Bow Valley College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μπορείτε θα αυξηθούν Bow Valley College

Έχουμε φτάσει στην κορυφαία βαθμίδα της διετούς σχολεία στη Βόρεια Αμερική, βοηθώντας τους μαθητές να συμβάλλουν σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων τους, να γίνει το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Μια σημαντική αύξηση το 2013 μας κορυφαία ολοκληρωμένη κολέγιο κοινότητα Κάλγκαρι έκανε. Ο μετασχηματισμός πάνω από $ 290 εκατομμύρια δημιούργησε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Καναδά, που εξυπηρετούν over14,000 μαθητές σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις και 20 περιφερειακά κέντρα στην Αλμπέρτα.

Πάνω από 1.000 αλλοδαποί φοιτητές κάθε χρόνο 115 - Οι χώρες που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές σε BVC 93% - Ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων εντός 6 μηνών από grad

Φοιτητές Triumph εδώ

Στο BVC, μπορείτε να πάρετε μια άριστη εκπαίδευση που ταιριάζει με το στυλ μάθησης σας - οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε διαδρομή, και κάθε ρυθμό - εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια σε μια εκπληρώνοντας σταδιοδρομία.

Μπορείτε βαθμολογήσει με ένα έργο έτοιμο εκπαίδευση σε ένα χρόνο για ένα πιστοποιητικό ή δύο χρόνια για ένα δίπλωμα, στους ζωτικούς τομείς των επιχειρήσεων, της υγείας, της δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων υπηρεσιών, ή τη διαχείριση.

Πιστοποιητικό απόφοιτοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα 1-χρόνου των μεταπτυχιακών άδεια εργασίας. Απόφοιτοι δίπλωμα θα είναι επιλέξιμα να υποβάλουν αίτηση για 2 ή 3 χρόνια άδεια μεταπτυχιακή εργασία.

Οι δεξιότητες που θα κερδίσετε θα σας κάνει μια σε ζήτηση μεταπτυχιακά, τι ακριβώς παγκόσμια εργοδότες αναζητούν, που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε ένα επιτυχημένο μέλλον.

Επειδή έχουμε να κάνουμε περισσότερα από ό, τι σας βοηθήσουν να κάνετε τα προς το ζην - θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ζωή.

Μια μεγάλη πόλη για να μάθετε σε

Υπάρχουν μια σειρά από εξαιρετικές λόγους για τους οποίους το περιοδικό Economist κατατάσσει Κάλγκαρι ως αριθμό πέντε στον κατάλογο της από τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν τη Γη.

Ευκαιρία - Δεύτερο υψηλότερη συγκέντρωση της έδρα στον Καναδά. Ισχυρή - Ακμάζουσα οικονομία και χαμηλό ποσοστό ανεργίας. Όμορφη - Τα Βραχώδη Όρη και Banff National Park αποτελούν το ιδανικό φόντο για τη ζωή στο Κάλγκαρι. Ασφαλές - βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως ένας από τους ασφαλέστερους και πιο υγιεινή μεγάλες πόλεις του Καναδά. Νέοι - Το νεότερο πληθυσμό στον Καναδά μας κρατάει ζωντανή. Άνοδος - περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στον Καναδά.

Μια μεγάλη χώρα να μάθουν σε

Ο Καναδάς είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάρετε μια εκπαίδευση, ανοίγοντας τις πόρτες για σας σε όλο τον κόσμο.

Προσιτό - Καναδάς προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές διδάκτρων για τους ξένους φοιτητές σε σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ. World Class Εκπαίδευση - Μία από τις πιο προηγμένες και πιο σεβαστή, εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο. Φιλόξενο περιβάλλον - Ο Καναδάς είναι μια χώρα μεταναστών και πολυπολιτισμική ποικιλομορφία, έτσι ώστε όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Υψηλό βιοτικό επίπεδο - Όλα τα πλεονεκτήματα μιας από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου? ασφαλές, εκτεταμένο σύστημα υγείας και το δίκτυο κοινωνικής ασφάλισης.

Υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές

Στο Bow Valley College, αφαιρούμε κάθε δυνατή εμπόδιο για την επιτυχία σας, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών.

Ως διεθνής φοιτητής, είστε επιλέξιμοι για μια σειρά Διεθνών Φοιτητών Υποτροφίες Υπάρχουν επίσης πολλά βραβεία αναγνώρισης για καλύτερες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Τοποθεσίες

Κάλγκαρι

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Κάλγκαρι, Αλμπέρτα, Καναδάς
Τηλέφωνο
1-403-410-3476

Ask a Question

Άλλη