Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Wanderlust Exchange

Το Wanderlust Exchange ιδρύθηκε το 2014, με ευκαιρίες που ενσωματώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια, εθελοντισμό, εκμάθηση μανδαρίνων, παιδική φροντίδα και μαθήματα αγγλικής γλώσσας μαζί για τους ξένους νέους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε την Κίνα με μια αυθεντική πινελιά με το να μένετε με κινέζικες οικογένειες υποδοχής.

Η αγγλική λέξη δανείου "wanderlust" χρονολογείται από τη Μέση Υψηλή Γερμανική. Το Wanderlust αντικατοπτρίζει μια έντονη ώθηση για αυτο-ανάπτυξη, βιώνοντας το άγνωστο, αντιμετωπίζοντας απρόβλεπτες προκλήσεις, γνωρίζοντας τους άγνωστους πολιτισμούς, τους τρόπους ζωής και τις συμπεριφορές.

Παρέχουμε στους σπουδαστές ποιοτικές, αυθεντικές πολιτισμικές εμπειρίες, με στόχο τη γεφύρωση του πολιτικού διαχωρισμού, για να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την αυτογνωσία και τις διαπολιτισμικές ικανότητες ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι γνωρίζοντας μια άλλη κουλτούρα με τη ζώνη άνεσης που μας ώθησε, μας κάνουν να γίνουμε κάτοικοι της γης με ένα ευρύ όραμα, επιείκεια, ευελιξία και καλύτερη κατανόηση των εαυτών μας.

Η αποστολή μας

Στο βιβλίο

1. Πολιτισμός τύπου Ι: Όλες οι πλανητικές δυνάμεις βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

2. Πολιτισμός Τύπου ΙΙ: εκείνοι που μπορούν να αξιοποιήσουν όλη τη δύναμη του ήλιου.

3. Πολιτισμός Τύπου ΙΙΙ: αυτοί που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη ολόκληρου του γαλαξία. Περνούν ελεύθερα τις διαστημικές λωρίδες του γαλαξία.

Συζήτησε ότι ο πολιτισμός μας είναι κατάλληλος για τον πολιτισμό τύπου 0. Χρησιμοποιούμε μόνο ένα μικρό κλάσμα της ενέργειας του ήλιου που πέφτει στον πλανήτη μας. Αλλά ήδη βλέπουμε την αρχή ενός πολιτισμού Τύπου Ι που αναδύεται στη Γη: το Διαδίκτυο συνδέει ολόκληρο τον πλανήτη. την άνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης · Το αγγλικό είναι η πρώτη γλώσσα δεύτερης γλώσσας στη Γη. Οι τοπικοί πολιτισμοί και έθιμα θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν σε χιλιάδες ποικιλίες στη Γη, αλλά θα υπάρξει πλανητική κουλτούρα που κυριαρχεί στα ψηφιδωτά των ανθρώπων.

Η πιο επικίνδυνη μετάβαση μπορεί να είναι μεταξύ του πολιτισμού τύπου 0 και του τύπου 1. Ένας πολιτισμός τύπου 0 εξακολουθεί να καταρρέει από τον σεχταρισμό, τον φονταμενταλισμό και τον ρατσισμό που χαρακτήριζε την άνοδό του.

Μέσω αυτής της διαπολιτισμικής εμπειρίας, ελπίζουμε ότι θα αποκτήσετε πραγματικά μια καλύτερη κατανόηση τόσο του κόσμου όσο και του εαυτού σας, με περισσότερη επιείκεια, κατανόηση και εκτίμηση, με ένα ευρύτερο πνεύμα, άποψη και καρδιά.

 • Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητες αυτογνωσίας και διαπολιτισμικής διαδραστικότητας ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στον κόσμο
 • Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γλωσσικές δεξιότητες από την γλώσσα του Mandarin μέσω αυτής της εκμάθησης γλωσσών και εμπειρίας εμβάπτισης.
 • Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τη νεότερη γενιά (παιδιά υποδοχής) να διευρύνουν τον ορίζοντα τους μέσω αυτής της διαπολιτισμικής ανταλλαγής, τόσο γλωσσικά όσο και πολιτιστικά.
 • Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους γονείς υποδοχής την ευκαιρία να μάθουν για έναν ξένο πολιτισμό, να καλλιεργήσουν μια αιώνια φιλία με τους συμμετέχοντες.
 • Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε τον πολιτιστικό διαχωρισμό μέσω αυτού του αυθεντικού προγράμματος ανταλλαγής πολιτισμών, δημιουργώντας περισσότερη κατανόηση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουμε.

Οι αξίες μας

 • Ακεραιότητα
 • Δημιουργικότητα
 • Ευγνωμοσύνη
 • Περιέργεια
 • Διασκέδαση

Γιατί το Wanderlust Exchange;

 • Φροντίζουμε για την πολύ καλή σας εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κίνα, ώστε να παρακολουθήσουμε διακριτικά τις οικογένειες υποδοχής
 • Προσφέρουμε εύχρηστο μάθημα προσανατολισμού κατά την άφιξή σας
 • Διατηρούμε διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε περαιτέρω τον κινεζικό πολιτισμό
 • Θα θέλαμε να σας δούμε να μεγαλώνετε μέσα από μια τέτοια εμπειρία
 • Θα θέλαμε να είμαστε ο οδηγός κατά τη διάρκεια της ζωής σας στην Κίνα
 • Είμαστε εδώ για να "αγαπάμε τη φροντίδα σας
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Wanderlust Exchange China

Το Wanderlust πρόγραμμα εθελοντών σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά εκεί όπου είναι πιο απαραίτητη, ενώ έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια από τις πιο μοντέ ... [+]

Wanderlust Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Το Wanderlust πρόγραμμα εθελοντών σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά εκεί όπου είναι πιο απαραίτητη, ενώ έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια από τις πιο μοντέρνες και πιο πολυσύχναστες πόλεις στην Κίνα - τη Σαγκάη. Θα μείνετε σε ένα ορφανοτροφείο που βρίσκεται στο παιδικό νοσοκομείο όπου στέλνονται τα σοβαρά τραυματικά ορφανά για καλύτερη ιατρική περίθαλψη. Τα παιδιά αυτά φθάνουν από άλλα ορφανοτροφεία στις αγροτικές περιοχές της Κίνας και με την αγάπη και τη φροντίδα τους μπορείτε να τους βοηθήσετε μέσω της ανάκαμψης τους.... [-]

Κίνα Shanghai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 24 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wanderlust Exchange China

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε βοηθώντας τα παιδιά της Κίνας να μάθουν το τένις, εξερευνώντας ταυτόχρονα μία από τις πιο επιτυχημένες και σύγχρο ... [+]

Πρακτική προπονητή του τένιςσύνοψη προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε βοηθώντας τα παιδιά της Κίνας να μάθουν το τένις, εξερευνώντας ταυτόχρονα μία από τις πιο επιτυχημένες και σύγχρονες πόλεις της Κίνας - Σαγκάη. Ως βοηθός προπονητή τένις, θα διδάσκετε τένις σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 4-10 ετών.

Τοποθεσία: Σαγκάη, ΚίναΏρα έναρξης: 1 ΙουλίουΔιάρκ... [-]
Κίνα Shanghai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wanderlust Exchange China

Το Wanderlust Exchange παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες που ενσωματώνουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια, τη μάθηση των Μανδαρινών, την παιδική φροντίδα και την αγγλική διδασκαλί ... [+]

Πρόγραμμα Wanderlust Au Pair China

Το Wanderlust Exchange παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες που ενσωματώνουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια, τη μάθηση των Μανδαρινών, την παιδική φροντίδα και την αγγλική διδασκαλία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους ξένους νέους να γνωρίσουν την Κίνα με μια αυθεντική πινελιά με την παραμονή με τις κινεζικές οικογένειες υποδοχής.

Επισκόπηση προγράμματος Au Pair China

Τοποθεσίες οικογενειών υποδοχής: Κυρίως στη Σαγκάη (φιλοξενούμε οικογένειες σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο, Τσονγκκίνγκ, Hangzhou, Tian Jin κ.α.)... [-]

Κίνα Shanghai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Κίνα