Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Alexander College

Σχετικά με το Alexander College

Αποστολή και Στόχοι

Alexander College βοηθά τους νέους να επωφεληθούν από τη συμμετοχή στην κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παρέχουμε τα δύο πρώτα χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών που οδηγούν σε συγγενούς βαθμό και τη μεταφορά πανεπιστήμιο σε μια μαθητοκεντρική και υποστηρικτικό περιβάλλον.

στόχους:

 • Δώστε ένα σοβαρό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης όπου οι μαθητές με μια ποικιλία από πολιτισμικά περιβάλλοντα και γλωσσικές ικανότητες μπορούν να αρχίσουν πανεπιστημιακών σπουδών, ενώ ταυτόχρονα η βελτίωση της αγγλικής τις γλωσσικές τους δεξιότητες.
 • Παρέχουν ακαδημαϊκή προετοιμασία που αναγνωρίζεται από άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλη τη Βόρεια Αμερική και πέρα, και ότι παρέχει ένα θεμέλιο για την επιτυχή πρόοδο μέσω πιο προηγμένες μελέτες.
 • Προάγουν την ατομική ανάπτυξη και την ανάπτυξη με την υποστήριξη ακαδημαϊκή επίδοση και τη συμμετοχή του κάθε μαθητή στη ζωή της κοινότητας του Κολλεγίου.
 • Καθιερώσει και να διατηρεί μια φήμη για την αριστεία στην ακαδημαϊκή κοινότητα σε κάθε πτυχή των προγραμμάτων College, δραστηριότητες και υπηρεσίες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Alexander College

Τι είδους έγγραφα χρειάζεται να υποβάλουν μαζί με την αίτησή μου;

Τα ακόλουθα έγγραφα που απαιτούνται για την εισαγωγή:

 • Επίσημη γυμνάσιο μεταγραφή, στα αγγλικά, ή σε επίσημο ή συμβολαιογραφικό αγγλική μετάφραση, η οποία δείχνει τα αποτελέσματα για τα τελευταία τρία χρόνια του γυμνασίου. Οι μαθητές ακόμα στο βαθμό 12 μπορεί να εφαρμόζεται πριν την αποφοίτηση, και αφού αποφοίτησε υποχρεούνται να υποβάλουν την τελική επίσημη μεταγραφή πριν από την καταχώριση πορεία.
 • Επίσημη απολυτήριο λυκείου, στα αγγλικά, ή σε επίσημο ή συμβολαιογραφικό αγγλική μετάφραση.
 • αποτελέσματα αγγλική δοκιμή (TOEFL, IELTS, ή ισοδύναμο), εάν ισχύει.
 • Όλες οι άλλες επίσημες μεταλυκειακή μεταγραφές από άλλες καναδικές ιδρύματα, εφόσον συντρέχει περίπτωση.
 • Η είσοδος με Ανεπίσημο μορφή έγγραφα, κατά περίπτωση
 • Φωτογραφία διαβατηρίου και πληροφορίες σελίδας
 • κάρτα άδεια μελέτη / φοιτητική βίζα / PR / καναδική υπηκοότητα
 • Ιατρική ασφαλιστική κάλυψη

Είμαι διεθνής φοιτητής. Χρειάζεται να υποβάλουν τις τυχόν ειδικά έγγραφα;

Ναί. Οι αλλοδαποί φοιτητές απαιτούν ένα ζευγάρι των συμπληρωματικών εγγράφων.

 • Η άδεια μελέτη είναι απαραίτητη πριν από την εγγραφή πορεία.
 • Ένα πιστοποιημένο αγγλική μετάφραση είναι απαραίτητη για τυχόν έγγραφα εφαρμογή που δεν είναι στην αγγλική γλώσσα.

Πότε είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων;

Η είσοδος παραμένει ανοιχτή μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας των μαθημάτων σε τακτική βάση, και το τέλος της πρώτης εβδομάδας των μαθημάτων στην άνοιξη και το καλοκαίρι Εντατικής όρο. Η ημερομηνία αυτή ονομάζεται / drop / προθεσμία add αλλαγή. Μερικά μαθήματα μπορεί να γεμίσει γρήγορα, και ενθαρρύνουμε τους νέους φοιτητές να υποβάλουν αιτήσεις το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να έχουν τη μεγαλύτερη επιλογή μαθημάτων.

Πότε τάξεις ξεκινήσετε;

Το ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται σε τέσσερις όρους: Πτώση (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος), Winter (Ιαν-Απρ), την άνοιξη (Μάιος-Ιούλιος) και εντατική το καλοκαίρι (Ιούλιος-Αύγουστος).

Είμαι μια υπερπόντια διεθνής φοιτητής, και εγώ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας μελέτης για να έρθει στον Καναδά. Πόσα χρήματα χρειάζομαι για να καταβάλει ως προκαταβολή διδάκτρων;

Η κατάθεση των διδάκτρων είναι ισοδύναμο με τα τέλη για 15 credits (1 όρος / 5 μαθήματα). Αυτό το ποσό είναι $ 7,200.00

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για οικονομική ενίσχυση;

Εκπαιδευτικό φοιτητικά δάνεια είναι διαθέσιμα για τις εγχώριες φοιτητές του Alexander College από την εθνική κυβέρνηση του Καναδά, καθώς και από την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

Πανεπιστήμιο Μεταφορά

Alexander College

Αποκτήστε είσοδος στο Πανεπιστήμιο και πρόγραμμα της επιλογής σας

Χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα Μεταφοράς Πανεπιστημίου, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα συμφέροντά τους μέσω της πρώτης και δεύτερης ετών πανεπιστημιακά μαθήματα που μπορούν να μεταφερθούν σε ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο στο δεύτερο ή τρίτο έτος του προγράμματος.

πτυχία πανεπιστημίου είναι συνήθως τέσσερα χρόνια στη διάρκεια, και προσφέρονται από όλες τις μεγάλες δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια στον Καναδά. Αυτά τα πανεπιστήμια χρησιμοποιούν ένα πιστωτικό σύστημα που βασίζεται, με μεγάλες εταιρείες (ειδικότητες) και τα προγράμματα σπουδών που απαιτούν την ολοκλήρωση μιας σειράς αριθμό των πιστώσεων φυσικά. πτυχιακό πρόγραμμα Ένα πρότυπο πτυχίου απαιτείται η συμπλήρωση 120 πιστώσεις στο σύνολο.

Είναι δυνατό για τους μαθητές για να εισάγετε ένα πανεπιστήμιο μετά την ολοκλήρωση κάποιες πιστώσεις διάρκειας σε σχολή. Στη Βρετανική Κολομβία, η πλειοψηφία των διαπιστευμένων δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια επιτρέπουν στους μαθητές να μεταφέρει μεταδευτεροβάθμιας πιστώσεις τους προς το πρόγραμμα πτυχίο της επιλογής τους, εντός της Βρετανικής Κολομβίας του Συμβουλίου για την Εισαγωγή και του συστήματος μεταφοράς (BCCAT). Οι φοιτητές που εισάγετε ένα πανεπιστήμιο μέσω ενός κολεγίου (σε αντίθεση με την εισαγωγή ενός πανεπιστημίου άμεσα μετά την ολοκλήρωση λύκειο) κάλεσε τη μεταφορά μαθητών.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πανεπιστήμιο, μεταφέρει τους μαθητές πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις παραδοχή ότι πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του προγράμματος για την εισαγωγή σε ορισμένες σχολές, τμήματα ή σχολές.

Alexander College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της πρώτης και δεύτερης έτους πανεπιστημιακά μαθήματα που μπορούν να μεταφερθούν μέσα στο σύστημα BCCAT και πέρα. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν πιστώσεις για μαθήματα που λαμβάνονται στο Alexander College στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Για να βοηθήσει τους φοιτητές να επιλέγουν μαθήματα που θα τους επιτρέψει να μεταφέρει με επιτυχία στο πανεπιστήμιο, Alexander College προσφέρει Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι Υπηρεσίες για όλους τους μαθητές του. Ακαδημαϊκών συμβούλων βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις απαιτήσεις πανεπιστήμιο και την εισαγωγή της σχολής και να δημιουργήσει ένα σχέδιο μελέτης που θα τους βάλει σε μια πορεία που πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος πτυχίο. Ανάλογα με την μοναδική κατάσταση του κάθε μαθητή, ακαδημαϊκών συμβούλων βοηθήσει τους μαθητές στην αξιολόγηση προϋποθέσεις τους και την προηγούμενη μαθημάτων κολλεγίων, προκειμένου να αναπτύξουν ένα σχέδιο για μια ομαλή μετάβαση σε ένα πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Alexander College

Η Associate of Science Degree είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σ ... [+]

Associate of Science Degree

Επισκόπηση

Η Associate of Science Degree είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία βάση γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό, ή ως βάση για περαιτέρω προπτυχιακών σπουδών.

Οι σπουδαστές στο πλαίσιο του Αναπληρωτή του προγράμματος Science Degree θα αποκτήσουν διεπιστημονική γνώση της φυσικής και εφαρμοσμένων επιστημών, και να αναπτύξουν κριτική σκέψη και την έρευνα των δεξιοτήτων τους. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης που επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσετε και να επικεντρωθεί μαθημάτων τους σε μια περιοχή με προσωπικό ενδιαφέρον, όπως η βιολογία, η χημεία, η επιστήμη των υπολογιστών, τα μαθηματικά ή φυσική. Οι μαθητές μπορούν επίσης να εκπληρώσει ένα σημαντικό μέρος των απαιτήσεων εργασίας τους πορεία για το πρώτο έτος τα προγράμματα μηχανικής και μηχανικής δίπλωμα.... [-]

Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Alexander College

Η Associate of Arts Degree είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδ ... [+]

Associate of Arts Degree

Επισκόπηση

Η Associate of Arts Degree είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία βάση γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό, ή ως βάση για περαιτέρω προπτυχιακών σπουδών.

Οι σπουδαστές στο πλαίσιο του Αναπληρωτή του προγράμματος Arts Degree θα αποκτήσουν διεπιστημονική γνώση στις σχολές τεχνών, ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, και να αναπτύξουν κριτική σκέψη και την έρευνα των δεξιοτήτων τους. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης που επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσετε μαθημάτων τους, προκειμένου να επικεντρωθεί σε μια περιοχή με προσωπικό ενδιαφέρον.... [-]

Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alexander College

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Business) βαθμός είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγ ... [+]

Συνεργάτης των Τεχνών (Business) Βαθμός

Επισκόπηση

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Business) βαθμός είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία βάση γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό, ή ως βάση για περαιτέρω προπτυχιακών σπουδών.... [-]

Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alexander College

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Οικονομικά) βαθμός είναι ένα διετές πιστοποίηση που προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate D ... [+]

Συνεργάτης των Τεχνών (Οικονομικά) Βαθμός

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Οικονομικά) βαθμός είναι ένα διετές πιστοποίηση που προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία βάση γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό, ή ως βάση για περαιτέρω προπτυχιακών σπουδών.... [-]

Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Alexander College

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Ψυχολογία) βαθμός είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρό ... [+]

Συνεργάτης των Τεχνών (Ψυχολογία) Βαθμός

Επισκόπηση

Ο Συνεργάτης των Τεχνών (Ψυχολογία) βαθμός είναι ένα πτυχίο διετούς προσφέρονται από πολλά ιδρύματα στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και πέρα. Η Associate Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία βάση γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό, ή ως βάση για περαιτέρω προπτυχιακών σπουδών.... [-]

Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Alexander College

Η αγγλική για Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Σκοπούς είναι ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας μέσα σε μια μετ ... [+]

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς Αριθμός γκολφ Τίτλος μαθήματος Πανεπιστημιακού επιπέδου μαθήματος Επιλεξιμότητα ENGL 094 Αγγλικά Ιδρύματα 1: Άνω-αρχαρίων N / A ENGL 095 Αγγλικά Ιδρύματα 2: Κάτω Ενδιάμεσο N / A ENGL 096 Ακαδημαϊκό Προετοιμασία: Ενδιάμεσο N / A ENGL 097 Ακαδημαϊκό Προετοιμασία: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Ακαδημαϊκό Προετοιμασία: Κάτω Σύνθετη Έως 2 μαθήματα πανεπιστημιακού... [-]
Καναδάς Burnaby
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Alexander College - Your Road to University Starts Here