Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Tianjin International Chinese College (TICC) είναι ένα ινστιτούτο κινεζικής γλώσσας διαπιστευμένο από την Επιτροπή Δημοτικής Εκπαίδευσης Tianjin. Το κολλέγιο προσφέρει προγράμματα κινεζικής γλώσσας και θέματα θεώρησης σπουδών (X1 / X2) σε φοιτητές παγκοσμίως.

Το κολέγιο μας σήμερα διαθέτει δύο πανεπιστημιουπόλεις που καλύπτουν αντίστοιχα τη συνολική έκταση άνω των δέκα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με τέλειες εγκαταστάσεις, όπως η κινεζική εκθεσιακή αίθουσα πολιτισμού, πολυλειτουργική τάξη, τάξη τέχνης και ούτω καθεξής. Εκτός από τα ακαδημαϊκά μαθήματα, το TICC καλεί τους καλλιτέχνες να διδάξουν μαθήματα κινεζικής κουλτούρας όπως η κινεζική μουσική, το Kongfu, η όπερα του Πεκίνου, η κινεζική καλλιγραφία, η κοπή χαρτιού και η Guqin. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν την κινεζική γλώσσα καθώς και τον παραδοσιακό πολιτισμό ταυτόχρονα.

Το TICC καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διδακτικού προσωπικού. Οι καθηγητές μας πρέπει να πιστοποιούνται από τον Hanban. Οι περισσότεροι από τους δασκάλους μας έχουν μεταπτυχιακό ή ανώτερο πτυχίο. Το 80% των δασκάλων μας έχει διδακτική εμπειρία στο εξωτερικό, ενώ 87% έχουν συν-γράψει εγχειρίδια όπως το "New Mandarin Series Handbook".

Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε διδάξει σχεδόν 10.000 φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες, όπως η Αμερική, η Ρωσία, ο Καναδάς, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κορέα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Καμπότζη και πολλά άλλα.

Διεύθυνση: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Τηλ. (86) 22-27623035
Email: admissions@ticc.net.cn

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Tianjin International Chinese College

Το πρόγραμμα της κινεζικής γλώσσας είναι σχεδιασμένο για μαθητές που είναι πρόθυμοι να μάθουν κινέζικα. Όταν οι μαθητές αρχίσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα τοποθετη ... [+]

Το πρόγραμμα της κινεζικής γλώσσας είναι σχεδιασμένο για μαθητές που είναι πρόθυμοι να μάθουν κινέζικα. Όταν οι μαθητές αρχίσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα τοποθετηθούν σε διαφορετικές κατηγορίες με βάση το αποτέλεσμα της δοκιμής τοποθέτησης. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα βελτιώσουν σημαντικά την κινεζική τους επάρκεια, θα χρησιμοποιήσουν την κινεζική καθημερινή επικοινωνία και θα βρουν ένα καλό θεμέλιο για δοκιμασίες επάρκειας όπως ο Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) και ο Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).... [-]

Κίνα Nankai
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,κινέζικο
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Κίνα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+86 22-27623035