MasterPrep International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

τους στόχους σας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε!

MasterPrep είναι μια διεθνής ομάδα επαγγελματιών εκπαιδευτών, οι υπηρεσίες του με στόχο να βοηθήσει τους υποψηφίους να φτάσει τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες του τεστ. MasterPrep σημαίνει αυτοπεποίθηση με τα πόδια προς την εισαγωγή σας στο MBA Προγράμματα ή μεταπτυχιακού / Προπτυχιακά πτυχία ή σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Η είσοδος σε τέτοια προγράμματα μπορεί συχνά να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο και θα επιφέρει πάντοτε λαμβάνοντας σκληρές δοκιμασίες, γράφοντας ενδιαφέρουσες και καλά δομημένα κείμενα, και με αυτοπεποίθηση χειρίζεται τη διαδικασία της συνέντευξης, προκειμένου να αποδείξει ότι σας ταιριάζει το προφίλ και ότι είστε ο σωστός πρόσωπο να είναι σε αυτό το πρόγραμμα.

εξατομικευμένη προσέγγιση MasterPrep προσφέρει στους υποψήφιους αποδεδειγμένη εμπειρία και εκτεταμένη επαγγελματισμό, εστιάζοντας αποκλειστικά στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή και objectives.We εκτελέσει μια αρχική αξιολόγηση στοχεύει στον προσδιορισμό της βέλτιστης διαδρομής κατάρτισης, βάσει του προφίλ του κάθε υποψηφίου, τόσο για τη γλωσσομάθεια και τις δοκιμές αποδοχής. Επιπλέον, E-learning υποστήριξη και δοκιμή προσομοιώσεις μας, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ένα plan.Our εξαιρετικά στοχευμένες και πολύ αποτελεσματική εκπαίδευση έμπειρους εκπαιδευτές μπορεί να σας καθοδηγήσει στην οικοδόμηση ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που βελτιστοποιεί το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους και ότι λαμβάνει υπόψη όλους σας άλλες δεσμεύσεις που μπορεί να σταθεί στο δρόμο της προετοιμασίας σας (δηλαδή δεσμεύσεις εργασία, περιορισμένο χρονικό διάστημα μελέτης στη διάθεση, κλπ).

E-Learning Εκτός από την παροχή ταξικά προγράμματα prep, MasterPrep έχει αναπτύξει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις e-learning. Με άκρως επιτυχημένα προγράμματα προετοιμασίας υπεραστικές μας μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης μας, και μέσω e-μαθημάτων μας και e-books, είμαστε σε θέση να φτάσουν οι μαθητές παντού και παροχή υπηρεσιών prep δοκιμή premium μας στην άνεση του σπιτιού τους ή του γραφείου.

Επαγγελματικό προσωπικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον Μαζί με το να είναι εμπειρογνώμονες στο πεδίο του θέματος, οι εκπαιδευτές μας είναι άριστες καθηγητές. Θα συνεχώς έρχεται σε επαφή με το ένα το άλλο και τακτικά λάβουν μέρος σε επαναληπτικά μαθήματα, προκειμένου να είναι πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διδασκαλίας και προετοιμασία της δοκιμής. Αυτός είναι ο λόγος MasterPrep είναι σε θέση να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα διδασκαλίας στη βιομηχανία και να διασφαλίσει ότι οι υποψήφιοι λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή service.MasterPrep επέλεξε εσκεμμένα να περιορίσει το μέγεθος των μαθημάτων της ομάδας του προκειμένου να είναι σε θέση να επικεντρωθεί πιο συγκεκριμένα σε κάθε συμμετέχοντα ανάγκες.

ολοκληρωμένη Υπηρεσία Η ομάδα MasterPrep μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και μπορεί να σας βοηθήσει στη δημιουργία μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που θα σας καθοδηγήσει καθ 'όλη την προετοιμασία της δοκιμής process.From εφαρμογή, με εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που θα βελτιστοποιήσει το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους, από την εισαγωγή παροχή συμβουλών, επεξεργασίας δοκίμιο και καθοδήγηση, μπορούμε να σας εξοπλίσει με όλα τα βασικά, στοιχεία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη παρουσίαση.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address

Via V. Monti, 8

20123 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Ρώμη

Address
Piazza Marconi 15
00144 Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία

Νεάπολη

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Νεάπολη, Campania, Ιταλία

Ζυρίχη

Address
Badenerstrasse 816
8049 Ζυρίχη, Ζυρίχη, Ελβετία

Ask a Question

Άλλη