Milan Fashion Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Milan Fashion Campus

Το πρώτο γλυπτό ιταλική μόδα ιταλική online μαθήματα.

Εντατικά μαθήματα στη μόδα Σύντομη - Άνοιγμα όλων των μαθημάτων χρόνο - Εγγραφή κάθε Δευτέρα.

Ανακαλύψτε τη μόδα στην Ιταλία! Δεν θα είστε σε θέση να βιώσουν χωρίς συναίσθημα

www.milanfashioncampus.it

Από το 2003, Milan Fashion Campus έχει ως στόχο να διαδώσει την ιταλική κουλτούρα μόδας χρήση του Διαδικτύου. Μαθήματα μόδας μας βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν το στυλ τους προσωπικά και να αποκτήσουν το μοναδικό ιταλικό στυλ. Ο ιδρυτής της Milan Fashion Campus είναι Angelo Russica, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελβετία, αλλά είναι της Σικελίας προέλευσης.


Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της μόδας στο Μιλάνο, Angelo Russica έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μόδας ως βοηθός Giorgio Correggiari, όπου συνάντησε τον Domenico Dolce και Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Έπρεπε να αφήσει να συμμετάσχει σε στρατιωτική θητεία για ένα χρόνο. Με την επιστροφή του, εργάστηκε με την ιταλική εταιρεία Μπάρμπας (ανδρικά). Στη συνέχεια είχε μια από τις πιο συναρπαστικές επαγγελματικές εμπειρίες της καριέρας του: Άρχισε να εργάζεται ως βοηθός σχεδιαστή Gianni Versace, με τον οποίο εργάστηκε για 5 χρόνια το σχεδιασμό, άνδρες και γυναίκες συλλογές: Genny, Spazio και Versus. Μετά από αυτή την εμπειρία, πήγε στην Ισπανία για 4 χρόνια, όπου εργάστηκε με Induyco - El Corte Ingles στη Μαδρίτη. Μόλις επέστρεψε, άρχισε να εργάζεται ως σύμβουλος μόδας για το Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, επίσης στην Ιαπωνία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες γούνας στον κόσμο, η εταιρεία βασιλιά.


Κατά τη διάρκεια του χρόνια εργάζεται στον κόσμο της μόδας, Angelo αισθάνθηκε μια μεγάλη απογοήτευση των νέων φοιτούν σε σχολεία στην αριστοκρατική μόδα: Δυστυχώς, συνειδητοποίησε ότι μετά από τρία έτη σπουδών, όπου πέρασε πολλά χρήματα, δεν είχαν μια στέρεη γνώση και πρόσφατους πτυχιούχους συχνά δεν είχαν καν την ευκαιρία να κάνει ένα οικοτροφείο.


Έτσι, συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν πολλά που πρέπει να γίνουν, ως εκ τούτου, ίδρυσε Milan Fashion Campus, με στόχο να προσφέρει στους νέους την ευκαιρία να μάθουν για τον κόσμο της μόδας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, με εξατομικευμένη βοήθεια και ανατροφοδότηση, και την ίδια στιγμή με το περιεχόμενο με την πραγματική και πρακτική άποψη: η δουλειά γίνεται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.


τη διεθνή εμπειρία του επέτρεψε να χτίσει την καριέρα του ως σύμβουλος σχεδιασμού και τέλος στην εκπαίδευση.


Milan Fashion Campus εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη και τη δημιουργία εντατικών μαθημάτων που να επιτρέπουν στους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από οικονομικές δυσκολίες.
Το σχολείο μας έχει ως στόχο να επιτύχει την αριστεία των μαθητών του, διδάσκοντας τη δημιουργία μιας συλλογής, δημιουργούν ιστορίες που συνδυάζουν ύφασμα και το χρώμα, την έρευνα τις λεπτομέρειες των κοστουμιών που μπορεί να καθιστούν ένα μοναδικό κομμάτι κάνει. Έτσι, επίσης, επιδιώκει να συμπληρώσει το δημιουργικό κομμάτι με τη χρήση του λογισμικού. Πώς να εργαστούν στον τομέα του εμπορίου και την καινοτομία, ενώ μια συλλογή μόδας δημιουργείται, από τη σύλληψη, το σχεδιασμό και την εκτέλεση;
Milan Fashion Campus λειτουργεί με ευέλικτα προγράμματα που επικεντρώνονται περιεχομένου στα συμφέροντα των φοιτητών. Με μικρές τάξεις και προσεγμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι μαθητές λαμβάνουν ανατροφοδότηση σχετικά με το έργο τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και να αναπτύξουν μια κριτική ματιά στη δημιουργική διαδικασία του. Milan Fashion Campus προσφέρει ένα διεθνές περιβάλλον όπου οι μαθητές έρχονται από όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αμερική. Αυτό επιτρέπει μια πολιτιστική ανταλλαγή, όπου οι μαθητές να επεκτείνουν την κοσμοθεωρία τους, βιώνουν νέες και διαφορετικές κουλτούρες που επηρεάζουν την αίσθηση του στυλ και την αισθητική σας, ενώ έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα και εμπλουτίζοντας τις επαφές για την καριέρα τους στον κόσμο της της μόδας.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία
Τηλέφωνο
+39 02 2682 2730

Ask a Question

Άλλη