Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελέτη στο CES

Στο CES, αναγνωρίζουμε ότι η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας απαιτεί με επιτυχία κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο και μια διάλεξη. Οι μαθήτριες ESL για ενηλίκους εστιάζουν στο στόχο χρησιμοποιώντας μια επικοινωνιακή προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών. Εμπλουτίζουμε τη ζωή των σπουδαστών με γλωσσικές και πολιτιστικές ευκαιρίες σε πραγματικό κόσμο. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους που θέτουν πρώτα τον φοιτητή. Εμπνέουμε τους μαθητές να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους.

Μάθετε Αγγλικά στο Τορόντο

Βρισκόμενος ως μία από τις ασφαλέστερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, το Τορόντο είναι μια πόλη στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι. Ψηφίστηκε με συνέπεια ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει και να επισκεφθεί. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που οι άνθρωποι στο Τορόντο γιορτάζουν και αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία. Είναι μια ξεχωριστή πόλη παγκόσμιας κλάσης που γιορτάζει την αγάπη και το σεβασμό για τους πολλούς πολιτισμούς που ευδοκιμούν εδώ.

Κοινωνικές δραστηριότητες

Το CES παρέχει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους του Τορόντο. Δείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες μας!

Υπεύθυνοι Δραστηριοτήτων: Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες μας οργανώνονται και διευθύνονται από τον Συντονιστή Δραστηριοτήτων μας, ο οποίος βοηθά επίσης τους μαθητές με βασικές γνώσεις για τη ζωή στο Τορόντο. Επιπλέον, εκτός από την εισαγωγή πραγματικών πρακτικών και διερευνητικών μαθημάτων στα μαθήματά τους, οι καθηγητές διδάσκουν εξωσχολικές δραστηριότητες δύο φορές το μήνα. Οι σύμβουλοί μας φοιτούν επίσης στη διασκέδαση και βοηθούν τους μαθητές να προσαρμοστούν στη ζωή του Τορόντου.

Με μια αφθονία των μεγάλων αξιοθέατα της πόλης, εκπληκτική αρχιτεκτονική, υπέροχα εστιατόρια και ζωντανή νυχτερινή ζωή, το Τορόντο έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες με οποιοδήποτε προϋπολογισμό! Υπάρχουν επίσης πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες και εμπειρίες που πρέπει να έχουν δωρεάν.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στην μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη πόλη του Καναδά, το Capital English Solutions είναι ένας πρωταρχικός προορισμός για τους σπουδαστές που θέλουν να βυθιστούν στην αγγλική γλώσσα και τον καναδικό πολιτισμό. Τα μαθήματα ESL για ενήλικες βρίσκονται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, στην οδό Yonge Street και την οδό Wellesley. Θα βρείτε τον εαυτό σας περιτριγυρισμένο από πολλά τοπικά καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα ειδικών ειδών. Ο σταθμός Wellesley του υπόγειου σιδηρόδρομου βρίσκεται πολύ κοντά και σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό της πόλης και της λίμνης Οντάριο.

Μαρτυρίες

"Ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Τορόντο! Το προσωπικό και οι φοιτητές είναι τόσο ευγενικοί και όλοι οι δάσκαλοι είναι πολύ έμπειροι. Έφτασα στο Τορόντο χωρίς να γνωρίζω τίποτα για τα αγγλικά, αλλά όλοι με βοήθησαν να βελτιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του CES. "

- Νάντια, Μεξικό

"Όταν ήρθα στο CES, ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου. Αλλά με τη βοήθεια του σχολείου, δεν βελτίωσα μόνο τα αγγλικά μου, αλλά ανέπτυξα επίσης την προσωπική μου ζωή. Συναντήθηκα με πολλούς ανθρώπους που ήταν και θα μας βοηθήσουν πολύ και είμαι υπερήφανος για την ανάπτυξη μου. "

- Σερντάρ, Τουρκία

"Έκανα φίλους και μίλησα με πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές χώρες στο CES, οπότε θα μπορούσα να βελτιώσω τις αγγλικές δεξιότητές μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απόλαυσα πολύ τα μαθήματα και τώρα είμαι σίγουρος ομιλητής στην αγγλική γλώσσα. Αυτή ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για μένα. "

- Καζούκι, Ιαπωνία

"Είμαι βέβαιος ότι το καλύτερο σχολείο ESL στο Τορόντο είναι το CES! Μου έδωσαν εκπαίδευση, μια ζωή στο Τορόντο και μια αίσθηση ανεξαρτησίας και ανάπτυξης. Οι σχολικοί σύμβουλοι είναι εκπληκτικοί και όλοι είναι τόσο φιλικοί! "

- Jinpyo, Κορέα

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής της CES του Τορόντο είναι δομημένα έτσι ώστε να μάθετε γρήγορα πώς να εφαρμόζετε σωστή γραμματική γραπτώς και τη σωστή φράση στα αγγλικά σας ... [+]

Αγγλικά Μαθήματα: Μαθήματα Γενικής Αγγλικής

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής της CES του Τορόντο είναι δομημένα έτσι ώστε να μάθετε γρήγορα πώς να εφαρμόζετε τη σωστή γραμματική γραπτώς και τη σωστή φράση στα αγγλικά σας συζήτησης. Κάθε μάθημα διδάσκεται στην τάξη και με μικρά μεγέθη τάξης στην πανεπιστημιούπολη μας, σε απόσταση 1 λεπτού με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Wellesley.

Αφού ολοκληρώσετε τα παρακάτω μαθήματα, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε με τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικής γλώσσας της CES Τορόντο, τα οποία προσφέρουν μια πιο εμπεριστατωμένη αγγλική εκπαίδευση.... [-]

Καναδάς Toronto
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Για πιο προχωρημένους μαθητές, το CES Toronto προσφέρει ακαδημαϊκά μαθήματα αγγλικών στην πανεπιστημιούπολη μας στο κέντρο του Τορόντο. Πολλοί μαθητές αποφοιτούν σε αυτό ... [+]

Ακαδημαϊκά Μαθήματα Αγγλικών - Εξειδικευμένα Αγγλικά

Για πιο προχωρημένους μαθητές, το CES Toronto προσφέρει ακαδημαϊκά μαθήματα αγγλικών στην πανεπιστημιούπολη μας στο κέντρο του Τορόντο. Πολλοί μαθητές αποφοιτούν σε αυτό το επίπεδο από γενικά αγγλικά ή έρχονται να βελτιώσουν τα αγγλικά τους, για να προετοιμαστούν για το χώρο εργασίας.

Επιχειρησιακά Αγγλικά

Ένα ιδανικό μάθημα για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους σε αγγλόφωνα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα θα μάθουν επιχειρηματικό λεξιλόγιο και γλωσσικές φόρμες, δεξιότητες έρευνας και παρουσίασης και παγκόσμια επιχειρηματικά θέματα. Οι φοιτητές θα προετοιμάσουν επίσης θεματικά εβδομαδιαία προγράμματα χρησιμοποιώντας ακουστικά / αναγνωστικά υλικά που προέρχονται από διάφορες σχετικές πηγές.... [-]

Καναδάς Toronto
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Όχι μόνο το CES Toronto προσφέρει μαθήματα ESL για ενήλικες, προσφέρουμε επίσης προγράμματα Pathway για φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα καναδικά ... [+]

Μαθήματα ESL για ενήλικες: Πρόγραμμα Pathway

Όχι μόνο το CES Toronto προσφέρει μαθήματα ESL για ενήλικες, προσφέρουμε επίσης προγράμματα Pathway για φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα καναδικά ή διεθνή πανεπιστήμια ή πανεπιστήμια. Η είσοδος σε ένα από τα κολέγια των συνεργατών μας απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση των γενικών αγγλικών ανώτερων και μεσαίων επιπέδων CES.

Το CES είναι υπερήφανος συνεργάτης:... [-]
Καναδάς Toronto
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά