MY Chinese Study

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MYChineseStudy είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά ινστιτούτα κινεζική γλώσσα στο Πεκίνο, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, που παρέχουν σήμερα τα προγράμματα εκπαίδευσης Mandarin και πολιτιστικών δραστηριοτήτων με τους μελετητές σε όλο τον κόσμο. Είτε ο στόχος σας είναι να μάθουν και να κυριαρχήσει το κινεζικό σύστημα γλώσσα, να εξερευνήσουν την Κίνα με ένα μάθημα το καλοκαίρι, ανακαλύψτε συμβουλές σχετικά με την κινεζική δεξιοτήτων κατανόησης, ή βυθιστείτε στη μεγάλη κοινωνία, οι κινεζικές σπουδές μου θα χαιρετήσει και θα συνεδριάζει τουλάχιστον στα μισά του δρόμου για να υπερβαίνουν την προσωπική σας ανάπτυξη επιθυμίες και απαιτήσεις.

Ξεκινώντας το 2013, οι κινεζικές σπουδές μου και ChinaMate Mandarin Λέσχη έχουν σφυρηλατηθεί μια συνολική στρατηγική εταιρική σχέση. Έχουμε εισαγάγει από του στόματος υλικό ChinaMate Mandarin παράλληλα τελευταίες δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της "Hypnotic και Αφύπνιση» προσέγγιση της κινεζικής διδασκαλίας. Δάσκαλος εκπαίδευση & Multi-media, μοντέλο εκπαίδευσης διπλή τάξεις », ξεπερνά σε βάθος τις παραδοσιακές μορφές διδασκαλίας, και βοηθά στην μη-μητρική κινεζικής γλωσσολόγοι άπταιστα μιλούν κινέζικα σε ταχύτερα εντός 3 μηνών.

Για να ταιριάξει καλύτερα το μαθησιακό στυλ σας, τόσο ιδιωτικά μαθήματα και συνεδρίες της ομάδας μελέτης είναι διαθέσιμα. Εξειδικευμένα μαθήματα στα κινέζικα επιβίωση, HSK, και επιχειρηματικές κινεζικές σας παρέχει σε βάθος γνώση σχετικά με την κινεζική σοφία, τα έθιμα, τον πολιτισμό, την ιστορία και τη σύγχρονη επιχειρηματικές πρακτικές. Ενώνουμε τις συχνές πολιτιστικές μας δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και ημερήσιες εκδρομές μέσα και έξω από το Πεκίνο, θα διευρύνουν τις αισθήσεις, τις επαφές σας, και ορίζοντες στην Κίνα.

Εσείς και οι Κινέζοι τη μελέτη μου μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι μας για την κινεζική φώτιση τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πρωτεύουσα του έθνους.

Πρώτο κινεζικό σχολείο γλώσσας MYChineseStudy του βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Sanlitun SOHO, μια περιοχή διάσημη για την έντονη διεθνή ατμόσφαιρα δίπλα στο Sanlitun Bar Street, Deyun Εκείνη, Yashow αγορά ένδυσης και περιοχή της πρεσβείας. Είναι το κατάλληλο μέρος για να ζήσετε σύγχρονης κινεζικής ζωής, και σε βολική ισορροπία εκπαίδευση και τον ελεύθερο χρόνο με ενθουσιασμό! Τώρα κινεζική μελέτη ΜΟΥ διδάσκει στο Πεκίνο CBD, Anzhen Γέφυρα, και Shangdi Πληροφορικής Βιομηχανίας βάσης. Κινέζοι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την τοποθεσία κατηγορία κατάλληλα για την περίπτωσή τους.

Κινεζική Η μελέτη μου προσφέρει ένα πλήρες φάσμα, αρχάριους έως εμπειρογνωμόνων, εκπαιδευτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μαθήματα κινεζικής, σε απευθείας σύνδεση κινεζική μελέτη, πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδρομές μελέτη και θερινά μαθήματα. Μπορούμε επίσης να διευκολύνει το χρόνο σας στην Κίνα, παρέχοντας επεκτάσεις των θεωρήσεων, οικιακές υπηρεσίες, τις τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης, διαμονή, μεταφορά από το αεροδρόμιο-ups, και περισσότερο για να ενισχύσει τις σπουδές και τη ζωή σας στην Κίνα. Κινεζική Η μελέτη μου, έτοιμη να επεκτείνει τις οδηγίες, συντροφικότητα, και βοήθεια, σας καλωσορίζει στην οικογένεια να συνεχίσει να αυξάνεται.

Μειώστε το άγχος σας, πολιτισμικό σοκ, και παρεξηγήσεις στην Κίνα τώρα. Ας αρχίσει αμέσως και να πετύχει στο εκπαιδευτικό ταξίδι για να οικοδομήσουμε γνήσια κινεζική χάρισμα, χαρακτήρα, και συνδέσεις με σωστή επικοινωνία. "Γλώσσες Ανοίξτε κόσμος σας," σαγηνευτικά δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας με MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Τοποθεσίες

Πεκίνο

Address
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Πεκίνο, Πεκίνο, Κίνα

FAQ

Άλλη