Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι άνθρωποι Campus γλώσσα σχολείο για όσους θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες και να δημιουργήσει σε ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο, ξένων γλωσσών έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό εργαλείο. Σχολείο, παλαιότερα γνωστή ως Luca Ίδρυμα Πανεπιστημιούπολη, στην πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος περισσότερο από μια δεκαετία έχει εμπλακεί στην έρευνα και την εκπαίδευση, την προηγμένη επιχειρηματική εκπαίδευση, τον τουρισμό και τη διαχείριση στον τομέα του Πανεπιστημίου.

σχολείο Πανεπιστημιούπολη καθηγητές ξένων γλωσσών μητρική γλώσσα εκπαιδευτικός είναι υψηλής επαγγελματικές γνώσεις και εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στον τομέα.

καφενείο

Τόσο μια φιλική και ζεστή, αλλά και να απολαύσετε το όμορφο τοπίο του χώρου στους λόφους Lucca, όπου οι μαθητές και οι καθηγητές μπορούν να απολαύσουν ένα ωραίο επιπλέον χρόνο ανάπαυσης. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.30 το πρωί 20:30 - σημείο

βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη διαθέτει 48 τραπέζια ανάγνωσης και με Wi-Fi, το μουσείο έχει περισσότερα από 2.500 εγγεγραμμένοι πολιτιστική κληρονομιά, τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν τις πτυχές του τομέα της ιστορίας, της λογοτεχνίας, της τέχνης, της οικονομίας, πλούσια και αυξανόμενη συλλογή περιεχομένου για μερικές από την τουριστική βιομηχανία αυτόχθονες γνώση και δημοσιεύσεις.

Ανάγνωση Δωμάτιο: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 μ.μ. έως 19.00 πόντους

τάξεις πολυμέσων

Campus σχολείο γλώσσα έχει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό διδασκαλίας, κατά την οποία δύο αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα εργαστήριο στην τάξη γλώσσα μέσα σε πιο καινοτόμες Τοσκάνης. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 μ.μ. έως 19.00 πόντους

κυκλοφορία

Το σχολείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το σχολείο και το κέντρο της πόλης Lucca. Το σχολείο διαθέτει επίσης άνετο χώρο στάθμευσης, και πολύ εύκολο στη χρήση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

διαμονή

διαμέρισμα

Τα σχολεία πρέπει να κατανεμηθεί ως ένα μονό ή διπλό διαμερίσματα παρέχουν στους φοιτητές σπίτι, διαμέρισμα μπάνιο και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κουζίνας? Διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της Lucca ή στο σχολείο.

προσφορές τιμών και να δούμε πολλά

Λούκα San Frediano Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της αρχαίας πόλης της Lucca, εκτός από το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιωτικά δωμάτια με ξεχωριστό μπάνιο (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα), αλλά παρέχει επίσης μια δημόσια τουαλέτα μπορεί να ζήσει με 6-8 ατομική μεγάλο δωμάτιο, το οποίο ταξίδια καταλύματα ομάδα για οικογένειες είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. ρολόι Τιμή σε διαθεσιμότητα.

Ξενοδοχεία και "bed and breakfast" Family Hostel

Τα σχολεία μπορούν επίσης να ζουν σε δύο αστέρων στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων ή «bed and breakfast» ξενώνες Οικογένεια μαθητή για αυτές τις επιλογές. Αυτές οι αστέρων ξενοδοχεία και «bed and breakfast» Οικογενειακό ξενοδοχείο, μερικά στο κέντρο της αρχαίας πόλης της Lucca, και μερικά χωριά κοντά στο σχολείο, με τη συνεργασία όλων ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια μας έχουν ένα υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων και αξιόπιστη ποιότητα .

Οι τιμές ξεκινούν από € 50,00 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

Σχολείο παρέχουν μόνο υποστήριξη των φοιτητών και των ιδιοκτητών, η σχέση μεταξύ των μερών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

* Ιταλικά Μαθήματα για ξένους έχουν εγγεγραμμένους μαθητές δωρεάν

Πόλη της Lucca

Λούκα επειδή έχουν τοίχους 15,16 κτίριο αιώνα είναι γνωστή για όλη την περιφέρεια 4,5 χλμ της περιέβαλε την αρχαία πόλη της Lucca, που είναι ένας από τους τέσσερις τοίχους της αρχαίας πρωτεύουσας της Ιταλίας, για τις άλλες τρεις (Φερράρα , Grosseto και Berga μαγεία). η παρουσία του αρχαίου τείχους της πόλης καθιστά επίσης το ιστορικό κέντρο της πόλης σχεδόν ανέπαφη για να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση, υπάρχουν πολλά κτίρια αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, όπως είναι πάνω από 100 (και μη-θρησκευτικές ) τεράστιο παλάτι θρησκευτικές μεσαιωνικές εκκλησίες, πύργοι, καμπαναριό, μνημεία και έχουν ένα εξαιρετικό στυλ γραμμής της Αναγέννησης.

Η πόλη διαθέτει επίσης ένα όμορφο αστικό χώρους, όταν ο αριθμός των πιο διάσημη πλατεία αμφιθέατρο, τα χαρακτηριστικά του είναι σίγουρα ο κόσμος μόνο, στην πλατεία από τον αρχιτέκτονα Lorenzo Bellini Noto ρωμαϊκό αμφιθέατρο ιδρύθηκε.

Ο κεντρικός δρόμος είναι ένα κομμάτι της αρχαίας πόλης των στενών μεσαιωνικό δρόμο Fillungo, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο δρόμο των καταστημάτων της πόλης.

Λόγω της πλούσιας ιστορικά μνημεία της, πιο πρόσφατα, η UNESCO πρότεινε στην λίστα Λούκα «Παγκόσμια Κληρονομιά» των συστάσεων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Fondazione Campus

Η Σχολή Ιταλικής Γλώσσας Campus έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές, τους διευθυντές και τους πολίτες σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της γλώσσας και για να ... [+]

Η Σχολή Ιταλικής Γλώσσας Campus έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές, τους διευθυντές και τους πολίτες σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της γλώσσας και της γνώσης της ιταλικής κουλτούρας. Οι καθηγητές είναι όλοι προσόντα και σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία ιταλικών σε αλλοδαπούς.

Το σχολείο έχει συνάψει συμφωνία της Lucca Campus Ιταλικής Γλώσσας, υπέγραψε με το Πανεπιστήμιο για Ξένους της Σιένα, προσεκτικά τη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας και πολιτισμού σε αλλοδαπούς γενικά και μαθητές των έργων "MARCO POLO" και "Turandot" ειδικότερα, και αναγνωρίζεται ως CILS εξέταση / γλωσσικής ικανότητας B1 / B2 προβλέπεται από τη διακυβερνητική έγκυρη Ιταλία-Κίνας για την εγγραφή του σε ιταλικά πανεπιστήμια για τους Κινέζους φοιτητές που σχετίζονται με τα προγράμματα παραπάνω δήλωσε.... [-]

Ιταλία Lucca
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fondazione Campus

Το μάθημα προσφέρεται στους φοιτητές όλων των επιπέδων. Λόγω εξατομικευμένη προσέγγιση, η ευελιξία και η επιλογή των υλικών, η μέγιστη ταχύτητα ... [+]

Μαθήματα πανεπιστημιούπολη σχολείο γλώσσας επιτρέπουν ένας ξένος να κατανοήσουν την ιταλική εφημερίδα, και να το χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας.

Εκπαιδευτικοί

Οι καθηγητές - φυσικούς ομιλητές της αριστείας και εμπειρογνώμονες στον τομέα της εκπαίδευσης. Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη μεθοδολογία για τη διδασκαλία, διδασκαλία και προσωπική προσέγγιση.

εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξατομίκευσης: Μια προκαταρκτική ανάλυση των γλωσσικών ικανοτήτων, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή? - Δημιουργία ενός κατάλληλου προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή? - Δημιουργήστε μια προσωπική γνώση του προγράμματος των φοιτητών, αντίστοιχα. Τα μαθήματα διεξάγονται τόσο στο θέμα της καθημερινής ζωής, καθώς και σε ένα ειδικό θέμα. ... [-]
Ιταλία Lucca
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
10 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fondazione Campus

Τα μαθήματα School Campus γλώσσας για αλλοδαπούς που δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει το μαθητή να αποκτήσει ένα ιταλικό που είναι χρήσιμη στην καθημερινή ζωή ... [+]

Τα μαθήματα School Campus γλώσσας για αλλοδαπούς που δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει το μαθητή να αποκτήσει ένα ιταλικό που είναι χρήσιμη στην καθημερινή ζωή και στον επαγγελματικό κόσμο.

Του διδακτικού προσωπικού

Οι καθηγητές είναι όλοι πτυχιούχοι, που έχει ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και διδακτικά. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι προηγμένη και σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη βοήθεια και καθοδήγηση.... [-]

Ιταλία Lucca
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fondazione Campus

Η Πανεπιστημιούπολη Ξένων Γλωσσών - χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία της διδασκαλίας πραγματοποιείται από το Ίδρυμα της - δημιούργησε γλώσσα ειδίκευσης αφιερωμένη σε όλους ε ... [+]

Τα μαθήματα School Campus γλώσσας για αλλοδαπούς που δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει το μαθητή να αποκτήσει ένα ιταλικό που είναι χρήσιμη στην καθημερινή ζωή και στον επαγγελματικό κόσμο.

Του διδακτικού προσωπικού

Οι καθηγητές είναι όλοι πτυχιούχοι, που έχει ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και διδακτικά. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι προηγμένη και σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη βοήθεια και καθοδήγηση.... [-]

Ιταλία Lucca
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Video Scuola Lingue