Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το όραμά μας

Focus College είναι ένας οδηγός στην καναδική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Βάζουμε την επιτυχία των μαθητών μας στην καρδιά κάθε απόφασης που κάνουμε.

Η αποστολή μας

Ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω της εκπαίδευσης, αναπτύσσοντας τις προσωπικές, διαπροσωπικές, κοινωνικές, οικονομικές, τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητές τους.

Στο Focus College θα εκπληρώσουμε την αποστολή μας παρέχοντας ένα ασφαλές και άνετο μαθησιακό περιβάλλον. Τα μαθήματά μας έχουν πάντα το πιο συναφές και ενημερωμένο περιεχόμενο και διδάσκονται από ειδικούς της βιομηχανίας για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η επιτυχία μας προέρχεται από την κατανόηση ότι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί. Αφαιρούμε τα εμπόδια στη μάθηση και εξασφαλίζουμε το υψηλότερο επίπεδο ακεραιότητας και ειλικρίνειας ανά πάσα στιγμή.

Η ιστορία μας

Το 1992 ιδρύθηκε το Focus Training Institute. Το ίδρυμα αυτό προσέφερε τα κοινοτικά προγράμματα Okanagan που θα διδάσκουν διάφορες επαγγελματικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Το Focus Training Institute βοήθησε πολλά μέλη της κοινότητας να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους και ακόμα και να αλλάξουν τις σταδιοδρομίες τους.

Είκοσι χρόνια αργότερα, το 2012, είδαμε ένα πρόβλημα και μια ευκαιρία: οι φοιτητές εγγράφονταν σε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η εμπειρία τους έπεφτε πολύ από τις προσδοκίες τους.

Σε απάντηση εξελίξαμε από ένα ινστιτούτο κατάρτισης σε ένα κολέγιο, αλλάξαμε το όνομά μας στο Focus College και ξεκίνησαμε να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε προγράμματα κολέγια σε επιχειρήσεις και τεχνολογίες πληροφοριών (IT), τα οποία ανταποκρίνονταν στις ανάγκες της βιομηχανίας.

Σήμερα, το Focus College συνεχίζει να φέρνει το όραμά του στη ζωή με τη σκληρή δουλειά, τις σχέσεις του μέσα στην κοινότητα και τη συνεργασία με το SQA, μια διεθνώς αναγνωρισμένη διαπίστευση ανώτατης εκπαίδευσης.

Ονομασίες

PTA - Νόμος ιδιωτικής κατάρτισης

Ο νόμος περί ιδιωτικής κατάρτισης διοικείται από το ίδρυμα ιδιωτικών ιδρυμάτων κατάρτισης (PTIB) του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης. Αυτή η πιστοποίηση είναι υποχρεωτική για τα περισσότερα ιδιωτικά ιδρύματα που προσφέρουν εκπαίδευση στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας. Εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές προστατεύονται με τη διατήρηση διαφόρων προτύπων και οδηγιών. Τα ιδιωτικά ιδρύματα μπορούν είτε να είναι απλώς πιστοποιημένα είτε να πληρούν υψηλότερα κριτήρια για να οριστούν. Focus College είναι ένα σχολείο που έχει οριστεί.

EQA - Διασφάλιση ποιότητας εκπαίδευσης

Ο καθορισμός Διασφάλισης Ποιότητας Εκπαίδευσης διατίθεται σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα στη Βρετανική Κολομβία που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας που ορίζονται από την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

SQA - Αρχή Προσόντων της Σκωτίας

Η Αρχή Προσόντων της Σκωτίας είναι μια αναγνωρισμένη διεθνής διαπίστευση ανώτατης εκπαίδευσης που επιτρέπει στα εξουσιοδοτημένα ιδρύματα να προσφέρουν τα προγράμματά τους. Τα κριτήρια SQA απαιτούνται και ελέγχονται αυστηρά. Τα προγράμματα ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και οι φοιτητές που αποφοιτούν από αυτές μπορούν να μεταφερθούν απρόσκοπτα στα ιδρύματα συνεργατών σε όλο τον κόσμο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Εξασφαλίζει ένα πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο τυποποιημένης ποιοτικής εκπαίδευσης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Focus College

Τα προχωρημένα διπλώματα προσφέρουν πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται οι εργοδότες. Επιτρέπουν τη σταδιακή είσοδο στα πανεπιστήμ ... [+]

Τα προχωρημένα διπλώματα προσφέρουν πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται οι εργοδότες. Επιτρέπουν τη σταδιακή είσοδο στα πανεπιστήμια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η επιχείρηση AD στο Business (επίπεδο 8 του SCQF) παρέχει σύγχρονες γνώσεις για τις κύριες πτυχές της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας με έμφαση στην επιχειρηματική διαχείριση και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.... [-]

Καναδάς Kelowna Ελαφρή τετράτροχος άμαξα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Focus College

Τα προχωρημένα διπλώματα προσφέρουν πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται οι εργοδότες. Επιτρέπουν τη σταδιακή είσοδο στα πανεπιστήμ ... [+]

Τα προχωρημένα διπλώματα προσφέρουν πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται οι εργοδότες. Επιτρέπουν τη σταδιακή είσοδο στα πανεπιστήμια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το AD Computing: Η ανάπτυξη λογισμικού στο επίπεδο 8 του SCQF παρέχει τις τρέχουσες δεξιότητες στην εξειδικευμένη ανάπτυξη τεχνικού λογισμικού και αναπτύσσει τις σύγχρονες γνώσεις στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη συστημάτων.... [-]

Καναδάς Kelowna Ελαφρή τετράτροχος άμαξα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά