CampusCanada

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα Πρόγραμμα Προσανατολισμού για τους ξένους φοιτητές

CampusCanada παρέχει τις εισερχόμενες διεθνείς φοιτητές με μια εισαγωγή στον Καναδά και το θεμέλιο για την ακαδημαϊκή επιτυχία σε ένα καναδικό πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Αυτή η ολοκληρωμένη on-line και on-πανεπιστημιούπολη πρόγραμμα μαθημάτων παρέχει μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην κατανόηση καναδικό πολιτισμό και την κοινωνία, την προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον, καθώς και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που οδηγούν στην ακαδημαϊκή επιτυχία?

Η πρόσβαση σε προσαρμοσμένες εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους ξένους φοιτητές (π.χ. ακαδημαϊκή υποστήριξη, τους πόρους της βιβλιοθήκης, της γλωσσικής κατάρτισης, επαγγελματικού προσανατολισμού)? Πρακτική "πώς να" συμβουλές για την καθημερινή ζωή στον Καναδά (ασφάλεια, τραπεζικό, μεταφορές, κλπ) Γρήγορη φιλίες χτισμένο σε εκτεταμένη δικτύωση του προγράμματος και κοινωνικές δραστηριότητες. Το πιο σημαντικό, CampusCanada προσφέρει διεθνείς φοιτητές με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επίτευξη της επιτυχίας με την ακαδημαϊκή τους προσπάθειες στον Καναδά, διασφαλίζοντας ότι είναι διατεθειμένοι να συνειδητοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του πανεπιστημίου τους ή την εμπειρία κολλεγίων.

Η Capital Advantage

Οτάβα είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και της πολιτικής και τεχνολογικό κέντρο της χώρας. Η πόλη είναι όμορφη και καθαρή, έχει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, και αναγνωρίζεται για πολλά εθνικά μουσεία, τις γκαλερί, τα πάρκα της και εκτελεί τα κέντρα τεχνών. Οττάβα είναι από τις ασφαλέστερες πόλεις του Καναδά. Οι άνθρωποι της Οτάβα είναι υψηλής μόρφωσης, με περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού έχει πανεπιστήμιο ή κολέγιο πτυχία και το υψηλότερο κατά κεφαλήν συγκέντρωση μηχανικούς, επιστήμονες και διδακτορικά στον Καναδά. Πανεπιστήμιο Carleton, ο οικοδεσπότης της CampusCanada, Είναι μια υψηλή θέση ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οτάβα.

Από την 1-13 Αυγ 2016, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρωτεύουσα πόλη του Καναδά κατά τη διάρκεια της πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τα καλοκαίρια στην Οττάβα έχουν μια γενναιόδωρη αριθμό των ζεστών και ηλιόλουστες ημέρες με μέση θερμοκρασία 26 ° C (80 ° F). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρείτε πολλές δραστηριότητες για τους λάτρεις της μουσικής, υπαίθρια, μουσείο, τέχνη και τον πολιτισμό. Η πόλη είναι ζωντανή και ένας πολύ καλός προορισμός για την εισαγωγή σας στον Καναδά.

Οττάβα βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, δίπλα στο Γκατινό, Κεμπέκ το οποίο αποτελεί Εθνικό περιφέρεια της πρωτεύουσας της χώρας. Εξυπηρετείται από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, με τρένο, και λαγωνικό λεωφορεία, θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Μόντρεαλ, το Τορόντο και το Κεμπέκ αρκετά εύκολα.

Γιατί να γίνετε μέλος CampusCanada

Προσαρμογή στο πανεπιστήμιο ή κολέγιο της ζωής σε μια άγνωστη χώρα μπορεί να είναι μια συντριπτική πρόκληση. CampusCanada παρέχει μια "ομαλή προσγείωση" για τους ξένους φοιτητές για να προσφέρουν μια διασκεδαστική, συνεργατική και διαδραστικό ευκαιρία να βιώσουν την πανεπιστημιακή ζωή και να ανακαλύψουν τον Καναδά στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας. Λόγοι για να ενταχθούν CampusCanada:

Αισθάνονται σίγουροι για την πρώτη σας ημέρα μαθημάτων. Θα σας διδάξει τι πόρους θα χρειαστεί να περιηγηθείτε μέσα από κάθε καναδικό πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Εξερευνήστε την πρωτεύουσα του Καναδά. Οττάβα είναι γνωστή για πολλά εθνικά μουσεία, τις γκαλερί, τα πάρκα της και εκτελεί τα κέντρα τεχνών. Πάρτε άνετα σε μια καναδική τάξη. Μάθετε για την καναδική στυλ διδασκαλίας και ακαδημαϊκή δομή. Ζουν στην πανεπιστημιούπολη. Σε δύο εβδομάδες, θα κυριαρχήσει φοιτητική ζωή και τις ρυθμίσεις που ζουν σε μια κατοικία στις πανεπιστημιουπόλεις. Κατανοήστε καναδική πολιτιστική ιδιορρυθμίες. Μάθετε για μοναδικά έθιμα και τις συνήθειες του Καναδά. Κάνε νέους φίλους. Θα συναντηθεί με άλλους διεθνείς φοιτητές που είναι νέοι στον Καναδά. Φανταστείτε, μπορείτε να έχετε ένα φίλο σε κάθε επαρχία από το τέλος του προγράμματος!

Δικαιώματα

Το τέλος του προγράμματος των CAD $ 4.500 (+ HST) περιλαμβάνει:

Καναδάς 101: ένα online μάθημα εισάγει τους ξένους φοιτητές στον Καναδά? Πανεπιστημιούπολη 101: δεκαήμερο του διαδραστικού προγραμματισμού στην πανεπιστημιούπολη και σε όλη την Οτάβα και το εθνικό περιοχή της πρωτεύουσας? Διδασκαλία με ειδική σχολή Πανεπιστήμιο Carleton με εμπειρία στην καναδική Σπουδών? Στέγαση στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο Carleton από Αύγουστος 1 έως 13? Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο που παρέχονται από Fresh Food Company Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις? Off-campus εκδρομές στα εθνικά ιδρύματα, καθώς και αθλητικές, πολιτιστικές και υπαίθριες ψυχαγωγικές περιοχές

Πώς να εγγραφείτε

Μπορείτε να εγγραφείτε για CampusCanada συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής που υπάρχει στο https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Θα απαιτήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, πληροφορίες για το πανεπιστήμιο ή κολέγιο που έχουν γίνει δεκτές προς, και τα αγγλικά βαθμολογίες του τεστ γλώσσας. Εμείς δεν απαιτούν από εσάς να υποβάλει έγγραφα σε αυτό το σημείο.

Μόλις έχετε συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής, θα οδηγηθείτε σε μια ασφαλή τοποθεσία τρίτων, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, είστε εγγεγραμμένος για CampusCanada.

Τοποθεσίες

Οτάβα

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Οτάβα, Οντάριο, Καναδάς
Τηλέφωνο
+1 613-520-2600

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη