Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Zhejiang Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου (ZiSu) είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, υπό την εξουσία της επαρχίας Zhejiang, όπου Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών είναι προνομιούχων κλάδων, τη λογοτεχνία, τα οικονομικά, τη διαχείριση, την παιδαγωγική, την επιστήμη, την τέχνη και άλλων κλάδων να αναπτύξουν συντονισμένα. ZiSu μπορούν να αναχθούν σε Zhejiang Διδασκαλείο ιδρύθηκε το 1955 και ξεκίνησε την συνήθη προπτυχιακή εκπαίδευση το 1994. Άρχισε να υιοθετήσουν το σημερινό του όνομα το 2010.

Το πανεπιστήμιο είναι μια βάση για την καλλιέργεια των ταλέντων που εφαρμόζονται διεθνώς. Προς το παρόν, οι 8200 φοιτητές πλήρους φοίτησης που σπουδάζουν σε περισσότερες από 30 μεγάλες εταιρείες για πτυχίο Bachelor ή συγγενούς βαθμό προσφέρονται σε 12 σχολεία.

Το πανεπιστήμιο προωθεί ενεργά τη διεθνή ανταλλαγή εκπαίδευσης και συνεργασίας. ZiSu είναι ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της κινεζικής κυβέρνησης εξαιρετική προπτυχιακό πρόγραμμα διεθνών ανταλλαγών και επαρχία Zhejiang εξαιρετική προπτυχιακό πρόγραμμα διεθνών ανταλλαγών. Μέσω της διεθνούς κοινού ανάπτυξη έργων, όπως η αμοιβαία αναγνώριση των πιστώσεων και βαθμούς, το πανεπιστήμιο στέλνει 250 φοιτητές στο εξωτερικό κάθε χρόνο. Εταιρικές σχέσεις καθιερώθηκαν με τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Χιλή, το Μεξικό και άλλες χώρες και περιοχές, σε περίπου 30 χώρες και πάνω από 60 κολέγια και πανεπιστήμια. ZiSu στρατολογεί επίσης από τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ανατολική Ευρώπη και τη Δυτική Ευρώπη και σε άλλες περιοχές των διεθνών φοιτητών που σπουδάζουν στην ZiSu για μακράς ή βραχείας όρους. Το πανεπιστήμιο οργάνωσε επίσης το Ίδρυμα Κομφούκιος με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ισημερινής Γουινέας να συμμετάσχουν ενεργά στη διεθνή προώθηση της κινεζικής.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε Hangzhou, την πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang. ZiSu έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις, Wensanlu πανεπιστημιούπολη και Xiaoheshan πανεπιστημιούπολη, καταλαμβάνοντας συνολικό 430000 m2. Wensanlu πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Hangzhou με άνετη κυκλοφορία. Η νότια πλευρά του Wensanlu πανεπιστημιούπολη είναι Δυτική Λίμνη και ανατολική πλευρά είναι η αρχαία κανάλι. Xiaoheshan πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στη ζώνη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Hangzhou με φρέσκο ​​αέρα και τα όμορφα τοπία, το οποίο είναι το ιδανικό μέρος για τη μελέτη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Προπαρασκευαστικό Έτος

Zhejiang International Studies University

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα κινεζικά, περιλαμβάνει περίπου 20 κινεζικά μαθήματα την εβδομάδα. Στόχος του είναι να αναπτύξει την κατανόηση των μαθητών του κινεζικού πολιτι ... [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα κινεζικά, περιλαμβάνει περίπου 20 κινεζικά μαθήματα την εβδομάδα. Στόχος του είναι να αναπτύξουν οι μαθητές την κατανόηση του κινεζικού πολιτισμού, εξοπλίζει τους μαθητές με όλες τις πτυχές της κινεζικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής, ειδικά για τη βελτίωση των μαθητών κινεζικό επίπεδο από τους αρχάριους μέχρι τους HSK4. Μετά από ένα χρόνο εντατικής εκπαίδευσης, οι μαθητές θα πρέπει να κρατάτε τουλάχιστον 1200 βασικά Κινεζικές λέξεις και δοκιμής λαμβάνοντας δεξιότητες, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσει Κινεζικό Πανεπιστήμιο μεγαλύτερων εταιριών πτυχίο.... [-]

Κίνα Hangzhou
Σεπτέμβριος 2019
κινέζικο
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά