Institute of Technology Development of Canada

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην ITD

Ιδρύθηκε το 1999, το κολέγιο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Βανκούβερ. Παρέχουμε πλήρως ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς φοιτητές. Πιστεύουμε ότι οι ευκαιρίες διά βίου μάθησης είναι οι Pathways ώστε τα άτομα να παραμείνουν ανταγωνιστικά παρέχοντας προγράμματα με εμπειρίες πεδίου που προετοιμάζουν τους μαθητές για έναν μεταβαλλόμενο κόσμο και τους εξουσιοδοτούν να το βελτιώσουν.

ITD Canada

Η ITD Canada προσπαθεί να προσφέρει μια εκπαίδευση που θα επιτρέψει στους αποφοίτους μας να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις και να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα άτομα μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα επικαιροποιημένα μας Διπλώματα Τέχνης , Επιχειρήσεων , Φιλοξενίας και Πληροφορικής για να αρχίσουν να συνεχίζουν την προσωπική τους ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη. Η πρακτική εμπειρία ενθαρρύνει τους μαθητές να δημιουργήσουν σχέσεις που τους υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του κολλεγίου και στο μέλλον.

Γιατί αγωνιζόμαστε

Η ITD Canada συνεχώς καινοτομεί και προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που αναπτύσσονται από επαγγελματίες με διαπιστευτήρια που σχετίζονται με τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων μας επιτρέπουν στενότερη αλληλεπίδραση και ατομική προσοχή, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που χρειάζονται οι φοιτητές μας για να πετύχουν τις μελλοντικές τους προσπάθειες. Επιπλέον, τα προγράμματα κατάρτισης σταδιοδρομίας μας ενημερώνονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Διαπίστευση

Η ITD Canada δεσμεύεται να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Τα διπλώματα και τα μαθήματά μας είναι όλα διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από επαρχιακές και επαγγελματικές ενώσεις που διασφαλίζουν τη διεθνή αναγνώριση των αποφοίτων μας.

 • Το ίδρυμα ιδιωτικών ιδρυμάτων κατάρτισης είναι υπεύθυνο για τη θέσπιση προτύπων εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ποιότητας που πρέπει να τηρούν τα ιδρύματα που επιδιώκουν να επιτύχουν ή να διατηρήσουν διαπίστευση. Τα πρότυπα καθορίζονται από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Αγοράς Εργασίας.
 • Η διασφάλιση της ποιότητας της Βρετανικής Κολούμπια (EQA) προσδιορίζει τα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα που έχουν αναγνωριστεί από την επαρχιακή κυβέρνηση για τη διασφάλιση της ποιότητας και την προστασία των καταναλωτών. Το EQA παρέχει μία τυπική σφραγίδα που μπορεί να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως σύμβολο ποιότητας. Η σφραγίδα του EQA επιτρέπει στους μαθητές να προσδιορίσουν εύκολα ποια επαρχιακά ιδρύματα αναγνωρίζει η κυβέρνηση ότι έχουν εκπληρώσει τα πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας και ότι παρέχουν προστασία στους καταναλωτές στους σπουδαστές.
 • Ιδρύθηκε το 1953, το Αμερικανικό ξενοδοχείο
 • Ιθαγένεια και Μετανάστευση Καναδάς Το Institute of Technology Development of Canada (ITD) είναι εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο ως Καθιερωμένο Ίδρυμα Εκμάθησης στο πλαίσιο του DLI: O19279542632

Γιατί ITD Καναδά

Για περισσότερα από 16 χρόνια, παρακολουθήσαμε τους αποφοίτους μας να ξεκινήσουν μια καριέρα με πλούσια ευκαιρία. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν τους μαθητές για τη νέα τους καριέρα με πρακτικές, πρακτικές εμπειρίες μάθησης που παρέχονται από εκπαιδευτές-επαγγελματίες που συνδυάζουν χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας με εξαιρετικές εκπαιδευτικές ικανότητες. Προσφέρουμε στέρεα προγράμματα που βασίζονται στην αγορά και βοηθούν τους μαθητές μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες που είναι πιο απαιτητικές από τους εργοδότες σε πολλές βιομηχανίες.

 • Διαπιστευμένα προγράμματα
 • Εισαγωγή στη βιομηχανία
 • Co-op εργασιακή εμπειρία
 • Μικρότερα μεγέθη τάξεων και περιβάλλον επικεντρωμένο στους φοιτητές
 • Μάθετε από επαγγελματίες του κλάδου
 • Στήριξη υπηρεσιών σταδιοδρομίας και co-op
 • Διατίθενται προσιτά σχέδια πληρωμών
 • Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν έως και τρεις μήνες ελεύθερου ESL
 • Τα προγράμματα υποτροφιών είναι διαθέσιμα

Η ζωή στο κέντρο της πόλης του Βανκούβερ

Η πανεπιστημιούπολη του Βανκούβερ βρίσκεται στην οδό Granville 474 στην καρδιά του κεντρικού κέντρου του Βανκούβερ. Ανάμεσα στη φασαρία και τη φασαρία των εμπορικών, εμπορικών και ψυχαγωγικών περιοχών της πόλης είναι η μικρή, οικεία και ασφαλής πανεπιστημιούπολη του ITD του Καναδά. Μελετώντας στον πυρήνα του κέντρου, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης ενώ βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον μάθησης του ITD Canada.

Σε βολική τοποθεσία κοντά σε μεγάλες διαδρομές λεωφορείων και λίγα βήματα μακριά από το Skytrain, αυτή η πανεπιστημιούπολη επιτρέπει στους μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές να μεταβούν εύκολα στην πανεπιστημιούπολη.

Κοινοτικές σχέσεις

Οι σχέσεις μας με τους αποφοίτους, τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, τους γονείς και τους συμβούλους του σχολείου είναι όλα μέρος της εκτεταμένης κοινότητας του ITD του Καναδά. Παρέχουμε ευκαιρίες για τους μαθητές να δικτυωθούν αναπτυσσόμενους πόρους για να βοηθήσουν περαιτέρω την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες, ειδικότερα, βοηθούν στην υποστήριξη των ακαδημαϊκών στόχων μας και παρέχουν καθοδήγηση στους μαθητές μας. Χρησιμεύουν ως πόροι της βιομηχανίας και προσφέρουν πολύτιμη συμβολή στα προγράμματά μας. Χρησιμεύουν ως οικοδεσπότες co-op όταν οι μαθητές μας πηγαίνουν στο πεδίο για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη δουλειά. Το σημαντικότερο είναι ότι μισθώνουν τα μαθήματά μας. μερικές φορές ακόμη και πριν τελειώσει ο φοιτητής το στοιχείο co-op.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινότητα του ITD Canada, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο εισαγωγής σήμερα.

Τοποθεσίες

Βανκούβερ

Institute of Technology Development of Canada

Ιστότοπος

Ask a Question

Άλλη