International Montreal Butler Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΟΥΤΕΡ ΜΟΝΤΕΡΑΛ

Κατέχει τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών στον κόσμο και γίνεται ο απόλυτος επαγγελματίας του XXI αιώνα στη Διεθνή Ακαδημία Μόντρεαλ Μπάτλερ

Καλώς ήρθατε στο IMBA, το πρώτο σχολείο Butler-Som (Butler & Sommelier) στον κόσμο.

Στη Διεθνή Ακαδημία Μόντρεαλ Μπάτλερ (ΙΜΒΑ) δημιουργήσαμε ένα κέντρο εκμάθησης παγκόσμιας κλάσης που απευθύνεται σε άτομα με κινητήρια δύναμη που θέλουν να υπερέχουν στον κόσμο του μπάτλερ και να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης κελαριού.

Η καριέρα του μπάτλερ είναι απαιτητική, αλλά η αποζημίωση μπορεί να είναι πολύ υψηλή και αντικατοπτρίζει την εμπειρία που πρέπει να προσφέρουμε. Αυξήστε την ευκαιρία και συναντήσετε την πρόκληση στο IMBA, αυτό που θα μάθετε μαζί μας θα προωθήσει την καριέρα σας σε νέα ύψη.

BUTLER-SOM: ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑΞΗ "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Γνωρίζατε ότι η λέξη μπάτλερ προέρχεται από τη γαλλική λέξη "bouteiller", η οποία σήμαινε τον υπεύθυνο για τη μεταφορά του βαρελιού κρασιού από το βαρέλι στο κελάρι σε ένα δοχείο πριν από την υπηρεσία (ένα μπουκάλι ή "bouteille" στα γαλλικά); Ο μπάτλερ ήταν ο κυρίαρχος του κελάριου.

Αυτή η ιστορία που σχετίζεται με το κρασί δημιουργεί δύο ερωτήματα:

1 - Θα γνωρίζατε πώς να γεμίζετε και να συνθέτετε ένα κελάρι με την προστιθέμενη αξία σύμφωνα με τη γεύση του εργοδότη;

2- Θα μπορούσατε να εργαστείτε με έναν σεφ και να συνδυάσετε βέλτιστα κρασιά με τα προτεινόμενα πιάτα και σύμφωνα με τον τόνο της λειτουργίας;

Οι σπουδαστές IMBA θα λάβουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά.

Ανακαλύψτε το CEWECM-IMBA, το Κέντρο Αριστείας στην Εκπαίδευση Οίνου και τη Διαχείριση Κελάριου της Διεθνούς Ακαδημίας Μόντρεαλ Μπάτλερ.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: ΧΩΡΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Αυτό θα ήταν για ένα απλό οικογενειακό γεύμα, ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός ή για τον προγραμματισμό μιας επίσημης λειτουργίας που περιλαμβάνει πρωτόκολλο, η τραπεζαρία είναι εκεί που ο μπάτλερ πρέπει φυσικά να λάμψει και να ξεπεράσει τα καθήκοντα.

Για έναν μπάτλερ, τα γεύματα είναι ευκαιρίες για να ευχαριστήσουν και να δημιουργήσουν αυτές τις εμπειρίες που θα θυμούνται από τον εργοδότη και τους καλεσμένους του. Είναι στον μπάτλερ και στο προσωπικό του να κάνουν το χρόνο που περνάει γύρω από το τραπέζι στιγμές απόλαυσης και την επιτομή της ευγένειας.

Για το σκοπό αυτό, ο μπάτλερ θα πρέπει να κυριαρχήσει όλες τις πτυχές της εθιμοτυπίας καθώς και των αρκανών του πρωτοκόλλου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΗ ΒΑΛΙΤΣΑ

Μια προστιθέμενη χρήσιμη ικανότητα που πρέπει να αποκτηθεί από το 21ο αι. ο μπάτλερ θα ήταν να κυριαρχήσει τα βασικά του μαγειρέματος.

Υπάρχουν καταστάσεις όπου ο σεφ είναι εκτός λειτουργίας ή ο εργοδότης ταξιδεύει. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εργοδότης θα περίμενε τον μπάτλερ να αναλάβει ορισμένα καθήκοντα σε βηματισμό ακόμη και αν δεν αποτελούν μέρος της κανονικής περιγραφής του έργου του.

Η βελτίωση ενός απλού αλλά εύγευστου γεύματος και η εξυπηρέτησή του με κομψότητα είναι σίγουρα ένα από αυτά!

Στο IMBA θα βεβαιωθούμε ότι θα απαντήσετε καταφατικά στο ερώτημα: "έχετε στην κατοχή σας βασικές δεξιότητες μαγειρικής;" κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας και ότι αυτή η έρευνα δεν θα είναι μια διακοπή της συμφωνίας, διαφορετικά μια πιθανώς μεγάλη ευκαιρία απασχόλησης ...

ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η ευελιξία και η γνώση της προστιθέμενης αξίας αυξάνουν το προφίλ των μπάτλερ και αυξάνουν τις ευκαιρίες απασχόλησής του (και το πακέτο αποζημιώσεων).

Η ικανότητα να διαχειρίζεστε ένα λεπτό κομμάτι ακίνητης περιουσίας που απαιτεί σωστή συντήρηση καθώς και την επίβλεψη βελτιώσεων και επισκευών είναι πολύ χρήσιμες δεξιότητες που θα μπορούσαν να διακρίνουν περαιτέρω έναν υποψήφιο.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να είστε σε θέση να συνεργαστείτε με τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες, να διαπραγματευτείτε με τεχνίτες, πωλητές, καθώς και να είστε σε θέση να διατηρήσετε τα σύνθετα συστήματα domotics που υπάρχουν σε ένα ωραίο σύγχρονο σπίτι. Η εκμάθηση αυτών των δεξιοτήτων είναι όλα μέρος του προγράμματος IMBA.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ MASTER CHAUFFEUR

... και να μάθουν από πιστοποιημένο Bentley / Rolls-Royce Chauffeur.

Όπως αναφέρθηκε, σήμερα, οι εργοδότες εκτιμούν την ευελιξία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να είναι σε θέση να κυριαρχήσει περισσότερα εργαλεία από ό, τι απαιτείται από έναν κλασικό μπάτλερ προηγουμένως. Δεν είναι ασυνήθιστο να ζητηθεί από έναν μπάτλερ να οδηγήσει, μερικές φορές, τον εργοδότη του ή την οικογένειά του.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ LOGO IMBA

Ο σχεδιαστής για το λογότυπο IMBA πήρε εμπνευσμένο από το σκαλί του ιππότη και τις καθαρές γραμμές μιας κομμένης πέτρας.

Ο σχεδιασμός επιλέχθηκε για την ικανότητά του να προτείνει την ευγενή τέχνη της υπηρεσίας και οι καθαρές γραμμές υποδηλώνουν την αξία που αποκτά μια πολύτιμη πέτρα όταν κόβεται και γυαλίζεται σωστά.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας, θα είναι διαθέσιμες εξατομικευμένες συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού. Butlers, όπως ο οργανισμός IMBA, υπερέχουν σε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η δέσμευσή μας: Κάθε ένας από τους μαθητές μας θα λάβει εξατομικευμένη ατομική προσοχή.

Τοποθεσίες

Μόντρεαλ

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς

Ask a Question

Άλλη