The International Hospitality Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ακαδημία Chef επέλεξε τη Senigallia για τη νέα ιταλική έδρα της, μια από τις πόλεις της Ιταλίας που αντιπροσωπεύει περισσότερο τη ζωντάνια του τουρίστα, την ομορφιά και την ποικιλία της επικράτειας. Στην καρδιά της ακτής της περιοχής Marche, αυτό το υπέροχο μέρος διάσημο για την "βελούδινη παραλία" του είναι ένα τουριστικό ορόσημο και ένα πολιτιστικό κέντρο μεγάλης σημασίας.

Το Senigallia είναι ο τέλειος χώρος όπου οι σπουδαστές περιβάλλονται από μια περιοχή καλλιτεχνικού πλούτου και όπου τα τρόφιμα και η τέχνη διδάσκονται απευθείας όπου τα πρώτες ύλες καλλιεργούνται και καλλιεργούνται στην παράδοση. Στην περιοχή αυτή πολλά προϊόντα είναι από τα πιο φημισμένα "Made in Italy" που εξάγονται σε όλο τον κόσμο, όπως η λευκή τρούφα του Sant'Angelo, η Maccaroncini της Campofilone και χιλιάδες άλλα καλοδιαχείριση.

Οι Marches διαθέτουν καλαίσθητα κρασιά, έλαια και τυριά που παράγονται από την τοπική επιχείρηση και αποτελούν το σύμβολο του πλούτου της γης και το πάθος για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας ». Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να φέρουμε εδώ το σχολείο μας και το καινοτόμο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα χάρη στα πολλά αιτήματα που μας υπέβαλαν και οι δύο οι τουριστικοί πράκτορες από τους μαθητές. Το σχολείο μας είναι περήφανα έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι σεφ στον κόσμο.

Προσφέρουμε ένα μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης που μας έκανε γνωστό στην Αγγλία, στην Αμερική και εισάγουμε σε πολλές άλλες χώρες, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη Μέση Ανατολή και την Κίνα.

Προσαρμοσμένα μαθήματα, πρακτικά και αποτελεσματικά, που εστιάζουν όχι μόνο στη διδασκαλία των βασικών τεχνικών μαγειρικής αλλά και στην έννοια του τι σημαίνει να είσαι σεφ που δουλεύει σε μια επαγγελματική κουζίνα. Εξομοιώνουν τις γνώσεις τους και μαθαίνουν τα μυστικά τους θα επιτρέψουν στους μαθητές να μπουν στην επιχείρηση εστιατορίων με τα χαρακτηριστικά και την εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητα για να γίνουν επαγγελματίες σεφ.

The International Hospitality Academy γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς την τέχνη αυτή διδάσκεται από επαγγελματίες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και ότι δεν υπάρχει «καλύτερος τρόπος πρακτικής».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι The International Hospitality Academy μπορεί να υπερηφανεύεται για τους εταίρους του εστιατορίου μερικά από τα πιο διάσημα εστιατόρια της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εκπαίδευσης στην αναπτυσσόμενη κουζίνα μας, οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους καλύτερους σεφ, ακόμη και εκείνους που είναι αστέρι, όλοι στις κουζίνες τους, αλλά πάντα ακολουθώντας τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

Το τεράστιο πλεονέκτημα του σχηματισμού με αυτόν τον τρόπο είναι οι πρακτικές δεξιότητες που έχουν ήδη αποκτηθεί από αυτή την εμπειρία, που πολλοί άλλοι απόφοιτοι λείπουν όταν πρόκειται να βρουν δουλειά.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ο μαθητής θα έχει όλα τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία για να εργαστεί αμέσως σε μία από τις καλύτερες επαγγελματικές κουζίνες.

Τοποθεσίες

Senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Ιταλία

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη