Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η «Scuola di Cucina» Κουζίνα Ακαδημία ανήκει σε μια παράδοση που ξεκίνησε το 1951 με την ίδρυση της Scuola Radio Elettra.

Στόχος

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την παράδοση της ιταλικής τροφίμων μέσω πρακτικών μαθημάτων που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των ευκαιριών απασχόλησης στον τομέα της μαγειρικής.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για όλους εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα.

Μέθοδος διδασκαλίας

Η διδακτική μας μέθοδος συνδυάζει θεωρητικά μαθήματα και πρακτικά μαθήματα με προαιρετικό εργασιακή εμπειρία και πρακτική άσκηση στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια, επιτρέποντας στους φοιτητές να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έμαθαν και να αποκτήσουν ένα υψηλό επίπεδο της δεξιοτεχνίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Οι μαθητές μαθαίνουν το επάγγελμα σεφ ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να εργαστούν σε περιβάλλοντα όπως καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, βιοτεχνικές ζαχαροπλαστεία, τα ποιοτικ ... [+]

Διδάσκει δεξιότητες εξειδικευμένων ζαχαροπλαστική και υψηλού επιπέδου πρακτικές και εργασιακές ικανότητες για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Οι μαθητές μαθαίνουν το επάγγελμα σεφ ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να εργαστούν σε περιβάλλοντα όπως καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, βιοτεχνικές ζαχαροπλαστεία, τα ποιοτικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής.... [-]

Ιταλία Florence
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Η Pizza Chef & Baker φυσικά πληροί τις προϋποθέσεις επαγγελματικά εκείνους οι οποίοι θέλουν να εργαστούν στη βιομηχανία αρτοποιίας και πιτσαρίες. ... [+]

Η Pizza Chef & Baker φυσικά πληροί τις προϋποθέσεις επαγγελματικά εκείνους οι οποίοι θέλουν να εργαστούν στη βιομηχανία αρτοποιίας και πιτσαρίες. Το μάθημα διδάσκεται από εξειδικευμένους αρτοποιούς και πίτσα-κατασκευαστές, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες στον τομέα.

Τα καλύμματα μάθημα

Ιδιότητες των τροφίμων Η οργάνωση του χώρου εργασίας σε μια πιτσαρία Οι τεχνι... [-]
Ιταλία Florence
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Ένα θεωρητικό και πρακτικό μάθημα που διδάσκει τις τεχνικές και μεθοδολογίες για την παραγωγή και την πώληση των ιταλικών βιοτεχνικών παγωτού. ... [+]

Ένα θεωρητικό και πρακτικό μάθημα που διδάσκει τις τεχνικές και μεθοδολογίες για την παραγωγή και την πώληση των ιταλικών βιοτεχνικών παγωτού.

Τα καλύμματα μάθημα

Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP Τα συστατικά του παγωτού Βασικές έννοιες των ιδιοτήτων των τροφίμων: οι πρώτες ύλες και συναρμολογούνται συστατικά Η Χημείας και Φυσικής του παγωτού Εξισορρόπησ... [-]
Ιταλία Florence
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα. ... [+]

Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα. Το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν υψηλής κατατακτήριες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επινοήσει και να προτείνει μενού που εξυψώνουν την αξία των προϊόντων που βρίσκονται στο εσωτερικό της ιταλικής μαγειρικής παράδοσης.

Τα καλύμματα μάθημα

Η βιομη... [-]
Ιταλία Florence
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 6 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά