Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Μαγειρικής Καλών Τεχνών της Οττάβα (Le Cordon Bleu Ottawa ) είναι η μοναδική καναδική πανεπιστημιούπολη του Le Cordon Bleu. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Καναδά, τα προγράμματα μαγειρικής τέχνης του Le Cordon Bleu Ottawa θα σας επιτρέψουν να κυριαρχήσετε τις κλασικές τεχνικές κουζίνας και ζαχαροπλαστικής σε μόλις 9 μήνες.

Υπό την καθοδήγηση σεφ παγκόσμιας εμβέλειας που γίνονται σεβαστές παγκοσμίως, οι σπουδαστές της Le Cordon Bleu Ottawa λαμβάνουν πρακτική άσκηση ενώ παράλληλα μαθαίνουν δεξιότητες και τεχνικές που αποτελούν τη βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Είτε είστε ένας επίδοξος σεφ που επιδιώκει μια καριέρα στις μαγειρικές τέχνες, παθιασμένος με τη ζύμη, έχει μια γεύση για κουζίνα και ζαχαροπλαστική ή ενδιαφέρεται για τις σύντομες γαστρονομικές μας συνεδρίες, σας καλωσορίζουμε για να πετύχετε τους γαστρονομικούς στόχους σας στο Le Cordon Bleu Ottawa.

Οι σεφ παγκόσμιας κλάσης στο Le Cordon Bleu Ottawa έχουν εκπαιδευτεί στα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Οι δείκτες μαθητών / σεφ 15: 1 εξασφαλίζουν ότι λαμβάνετε εξατομικευμένη προσοχή που δημιουργεί την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητές σας. Η διάταξη της κουζίνας προσφέρεται για συνεχή ανατροφοδότηση από τους σεφ.

Χρησιμοποιώντας ίσες ώρες σε μαθήματα επίδειξης θεάτρου και πρακτικές πρακτικές, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες τεχνικές και δεξιότητες που απαιτούνται από τους σύγχρονους μαγειρικούς επαγγελματίες

Χρησιμοποιώντας μια κωδικοποιημένη μεθοδολογία διδασκαλίας, θα παρακολουθήσετε τους κύριους σεφ να προετοιμάσουν επιλεγμένα μενού σε θέατρα επίδειξης που διαθέτουν κάμερες κλειστού κυκλώματος, καθρέφτες και ηχητικά συστήματα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε και αναπαράγετε συνταγές σε επαγγελματικά εξοπλισμένες κουζίνες σχεδιασμένες με μεμονωμένους χώρους εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του φούρνου αερίου σας. Οι σεφ θα είναι μαζί σας στην κουζίνα, καθοδηγώντας και καθοδηγώντας σας κατά μήκος του δρόμου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Le Cordon Bleu Ottawa

Χρησιμοποιήστε την πλάκα ως καμβά και κερδίστε τη γνώση, την πειθαρχία και την κατανόηση των τεχνικών δεξιοτήτων που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητά σας και το φυσικό ταλέ ... [+]

Diplôme de Cuisine

Προχωρήστε μέσω βασικών, ενδιάμεσων και ανώτερων επιπέδων κουζίνας και κερδίστε ένα δίπλωμα ευπρόσδεκτο στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Χρησιμοποιήστε την πλάκα ως καμβά και κερδίστε τη γνώση, την πειθαρχία και την κατανόηση των τεχνικών δεξιοτήτων που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητά σας και το φυσικό ταλέντο σας για να ανθίσει. Αυτές οι μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ κουζίνας.... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
33 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Προχωρήστε μέσω των βασικών, ενδιάμεσων και ανώτερων επιπέδων του προγράμματος pâtisserie και κερδίστε ένα δίπλωμα που αναγνωρίζεται παγκοσμίως. ... [+]

diplôme de ζαχαροπλαστείο

Προχωρήστε μέσω των βασικών, ενδιάμεσων και ανώτερων επιπέδων του προγράμματος pâtisserie και κερδίστε ένα δίπλωμα που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με βασικές ζύμες και ζαχαροπλαστικές κρέμες και προχωρήστε σε διακοσμητικές τεχνικές, εστιατόρια και κατεψυγμένα επιδόρπια και εξειδικευμένη σοκολάτα και ζάχαρη.

Pâtisserie de Base

Μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στις τεχνικές ζαχαροπλαστικής - την προετοιμασία και την ευελιξία βασικών ζυμών, κρεμών και γεμισμάτων. Παραδοσιακά κέικ, βασική διακόσμηση και τελειώματα. Και τη γαλλική ορολογία ζύμης.... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
33 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Le Cordon Bleu Ottawa

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Le Cordon Bleu επέτρεψε στους επίδοξους μαγειρικούς επαγγελματίες να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους στην πραγματικότητα. Παρόλο που πολ ... [+]

