Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μήνυμα AAPS κοσμήτορα

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα AAPS. Εμείς, σε AAPS, προσπαθούν να προσφέρουν ευκαιρίες για τους μαθητές μας να διευρύνουν την εμπειρία τους μάθηση πέρα ​​από την τάξη ενώ τους παρέχουν μια ποικιλία τρόπων για να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντα και τα πάθη τους. AAPS υποστηρίζει επίσης τους μαθητές με την καθοδήγηση και συμβουλές σχετικά με την ακαδημαϊκή και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

AAPS είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στην επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση στον τομέα της φαρμακευτικής, βιοφαρμακευτικής, ιατρική συσκευή, καλλυντικά και τρόφιμα. Λόγω της φύσης των εν λόγω βιομηχανιών, AAPS έχει ως στόχο να θέσει τον εαυτό της στην πρώτη γραμμή της επαγγελματικής ανάπτυξης και κατάρτισης με τη συνεχή εξέλιξη και επέκταση των προγραμμάτων της σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ταχέως μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και στις απαιτήσεις του εργατικού δυναμικού. Είναι με αυτή τη μέθοδο ότι τα προγράμματά μας θα σας προετοιμάσει για το μέλλον σας.

Εδώ, οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες πνευματικής, την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το μέλλον τους με κάθε πρόγραμμα που θα συμμετέχουν με την περαιτέρω επέκταση των γνώσεών τους και με εξαιρετική σχολή και το προσωπικό μας, οι μαθητές μπορούν εύκολα να χαράξουν την πορεία τους και να δημιουργήσουν την πάντα τόσο σημαντικό δίκτυο βιομηχανία.

Προσφέρουμε ένα ισχυρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα παροχής συμβουλών μέσω εστιασμένης one-on-one συναντήσεις με τον εαυτό μου, τον Ντιν. Επιπλέον, AAPS προσφέρει ένα πρόγραμμα σχολή-mentoring για να βοηθήσει τους μαθητές να συνδεθούν με τους καθηγητές και μέλη ΔΕΠ και να εξερευνήσουν τα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα και συμφέροντα έξω από το περιβάλλον της τάξης. Έχουμε, επίσης, peer-mentoring πρόγραμμα για να βοηθήσει τους σπουδαστές να χτίσουν ένα πολύτιμο δίκτυο και υποστηρικτική κοινότητα, ενώ οι φοιτητές παρακολουθούν AAPS.

Στο AAPS, οι μαθητές θα ενταχθούν σε μια επίλεκτη ομάδα των συνομηλίκων. Όσοι παρευρεθούν AAPS είναι άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο με διαφορετικά υπόβαθρα και αποδεδειγμένη ικανότητα ηγεσίας. Είναι φωτεινά, ολοκληρωμένος και φιλόδοξα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τις προοπτικές απασχόλησης. AAPS βρίσκεται στο Τορόντο, το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Καναδά, και μία από τις μεγάλες πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου. Αυτό μας δίνει πρόσβαση στα κεντρικά γραφεία πολλών οργανώσεων και μας επέτρεψε να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τη φαρμακοβιομηχανία και την κοινότητα.

Αν είστε ήδη μέρος της κοινότητάς μας ή ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος μας, είστε πολύ χαιρέτισε θερμά και ελπίζω ότι θα μας επισκεφθείτε. Θέλω ιδιαίτερα προσκαλούμε να λάβουν γνώση των δυνατοτήτων μας για να βοηθήσετε το μαθητή να τοποθετηθεί με φαρμακευτικές, τροφίμων και συναφών βιομηχανιών. Για εκείνους που προτίθενται να ενταχθούν AAPS, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τις πληροφορίες του προγράμματος στην ιστοσελίδα μας, επίσκεψη πανεπιστημιούπολη μας, και να πάρετε μια διαβούλευση καριέρα πριν από την έναρξη της κοινοβουλευτικής περιόδου.

Στο AAPS είμαστε πάντα ενδιαφέρονται για ακρόαση από τους υποψήφιους φοιτητές μας. Ζητήστε μας μια ερώτηση, πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ή έρχονται για να μας δουν. Μπορείτε να μας στείλετε email στο info@aaps.ca, ή καλέστε μας στο 416-502-2277.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον καθένα από εσάς προσωπικά, γι 'αυτό παρακαλώ να σταματήσει κοντά!

Τις καλύτερες ευχές,

Laleh Bighash

Κοσμήτορας της Επιστημονικών Υποθέσεων AAPS

AAPS Εγκαταστάσεις

Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ

Το ευρύχωρο φαρμακευτικό εργαστήριο επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν την εμπειρία hands-on που χρειάζονται στη λειτουργία εργαστηριακό εξοπλισμό και να εκτελέσει δοκιμές των φαρμακευτικών πρώτων υλών, κατά τη διαδικασία υλών και τελικών προϊόντων. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πλήρως αυτοματοποιημένη HPLCs τρέχει με Empower και λογισμικού Millenium καθώς Διάλυση, IR, UV, Auto-Titrators, Karl Fisher, σαθρότητα και Μετρητές σκληρότητας.

Το εργαστήριο επιτρέπει άφθονο χώρο για τους μαθητές να μεγιστοποιήσουν τη μάθηση και να πραγματοποιήσει δοκιμές ανεξάρτητα προετοιμασία τους για αμειβόμενη απασχόληση με τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας

Το νεόκτιστο αναλυτική χημεία εργαστήριο περιλαμβάνει εκπαιδευτικό χώρο, χώρο όργανα, χώρος υποστήριξη, και αποθήκη προετοιμασία. Η τεχνολογία αιχμής ενθαρρύνει hands-on πρακτική πειράματα και παρακινεί τους μαθητές να ενσωματώσει ό, τι έχουν μάθει σε σταδιοδρομίες και τις ζωές τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά του εκσυγχρονισμένου εργαστηρίου θα περιλαμβάνει σταθμό την προετοιμασία του δείγματος, υγρή χημεία σταθμό ελέγχου, φυσική χημεία σταθμό ελέγχου, HPLC, UV, IR, Autotitrators, μετρητές pH, .. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές ανεξάρτητα να κυριαρχήσει ρόλο και υγρή ανάλυση χημείας.

Σχετικά με AAPS Φαρμακευτικές Κέντρο Εκπαίδευσης

AAPS έχει καταχωρηθεί ως ένα ιδιωτικό κολέγιο καριέρα κάτω από το ιδιωτικά κολέγια καριέρα πράξη, 2005 Αν ψάχνετε για ένα κολλέγιο που προσφέρει πρόκληση προγράμματα σε τομείς υψηλής ζήτησης, όπως Pharmal, Biopharma, της υγειονομικής περίθαλψης, διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, τα καλλυντικά, και Περιβαλλοντικές AAPS είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Μην περιμένετε ανταμοιβές της ζωής να έρθει γύρω - Κάντε το να συμβεί από το να πάρει την εκπαίδευση που χρειάζεστε.

AAPS είναι η καναδική πρεμιέρα βιοεπιστήμες και τη φαρμακευτική εκπαίδευση κολλεγίων. Το σχολείο ιδρύθηκε το 2003 για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις από τους κατασκευαστές του τομέα της υγείας για την καλύτερη προετοιμασία και η πιο πρακτική εξάσκηση αιτούντες. Σε προσαρμοσμένη απάντηση, AAPS σχεδιάστηκε και έγινε επιχειρησιακό με μια ομάδα πολύ έμπειρους ειδικούς της βιομηχανίας με μια αποστολή στο μυαλό? για να δημιουργήσετε επαγγελματικά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων που θα ξεπερνά τα εργοστασιακά πρότυπα κατάρτισης ".

Χρησιμοποιεί μόνο κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου με εμπειρία δεκαετιών, AAPS θέτει το πρότυπο για τα φαρμακευτικά, τα τρόφιμα και την κατάρτιση της υγειονομικής περίθαλψης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Οι εμπειρογνώμονες αυτοί συνεχώς αναπτύσσουν και να επικαιροποιούν τα προγράμματα πτυχίου και πιστοποιητικό μαθημάτων σε AAPS να ανταποκριθεί στις αυστηρές απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Τρεις state-of-the-art εργαστήρια και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην τάξη, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες εταιρικές σχέσεις και την ανάπτυξη πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργοδότες και τους ρυθμιστικούς φορείς, συνέβαλαν AAPS φτάσει μοναδική και μεγάλη υπόληψη θέση της στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

AAPS είναι από τα κορυφαία βαθμολογία και πιο σεβαστή κολέγιο στη Βόρεια Αμερική. Οι στενές σχέσεις βιομηχανίας, καλά εξοπλισμένα εργαστήρια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν AAPS να σχεδιάσει και να αναθέσει τα προγράμματα που παράγουν καλά ειδικευμένους αποφοίτους τους οποίους είναι ανυπόμονα προσληφθεί για την επαγγελματική απασχόληση, τόσο την είσοδο και προχωρημένα επίπεδα.

Απόφοιτοι AAPS απολαμβάνουν το υψηλότερο ποσοστό απασχόλησης στον κλάδο. Ελάτε μαζί μας σήμερα!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα εκθέτει τους σπουδαστές στις πραγματικές εξελίξεις στον κλάδο τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων. ... [+]

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα εκθέτει τους σπουδαστές σε πραγματικές εξελίξεις στον κλάδο τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων . Οι σπουδαστές QA / RA αποκτούν πρακτική κατανόηση των συστημάτων ποιότητας όπως GMP, HACCP, BRC και SQF, καθώς και διάφορες ρυθμιστικές στρατηγικές και διαδικασίες υποβολής.

Με τις ικανότητες που προέρχονται από τη βιομηχανία, οι ευκαιρίες δικτύωσης είναι τεράστιες. Κάθε εμπειρία στην τάξη συνδυάζει τις εμπειρίες ατόμων από πολλαπλές πτυχές της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης και ελέγχου της ποιότητας, της κανονιστικής επιστήμης, της Ε & Α, της κατασκευής και της επικύρωσης, της ανάπτυξης προϊόντων, της ασφάλειας, της υγιεινής, της κλινικής έρευνας, των ιατρικών υποθέσεων και της φαρμακοεπαγρύπνησης, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των προϊόντων συνδυασμού και του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.... [-]

Καναδάς Toronto
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
46 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Το Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν μια προσέγγιση χέρι για την ασφάλεια των τρο ... [+]

Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα

Το Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν μια προσέγγιση χέρι για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσουν την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων. Το πρόγραμμα ενσωματώνει τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή των θεμελιωδών αρχών της διασφάλισης της ποιότητας. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι εξίσου χρήσιμη για το επίπεδο εισόδου ή συνεχή εξέλιξη της σταδιοδρομίας στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών Αυτό το πρόγραμμα είναι εξίσου επωφελής για εκείνους που θέλουν να συμπληρώσουν τις προϋπάρχουσες δεξιότητες και τις γνώσεις τους με την αναβάθμιση. Ολοκληρωμένη προσέγγιση της AAPS του παρέχει στους φοιτητές με την ίδρυση και τη γνώση για την ανάπτυξη, την εφαρμογή και τη διατήρηση του προγράμματος ασφάλειας των τροφίμων χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως BPF και HACCP για τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα που συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.... [-]

Καναδάς Toronto
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
46 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

AAPS Students Conducting Experiments in the GLP Laboratory

Academy Of Applied Pharmaceuticals Sciences (AAPS)
Address
200 Consumers Road, Suite 200 North York,
M2J 4R4 Toronto, Ontario, Καναδάς
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 416-502-2277