Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε μια γλώσσα από το να την ζήσετε; Ο BLI δεν το σκέφτεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και βασίζονται σε μια δυναμική και επικοινωνιακή προσέγγιση που όχι μόνο θα βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σε μια γλώσσα, τα εργαλεία που θα επιτύχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Το BLI κάνει τις γλωσσικές γνώσεις σχετικές με τη ζωή σας σε μια ποικιλία ευεργετικών πτυχών πέρα ​​από τη φαντασία σας. Η επέκταση των επιλογών σας και η μεγιστοποίηση της επιτυχίας σας είναι αυτό που στο BLI στοχεύουμε.

Το BLI λαμβάνει τη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών έξω από την τάξη, προσφέροντας στους φοιτητές μια ευρεία ποικιλία από ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες και ένα πρόγραμμα Homestay ποιότητας που θα επιτρέψει στους μαθητές να μεταφέρουν τη μαθησιακή τους εμπειρία σε ένα άλλο επίπεδο, μαθαίνοντας στον πραγματικό κόσμο. Μια άλλη πτυχή της μαθησιακής εμπειρίας BLI είναι η προσαρμογή και η προσαρμογή προγραμμάτων που θα βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν γύρω από τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με την ευκαιρία να συνεργαστούν με συναδέλφους BLI φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα από τριάντα έξι χρόνια έχουμε βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες. Κάθε ένας από εμάς, οι εκπαιδευτικοί του BLI, οι διαχειριστές και οι συντονιστές, προσβλέπουν να σας υποδεχτούν σε ένα από τα σχολεία μας και να είστε δίπλα σας σε αυτή τη μεγάλη εμπειρία ζωής: "εκμάθηση μιας γλώσσας στο εξωτερικό".

 • 40 χρόνια εμπειρίας
 • Αριστεία στην εκπαίδευση
 • Ατομική προσοχή φοιτητών
 • Εξατομικευμένα προγράμματα
 • Κορυφαίο πρόγραμμα σπουδών ποιότητας
 • Μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων
 • Ευέλικτες ημερομηνίες έναρξης
 • Εγγυημένη επιτυχία
 • Μικρές τάξεις
 • Ποικιλία
 • Ειδικοί εκπαιδευτικοί
 • Συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριότητας
 • Δύο τοποθεσίες στον Καναδά
 • BLIγιακά προγράμματα

ΙΣΤΟΡΙΑ BLI

Ικανοποιημένοι φοιτητές από το 1976

Ο BLI (Bouchereau Lingua International) άνοιξε το πρώτο γλωσσικό σχολείο το 1976 στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ. Σκοπός του ήταν η παροχή επιχειρηματικής κατάρτισης σε ανώτερα στελέχη και διοικητικούς υπαλλήλους σε διάφορες βιομηχανίες και τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Λίγο αργότερα, ο BLI άρχισε να καλωσορίζει τους σπουδαστές από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχει στα γαλλικά και αγγλικά προγράμματα εμβύθισης.

Έχοντας εδραιώσει τη φήμη της ως εταιρίας που ενσωματώνει την τεχνογνωσία, την καινοτομία και την υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών, το σχολείο ακολούθησε την αυξανόμενη ζήτηση για γλωσσικές υπηρεσίες και άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες από τα διαπιστευμένα από την κυβέρνηση .

Ένα αφοσιωμένο και παθιασμένο διδακτικό προσωπικό, καθώς και μια φιλική και θετική ατμόσφαιρα, είναι η υπογραφή του BLI, το οποίο έχει αποκτήσει με επιτυχία άλλη πανεπιστημιούπολη στην πρωτεύουσα του Κεμπέκ.

Η πανεπιστημιούπολη του Quebec City ανοίγει το δρόμο για την εκπαίδευση των ξένων φοιτητών στη γαλλική γλώσσα.

Από τότε, το BLI επικαιροποιεί τη μεθοδολογία του για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες και ενδιαφέροντα των μαθητών. Σήμερα, το BLI είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γλωσσικά σχολεία στον κόσμο και προσφέρει διάφορα προγράμματα προσαρμοσμένα σε μαθητές από διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα.

Στον τομέα των εταιρικών υπηρεσιών, η BLI όχι μόνο συνεχίζει να προσφέρει εξατομικευμένη γλωσσική κατάρτιση αλλά προσφέρει και γλωσσικές υπηρεσίες όπως μετάφραση, αξιολογήσεις, εργαστήρια κλπ. Οι εταιρικοί πελάτες μας περιλαμβάνουν πολυεθνικές εταιρείες όπως Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec κ.α.

BLI MONTREAL

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Τοποθετημένο σε ένα νησί στον ποταμό St. Lawrence, το Μόντρεαλ είναι μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις και πρωτοτυπία, μια πόλη όπου η γοητεία της παλιάς ηπείρου αγκαλιάζει την πολυπλοκότητα της Βόρειας Αμερικής. Το Μόντρεαλ είναι μια πολυπολιτισμική πόλη όπου οι άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα ζουν αρμονικά.

Ως πόλη όπου συναντιούνται οι γαλλικές και αγγλικές κουλτούρες, είναι ένα ιδανικό μέρος για να μάθουν και τις δύο γλώσσες.

Το BLI Montreal βρίσκεται στην καρδιά του Παλαιού Μόντρεαλ, μια περιοχή γεμάτη ζωή, σε κοντινή απόσταση από κάθε σημαντική περιοχή στο Μόντρεαλ. Βρίσκονται σε βολική τοποθεσία, μόλις 2 λεπτά από το σταθμό Place-d'Armes του μετρό, σε κτίριο κληρονομιάς κοντά στη διάσημη βασιλική της Notre-Dame. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας προσφέρουν στους μαθητές μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα που κάνει την πρόοδο της μάθησης πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική.

Διαπιστευμένη από τις γλώσσες Καναδά, το BLI είναι σχολείο γλώσσας με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία γλωσσικής εκπαίδευσης και εξαιρετικά επιτυχημένα ακαδημαϊκά και γενικά προγράμματα εμβύθισης σε όλα τα επίπεδα.

Χρησιμοποιούμε μια δυναμική και επικοινωνιακή προσέγγιση που όχι μόνο θα βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σε μια γλώσσα, αλλά και θα τους δώσει τα εργαλεία για να πετύχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

BLI QUEBEC

ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το Κεμπέκ είναι μια όμορφη καναδική πόλη κληρονομιάς. Η καρδιά της γαλλόφωνης κουλτούρας στη Βόρεια Αμερική. Ένα κομμάτι της Ευρώπης στη νέα ήπειρο. Βρίσκεται στις μαγευτικές όχθες του ποταμού St-Lawrence, το Κεμπέκ είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις του κόσμου.

Η μεγαλύτερη πρωτεύουσα της γαλλόφωνης πόλης του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Κεμπέκ, η πόλη του Κεμπέκ, είναι η κατάλληλη θέση για να βυθιστείτε στη γαλλική γλώσσα ενώ απολαμβάνετε τα πάντα που μπορεί να προσφέρει το Κεμπέκ, από την παρακολούθηση των φαλαινών στο Tadoussac μέχρι την δοκιμή κρασιού στις ανατολικές πόλεις .

Το BLI Quebec απλώνεται σε δύο ορόφους ενός σύγχρονου κτιρίου στο κέντρο της πόλης του Κεμπέκ, εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία και σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις και τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος.

Το BLI Κεμπέκ όχι μόνο παρέχει ένα πραγματικό περιβάλλον βύθισης για να μάθουν τα γαλλικά, αλλά και οργανώνει διάφορα είδη δραστηριοτήτων για να βοηθήσει τους μαθητές να εξερευνήσουν την πόλη και να αγκαλιάσουν τον μοναδικό γαλλικό καναδικό πολιτισμό!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

BLI Language Schools

Η μάθηση στο BLI είναι μια εμπειρία που ξεπερνά την τάξη. Θα συμμετάσχετε σε πολυπολιτισμικές τάξεις που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα κάνουν ... [+]

ΜαθαίνωΗ μάθηση στο BLI είναι μια εμπειρία που ξεπερνά την τάξη. Θα συμμετάσχετε σε πολυπολιτισμικές τάξεις που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα κάνουν το μάθημα σας διασκεδαστικό, ενδιαφέρον και διαδραστικό.Οι τάξεις δεν είναι ποτέ οι ίδιες! Τα θέματα που καλύπτονται από τα μαθήματα επιλέγονται προσεκτικά για να σας κρατήσουν αφοσίωση και κίνητρα.Μέχρι το τέλος του προγράμματος, θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γλωσσικές δεξιότητές σας και θα έχετε επιτύχει τους στόχους σας με έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.ΖωΖώντας σε μια πόλη όπου μιλιέται η γλώσσα που μαθαίνετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ασκήσετε τα αγγλικά ή τα γαλλικά σας σε πραγματικές καταστάσεις. Θα επωφεληθείτε από μια πραγματική βύθιση εκθέτοντας τη φυσική γλώσσα, ακούγοντας τους πραγματικούς ανθρώπους και συνδέοντας με τον πολιτισμό της γαλλικής και της αγγλικής στον Καναδά.Αφήστε τις γλωσσικές δεξιότητές σας να αναπτυχθούν έξω από την τάξη προσαρμόζοντας τη ζωή σας σε μία από τις ασφαλέστερες, πιο προσιτές και όμορφες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και τους φιλικούς ανθρώπους γύρω σας, ποτέ δεν θα μάθετε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά όσο περνάτε από αυτά τα στοιχεία.ΑπολαμβάνωΣυνδέοντας με άλλους φοιτητές από όλο τον κόσμο, θα φτιάξετε καταπληκτικούς φίλους και θα μάθετε για πολλούς άλλους πολιτισμούς ενώ θα ασκείτε μαζί τα αγγλικά ή τα γαλλικά.Το Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων μας θα σας εξασφαλίσει ότι θα δημιουργήσετε αναμνήσεις για να αγαπάτε για το υπόλοιπο της ζωής σας καθώς δεσμεύεστε και μαθαίνετε μαζί σε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον.Οι γλωσσικές σπουδές δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστες!ΑνακαλύπτωΘα έχετε τη δυνατότητα να... [-]
Καναδάς Μόντρεαλ Πόλη του Κεμπέκ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

BLI Language Schools

Η μάθηση στο BLI είναι μια εμπειρία που ξεπερνά την τάξη. Θα συμμετάσχετε σε πολυπολιτισμικές τάξεις που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα κάνουν ... [+]

ΜαθαίνωΗ μάθηση στο BLI είναι μια εμπειρία που ξεπερνά την τάξη. Θα συμμετάσχετε σε πολυπολιτισμικές τάξεις που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα κάνουν το μάθημα σας διασκεδαστικό, ενδιαφέρον και διαδραστικό.Οι τάξεις δεν είναι ποτέ οι ίδιες! Τα θέματα που καλύπτονται από τα μαθήματα επιλέγονται προσεκτικά για να σας κρατήσουν αφοσίωση και κίνητρα.Μέχρι το τέλος του προγράμματος, θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γλωσσικές δεξιότητές σας και θα έχετε επιτύχει τους στόχους σας με έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.ΖωΖώντας σε μια πόλη όπου μιλιέται η γλώσσα που μαθαίνετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ασκήσετε τα αγγλικά ή τα γαλλικά σας σε πραγματικές καταστάσεις. Θα επωφεληθείτε από μια πραγματική βύθιση εκθέτοντας τη φυσική γλώσσα, ακούγοντας τους πραγματικούς ανθρώπους και συνδέοντας με τον πολιτισμό της γαλλικής και της αγγλικής στον Καναδά.Αφήστε τις γλωσσικές δεξιότητές σας να αναπτυχθούν έξω από την τάξη προσαρμόζοντας τη ζωή σας σε μία από τις ασφαλέστερες, πιο προσιτές και όμορφες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και τους φιλικούς ανθρώπους γύρω σας, ποτέ δεν θα μάθετε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά όσο περνάτε από αυτά τα στοιχεία.ΑπολαμβάνωΣυνδέοντας με άλλους φοιτητές από όλο τον κόσμο, θα φτιάξετε καταπληκτικούς φίλους και θα μάθετε για πολλούς άλλους πολιτισμούς ενώ θα ασκείτε μαζί τα αγγλικά ή τα γαλλικά.Το Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων μας θα σας εξασφαλίσει ότι θα δημιουργήσετε αναμνήσεις για να αγαπάτε για το υπόλοιπο της ζωής σας καθώς δεσμεύεστε και μαθαίνετε μαζί σε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον.Οι γλωσσικές σπουδές δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστες!ΑνακαλύπτωΘα έχετε τη δυνατότητα να... [-]
Καναδάς Μόντρεαλ Πόλη του Κεμπέκ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BLI Language Schools

Για τους σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκμάθηση γλωσσών στο επόμενο επίπεδο, η επιλογή αυτή βασίζεται στις καθημερινές δεξιότητες και στη γλωσσική εστία ... [+]

Τα μαθήματα γενικής γλώσσας BLI απευθύνονται σε φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την ακρίβεια και την ευχέρεια επικοινωνίας στα γαλλικά. Είτε θέλετε να μάθετε γαλλικά για εργασία, ταξίδια, σχολείο ή απλώς για αναψυχή, το BLI θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το BLI προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γλωσσικών προγραμμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου.Με ευρύ φάσμα προγραμμάτων και προγραμμάτων μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τη βασική επικοινωνία στην προηγμένη ακαδημαϊκή επάρκεια μέσω δυναμικών και δυναμικών διδαγμάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς που καταλαβαίνουν τα κίνητρά σας και φιλοδοξίες.... [-]

Καναδάς Μόντρεαλ Πόλη του Κεμπέκ
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BLI Language Schools

Για τους σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκμάθηση γλωσσών στο επόμενο επίπεδο, η επιλογή αυτή βασίζεται στις καθημερινές δεξιότητες και στη γλωσσική εστία ... [+]

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας BLI απευθύνονται σε φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν την ακρίβεια και την ευχέρεια επικοινωνίας τους στα αγγλικά. Είτε θέλετε να μάθετε Αγγλικά για εργασία, ταξίδια, σχολείο ή απλώς για ευχαρίστηση, το BLI θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το BLI προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γλωσσικών προγραμμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου. Με ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και προγραμμάτων, μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τη βασική επικοινωνία στην προηγμένη ακαδημαϊκή επάρκεια μέσω δυναμικών και δυναμικών διδαγμάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς που καταλαβαίνουν τα κίνητρά σας και τις φιλοδοξίες σας.... [-]

Καναδάς Μόντρεαλ
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BLI Language Schools

Εκτός από την κάλυψη των τεσσάρων δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση), γραμματικής και λεξιλογίου σε ένα μαθησιακό και επικοινωνιακό περιβάλλον, θα έχετε την ... [+]

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας BLI απευθύνονται σε φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν την ακρίβεια και την ευχέρεια επικοινωνίας τους στα αγγλικά. Είτε θέλετε να μάθετε Αγγλικά για εργασία, ταξίδια, σχολείο ή απλώς για ευχαρίστηση, το BLI θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το BLI προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γλωσσικών προγραμμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου.Με ευρύ φάσμα προγραμμάτων και προγραμμάτων μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τη βασική επικοινωνία στην προηγμένη ακαδημαϊκή επάρκεια μέσω δυναμικών και δυναμικών διδαγμάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς που καταλαβαίνουν τα κίνητρά σας και φιλοδοξίες.... [-]

Καναδάς Μόντρεαλ
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BLI Language Schools

Εκτός από την κάλυψη των τεσσάρων δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση), γραμματικής και λεξιλογίου σε ένα μαθησιακό και επικοινωνιακό περιβάλλον, θα έχετε την ... [+]

Τα μαθήματα γενικής γλώσσας BLI απευθύνονται σε φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την ακρίβεια και την ευχέρεια επικοινωνίας στα γαλλικά. Είτε θέλετε να μάθετε γαλλικά για εργασία, ταξίδια, σχολείο ή απλώς για αναψυχή, το BLI θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το BLI προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γλωσσικών προγραμμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου.Με ευρύ φάσμα προγραμμάτων και προγραμμάτων μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τη βασική επικοινωνία στην προηγμένη ακαδημαϊκή επάρκεια μέσω δυναμικών και δυναμικών διδαγμάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς που καταλαβαίνουν τα κίνητρά σας και φιλοδοξίες.... [-]

Καναδάς Μόντρεαλ Πόλη του Κεμπέκ
Ανοικτή Εγγραφή
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά