Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Wanderlust Exchange

Το Wanderlust Exchange ιδρύθηκε το 2014, με ευκαιρίες που ενσωματώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια, εθελοντισμό, εκμάθηση μανδαρίνων, παιδική φροντίδα και μαθήματα αγγλικών για ξένους νέους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε την Κίνα με μια αυθεντική πινελιά με το να μένετε με κινέζικες οικογένειες υποδοχής.

Η αγγλική λέξη δανείου "wanderlust" χρονολογείται από τη Μέση Υψηλή Γερμανική. Το Wanderlust αντικατοπτρίζει μια έντονη ώθηση για αυτο-ανάπτυξη, βιώνοντας το άγνωστο, αντιμετωπίζοντας απρόβλεπτες προκλήσεις, γνωρίζοντας τους άγνωστους πολιτισμούς, τους τρόπους ζωής και τις συμπεριφορές.

Παρέχουμε στους σπουδαστές ποιοτικές, αυθεντικές πολιτισμικές εμπειρίες, με στόχο τη γεφύρωση του πολιτικού διαχωρισμού, για να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την αυτογνωσία και τις διαπολιτισμικές ικανότητες ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι γνωρίζοντας μια άλλη κουλτούρα με τη ζώνη άνεσης που μας ώθησε, μας κάνουν να γίνουμε κάτοικοι της γης με ένα ευρύ όραμα, επιείκεια, ευελιξία και καλύτερη κατανόηση των εαυτών μας.

118755_PekingOperaPic1Goabroad.jpg

Η αποστολή μας

Το Wanderlust Exchange ενθαρρύνει την εξερεύνηση της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης παρέχοντας στους συμμετέχοντες ευκαιρίες:

1. Ζήστε την άγνωστη

2. Αντιμετωπίστε απρόβλεπτες προκλήσεις

3. Εξοικειωθείτε με τους νέους πολιτισμούς, τους τρόπους ζωής και τις συμπεριφορές

Το Wanderlust Exchange ειδικεύεται στη δημιουργία αυθεντικών πολιτιστικών εμπειριών μέσω διαφόρων προγραμμάτων ανταλλαγών με στόχο τη γεφύρωση του πολιτικού διαχωρισμού και τη βοήθεια των συμμετεχόντων στην ανάπτυξη διαπολιτισμικής κατανόησης που θα τους επιτρέψει να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες του κόσμου.

Προτεινόμενα Προγράμματα

118756_3.PNG

Διαβάστε περισσότερα για τα προγράμματα μας εδώ .

Οι αξίες μας

 • Ακεραιότητα
 • Δημιουργικότητα
 • Ευγνωμοσύνη
 • Περιέργεια
 • Διασκέδαση

Γιατί το Wanderlust Exchange;

 • Φροντίζουμε για την πολύ καλή σας εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κίνα, ώστε να παρακολουθήσουμε διακριτικά τις οικογένειες υποδοχής
 • Προσφέρουμε εύχρηστο μάθημα προσανατολισμού κατά την άφιξή σας
 • Διατηρούμε διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε περαιτέρω τον κινεζικό πολιτισμό
 • Θα θέλαμε να σας δούμε να μεγαλώνετε μέσα από μια τέτοια εμπειρία
 • Θα θέλαμε να είμαστε ο οδηγός κατά τη διάρκεια της ζωής σας στην Κίνα
 • Είμαστε εδώ για να "αγαπάμε τη φροντίδα σας

118758_35.PNG

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Wanderlust Exchange China

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε βοηθώντας τα παιδιά της Κίνας να μάθουν το τένις, εξερευνώντας ταυτόχρονα μία από τις πιο επιτυχημένες και σύγχρο ... [+]

Πρακτική προπονητή του τένιςσύνοψη προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε βοηθώντας τα παιδιά της Κίνας να μάθουν το τένις, εξερευνώντας ταυτόχρονα μία από τις πιο επιτυχημένες και σύγχρονες πόλεις της Κίνας - Σαγκάη. Ως βοηθός προπονητή τένις, θα διδάσκετε τένις σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 4-10 ετών.

Τοποθεσία: Σαγκάη, ΚίναΏρα έναρξης: 1 ΙουλίουΔιάρκ... [-]
Κίνα Σαγκάη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wanderlust Exchange China

Το Wanderlust Exchange παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες που ενσωματώνουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια, τη μάθηση των Μανδαρινών, την παιδική φροντίδα και την αγγλική διδασκαλί ... [+]

Πρόγραμμα Wanderlust Au Pair China

Το Wanderlust Exchange παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες που ενσωματώνουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια, τη μάθηση των Μανδαρινών, την παιδική φροντίδα και την αγγλική διδασκαλία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους ξένους νέους να γνωρίσουν την Κίνα με μια αυθεντική πινελιά με την παραμονή με τις κινεζικές οικογένειες υποδοχής.

Επισκόπηση προγράμματος Au Pair China

Τοποθεσίες οικογενειών υποδοχής: Κυρίως στη Σαγκάη (φιλοξενούμε οικογένειες σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο, Τσονγκκίνγκ, Hangzhou, Tian Jin κ.α.)... [-]

Κίνα Σαγκάη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα