Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το TOChina HUB είναι ένας ολοκληρωμένος κεντρικός κόμβος γνώσης που έχει δημιουργηθεί για να εμπλέξει την Κίνα όχι μόνο ως τομέα έρευνας, αλλά και ως απαραίτητο εταίρο στην εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών κοσμοπολίτων πολιτών και αρμόδιων επαγγελματιών.

Το Πανεπιστήμιο του Τορίνο έχει αναπτύξει το TOChina HUB σε συνεργασία με την ESCP Europe (πανεπιστημιούπολη Torino) και το Ινστιτούτο Παγκόσμιων Υποθέσεων του Τορίνο (T.wai) για την προώθηση ενός καινοτόμου μοντέλου ακαδημαϊκής συνεργασίας με επιλεγμένους κινέζους εταίρους.

Έχουν δημιουργηθεί κοινά ερευνητικά προγράμματα, δυναμικά προγράμματα διαπολιτισμικής κατάρτισης και κινητικότητας φοιτητών και νέοι δίαυλοι για συναφείς ανταλλαγές ανθρώπων με το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, το Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου, το Πανεπιστήμιο Zhejiang και το Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Guangdong.

Το TOChina HUB στοχεύει να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 50ή επέτειο από την καθιέρωση διπλωματικών σχέσεων Ιταλίας-Κίνας το 2020 μέσω μιας φιλόδοξης πλατφόρμας που θα χρησιμεύσει στη στήριξη της δια βίου μάθησης στην Κίνα καθώς και στη μετασχηματιστική δυναμική του Belt and Road Πρωτοβουλία.

Υποστηριζόμενη από δύο από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα της Ιταλίας - Compagnia di San Paolo, μέσω του προγράμματος Διεθνών Υποθέσεων και Fondazione CRT - καθώς και από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Τορίνο, το TOChina HUB εργάζεται για την παροχή θεωρητικών γνώσεων, και την πρακτική τεχνογνωσία σχετικά με τις μορφολογικές ταυτότητες της Κίνας, τις κοινωνικοοικονομικές δομές, τους θεσμούς και τις πολιτικές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

TOChina HUB

Το Επιχειρηματικό Πρόγραμμα ChinaMed (CMBP) προσφέρει ένα μοναδικό και εντατικό σύνολο μαθημάτων συντριβής - για συνολικά 200 ώρες εντατικής εκπαίδευσης - που σχεδιάστηκε ... [+]

Βασική εκπαίδευση επιχειρήσεων για νέους διαχειριστές οδικών μεταφορών

Η 7η έκδοση του CMBP φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και πραγματοποιείται σε ολόκληρο το Πεκίνο, Τσονγκκίνγκ και Σενζέν (Κίνα) από τις 19 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου 2019

Το Επιχειρηματικό Πρόγραμμα ChinaMed (CMBP) προσφέρει ένα μοναδικό και εντατικό σύνολο μαθημάτων συντριβής - για συνολικά 200 ώρες εντατικής εκπαίδευσης - που σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει μια ομάδα υψηλών δυνάμεων με μελλοντικούς διαχειριστές και επιχειρηματίες με στρατηγικές δεξιότητες στους τομείς της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, διαπολιτισμική διαχείριση και δημιουργική επιχειρηματικότητα, με έμφαση στην Κίνα και την ευρωμεσογειακή περιοχή.... [-]

Κίνα Beijing Chongqing Shenzhen
Ιούλιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ChinaMed Business Program (CMBP)

Address
Beijing, Beijing, Κίνα