EasyMandarin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την κινεζική σχολή EasyMandarin

Πώς ξεκινήσαμε και το μυστικό της επιτυχίας μας

Έχουμε ακόμα θυμάμαι την πρώτη κιόλας μάθημα δίνεται από EasyMandarin το καλοκαίρι του 2006. Ήταν μια μικρή ομάδα των αρχαρίων που είχαν συγκεντρωθεί στο μικρό σαλόνι του διαμερίσματός της Σαγκάης Σχολή συνιδρυτής Υ είναι Weintraub του.

Εκείνη την εποχή, το σχέδιό μας ήταν απλή - να δημιουργήσει το είδος της κινεζικής σχολείο γλώσσας θα θέλαμε να παραστεί και θα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε οι άλλοι θα είναι βέβαιο ότι θα ενωθούν μαζί μας. Πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι;

τους πρώτους φοιτητές μας περιλαμβάνονται μια γερμανική μηχανικός, απόφοιτος του Μαυρίκιου και της Βραζιλίας χορεύτρια που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο αδελφός του ο αστέρας του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο (εκείνη τη στιγμή η Βραζιλία και η πιο διάσημος παίκτης της Βαρκελώνης). Αυτό αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αναληθείς, αλλά ήταν μια μεγάλη ιστορία να πούμε στους φίλους μας!

Η διασκέδαση και τον ενθουσιασμό αυτών των πρώτων μαθημάτων και για τα δύο νέα του σχολείου μας και πρώτα οι μαθητές μας είναι κάτι που ποτέ δεν έχουμε ξεχάσει και ακόμα οδηγεί τον τρόπο που τρέχει EasyMandarin σήμερα.

Από το 2006, έχουμε μεγαλώσει σε μια πανεπιστημιούπολη δεκατέσσερις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας σε μια εντελώς φανταστική τοποθεσία (παραβλέπουμε το νΑός Jing An από τον δέκατο πέμπτο όροφο και, σε ορισμένες ημέρες του φεστιβάλ, μπορούμε να κύμα «γεια» στους μοναχούς στο καμπαναριό) και έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα κινεζική σχολεία γλώσσα της Σαγκάης.

Δεν ξέραμε το 2006 που EasyMandarin θα μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Αλλά μοιράζονται τη χαρά και τα οφέλη της εκμάθησης κινεζικών με τους χιλιάδες φοιτητές που έχουμε πάρει για να γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια ήταν καταπληκτική και είναι κάτι που ποτέ δεν κουράζονται.

Μέσα και έξω από την τάξη, αγαπάμε όλους τους μαθητές μας (ακόμα και αν μας στείλετε μηνύματα κειμένου στις 3 το πρωί ζητώντας βοήθεια!) Και πιστεύουν σε πηγαίνει στα μεγάλα μήκη να βεβαιωθείτε ότι είναι ευχαριστημένοι.

Ο λόγος για την επιτυχία μας είναι απλή - νοιαζόμαστε για την παροχή στους φοιτητές την καλύτερη δυνατή εμπειρία της ζωής και της μάθησης κινεζική γλώσσα στην Κίνα.

EasyMandarin Timeline

2006 - Απρίλιος:

Liann λειτουργεί μια εταιρεία που παρέχει εκδηλώσεις πολιτιστικών ανταλλαγών και υπηρεσιών γραφείου για τους αλλοδαπούς στη Σαγκάη. Υ είναι φτάνει στη Σαγκάη μετά τη διακοπή δουλειά του στο MTV στη Νέα Υόρκη.

2006 - Ιούνιος:

Liann και Υ είναι συναντιούνται τυχαία στο κτίριο όπου Υ είναι ζει και εργάζεται Liann. Η ιδέα για EasyMandarin αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

2006 - Ιούλιος:

EasyMandarin ανοίγει επίσημα με μαθήματα γίνονται στον πρώτο όροφο του duplex διαμέρισμα της Σαγκάης Υ είναι. Οι μαθητές γρήγορα να ξεκινήσετε την εγγραφή.

2007:

EM μετακινείται σε μια νέα θέση στο δρόμο 1851 Xinzha Road με 3 αίθουσες διδασκαλίας στον 7ο όροφο. Καθιερωμένη συνεργασία με τον σουηδικό οργανισμό φοιτητικής βοήθειας, το CSN

2008:

EM επεκτείνεται σε 8 αίθουσες διδασκαλίας, με την προσθήκη 5 περισσότερες αίθουσες στον 8ο όροφο στο ίδιο κτίριο.

2010:

EM ξεπερνά 1.000 εγγραφές φοιτητών.

2011:

Σχολή μετακινείται σε νέα τοποθεσία με θέα Jing'an Ναός - επεκτείνεται σε 14 σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας.

2012:

Καθιερωμένες συνεργασίες με το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Δανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

2013:

Ιδρύθηκε συνεργασίες με Β-κινεζικές Σχολείο στην Ιαπωνία και την κινεζική Σχολή Nederland στην Ολλανδία? Συνεργάτες με Δράκος περιπέτειες.

2014:

EM ξεπερνά 2.500 εγγραφές φοιτητών. Συνεργάτες με την ελβετική Εμπορικό Επιμελητήριο

2015:

EM αναπτύσσει Κινέζοι στην πηγή ζήτησης για WeChat - πάνω από χίλια οπαδούς μέχρι το τέλος του έτους. Ιδρύθηκε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική ιστοσελίδα κοινότητας, ShanghaiMamas. Προτεινόμενα για την ιαπωνική Παγκόσμια News Channel, το NHK World.

Τοποθεσίες

Σαγκάη

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη