Gateway College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Gateway College

Gateway College μπορεί με περηφάνια να δηλώσει ότι έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες φοιτητές από το 1986 ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης. Οι απόφοιτοι του Gateway College εργάζονται ως πολύτιμα μέλη της ομάδας υγείας σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, μακροχρόνια φροντίδα, περίπλοκη φροντίδα, την υποβοηθούμενη διαβίωση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την ειδική φροντίδα, τις εγκαταστάσεις παρηγορητικής φροντίδας καθώς και τις υπηρεσίες υποστήριξης στο σπίτι.

Βρισκόμαστε στο κέντρο του όμορφου Βανκούβερ της Βρετανικής Κολούμπια στον Καναδά παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις τοπικές ανέσεις και στις συγκοινωνίες της πόλης, όπως το Skytrain και τα κύρια δρομολόγια λεωφορείων.

Οι τάξεις μας προσφέρουν στους σπουδαστές ένα εμπνευσμένο και ελκυστικό περιβάλλον μελέτης. Το υψηλά ειδικευμένο προσωπικό και οι εκπαιδευτές μας υποστηρίζουν όλους τους φοιτητές και είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία κάθε σπουδαστή. Τα πλήρως εξοπλισμένα σύγχρονα εργαστήρια εξασφαλίζουν ότι οι φοιτητές του Gateway College μπορούν να μάθουν τις σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες σε ένα πρακτικό και άνετο περιβάλλον.

Είμαστε υπερήφανοι για:

 • PTIB: Υποκατάστημα ιδιωτικών ιδρυμάτων κατάρτισης
  • "Καθορισμένο υποκατάστημα ιδρυμάτων ιδιωτικής κατάρτισης BC
 • BC EQA: Βρετανική Κολούμπια Διασφάλιση Ποιότητας Εκπαίδευσης
 • NACC: Εθνική Ένωση Κολλεγίων Σταδιοδρομίας
 • BBB: Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικότητας
 • BCCCA: Ένωση Βρετανικών Κολομβίων
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Αποστολή και Όραμα

Δήλωση αποστολής

"Αποτελεί την αποστολή του Gateway College να προσφέρει στους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης δυνατούς και σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και κατάρτισης υψηλής ποιότητας. Δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε την ανάπτυξη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στη σύσταση εταιρικών σχέσεων κατάρτισης για να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τα πρότυπα της βιομηχανίας. "

Οραμα

Gateway College θα αναγνωριστεί ως κορυφαίο κολέγιο κατάρτισης σταδιοδρομίας στον Καναδά.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Γιατί το Gateway College ;

 • Ειδικό ίδρυμα υγείας. Gateway College έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες βοηθούς υγειονομικής περίθαλψης μέσω της εξειδικευμένης εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας από το 1986.
 • Βιομηχανικοί επαγγελματίες εκπαιδευτές. Μάθετε από ένα από τα καλύτερα. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι νοσηλευτές που έχουν άδεια με CRNBC, CRPNBC, ή CLPNBC με πολλά χρόνια εμπειρίας επαγγελματικής βιομηχανίας. Το πάθος και η αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση είναι να ενθαρρύνουν την επόμενη γενιά των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να καταστούν εξαιρετικοί αυτοπεποίθηση επαγγελματίες. Η θετική και ήπια προσέγγιση τους καθιστά εύκολα προσιτή για ερωτήσεις και πρόσθετη υποστήριξη. Οι φοιτητές υψηλής ποιότητας που λαμβάνουν οι σπουδαστές θα τους προετοιμάσουν πλήρως για να ανταποκριθούν και να υπερβούν τα ισχύοντα πρότυπα του κλάδου.
 • Ατομική προσοχή. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλοι οι μαθητές όμοιοι. Διατηρούμε το μέγεθος της τάξης μας μικρότερο και παρακολουθούμε την πρόοδο κάθε μαθητή για προσωπική προσοχή, παρέχοντας την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μάθησης και βοηθώντας τους μαθητές μας να αποκτήσουν το πλήρες δυναμικό μάθησης.
 • Βοήθεια για τη διά βίου απασχόληση. Παρέχουμε συγγραφή βιογραφικών σημειωμάτων, ενημερώσεις τακτικών ενημερώσεων σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικές εκδηλώσεις για να συναντήσουμε δυνητικούς εργοδότες από διάφορους οργανισμούς στον τομέα αποκλειστικά με τους αποφοίτους και τους σημερινούς φοιτητές μας. Αυτό σημαίνει ότι όσο οι σπουδαστές εγγράφονται και εμφανίζονται για την έκθεση, είναι εγγυημένοι να συναντήσουν προσωπικά τους διαχειριστές μίσθωσης ή / και τους εργοδότες. Συνήθως, κάθε φορά, φιλοξενούμε 10 έως 15 οργανώσεις, συμμετέχοντας στην έκθεση εργασίας μας για να προσλάβουμε τους εξαιρετικά εκπαιδευμένους μαθητές και αποφοίτους μας.
 • Προμηθευτός! Πληρώστε μόλις 395 δολάρια το μήνα για να ξεκινήσετε το Pathway προς την καριέρα των ονείρων σας στην υγειονομική περίθαλψη ή να υποβάλετε αίτηση για κυβερνητικό δάνειο κυβέρνησης BC.
 • Ευέλικτα χρονοδιαγράμματα! Προσφέρουμε επιλογές πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και online με συχνές προσλήψεις. Μην περιμένετε μήνες ή χρόνια για να συμμετάσχετε απλώς σε ένα πρόγραμμα. Με εμάς, θα εργάζεστε ήδη στον τομέα, ενώ άλλοι είναι ακόμα σε μια λίστα αναμονής.
 • Βολικός! Μελετήστε οποτεδήποτε και οπουδήποτε με πρόσβαση στο διαδίκτυο επιλέγοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
 • Υψηλό ποσοστό παραπομπής! Χιλιάδες χαρούμενοι απόφοιτοι μας έχουν συστήσει τα προγράμματα μας στους φίλους και στα μέλη της οικογένειάς τους για να μοιραστούν την επιτυχία τους.
 • Fast Track! Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν ένα δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Μητρώο σε μόλις 24 εβδομάδες μέσω του Βοηθού του Υγειονομικού Συντονιστή - Επιταχυνόμενο πρόγραμμα.115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Τοποθεσίες

Βανκούβερ

Address
702-333 Terminal Avenue
V6A 4C1 Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη