China Study Abroad

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελέτη στην Κίνα με την CSA

China Study Abroad είναι μια ολοκληρωμένη, οικονομικά προσιτή, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες εταιρία που προσφέρει γλωσσικά προγράμματα στα κινεζικά πανεπιστήμια σε όλη την Κίνα. Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση του κόστους μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να σπουδάζουμε στο εξωτερικό στην Κίνα ανοιχτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Παράλληλα, παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται για σπουδές στο εξωτερικό στην Κίνα.

China Study Abroad προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε γλωσσικά προγράμματα, τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευκαιρίες στην Κίνα μέσω των εξής:

  1. Δωρεάν συμβουλές και πληροφορίες για οποιοδήποτε πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Κίνα
  2. Βοηθήστε να φτάσετε στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των γενικών συμβουλών και της βοήθειας με τις θεωρήσεις
  3. Βοηθήστε να εγκατασταθείτε όταν φτάσετε
  4. Σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στην Κίνα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την εμπειρία

Πώς το κάνουμε αυτό;

Δωρεάν συμβουλές - Ρωτήστε μας για πόλεις, πανεπιστήμια, διαθέσιμα μαθήματα, ζωή στην Κίνα. Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Δωρεάν.

Να φτάσετε στην Κίνα - Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια με τα χαρτιά για να πάρετε το πρόγραμμα που θέλετε, θα βοηθήσουμε. Αυτό περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της αίτησής σας, τη συλλογή των απαραίτητων εγγράφων εισόδου / εγγράφων παραλαβής από το πανεπιστήμιο, τη μεταφορά τους σε εσάς και τη βοήθεια για την απόκτηση της θεώρησης (σε επιλεγμένες χώρες). Θα κάνουμε όλα αυτά για US $ 150, το οποίο περιλαμβάνει την αμοιβή αίτησης στο πανεπιστήμιο και το ταχυδρομείο των εγγράφων!

Βάλτε εγκατεστημένος - Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όσο πιο γρήγορα θα εγκατασταθείτε, τόσο περισσότερο θα βγείτε από την εμπειρία σας στην Κίνα. Σε αντίθεση με ορισμένες χώρες, η Κίνα παίρνει λίγο να συνηθίσει, και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με αυτό. Η ταύτιση στην Κίνα από μόνος σας είναι σίγουρα μια περιπέτεια, αλλά μπορεί επίσης να χρειαστούν μήνες για να ξεχωρίσετε όλα αυτά. Θα σας βοηθήσουμε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία, πράγμα που σημαίνει ότι θα αξιοποιήσετε περισσότερο την εμπειρία σας. Με τον προγραμματιστή μας προσαρμόσιμων προγραμμάτων, όλα είναι πολύ απλά. Εγγραφείτε για αυτό που θέλετε, τίποτα άλλο, όχι περισσότερο, όχι λιγότερο. Αυτό μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο το pickup του αεροδρομίου ή να συμπεριλαμβάνει διαμονή ή ιδιωτικό δάσκαλο γλωσσών ή το πακέτο βοήθειας CSA 24/7 .

Μεγιστοποιήστε το χρόνο σας στην Κίνα - Κάνουμε αυτό προσφέροντας μερικά επιπλέον πράγματα από την πλευρά που θα προσθέσουν πραγματικά στην εμπειρία σας εδώ. Εθελοντισμός, interning, ταξίδι ή διδασκαλία, έχουμε πολλές επιλογές για εσάς. Όχι μόνο θα είναι διασκεδαστικές και προκλητικές, αλλά θα προσθέσουν επίσης σημαντικά στο βιογραφικό σας. Αυτοί οι τύποι πρόσθετων ευκαιριών είναι δύσκολο να οργανωθούν και ενώ είστε απασχολημένοι με τη διευθέτηση, τα Σαββατοκύριακα θα πετάξουν. Δεν μπορούμε να υπογραμμίσουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι επιπλέον επιλογές για την εποχή σας στην Κίνα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την περιπέτεια σας στην Κίνα; Δώστε μας μια κλήση, Skype ( info-chinastudyabroad ) ή αφήστε μας ένα email στο info@chinastudyabroad.org και μαζί θα σχεδιάσουμε το τέλειο ταξίδι σας στην Κίνα!

Οι δέκα κορυφαίοι λόγοι μελέτης στην Κίνα:

1. Η γλώσσα, προφανώς!

Δεν υπάρχει τίποτα τόσο αποτελεσματικό όσο η εκμάθηση μιας γλώσσας στη χώρα από την οποία προέρχεται - ειδικά εάν πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν σε αυτή τη χώρα! Θα πάτε στη Γαλλία για να μάθουν τα γαλλικά, την Ιταλία για να μάθουν τα ιταλικά, την Ιαπωνία για να μάθουν ιαπωνικά ... έτσι η εκμάθηση κινεζικών στην Κίνα είναι μια φυσική επιλογή. Μελετώντας στην Κίνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι μαθαίνετε από τις τάξεις σας και τη διδασκαλία one-on-one σας αμέσως. να παραγγείλετε φαγητό σε ένα εστιατόριο, να παζαρεύεστε σε μια τοπική αγορά, να συνομιλείτε με τους οδηγούς της καμπίνας και ακόμη και να φτιάχνετε νέους φίλους. Μετά από όλα, όταν πάνω από το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού μιλάει κάποια μορφή Κινέζων, είναι πιθανό να συναντήσετε ένα από αυτά αργά ή γρήγορα!

2. Η ιστορία.

Μια χώρα τόσο πολυπληθής όσο η Κίνα δεν είχε τόσο μεγάλη διανυκτέρευση - χρειάστηκε πολύς καιρός. Τα πρώτα παραδείγματα της γραπτής κινεζικής ιστορίας χρονολογούνται από το 1600 π.Χ., αν και οι ιστορίες αναφέρονται σε γεγονότα που συνέβησαν πριν από 4200 χρόνια! Έκτοτε, η Κίνα υπέστη επεισόδια επέκτασης και συρρίκνωσης, πολέμου και ειρήνης, φτώχειας και ευημερίας, εισβολής και εξέγερσης, ενοποίησης και εμφύλιων συγκρούσεων, αυτοκρατορίας και πολέμων κρατών. Ακόμη και οι αυτοκρατορικές δυναστείες ξένων εισβολέων όπως οι Μογγόλοι και ο Μάνχος σεβόταν τη μακρά ιστορία της κατακτημένης γης τους - και οι δύο αφομοιώθηκαν στον κινεζικό πολιτισμό, αντί να επιβάλουν τη δική τους στους λαούς. Καθώς μελετάτε το Mandarin στην Κίνα, θα βυθιστείτε και σε αυτή την πλούσια και συναρπαστική ιστορία, η οποία ποτέ δεν αποτυπώνει τους επισκέπτες.

3. Το φαγητό.

Πριν έρθετε να σπουδάσετε στην Κίνα, πιθανότατα θα έχετε δοκιμάσει πολλά κινεζικά τρόφιμα στη χώρα σας, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για την κινεζική κουζίνα από τις γλυκές και ξινείς μπάλες χοιρινού κρέατος και το κοτόπουλο του Γενικού Τσό! Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια τόσο μεγάλη γκάμα γεύσεων και γεύσεων στην Κίνα, που είναι αρκετά δύσκολο να ορίσουμε ένα ξεχωριστό στυλ "κινέζικου" φαγητού. Από το γλυκό και αψιδωτό καντονέζικο φαγητό στο Γκουανγκντόνγκ μέχρι την απαίσια πικάντικη κουζίνα της Σιτσουάν και από τις πολλές ποικιλίες ζυμαρικών σε στοίβα μπαμπού ατμού με την κομψότητα της κλασικής πάπιας ψητού Πεκίνου, θα πρέπει να ανακαλύψετε κάτι για να απολαύσετε τις γεύσεις γεύσης!

4. Ο πολιτισμός.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένας πολιτισμός πάνω από 4000 χρόνια έχει αναπτύξει έναν πλούσιο πολιτισμό για να περιγράψει με λίγα λόγια ... αλλά ας το δοκιμάσουμε: Κομφουκιανισμός, Ταοϊσμός και Βουδισμός. Μανταρινικό και καντονέζικο. Kung fu και tai chi. Οι μοναχοί του Σαολίν και οι βουδιστικοί ναοί. Τζέι Λι και Τζάκι Τσαν. Gong Li και Zhang Ziyi. Chen Kaige και Zhang Yimou. Crouching Tiger, Κρυφό Δράκος. Αποχαιρετήστε την κουκουνάριά μου. Η τέχνη του πολέμου, από τον Sun Tzu. Feng Shui. Γιν και Γιανγκ. Το σεληνιακό ημερολόγιο. Κινεζικό Νέο Έτος και Φεστιβάλ Άνοιξης. Το Φεστιβάλ Δράκος Σκάφος. Φεστιβάλ μεσαίου φθινοπώρου και φεγγάρια. Ο Κινέζικος Ζωδιακός. Ο δράκος και το φοίνικα. Πορσελάνη και καλλιγραφία. Μινγκ αγγεία, νεανικά στολίδια και μεταξωτά. Teracotta πολεμιστές και βουδιστικά αγάλματα. Κινεζική όπερα. Χιτώνια, μανιτάρια, τύμπανα και γκονγκ ... απλά για να αναφέρουμε μερικά.

5. Οι άνθρωποι.

Αν συναντήσατε πριν από τους Κινέζους, οι πιθανότητες είναι ότι συναντήσατε κάποιον από την κινεζική εθνότητα Han. Με περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους στην Κίνα, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, καθώς και μια διασπορά περισσότερων από 40 εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο, οι Κινέζοι Han είναι η μεγαλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο. Αλλά ο πληθυσμός της Κίνας περιλαμβάνει επίσης 55 άλλες διαφορετικές εθνοτικές μειονότητες, από τον Μάντσο της δυναστείας των Κινγκ μέχρι τους ανθρώπους του Χουί του Δρόμου του Μεταξιού, από τους Ουιγούρους της Κεντρικής Ασίας έως τους Μογγόλους απογόνους του Τζινγκις Χαν, ο καθένας από τον οποίο έχει τη δική του ιστορία και πολιτισμό . Μάθετε κινέζικα στην Κίνα και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολλά από αυτά για σας.

6. Η γη.

Ως η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με βάση το μέγεθος, δεν υπάρχει καμία έλλειψη θέσεων για να πάτε και πράγματα για να δείτε μέσα ενώ ζείτε και σπουδάζετε στην Κίνα. Από τους αμμόλοφους και τους βοσκότοπους στο βορρά έως το υποτροπικό κλίμα του νότου, η χώρα θα σας μαγέψει. Ελέγξτε τα βουνά και τα βλέμματα της επαρχίας Yunnan που φαινομενικά δεν τελειώνουν, δοκιμάστε τους σουρεαλιστικούς ασβεστολιθικούς σχηματισμούς του Guilin και του Yangshuo ή φανταστείτε τον εαυτό σας ως πολεμιστή στον στρατό του Τζένγκις Χαν όταν ιππεύετε με τις εσωτερικές μογγολικές στέπες. Ακολουθήστε την ψυχή του εμπορίου ποταμών κάτω από το Τσανγκ Τσιάνγκ (Yangtze River), καθώς χωρίζει την Κίνα σε βόρεια και νότια για περισσότερα από 6000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά είναι δυνατά και δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τα pandas!

7. Οι πόλεις.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ονομάσουν μόνο το Πεκίνο ή τη Σαγκάη όταν πρόκειται για τις κινεζικές πόλεις, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερες από 160 πόλεις στην Κίνα με πληθυσμό μεγαλύτερο από 1 εκατομμύριο. Με περιφερειακές διαφορές στο κλίμα, το φυσικό περιβάλλον, την κουζίνα και ακόμη και την προφορική διάλεκτο, δεν είναι περίεργο ότι ακόμη και οι Κινέζοι έχουν πρόβλημα να πάρουν μια λαβή στα πράγματα. Καθώς μαθαίνετε κινέζικα, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το Πεκίνο σε όλη του την αυτοκρατορική μεγαλοπρέπεια ή να ζήσετε κοντά στο τοπίο καρτ-ποστάλ του Λιτζιάνγκ, να ενεργοποιηθείτε στη φασαρία της Σαγκάης και να χαλαρώσετε στην παραλία στο Qingdao. Εναλλακτικά, εάν τα πραγματικά ρίγη είναι περισσότερο το στυλ σας, επισκεφθείτε τον Χάρμπιν τον Ιανουάριο για το φεστιβάλ γλυπτικής πάγου, όπου θα δείτε ολόκληρα κτίρια χαραγμένα από πάγο! Μελετώντας στην Κίνα θα έχετε κάθε ευκαιρία να ξεπεράσετε τις μεγάλες πόλεις και να ζήσετε ό, τι έχει να προσφέρει η χώρα.

8. Η οικονομία.

Μήπως χρειάζεται κάτι παραπάνω να πούμε σχετικά με την οικονομία της Κίνας; Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ, έχοντας αυξηθεί με ρυθμό περίπου 10% ετησίως για τα τελευταία 30 χρόνια. Ωστόσο, με ετήσιο κατά κεφαλήν ΑΕΠ μικρότερο από 4000 δολάρια ΗΠΑ, υπάρχει ακόμα πολύ περιθώριο βελτίωσης. Και τι άλλη χώρα μπορεί να καυχηθεί ως παίκτης σε τόσους πολλούς τομείς όπως η Κίνα; Εκτός από τις παραδοσιακές βιομηχανίες γεωργίας και μεταποίησης, η χώρα έχει επίσης καταστεί παγκόσμιος ηγέτης σε τομείς όπως τα ορυχεία, οι ηλιακοί συλλέκτες, τα τρένα μεγάλης ταχύτητας και οι τηλεπικοινωνίες. Η Κίνα έχει γίνει ακόμη και η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, ξεπερνώντας τις ΗΠΑ για πρώτη φορά το 2009.

9. Τα σχολεία.

Είτε ψάχνετε για ένα βραχυπρόθεσμο μάθημα κινεζικής γλώσσας είτε κάνετε αίτηση για πρόγραμμα σπουδών, υπάρχει ένα ίδρυμα στην Κίνα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Προσαρμόστε τα μαθήματα γλώσσας στο δικό σας πρόγραμμα στην Ακαδημία Mandarin του Πεκίνου. Περάστε την καλοκαιρινή σας εκμάθηση Mandarin από την παραλία στο Ωκεανό Πανεπιστήμιο στο Qingdao. Πάρτε μια τάξη στο Πανεπιστήμιο Γλώσσας και Πολιτισμού του Πεκίνου, το καλύτερο σχολείο στη χώρα για κινέζους δασκάλους. Προκλήστε τον εαυτό σας σε ένα ίδρυμα όπως το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ή το Πανεπιστήμιο Tsinghua, οι οποίες κατατάσσονται στις πρώτες 60 χώρες στον κόσμο από την QS World University Rankings και την The Times Higher Education World University Rankings. Ό, τι ψάχνετε, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

10. Το μέλλον.

Στον διασυνδεδεμένο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας, η Κίνα είναι και θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ζωής μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, οπότε γιατί να μην ασχοληθούμε; Οι ευκαιρίες εδώ είναι ατελείωτες, οι δυνατότητες απεριόριστες. Η είσοδος στην Κίνα δεν είναι μόνο ο καλύτερος τρόπος να μάθετε κινέζικα, αλλά και μια υπέροχη ευκαιρία να συναντήσετε νέους φίλους και να δημιουργήσετε νέες επαφές. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να παραμείνετε εδώ εδώ και πολύ καιρό, η εμπειρία της μελέτης στην Κίνα θα αξίζει να τοποθετήσετε το βιογραφικό σας ή το βιογραφικό σας σημείωμα τουλάχιστον. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος χαϊδεύει στις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, το Μεσαίο Βασίλειο ακολουθεί το δρόμο προς τα εμπρός, οικοδομώντας το μέλλον: να μαθαίνετε κινέζικα στην Κίνα και να χτίζετε το μέλλον σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για ένα από τα προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό στην Κίνα; Το επαγγελματικό και έμπειρο διεθνές προσωπικό της CSA προσπαθεί να παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές πληροφορίες και συμβουλές.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορείτε να φτάσετε σε κάθε γραφείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chinastudyabroad.org

Ή στο Skype στο γραφείο-chinastudyabroad

Τοποθεσίες

Πεκίνο

Beijing

Λονδίνο

London

Buenavista

Mexico City

Σαγκάη

Shanghai

Σίδνεϊ

Sydney

Βενετία

Venice

Μαδρίτη

Madrid

Σαν Φρανσίσκο

San Francisco

Τορόντο

Toronto

Ask a Question

Άλλη