Centennial College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Centennial College είναι το πρώτο δημόσιο κολέγιο του Οντάριο με πέντε πανεπιστημιουπόλεις στο Τορόντο του Καναδά. Το Centennial προσφέρει υψηλής ποιότητας Καναδική Εκπαίδευση που είναι πρακτική και επικεντρώνεται στην απασχόληση. Τα προγράμματα στο Centennial προωθούν τη βιωματική μάθηση με εργαστηριακή διδασκαλία, συνεταιριστική εκπαίδευση και τοποθετήσεις στη βιομηχανία. Η Centennial κατατάσσεται σταθερά στην πρώτη θέση στο Τορόντο για την ικανοποίηση των μαθητών! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Με επτά εξειδικευμένα ακαδημαϊκά σχολεία, το Centennial προσφέρει πάνω από 160 προγράμματα σε Επιχειρήσεις, Τεχνολογία Μηχανικών και Εφαρμοσμένη Επιστήμη, Επικοινωνίες, Μέσα, Τέχνες και Σχεδιασμός, Υγεία, Φιλοξενία, Τουρισμός και Μαγειρικές Τέχνες και Μεταφορές. Το Centennial προσφέρει προγράμματα μετα-δευτεροβάθμιας και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, καθώς και προγράμματα εκμάθησης και ιδρυμάτων αγγλικής γλώσσας για προετοιμασία κολλεγίων και πανεπιστημίων.

Γιατί σπουδάζουν στο Centennial College ;

  • Προσιτό και οικονομικό
  • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
  • Συνεργασίες συνεργασίας και βιομηχανίας
  • Απίστευτη ποικιλομορφία
  • Ευκαιρία να εργαστείτε στον Καναδά
  • Ασφαλής πόλη και φιλική κοινότητα
  • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης

Ανήκε εδώ! Το Centennial είναι η Νο 1 επιλογή κολλεγίων για διεθνείς φοιτητές στον Καναδά! Οι 25.000 φοιτητές πλήρους απασχόλησης περιλαμβάνουν περισσότερους από 11.000 διεθνείς φοιτητές από 126 χώρες!
Καθώς απολαμβάνετε τα ακαδημαϊκά οφέλη της καναδικής εκπαίδευσης στο κολέγιο, ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων προοπτικών θα εμπλουτίσει την εκπαίδευση και την εμπειρία σας.

Ένα βραβευμένο καναδικό θεσμό
Η Centennial έλαβε το χρυσό μετάλλιο για την ανάπτυξη ηγεσίας στα βραβεία αριστείας του Παγκόσμιου Συνδέσμου Επιστημών και Πολυτεχνικών (WFCP) του 2018. Η Centennial έλαβε επίσης το 2016 Χρυσό Μετάλλιο για την Αριστερά Διεθνοποίησης από Κολέγια και Ινστιτούτα του Καναδά (CICan).

Είμαστε ηγέτες, καινοτόμοι και επιχειρηματίες
Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 800 συνεργάτες του κλάδου! Έχετε πρόσβαση στον πιο πρόσφατο εξοπλισμό και τεχνολογία, κορυφαίες σχολές και ευκαιρίες συνεργασίας για να σας προετοιμάσει μετά την αποφοίτησή σας. Η Centennial κατατάσσεται τρίτη στον Καναδά για τον αριθμό των φοιτητών που απασχολούνται και πληρώνονται για την εφαρμοσμένη έρευνα (Top 50 Research Colleges του Καναδά)

Πάνω από 1.000 Pathways ! Centennial College προγράμματα Centennial College προσφέρουν Pathways 367 Pathways και 40 Pathways μεταπτυχιακών σπουδών με πανεπιστήμια-εταίρους στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Αναζητάτε μια παγκόσμια εμπειρία; Το Centennial προσφέρει μοναδικές παγκόσμιες ευκαιρίες μάθησης για φοιτητές: Διεθνή πρακτικά, ανταλλαγές εξαμήνου, διεθνή προγράμματα κορυφαίων καθηγητών, παγκόσμιες εμπειρίες εκμάθησης ιθαγένειας και ισότητας, εκμάθηση γλωσσών και πολιτισμών, και συνέδρια και διαγωνισμοί στο εξωτερικό. Ο ιστότοπος μάθησης Suzhou Centennial College προσφέρει εκπαίδευση στον Καναδά στην Κίνα, μεταφορά πίστωσης Pathways και ανταλλαγές εξαμήνου με τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Τορόντο του Καναδά.

Μελέτη, Εργασία και Ζήστε στον Καναδά

Centennial College σας καλωσορίζει στην αναζήτηση της απίστευτης διεθνούς εκπαιδευτικής εμπειρίας. Το Centennial έχει τη φήμη για την επιτυχία των φοιτητών και των μεταπτυχιακών και πολλά βραβεία για τη Διεθνή Εκπαιδευτική Ηγεσία. Οι διεθνείς φοιτητές επιτυγχάνουν τους στόχους τους στο Centennial και οδηγούν την επαρχία σε ποσοστά επιτυχούς αποφοίτησης! 92,3% των διεθνών φοιτητών που ξεκινούν τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα αποφοιτούν με επιτυχία.

Centennial College είναι ένα εγκεκριμένο κυβερνητικό ίδρυμα για τα προγράμματα σπουδών και εργασίας του Καναδά! Οι διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης που είναι εγγεγραμμένοι σε πτυχίο, δίπλωμα ή πρόγραμμα πιστοποιητικών μπορούν να εργαστούν με μερική απασχόληση (20 ώρες την εβδομάδα) ενώ σπουδάζουν και πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων διαλειμμάτων.

Το Πρόγραμμα Άδειας Εργασίας μετά την αποφοίτηση επιτρέπει στους διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν πολύτιμη καναδική εργασιακή εμπειρία μετά την αποφοίτησή τους από το Centennial College . Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Άδεια Εργασίας μετά την Αποφοίτηση για έως και τρία χρόνια!

114206_Programsbanner.png

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν από την αναμενόμενη έναρξη για να διασφαλίσουν ότι έχετε αρκετό χρόνο για να υποβάλετε αίτηση για άδεια σπουδών από το γραφείο καναδικής βίζας που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Centennial College εκδόσεις του Centennial College προσφέρουν επιστολές σε συνεχή βάση. Κάνε αίτηση τώρα! Ο χρόνος επεξεργασίας της αίτησης είναι περίπου 2 εβδομάδες. Δεν υπάρχει καθορισμένη προθεσμία για όλα τα προγράμματα, ωστόσο, θα προκύψει προθεσμία καθώς η επιλογή του προγράμματος σας είναι πλήρης για την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση νωρίτερα. Επιτρέψτε περίπου τέσσερις έως έξι μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης σας για να έχετε αρκετό χρόνο για την είσοδο και την επεξεργασία άδειας / θεώρησης. Ωστόσο, θα ληφθούν υπόψη οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί πλησιέστερα στην ημερομηνία έναρξης, αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο πρόγραμμα. Η Centennial προσφέρει τρεις εισόδους κάθε χρόνο:

Τα προγράμματα του καλοκαιριού 2020 ξεκινούν: 6 Μαΐου 2020
Τα προγράμματα του φθινοπώρου 2020 ξεκινούν: 3 Σεπτεμβρίου 2020
Τα προγράμματα του χειμώνα 2021 ξεκινούν: 6 Ιανουαρίου 2021

Υποβολή αίτησης στο διαδίκτυο: www.centennialcollege.ca/International

Τοποθεσίες

Τορόντο

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς
Τηλέφωνο
+1 416-289-5300

Προγράμματα

Ανώτερο Δίπλωμα
Δίπλωμα
Μαθήματα
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Ask a Question

Άλλη