Fondazione Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι άνθρωποι Campus γλώσσα σχολείο για όσους θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες και να δημιουργήσει σε ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο, ξένων γλωσσών έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό εργαλείο. Σχολείο, παλαιότερα γνωστή ως Luca Ίδρυμα Πανεπιστημιούπολη, στην πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος περισσότερο από μια δεκαετία έχει εμπλακεί στην έρευνα και την εκπαίδευση, την προηγμένη επιχειρηματική εκπαίδευση, τον τουρισμό και τη διαχείριση στον τομέα του Πανεπιστημίου.

σχολείο Πανεπιστημιούπολη καθηγητές ξένων γλωσσών μητρική γλώσσα εκπαιδευτικός είναι υψηλής επαγγελματικές γνώσεις και εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στον τομέα.

καφενείο

Τόσο μια φιλική και ζεστή, αλλά και να απολαύσετε το όμορφο τοπίο του χώρου στους λόφους Lucca, όπου οι μαθητές και οι καθηγητές μπορούν να απολαύσουν ένα ωραίο επιπλέον χρόνο ανάπαυσης. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.30 το πρωί 20:30 - σημείο

βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη διαθέτει 48 τραπέζια ανάγνωσης και με Wi-Fi, το μουσείο έχει περισσότερα από 2.500 εγγεγραμμένοι πολιτιστική κληρονομιά, τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν τις πτυχές του τομέα της ιστορίας, της λογοτεχνίας, της τέχνης, της οικονομίας, πλούσια και αυξανόμενη συλλογή περιεχομένου για μερικές από την τουριστική βιομηχανία αυτόχθονες γνώση και δημοσιεύσεις.

Ανάγνωση Δωμάτιο: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 μ.μ. έως 19.00 πόντους

τάξεις πολυμέσων

Campus σχολείο γλώσσα έχει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό διδασκαλίας, κατά την οποία δύο αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα εργαστήριο στην τάξη γλώσσα μέσα σε πιο καινοτόμες Τοσκάνης. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 μ.μ. έως 19.00 πόντους

κυκλοφορία

Το σχολείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το σχολείο και το κέντρο της πόλης Lucca. Το σχολείο διαθέτει επίσης άνετο χώρο στάθμευσης, και πολύ εύκολο στη χρήση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

διαμονή

διαμέρισμα

Τα σχολεία πρέπει να κατανεμηθεί ως ένα μονό ή διπλό διαμερίσματα παρέχουν στους φοιτητές σπίτι, διαμέρισμα μπάνιο και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κουζίνας? Διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της Lucca ή στο σχολείο.

προσφορές τιμών και να δούμε πολλά

Λούκα San Frediano Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της αρχαίας πόλης της Lucca, εκτός από το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιωτικά δωμάτια με ξεχωριστό μπάνιο (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα), αλλά παρέχει επίσης μια δημόσια τουαλέτα μπορεί να ζήσει με 6-8 ατομική μεγάλο δωμάτιο, το οποίο ταξίδια καταλύματα ομάδα για οικογένειες είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. ρολόι Τιμή σε διαθεσιμότητα.

Ξενοδοχεία και "bed and breakfast" Family Hostel

Τα σχολεία μπορούν επίσης να ζουν σε δύο αστέρων στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων ή «bed and breakfast» ξενώνες Οικογένεια μαθητή για αυτές τις επιλογές. Αυτές οι αστέρων ξενοδοχεία και «bed and breakfast» Οικογενειακό ξενοδοχείο, μερικά στο κέντρο της αρχαίας πόλης της Lucca, και μερικά χωριά κοντά στο σχολείο, με τη συνεργασία όλων ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια μας έχουν ένα υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων και αξιόπιστη ποιότητα .

Οι τιμές ξεκινούν από € 50,00 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

Σχολείο παρέχουν μόνο υποστήριξη των φοιτητών και των ιδιοκτητών, η σχέση μεταξύ των μερών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

* Ιταλικά Μαθήματα για ξένους έχουν εγγεγραμμένους μαθητές δωρεάν

Πόλη της Lucca

Λούκα επειδή έχουν τοίχους 15,16 κτίριο αιώνα είναι γνωστή για όλη την περιφέρεια 4,5 χλμ της περιέβαλε την αρχαία πόλη της Lucca, που είναι ένας από τους τέσσερις τοίχους της αρχαίας πρωτεύουσας της Ιταλίας, για τις άλλες τρεις (Φερράρα , Grosseto και Berga μαγεία). η παρουσία του αρχαίου τείχους της πόλης καθιστά επίσης το ιστορικό κέντρο της πόλης σχεδόν ανέπαφη για να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση, υπάρχουν πολλά κτίρια αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, όπως είναι πάνω από 100 (και μη-θρησκευτικές ) τεράστιο παλάτι θρησκευτικές μεσαιωνικές εκκλησίες, πύργοι, καμπαναριό, μνημεία και έχουν ένα εξαιρετικό στυλ γραμμής της Αναγέννησης.

Η πόλη διαθέτει επίσης ένα όμορφο αστικό χώρους, όταν ο αριθμός των πιο διάσημη πλατεία αμφιθέατρο, τα χαρακτηριστικά του είναι σίγουρα ο κόσμος μόνο, στην πλατεία από τον αρχιτέκτονα Lorenzo Bellini Noto ρωμαϊκό αμφιθέατρο ιδρύθηκε.

Ο κεντρικός δρόμος είναι ένα κομμάτι της αρχαίας πόλης των στενών μεσαιωνικό δρόμο Fillungo, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο δρόμο των καταστημάτων της πόλης.

Λόγω της πλούσιας ιστορικά μνημεία της, πιο πρόσφατα, η UNESCO πρότεινε στην λίστα Λούκα «Παγκόσμια Κληρονομιά» των συστάσεων.

Τοποθεσίες

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Τοσκάνη, Ιταλία

Ask a Question

Άλλη