εταιρία θεάτρου και μέσα στην ίδια οργάνωση, έχει ένα θέατρο, όπου τόσο σε εθνικό όσο και διεθνείς παραγωγές βρουν τη θέση τους.

EUTHECA επιλέγει φοιτητές από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος στην ενεργεί μαθήματα κατάρτισης, χάρη σε ένα διδακτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με τους μεγάλους ευρωπαϊκούς θέατρο και τον κινηματογράφο σχολεία.

Το Δίπλωμα Eutheca επιτυγχάνεται στο τέλος του μαθήματος Δράμας τριών ετών. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το τριετές πρόγραμμα επικερδώς μπορεί επίσης να επιτευχθεί η BA (Hons) στην Υποκριτική, ένας Βρετανός προσόν το οποίο είναι ισοδύναμο με το τριετές ιταλικό πτυχίο. Ένα τέταρτο έτος εξειδίκευσης θα ξεκινήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, κατά την Ακαδημία της Ρώμης, η οποία θα επιτρέψει φορείς να αναλάβουν ειδική κατάρτιση σε θέματα όπως η ρωσική σχολή, τον κινηματογράφο και σκηνοθεσία.

Το τριετές ΔΡΑΜΑ ΜΑΘΗΜΑ Τυπική εκπαίδευση δράμα δεν είναι απαραίτητη για την εγγραφή κατά τη διάρκεια Δράμα τρία χρόνια στο EUTHECA Ακαδημία, ούτε είναι απαραίτητο να συμμετέχει σε έναν επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε δοκιμασία επάρκειας για την εισαγωγή. Για να γίνουν δεκτοί στο τεστ, οι μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα μαθήματα κατάρτισης σχολείο για τους εμπλεκόμενους στη Ρώμη πρέπει να ισχύουν για τις ανακοινώσεις αιτιάσεων που περιοδικά δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει τον Οκτώβριο και τελειώνει στα μέσα του Ιουλίου. Το πρόγραμμα προβλέπει υποχρεωτική παρακολούθηση από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά μέσο όρο 6-8 ώρες την ημέρα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κάποια μαθήματα μπορεί επίσης να λάβει χώρα το Σάββατο ή / και Κυριακή για ένα σύνολο 800 ώρες το χρόνο (ο στόχος είναι για τους μαθητές να φτάσουν μια καλλιτεχνική ευαισθητοποίηση και τεχνική ικανότητα ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον κόσμο του θεάτρου ή κινηματογράφου. Εκπαιδευτική προσφορά της Ακαδημίας βασίζεται στις κύριες μεθόδους αιτιολογική που έχουν θέσει το θέατρο του 20ου αιώνα, εκτός από το σύγχρονο θέατρο. Στο δεύτερο και το τρίτο έτος του προγράμματος σπουδών, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλές εμπειρίες πάνω στη σκηνή και να έρθουν σε άμεση επαφή με την μεγάλη επαγγελματική πραγματικότητα. Εκτός από τα βασικά μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και πρακτική άσκηση με σημαντική, διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό και, ως του δεύτερου έτους θα υποβληθεί σε πρακτική άσκηση σε παραγωγές παράλληλα με τον κινηματογράφο και το θέατρο επαγγελματίες. Στο τέλος του μαθήματος, οι φοιτητές τρία χρόνια:

Θα είναι σε θέση να βάλει τις διάφορες τεχνικές απαγγελία στην πράξη, η κατανόηση των βασικών αρχών του αυτοσχεδιασμού και της έρευνας. Στο τέλος του τρίτου έτους, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει την απαραίτητη καλλιτεχνική ευαισθητοποίηση και ικανότητα να ξεκινήσει σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία θέατρο δράσης. Θα είναι σε θέση να εργαστούν σε διαδικασίες παραγωγής θέατρο, αναλύοντας τα διάφορα σύλληψη, δίκη και την ανάπτυξη των φάσεων. Θα έχουν αποκτήσει την ικανότητα να εργαστούν σε μια ομάδα υπό τον οδηγό του σκηνοθέτη, και θα έχουν ωριμάσει επίγνωσή τους για την επαγγελματική δεοντολογία και το ρόλο του ηθοποιού τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. Θα είναι σε θέση να εργαστούν σε διεθνείς παραγωγές και πλαίσια, χάρη στην εκπαίδευσή τους στα ιταλικά και αγγλικά και την εκπαιδευτική προσφορά κατευθύνεται στη διεθνή αγορά παραγωγής. Επίσης, θα πρέπει να προετοιμαστεί για τις δυνατότητες της σύλληψης αυτόνομες παραγωγές θεάτρου, τη διαχείριση της καλλιτεχνικής και οργανωτικές πτυχές από τον εαυτό τους και προσφέροντας έγκυρη στήριξη την παραγωγή αυτή καθαυτή.

Τοποθεσίες

Ρώμη

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+39 06 9594 5400

Ask a Question

Άλλη