Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα διεθνές Πανεπιστήμιο βασισμένο σε μια μεγάλη παράδοση ανθρώπινων αξιών, που ασχολείται με την ηγεσία των μελλοντικών γενεών και των επαγγελματιών. Μια μεγάλη επιλογή τόσο για ηθική όσο και για πολιτιστική εκπαίδευση.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Ποιοι είμαστε

Ένα ιταλικό πανεπιστήμιο

Το European University of Rome (EUR) είναι ένα ιδιωτικό , νόμιμα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο που εκδίδει ακαδημαϊκά προσόντα με νομική αξία. Το EUR προσφέρει πτυχίο Bachelor στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (L-18), Ψυχολογικές Επιστήμες και Τεχνικές (L-24) και Τουρισμός και Διαχείριση Γης (L-15). Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Οικονομικών και Καινοτομίας (LM-56) και Ψυχολογίας (LM-51). Ενιαίο πτυχίο κύκλου μάστερ Bachelor στη Νόμο (LMG-01) και των Επιστημών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (LM-85 δις). Επιπλέον, προσφέρει Ph.D. και προχωρημένα μαθήματα κατάρτισης και εξειδίκευσης.

Χριστιανός

Το European University of Rome , το οποίο ιδρύθηκε το 2004 από τη θρησκευτική κοινότητα των Λεγεωναρίων του Χριστού , αποτελεί μέρος της μεγάλης παράδοσης της Καθολικής Εκκλησίας και ενός διεθνούς δικτύου πανεπιστημίων.

Όπου ο σπουδαστής βρίσκεται στο επίκεντρο ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος

Τα έτη που αφιερώνονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική και αποφασιστική στιγμή της ζωής: το European University of Rome καθοδηγεί τους νέους έτσι ώστε η πανεπιστημιακή τους επιλογή να εξεταστεί προσεκτικά σύμφωνα με τις στάσεις και τις φιλοδοξίες τους. με αυτόν τον τρόπο τα ταλέντα κάθε σπουδαστή αποτιμώνται προσωπικά, διασφαλίζοντας την πρόσβασή τους σε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και ταυτόχρονα μειώνοντας τον κίνδυνο προβληματικών μονοπατιών.

Το έργο του European University of Rome βρίσκεται σε μια σύγχρονα οργανωμένη πανεπιστημιούπολη και βασίζεται στην κεντρική θέση του μαθητή . Τα μαθήματα που προσφέρει το European University of Rome χαρακτηρίζονται από μια συμμετοχική μέθοδο που επιτρέπει στον σπουδαστή να δημιουργήσει μια άμεση σχέση με καθηγητές , σύμφωνα με το πνεύμα μιας αυθεντικής ακαδημαϊκής κοινότητας. Αυτά τα μαθήματα χαρακτηρίζονται από το υψηλό επίπεδο μαθησιακού περιεχομένου και τον αποδοτικό εκπαιδευτικό οργανισμό .

Η προσφορά προγράμματος σπουδών στα διάφορα μαθήματα σπουδών περιλαμβάνει δραστηριότητες κοινωνικής υπευθυνότητας και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων , προκειμένου να προωθηθεί η προσωπική ανάπτυξη, η αυτονομία και η θετική αντιμετώπιση και αφοσίωσή τους σε άλλους.

Οι πολλαπλές δυνατότητες ολοκλήρωσης της ακαδημαϊκής κατάρτισης με περιόδους σπουδών στο εξωτερικό επιτρέπουν στους μαθητές να τελειοποιήσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες , να διευρύνουν τον πολιτιστικό τους ορίζοντα και να ζήσουν σημαντικές εμπειρίες για την ανθρώπινη και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το European University of Rome συνοδεύει επίσης πτυχιούχους στην πρόσβαση στον κόσμο της εργασίας , προσφέροντας πρακτική εξάσκηση και πρακτική άσκηση, καθώς και προετοιμασίες για συνεντεύξεις, εξετάσεις για την άσκηση επαγγελμάτων και κρατικές εξετάσεις.

Στην υπηρεσία μιας νέας παγκόσμιας ανάπτυξης της κοινωνίας

Το European University of Rome προετοιμάζει σοβαρούς και ικανούς επαγγελματίες, εκπαιδεύει τους ανθρώπους με ένα σταθερό σύστημα αξιών , έχοντας επίγνωση του ρόλου τους στην κοινωνία, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την οικοδόμηση του κοινού καλού και για την προώθηση της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Università Europea di Roma : Εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους, ετοιμάζουμε επαγγελματίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

European University of Rome

Το UER Summer School στοχεύει να παρέχει μια ευρεία και εις βάθος κατανόηση των νομικών συνεπειών των πιο σχετικών θεμάτων του διεθνούς εμπορίου, τόσο σε ουσιαστικό όσο κ ... [+]

Το UER Summer School στοχεύει να παρέχει μια ευρεία και εις βάθος κατανόηση των νομικών συνεπειών των πιο σχετικών θεμάτων του διεθνούς εμπορίου, τόσο σε ουσιαστικό όσο και σε διαδικαστικό μέλλον. Το πρόγραμμα συνδυάζει διαλέξεις υψηλού επιπέδου και επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρονται από καθηγητές, δικηγόρους, διευθυντικά στελέχη και εμπειρογνώμονες που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές.... [-]

Ιταλία Rome
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER