Syracuse Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την Syracuse Academy

Syracuse Academy είναι ένα κέντρο διεθνούς εκπαίδευσης με επίκεντρο τις τέχνες, τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Μεσογείου. Syracuse Academy είναι ένα τοπικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Σιένα CILS και προσφέρει από κοινού τα προγράμματα προετοιμασίας πανεπιστημίων του προγράμματος MADE στην τέχνη και το σχεδιασμό.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο και το πάρκο, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη θάλασσα και το νησί της Ορτυγίας. Το κύριο κτίριο της πανεπιστημιούπολης είναι μια ιστορική βίλα που μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 2 στρέμματα πλούσιου βοτανικού κήπου γεμάτου με εσπεριδοειδή, μεσογειακή χλωρίδα, αιωνόβιες παλάμες και μανόλιες, καθώς και πολλά άλλα εξωτικά δέντρα και φυτά. Εξωτερικά μαθήματα, εργαστήρια, εργαστήρια, πολιτιστικές δραστηριότητες όπως βραδιές ταινιών υπαίθρου και εκδηλώσεις ανταλλαγής γλωσσών πραγματοποιούνται συχνά σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον.

Μια ειρηνική όαση στην καρδιά της Σιρακούσας, όπου οι μαθητές βρίσκονται γύρω από την ιστορία, τη φύση και μια δυναμική κοινότητα διεθνών φοιτητών.

Σχετικά με το πρόγραμμα MADE

Μια νομικά αναγνωρισμένη Ακαδημία Καλών Τεχνών, που είναι το πρώτο του είδους της στην Ιταλία, που στοχεύει να εργαστεί στο σταυροδρόμι του σχεδιασμού, της τέχνης, των παραδοσιακών τεχνών και του τοπικού πολιτισμού, δημιουργώντας μια επιχειρησιακή πλατφόρμα που βρίσκεται στο νότο της χώρας μας , στις Συρακούσες.

Συρακούσες, Σικελία

Θερμό Καλωσόρισμα Κοινότητας

Ενώ η εξερχόμενη φύση και η ζεστή φιλοξενία των Ιταλών εκτιμώνται παγκοσμίως, οι διεθνείς φοιτητές που ζουν στη μικρή και ασφαλή πόλη των Συρακουσών είναι πάντα έκπληκτοι στην ανοιχτή αγκαλιά για να υποδεχτούν ότι λαμβάνουν από τους ντόπιους, γεγονός που βοηθά στη δημιουργία φιλικής και άνετης ατμόσφαιρας που όλα οι μαθητές μας ξέρουν με χαρά.

Ένα στρατηγικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της Ιταλίας

Το Syracuse αποτελεί επίσης στρατηγική βάση για όσους επιθυμούν να απολαύσουν όλες τις ομορφιές της Σικελίας, σε απόσταση αναπνοής από όλα τα άλλα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού: την κοιλάδα των ναών και τη Scala dei Turchi στο Agrigento, το Mt. Την Αίτνα, το ψηλότερο ηφαίστειο στην Ευρώπη και την κορυφή του λόφου στην Ταορμίνα. Είναι επίσης πολύ εύκολο να φτάσετε σε όλες τις κύριες ιταλικές τοποθεσίες: το κοντινό αεροδρόμιο Fontanarossa συνδέει τις Συρακούσες με όλες τις μεγάλες πόλεις (Ρώμη, Φλωρεντία, Βενετία, Μιλάνο, Νάπολη) καθημερινά και με πτήσεις χαμηλού κόστους.

Η πρωτεύουσα του αρχαίου Μεσογειακού Κόσμου

Η Syracuse (ιταλική Siracusa), καταχωρημένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του ιταλικού νησιού της Σικελίας. Πάνω από 3 χιλιετίες, έχει συγκεντρώσει μια πλούσια τέχνη και πολύτιμη αρχιτεκτονική, η οποία μαρτυρεί τη μετάβαση πολλών ένδοξων πολιτισμών.

113953_113919_3.png

Μικρή Κοινότητα, Lively City

Σήμερα, η πόλη των Συρακουσών είναι μια ζεστή, φιλόξενη, ζωντανή πόλη με πολλά να προσφέρει στους περιπετειώδεις ψυχές και τους γύπες πολιτισμού: μπορεί κανείς να επιλέξει να εξερευνήσει το λαβύρινθο των στενών δρόμων του ιστορικού κέντρου, να κάνει μια βόλτα γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο που έχει θέα στο φυσικό λιμάνι ή να εξερευνήσετε τις παρθένες παραλίες και τα θαλάσσια αποθέματα που περιβάλλουν την πόλη.

Κάνε φίλους με τοπικούς φοιτητές

Syracuse Academy οργανώνει τακτικά εκδηλώσεις ανταλλαγής yracuSltural για να επιτρέψει σε διεθνείς φοιτητές να συναντηθούν και να γίνουν φίλοι με τους τοπικούς φοιτητές. Είναι εύκολο σε μια πόλη όπως η Συρακούσες να κάνει μακροχρόνιες συνδέσεις και να οικοδομήσει φιλίες με τους Ιταλούς συνομηλίκους. Αναγνωρίζουμε ότι η συνεργασία με τους ντόπιους διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στην προφορική γλώσσα.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Φοιτητική στέγαση

Οικία: Ιδιωτικό δωμάτιο, Ημιδιατροφή

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν με μια οικογενειακή οικογένεια της Σικελίας σε άνετα διαμερίσματα κοντά στο σχολείο με ιδιωτικά υπνοδωμάτια. Το κατάλυμα Homestay περιλαμβάνει 2 γεύματα την ημέρα, πρωινό και δείπνο.

Αυτός ο τύπος καταλύματος εγγυάται μια ασφαλή, άνετη και πλήρη εμπειρία, η οποία ενισχύει τη γλωσσική και πολιτιστική μάθηση των μαθητών μας.

Student Residence: Ιδιωτικά δωμάτια

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν με άλλους διεθνείς φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού στην Syracuse Academy . Όλα τα καταλύματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Ακαδημία.

Ερχομαι σε επαφή!

Η ομάδα των συμβούλων σπουδαστών σας χαίρει να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα: από την εγγραφή και την εφαρμογή της θεώρησης μέχρι την προετοιμασία αναχώρησης, τον προσανατολισμό και τη διευθέτηση στη νέα πόλη και το σπίτι σας.

Η πόρτα σας στην τέχνη και το σχεδιασμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ιταλία

Τοποθεσίες

Συρακούσαι

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Συρακούσαι, Σικελία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη