Alexander College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Alexander College

Alexander College είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εξυπηρετεί περίπου 2.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Alexander College προσφέρει μια ποικιλία προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και μεταβιβάσεων [δείτε Προγράμματα], συμπεριλαμβανομένου του μεταπτυχιακού διπλώματος, του πτυχίου Associate of Arts και του πτυχίου Associate of Science.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Αγγλικών για Ακαδημαϊκά Σκοπός είναι επίσης διαθέσιμο για να βοηθήσει μη-αγγλικά ομιλητές με τη μετάβασή τους σε πανεπιστημιακές σπουδές στην αγγλική γλώσσα.

Alexander College αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από το Υπουργείο Προχωρημένης Εκπαίδευσης, το Συμβούλιο Ποιότητας Διασφάλισης Ποιότητας (DQAB), το Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας (EQA) και είναι υπερήφανος συμμετέχων στο Σύστημα Μεταφοράς BC, το οποίο διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Εισαγωγών και Μεταφορά (BCCAT).

Το ακαδημαϊκό έτος έχει τέσσερις όρους: Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος-Δεκ), Χειμώνας (Ιαν-Απρ), Άνοιξη (Μάιος-Ιούλιος) και Καλοκαιρινός εντατικός (Ιούλιος-Αύγουστος).

130089_downtown_campusshot22.jpg

Αποστολή

Alexander College επιδιώκει την αριστεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για σπουδαστές από πολλά πολιτιστικά περιβάλλοντα και γλωσσικές ικανότητες, παρέχοντας διεθνώς αναγνωρισμένα μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών και προγράμματα σπουδών, μεμονωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και δραστηριότητες πανεπιστημιουπόλεων για την προώθηση της τοπικής και παγκόσμιας εμπλοκής της κοινότητας.

Βασικά Θέματα

 • Παροχή υποστηρικτικού μαθησιακού περιβάλλοντος για σπουδαστές με πολλά πολιτιστικά υπόβαθρα και γλωσσικές ικανότητες.
 • Προσφέρουμε διεθνώς αναγνωρισμένα μαθήματα πανεπιστημιακής μεταφοράς και προγράμματα σπουδών.
 • Υποστηρίξτε την ατομική ανάπτυξη και ανάπτυξη μέσω ακαδημαϊκών επιτευγμάτων και συμμετοχής της κοινότητας, προετοιμάζοντας τους μαθητές για μελλοντικές σπουδές και σταδιοδρομία.

130094_campus.jpg

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είδους έγγραφα χρειάζομαι για να υποβάλω την αίτησή μου;

Για την είσοδο απαιτείται τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Επίσημο μεταγραφικό σημείωμα στο σχολείο, στα αγγλικά, ή με επίσημη ή συμβολαιογραφική αγγλική μετάφραση, η οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων ετών του γυμνασίου. Οι φοιτητές που εξακολουθούν να φοιτούν στον βαθμό 12 μπορούν να υποβάλουν αίτηση πριν από την αποφοίτησή τους και μετά την αποφοίτησή τους απαιτείται να υποβάλουν τελικό επίσημο αντίγραφο πριν από την εγγραφή στα μαθήματα.
 • Επίσημο πιστοποιητικό αποφοίτησης λυκείου, στα αγγλικά, ή με επίσημη ή συμβολαιογραφική μετάφραση στα αγγλικά.
 • Αγγλικά αποτελέσματα δοκιμών (TOEFL, IELTS ή ισοδύναμο), εάν ισχύει.
 • Όλα τα άλλα επίσημα μεταγραφικά αντίγραφα από άλλους οργανισμούς του Καναδά, εάν υπάρχουν.
 • Εισαγωγή με Ανεπίσημα Έγγραφα, αν υπάρχει
 • Διαβατήριο και φωτογραφία σελίδα
 • Άδεια σπουδών / θεώρηση φοιτητών / κάρτα PR / καναδική ιθαγένεια
 • Ιατρική ασφαλιστική κάλυψη

Είμαι διεθνής φοιτητής. Πρέπει να υποβάλω ειδικά έγγραφα;

Ναί. Οι διεθνείς φοιτητές χρειάζονται μερικά επιπλέον έγγραφα.

 • Απαιτείται άδεια μελέτης πριν από την εγγραφή του μαθήματος.
 • Μια πιστοποιημένη αγγλική μετάφραση απαιτείται για τα έγγραφα της εφαρμογής που δεν είναι στην αγγλική γλώσσα.

Πότε είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων;

Η είσοδος παραμένει ανοιχτή μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας των τάξεων σε τακτά χρονικά διαστήματα και το τέλος της πρώτης εβδομάδας των τάξεων κατά την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Αυτή η ημερομηνία ονομάζεται προθεσμία προσθήκης / απόθεσης / αλλαγής. Ορισμένα μαθήματα μπορούν να γεμίσουν γρήγορα και ενθαρρύνουμε τους νέους φοιτητές να υποβάλλουν αιτήσεις το συντομότερο δυνατό για να έχουν τη μεγαλύτερη επιλογή μαθημάτων.

Πότε ξεκινούν οι τάξεις;

Το ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται σε τέσσερις όρους: Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος-Δεκ), Χειμώνας (Ιαν-Απρ), Άνοιξη (Μάιος-Ιούλιος) και Καλοκαιρινός εντατικός (Ιούλιος-Αύγουστος).

Είμαι διεθνής φοιτητής στο εξωτερικό, και πρέπει να υποβάλω αίτηση για άδεια σπουδών για να έρθω στον Καναδά. Πόσα χρήματα χρειάζομαι για να πληρώσω ένα δίδακμα;

Η προκαταβολή είναι ισοδύναμη με τα τέλη για 15 μονάδες (1 μάθημα / 5 μαθήματα). Αυτό το ποσό είναι $ 7,200.00

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για οικονομική ενίσχυση;

Εκπαιδευτικά δάνεια σπουδαστών είναι διαθέσιμα για τους εγχώριους φοιτητές του Alexander College από την εθνική κυβέρνηση του Καναδά, καθώς και από την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

130093_transfer-students.jpg

Πανεπιστημιακή μεταφορά

Κερδίστε εισδοχή στο Πανεπιστήμιο και Πρόγραμμα της επιλογής σας

Χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα Πανεπιστημιακών Μεταβιβάσεων, οι φοιτητές μπορούν να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους μέσω πανεπιστημιακών μαθημάτων πρώτου και δεύτερου έτους που μπορούν να μεταφερθούν σε κολλέγιο ή πανεπιστήμιο κατά το δεύτερο ή το τρίτο έτος του προγράμματος. Τα πτυχία του πτυχιούχου είναι τυπικά τέσσερα χρόνια και προσφέρονται από όλα τα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια του Καναδά.

Αυτά τα πανεπιστήμια χρησιμοποιούν ένα πιστωτικό σύστημα με μεγάλες ειδικότητες και πτυχιακά προγράμματα που απαιτούν την ολοκλήρωση ενός ορισμένου αριθμού μαθημάτων μαθημάτων. Ένα πρότυπο πρόγραμμα πανεπιστημίου απαιτεί την ολοκλήρωση συνολικά 120 μονάδων. Οι φοιτητές μπορούν να εισέλθουν σε ένα πανεπιστήμιο αφού ολοκληρώσουν κάποιες σπουδές στο κολλέγιο. Στη Βρετανική Κολούμπια, η πλειοψηφία των διαπιστευμένων δημόσιων και ιδιωτικών κολλεγίων και πανεπιστημίων επιτρέπουν στους σπουδαστές να μεταφέρουν τις μεταδευτεροβάθμιες πιστώσεις τους προς ένα πρόγραμμα πτυχίων που έχουν επιλέξει στο πλαίσιο του συστήματος BCCAT της British Columbia Council for Admissions and Transfer.

130103_IMG_1407.jpg

Οι σπουδαστές που εισέρχονται σε ένα πανεπιστήμιο μέσω ενός κολλεγίου (σε αντίθεση με την είσοδό τους σε ένα πανεπιστήμιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γυμνασίου) ονομάζονται φοιτητές μεταφοράς. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πανεπιστήμιο, οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισδοχής του πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να πληρούν τις απαιτήσεις προγράμματος για εισαγωγή σε ορισμένες σχολές, τμήματα ή σχολεία. Alexander College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών μαθημάτων πρώτου και δεύτερου έτους που μεταφέρονται στο πλαίσιο του συστήματος BCCAT και πέρα από αυτό.

Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές να λαμβάνουν πιστώσεις για μαθήματα που γίνονται στο Alexander College στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους. Για να βοηθήσει τους μαθητές να επιλέξουν μαθήματα που θα τους επιτρέψουν να μεταφερθούν με επιτυχία στο πανεπιστήμιο, το Alexander College προσφέρει ακαδημαϊκές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές του. Οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν τις απαιτήσεις εισαγωγής των πανεπιστημίων και των διδασκόντων και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο σπουδών που θα τους έβαζε σε μια πορεία εκπλήρωσης των απαιτήσεων του προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου.

Ανάλογα με τη μοναδική κατάσταση κάθε φοιτητή, οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι βοηθούν τους μαθητές να εκτιμούν τις προϋποθέσεις και τα προηγούμενα μαθήματα κολλεγίων τους, προκειμένου να αναπτύξουν ένα σχέδιο για ομαλή μετάβαση σε ένα πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Τοποθεσίες

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Βανκούβερ

Address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Ask a Question

Άλλη