Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Roma Film Academy είναι μια ακαδημαϊκή οργάνωση αφιερωμένη στον πολιτισμό και την εκπαίδευση στον τομέα της τέχνης και της ψυχαγωγίας και των οπτικοακουστικών μέσων επικοινωνίας. Ειδικότερα προτείνεται ως σημείο αναφοράς στην Ευρώπη για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ακολουθήσει μια καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Στόχος μας είναι να μετατρέψει το πάθος των μαθητών μας σε μια δουλειά: αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών που χτίστηκε με κάθε λεπτομέρεια και είναι σε θέση να παρέχει σε κάθε μαθητή τα εργαλεία που χρειάζονται για να μάθουν τις τεχνικές και θεωρητικές βάσεις του θέματος του και άλλα τμήματα του συνόλου, με σκοπό να το μετατρέψει σε ένα επαγγελματικό μπορούν να επικοινωνούν και να προχωρήσουμε σε αρμονία με τους συναδέλφους τους στο τμήμα.

Οι ιδρυτικές αρχές

Δέσμευση, την ευελιξία και το κίνητρο πρέπει να είναι το σύνθημα του κάθε μαθητή και κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όταν εισάγεται στον κόσμο της εργασίας. Το μοντέλο διδασκαλίας της Ακαδημίας μας, είναι σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στην αμοιβαία ανταλλαγή μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών και ιδιαίτερα πρακτική διδασκαλία του αντικειμένου της μελέτης ότι ο φοιτητής έχει επιλέξει. Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές όχι μόνο να μάθουν τις θεωρητικές βάσεις, αλλά αρχίζει να ελέγξουν τα τεχνικά εργαλεία εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους στον τομέα, αποκτώντας την ασφάλεια και την ευαισθητοποίηση των δικών τους δυνατοτήτων.

«Αποστολή» μας είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που είναι σε θέση, για μια ακόμη φορά, η διαδρομή τελείωσε, να κινούνται ανεξάρτητα στον τομέα για τον οποίο έχουν εκπαιδευτεί και να εδραιωθεί μέσα από τη γνώση μάθει από την εμπειρία τους στο ίδρυμα μας . Ο σκοπός της εργασίας μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά ειδικών σε όλο το οπτικοακουστικό τομέα.

Ο κινηματογράφος, πριν από οτιδήποτε άλλο, το πάθος και την πειθαρχία. Χωρίς αυτούς τους δύο παράγοντες το σύνολο του κλάδου που κινείται δεν θα υπήρχε τα γρανάζια αυτού του περίπλοκου κόσμου. Το πάθος είναι κάτι που δεν μπορεί να διδαχθεί, αλλά πρέπει να διοχετεύονται προς τη σωστή κατεύθυνση.

η Ηθική

Η Ακαδημία κρατώντας μια συμπεριφορά που σημειώνονται ηθική ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τις αξίες της ειλικρίνειας, της αμεροληψίας και της καλής πίστης. Ως εκ τούτου καταδικάζει κάθε μορφή διάκρισης που βασίζεται σε οποιεσδήποτε διαφορές ή φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, συμμετοχής σε μια συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα και την εθνική και κοινωνική καταγωγή, τη γλώσσα, την πίστη και τη θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις και φιλοσοφική, την ηλικία, την κατάσταση της υγείας και της σωματικής και ψυχικής ποικιλομορφία, η εγγύτητα με τις πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στις ισχύουσες προδιαγραφές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Ακαδημαϊκά μαθήματα

Ακαδημαϊκά μαθήματα είναι διετής επαγγελματική μαθήματα με την υποχρεωτική συμμετοχή και περιορισμένα. μαθήματα Ειδικότητας μας είναι σήμερα οκτώ: Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία, Διεύθυνση Φωτογραφίας, Ήχου, Συνέλευση, Υποκριτική και φορεσιά ταινία. Κάθε μάθημα συνοδεύεται από επιτυχημένους επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται στον κινηματογράφο κάθε μέρα, διάθεση στους μαθητές καθ 'όλη την εμπειρία τους και την έμφυτη πάθος για την τέχνη τους.

Στόχοι του μαθήματος

Στόχος της Roma Film Academy είναι να κατευθύνει τους μαθητές τους με τον κόσμο της εργασίας στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, πειθάρχηση μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να τονώσει και να εμπλουτίσει τα επαγγελματικά και προσωπικά, προκειμένου να τους προετοιμάσουν και να τους ταιριάζει για να ζήσει το σύνολο σε όλες τις πολλές πτυχές της, χωρίς δέος, με ταπεινότητα, αλλά, ταυτόχρονα, επίγνωση των δικών τους δυνατοτήτων.

Τα μαθήματα είναι εντελώς ανατεθεί σε επαγγελματίες στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ζουν και εργάζονται. Αριθμητικά στοιχεία που θα ακολουθήσουν οι μαθητές σε όλη τη διαδικασία κατάρτισης, παρέχοντάς τους με όλη την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα σύνολα όπου εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται. Στο τέλος των φοιτητών έτους θα ασχολείται με την παραγωγή ενός δοκιμίου των 6 λεπτά το μέγιστο, ενώ το δεύτερο έτος για την παραγωγή μιας ταινίας μικρού μήκους 12 λεπτών max.

Δομή των μαθημάτων

Κάθε μάθημα χωρίζεται σε ενότητες, καθεμία από τις οποίες συνδέεται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Οι μονάδες στη συνέχεια χωρίζονται οι ίδιοι σε διδακτικές μονάδες που, στην υπόθεση αυτή, από ένα συγκεκριμένο θέμα. Κάθε διδακτική ενότητα μπορεί να λάβει μία ή περισσότερες κατηγορίες ή / και ασκήσεις. Ένα μάθημα ή τρυπάνι μπορεί να πάει από μια ώρα έως μια ολόκληρη μέρα, όπως στην περίπτωση του πυροβολισμού έξω από τα Σαββατοκύριακα. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και ο αριθμός είναι κλειστό.

Το πάρκο καθηγητές

Οι πάρκο RFA δάσκαλοι είναι απολύτως μοναδική και κύρους: είναι στην πραγματικότητα μέρος δεν «καθηγητές» κοινές αλλά πραγματικούς επαγγελματίες δάνεισε τη διδασκαλία. Χωρίζονται μεταξύ των καθηγητών φυσικά, το συντονισμό τους εκπαιδευτικούς, τους απλούς δασκάλους, επιπλέον των εκπαιδευτικών και των μηχανικών, για ένα σύνολο πάνω από 60 επαγγελματίες από όλα τα μαθήματα.

Η προστιθέμενη αξία της RFA είναι ακριβώς η επιλογή του διδακτικού προσωπικού: κυμαίνονται από την ίδια τεχνική όπως Stefano Salemme (χειριστής steadicam και χειριστής) πρώην μεταπτυχιακούς φοιτητές πρόσφατα και έχει ήδη διατεθεί στις μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες ως επικεφαλής ηλεκτρολόγοι και machinists, το Master of Tullio Morganti ήχο, βραβευμένο ιταλικό David di Donatello, το πρόγραμμα επεξεργασίας Πάολα Freddi, παρούσα σε όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς σκηνή, χάρη στην τελευταία έργα του ταινία.

Ο μεγάλος αριθμός των εκπαιδευτικών επιτρέπει RFA να καταχωρήσετε μια σχέση δασκάλου / 2 φοιτητές: 3, ή τρεις καθηγητές κάθε δύο μαθητές, ενισχύοντας την εκπαιδευτική εμπειρία του κάθε μαθητή είναι εγγεγραμμένοι.

η γλώσσα

Τα μαθήματα είναι στα ιταλικά, με την εξαίρεση ορισμένων ειδικών μονάδων στα αγγλικά. Επί του παρόντος, μαθήματα υποκριτικής, την παραγωγή και την κατεύθυνση είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη συνολική ώρες στα αγγλικά, αλλά από το 2014 έως σήμερα έχουμε δει μια αύξηση των ωρών 5% σε ετήσια γλώσσα.

Επομένως, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα επίπεδο γνώσης της μέσης / υψηλής ιταλικής γλώσσας, προκειμένου να τοποθετηθεί εύκολα στην εθνική πραγματικότητα? Ωστόσο, οι ξένοι φοιτητές μας μπορεί να κυριαρχήσει γρήγορα το ιταλικό και να εργαστεί τόσο στο εσωτερικό μέτωπο και σε διεθνές επίπεδο με εξαιρετικά αποτελέσματα.

71% των μαθητών μας απασχολούνται ένα χρόνο μετά την RFA δίπλωμα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

δομές

Η Ακαδημία βρίσκεται στο εσωτερικό του Cinecittà Studios, που έχει τρεις θέσεις, ένα με αίθουσες διδασκαλίας και της διδασκαλίας της γραμματείας, με μια ηχητική σκηνή και σύνολα, και ένα με τα διοικητικά γραφεία και την κατεύθυνση. Η στερεοφωνική εικόνα είναι το σημείο της αντοχής της Ακαδημίας, με το σετ όπου οι μαθητές πρακτική για λήψεις σε εσωτερικό χώρο, ενώ για τους εξωτερικούς χώρους, οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά θέατρα στην Ευρώπη, η πόλη της Ρώμη.

ο εξοπλισμός

Η Ακαδημία, πέραν του ότι έχει στη διάθεσή του μια σειρά από εξοπλισμό για κάθε συγκεκριμένο τμήμα, έχει δημιουργήσει επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες και στον τομέα των υπηρεσιών, το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα διδασκαλίας που υποστηρίζουν το έργο των εκπαιδευτικών παρέχοντας τα μέσα της ανάκαμψης προηγμένες (π.χ.. RED, Alexa, Canon, Black Magic, Steadicam), προβολείς, ηχητικά συστήματα, και πολλά άλλα. Οι μαθητές επίσης να προβαίνει σε συγκεκριμένα μαθήματα στην ίδια υπηρεσία που θα είναι επαγγελματική τους αναφορές έξω από το σχολείο, προετοιμάζοντας έτσι τα κύρια εργαλεία που θα συναντήσετε στην αγορά εργασίας.

υποστήριξη

Η Roma Film Academy είναι πάντα πολύ προσεκτικός με τις ανάγκες των μαθητών και για το σκοπό έχει δημιουργήσει μια σειρά από διάφορα είδη συμβάσεων, τόσο σε σχέση με την φιλοξενία που άλλες πτυχές της ζωής στην πρωτεύουσα.

Ο μαθητής στην πραγματικότητα, υποστηρίζεται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού από την εποχή της εγγραφής: βρείτε ένα δωμάτιο ή ένα σπίτι για να μοιραστούν με άλλους φοιτητές, ρωτήστε το γιατρό πρωτοβάθμιας φροντίδας σας, ρωτήστε για το φορολογικό κώδικα σε αλλοδαπούς, είναι όλες οι δραστηριότητες στις οποίες ο μαθητής offsite λαμβάνει την υποστήριξη της Γραμματείας.

Επιπλέον, παρουσιάζουν το επίσημο δελτίο RFA που δικαιούνται εκπτώσεις για διάφορες υπηρεσίες: το τιμολόγιο για την καντίνα της Cinecitta, τις μειώσεις στις εισιτήρια κινηματογράφου, βιβλιοπωλεία, όπερα, μέχρι Β

Για δωρεάν οι μαθητές μας μπορούν να επωφεληθούν από την ενοικίαση DVD ταινία από πάνω από 600 τίτλους στο εσωτερικό της ιδιωτικής συλλογής RFA.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Ο Κώδικας Δεοντολογίας

Ο κώδικας θεσπίζει τις θεμελιώδεις αρχές στις οποίες όλους εκείνους που εργάζονται, εργάζονται ή σπουδάζουν στην Ακαδημία πρέπει να ακολουθήσει. Η μη συμμόρφωση με την ηθική φαίνεται στον κώδικα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την άμεση απομάκρυνση από την Ακαδημία.

Οι κανόνες Ακαδημία

Ο κανονισμός της Ακαδημίας περιλαμβάνει τους κανόνες που εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία της δομής της κατάρτισης και της εγγενούς διαδικασίες της. Ο σεβασμός του κανονισμού είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για να λειτουργήσει για οποιοδήποτε λόγο εντός της Ακαδημίας.

Το εγχειρίδιο Σχολή

Το Εγχειρίδιο Σχολή είναι το σύνολο των κανόνων εφαρμογής του κανονισμού και περιέχει τους αριθμούς, τα δεδομένα, τις τιμές, τις ώρες, τα έξοδα, τις ημερομηνίες και άλλες ποσοτικές πληροφορίες. Το ενημερωτικό και μη ρυθμιστικών, δηλαδή, αναφέρεται πάντα με τους κανονισμούς.

Το Εγχειρίδιο Ποιότητας

Το Εγχειρίδιο Ποιότητας παρέχει μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο συγκροτείται και λειτουργεί, όπως την Ακαδημία και εξυπηρετεί τόσο για τη δημιουργία σημείων αναφοράς για εσωτερική χρήση, τόσο για την απεικόνιση της έξω από το σύστημα (ή φορείς πιστοποίησης τρίτου μέρους): αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς για την επαλήθευση της εφαρμογής του συστήματος και της συμμόρφωσης με τα πρότυπα αναφοράς.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Cinecittà

Τα κινηματογραφικά στούντιο της Cinecittà είναι 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρώμης, μια έκταση 400.000 τετραγωνικών μέτρων.

Cinecitta είναι τώρα το κέντρο ευρωπαϊκής κινηματογραφικής βιομηχανίας για την παραγωγή των ταινιών πλήρους κύκλου, φαντασίας, τηλεόραση, διαφημιστικά και μουσικά βίντεο: από την παραγωγή, την επεξεργασία, τη δημιουργία ειδικών εφέ.

Μια παραγωγές Cinecittà χρησιμοποιώντας μεγάλους χώρους εργασίας και τεχνολογιών και με την τοποθέτηση της προσφοράς πλήρη μίσθωση τεχνικά μέσα της σύγχρονης και ενημερώθηκε ανάκαμψη.

Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό και φανταστικό τοπίο και να φέρει σε ρυθμίσετε τις μεγαλύτερες επαγγελματίες του κλάδου, ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Είναι αυτονόητο ότι για τους μαθητές με μορφή RFA μέσα τα Studios είναι μια μεγάλη περιουσία και αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία: για πολλούς από αυτούς, στην πραγματικότητα, η μετάβαση από τη μάθηση που αφορά την επαγγελματική και καταβάλλεται συμβαίνει χωρίς πολλή προσπάθεια στο εσωτερικό των παραγωγές που κυκλικά λειτουργούν σε Cinecittà.

Ρώμη

Ρώμη, αλλά και ως μια έκφραση της ιστορικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ευρωπαϊκής δυτικό κόσμο, είναι μια πλούσια πρωτεύουσα της ιδέες και δραστηριότητες για ένα φοιτητή που προτίθεται να ασχοληθεί με την έβδομη τέχνη.

Τα πιο όμορφα και τα αρχαία αίθουσες τέχνης-house κινηματογράφο, τα πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και τα πολυτελή χρονοδιαγράμματα θέατρο σημαίνει ότι ζουν στην πρωτεύουσα είναι μια καλλιτεχνική εμπειρία, καθώς και την ανθρώπινη, πιο προκλητική από ποτέ.

Μπορούμε να παρέχουμε τα μαθήματα στα ιταλικά με αγγλικούς μονάδες. Δεν προσφέρουμε μαθήματα εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Roma Film Academy

Η πορεία της κατεύθυνσης είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το τμήμα σκηνοθεσίας. Οι ... [+]

Η πορεία της κατεύθυνσης είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το τμήμα σκηνοθεσίας. Οι ώρες εκταμιεύθηκαν περίπου 1.000, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τις σχεδιαζόμενες παραγωγές.

Το έτος - Ερμηνεία του κειμένου και Shots

Η βασική διαμόρφωση του πρώτου έτους περιστρέφεται γύρω από την κατανόηση της δομής ταινίας, από τη σύλληψη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση κυρίως οπτικές σκηνές και, στη συνέχεια, ομάδες των σκηνών. Οι δύο πυλώνες του σχηματισμού του πρώτου έτους είναι τα μαθήματα Γραφή Visual χαμηλού προϋπολογισμού καθώς και εργασίες με τη φωτογραφική μηχανή. Ειδικότερα, θα επικεντρωθεί στην κατασκευή των τεχνικών αφήγησης-οπτική (Σενάριο), στη συνέχεια, μετατρέποντας το γράψιμο σε βολές (Inquadrature κατάλογος και Storyboard) που θα εφαρμοστεί στον εαυτό της. Εκεί θα Αλφαβητισμοί και κατάρτισης στη σειρά ταινιών διαχείρισης (Βοηθός Διευθυντής) και μετά την παραγωγή (συναρμολόγηση).... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roma Film Academy

Η πορεία της φωτογραφίας κατεύθυνση είναι ένα διετές πρόγραμμα και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές τα στοιχεία που σχετίζονται με το τμήμα φωτογραφίας. ... [+]

Η πορεία της φωτογραφίας κατεύθυνση είναι ένα διετές πρόγραμμα και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές τα στοιχεία που σχετίζονται με το τμήμα φωτογραφίας. Οι ώρες παρείχε περίπου 950, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τις σχεδιαζόμενες παραγωγές.

Το έτος - από Ορισμός φωτογραφίας

Η φωτογραφική θεωρία, η μηχανή από την πρίζα στον ψηφιακό φιλμ, φακούς, τα φώτα, η Δομή Filmica, οι διαδικασίες και Σετ την ασφάλεια, καθώς και τα τεχνικά βήματα της εικόνας που σχετίζονται με τη μελέτη της σύνθεσης και της πλαισίωσης, είναι τα κομβικά σημεία του μαθήματος του πρώτου έτους. Αναπτύσσουν στο τέλος του έτους συγκεκριμένους τομείς του κινηματογράφου ως σύνολο να καθιερώσει το πρόγραμμα του δεύτερου έτους.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roma Film Academy

Ο ήχος βέβαια είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το τμήμα ήχου. Οι ώρες παρείχε περίπ ... [+]

Ο ήχος βέβαια είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το τμήμα ήχου. Οι ώρες παρείχε περίπου 900, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τις σχεδιαζόμενες παραγωγές.

Το έτος - Direct Drive

Το πρώτο έτος της Θεωρίας του ήχου από φυσική άποψη να πάρει για να μάθουν όλες τις τεχνικές και όργανα του ηχολήπτη, τους ήχους καταγραφή και διάλογοι στο σύνολο και Τοποθεσία. Στο τέλος των πρώτων φοιτητών το ακαδημαϊκό έτος ρίξτε μια πρακτική περίοδο πρακτικής άσκησης στο εργαστήριο ενός από την υπηρεσία ήχου του σχολείου συνεργάτη, την εδραίωση και διεύρυνση της πρακτικής των μέσων, την ορολογία και πλησιάζει την τεχνική ενοικίασης.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roma Film Academy

Η πορεία της φορεσιά ταινία είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές στοιχεία που συνδέονται με την υπηρεσία κοστούμι. Οι ... [+]

Η πορεία της φορεσιά ταινία είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές στοιχεία που συνδέονται με την υπηρεσία κοστούμι. Οι ώρες παρείχε περίπου 950, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τις σχεδιαζόμενες παραγωγές.

Το έτος - Η Ιστορία και Τεχνικές

Τα κοστούμια για τον κινηματογράφο είναι ένα βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και την κατασκευή των χαρακτήρων και της ιστορίας, καθώς και η εμφάνιση και ο τρόπος μιας ταινίας. Όπως και με τους ανθρώπους, το κοστούμι δεν μπορεί ποτέ να είναι γενική, αλλά είναι η πραγματικότητα? Γι 'αυτό το έργο κοστούμι μπορεί να παρομοιαστεί με εκείνη ενός ανθρωπολόγος. Το πρώτο έτος επικεντρώνεται ως εκ τούτου, για τα βασικά και θεμελιώδη στοιχεία της ιστορίας του κινηματογράφου κοστούμια, την οργάνωση του τμήματος, τα χειροτεχνία και ραπτική τεχνικές, παράλληλα με τη γλώσσα κινηματογραφικής παιδείας όλων των τμημάτων και των βασικών της τεχνολογίας των πληροφοριών.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roma Film Academy

Το μάθημα της Υποκριτικής είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το καστ. Οι ώρες παρείχε ... [+]

Το μάθημα της Υποκριτικής είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών και καλύπτει όλες τις βιομηχανίες και τα στοιχεία των επιχειρήσεων που συνδέονται με το καστ. Οι ώρες παρείχε περίπου 900, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τις σχεδιαζόμενες παραγωγές.

Το έτος - Τα εργαλεία και τεχνικές

Το πρώτο έτος της Υποκριτικής επικεντρώνεται σε τεχνικές προφορά, φωνή Παιδείας, το τραγούδι και την κίνηση του σώματος. Όλα αυτά τα θέματα μελετηθεί χωριστά με τους δασκάλους αναφοράς τους, και στη συνέχεια να δοκιμαστεί στο εργαστήριο και κατά τη διάρκεια ασκήσεων της ομάδας. Μπορείτε να μάθετε να αναλύσει το κείμενο μελέτη Classics του θεάτρου και του κινηματογράφου Δύση. Γίνεται αμέσως εξοικειωμένοι με την κάμερα στην τάξη και στο σύνολο για να μάθουν τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα παραγωγής ταινιών, πώς να συνεργαστεί με το φως, την υποδοχή της μηχανής και το μικρόφωνο στο σύνολο, και πώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Διευθυντή.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roma Film Academy

Το μάθημα παραγωγής είναι διάρκειας δύο ετών και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες που σχετίζονται με το τμήμα παραγωγής. Οι ώρες που παρέ ... [+]

Το μάθημα παραγωγής είναι διάρκειας δύο ετών και καλύπτει όλες τις βιομηχανικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες που σχετίζονται με το τμήμα παραγωγής. Οι ώρες που παρέχονται είναι περίπου 950, ανάλογα με την αναμενόμενη παραγωγή.

I Έτος

Το μάθημα καλύπτει όλα τα βιομηχανικά και επιχειρηματικά στοιχεία που σχετίζονται με την παραγωγή. Κατά το πρώτο έτος εστιάζουμε στις τεχνικές πτυχές της σύνθεσης του τμήματος για το σετ, ή μαθαίνουμε τα καθήκοντα και τα εργαλεία για την ασφάλεια στο σετ και τους ισχύοντες κανονισμούς, μελετάμε το ρόλο του βοηθού διευθυντή (κατά την αμερικανική έννοια) του Γραμματέα Εκδόσεων , του Αναλυτή τοποθεσίας και του Διαχειριστή. Εκτός από τη διαχείριση του σετ και του θίασου, η εκπαίδευση περιλαμβάνει τη μελέτη του Προϋπολογισμού, το Spoglio των Screenplays με το Movie Magic , καθώς και τα βασικά στοιχεία της διοργάνωσης της εκτελεστικής παραγωγής για την εισαγωγή του προγράμματος του δεύτερου έτους.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Ιταλία