Γρήγορα μαθήματα γκουρμέ

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Le Cordon Bleu επέτρεψε στους επίδοξους μαγειρικούς επαγγελματίες να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους στην πραγματικότητα. Αν και πολλοί μαθητές του Le Cordon Bleu έχουν ήδη κάποια μαγειρική εμπειρία, ένας μεγάλος αριθμός προέρχεται από διάφορους ακαδημαϊκούς κλάδους και επαγγελματικό υπόβαθρο . Μερικοί ψάχνουν να ξεκινήσουν μια νέα σταδιοδρομία και άλλοι προσπαθούν να συνδυάσουν τα ενδιαφέροντά τους ή να προχωρήσουν στην τρέχουσα κατοχή τους. Οι φοιτητές μας αγωνίζονται για επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε μια ευρεία γκάμα τομέων, όπως κουζίνες εστιατορίων, τροφοδοσία, διαχείριση εστιατορίων και ξενοδοχείων, δημοσιογραφία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες τροφίμων, styling τροφίμων και εκπαίδευση.... [-]

Καναδάς Ottawa
Ανοικτή Εγγραφή
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Το GRAND DIPLÔME® κερδίζεται όταν ο φοιτητής ολοκληρώνει με επιτυχία τα μαθήματα Basic, Intermediate και Superior τόσο στην κουζίνα όσο και στη ζαχαροπλαστική. Επιπλέον, ... [+]

Το GRAND DIPLÔME® κερδίζεται όταν ο φοιτητής ολοκληρώνει με επιτυχία τα μαθήματα Basic, Intermediate και Superior τόσο στην κουζίνα όσο και στη ζαχαροπλαστική. Επιπλέον, ο φοιτητής θα κερδίσει δίπλωμα Κουζίνας και Δίπλωμα Ζαχαροπλαστικής. Ο φοιτητής θα λάβει επίσης πιστοποιητικό για κάθε μάθημα που ολοκληρώνεται με επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Το GRAND DIPLÔME® συνδυάζει τα προγράμματα κουζίνας και ζαχαροπλαστικής: Το Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 λαμβάνει κάθε χρόνο: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Οκτώβριο... [-]

Καναδάς Ottawa
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Le Cordon Bleu Ottawa

Μάθετε να δημιουργείτε ποικιλία γλυκών, παραδοσιακών επιδόρπιο, κέικ και ζυμών. ... [+]

Pâtisserie de Base

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού των συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα

Μάθετε να δημιουργείτε ποικιλία γλυκών, παραδοσιακών επιδόρπιο, κέικ και ζυμών. Οι διαδηλώσεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας οδηγήσουν στις βασικές τεχνικές και συνταγές της γαλλικής ζύμης.

Η βασική ενότητα:

Βασικές ζύμες

Προετοιμάστε ζύμες σύντομης κρούστας, γλυκές ζύμες, μικρές ζύμες κέικ, pâte à choux, ζαχαροπλαστική, κους, τάρτες και άλλα... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Το Pâtisserie Intermédiaire βασίζεται στην πρακτική και την επανάληψη. Καθώς οι σπουδαστές διδάσκουν σημαντικές τεχνικές όπως η δημιουργία σφουγγαριού ή βαμβακικής κρέμας ... [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Δώστε περισσότερο χρόνο για τη διακόσμηση και την παρουσίαση των κέικ σας.

Το Pâtisserie Intermédiaire βασίζεται στην πρακτική και την επανάληψη. Καθώς οι σπουδαστές διδάσκουν σημαντικές τεχνικές όπως η δημιουργία σφουγγαριού ή βαμβακικής κρέμας, οι σπουδαστές γίνονται πιο αποτελεσματικοί.

Η ενδιάμεση ενότητα:

Καλλιτεχνική διακοσμητικά δεξιότητες

Μάθετε την λεπτή γραμμή και τις σωληνώσεις των σωληνώσεων και τις εργασίες επέκτασης χρησιμοποιώντας βασιλική κεραμική... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Το πρόγραμμα Pâtisserie Supérieure συνδυάζει όλες τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις καλλιτεχνικές δεξιότητες των βασικών και ενδιάμεσων επιπέδων ... [+]

Pâtisserie Supérieure

Προτρέψτε να προσαρμόσετε κάθε κομμάτι της δουλειάς σας.

Το πρόγραμμα Pâtisserie Supérieure συνδυάζει όλες τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις καλλιτεχνικές δεξιότητες του βασικού και του ενδιάμεσου επιπέδου.

Η ανώτερη ενότητα:

Σύγχρονη Επιδόρπια Εστιατόριο

Μάθετε να προετοιμάζετε επιδόρπια εστιατορίων, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων κέικ, tartes και bùches

Entremets επιδόρπια και σε βάθος μελέτη γεύσεων, αρωμάτων και μπαχαρικών ... [-]
Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Από την πρώτη μέρα, να εισαχθούν στο χειρισμό μαχαιριών, κλασικά κομμάτια και βασικά αποθέματα. Καθώς ο όρος εξελίσσεται, οι τεχνικές επιστρώνονται μεταξύ τους ... [+]

Κουζίνα της Βάσης

Από την πρώτη μέρα, να εισαχθούν στο χειρισμό μαχαιριών, κλασικά κομμάτια και βασικά αποθέματα. Καθώς ο όρος εξελίσσεται, οι τεχνικές επιστρώνονται το ένα πάνω στο άλλο και γίνονται πιο περίπλοκες και περισσότερο προσανατολισμένες στο μενού, ενσωματώνοντας στοιχεία όπως οργάνωση, προετοιμασία, ισορροπία και χρονισμό. Θα μάθετε αυτά τα βασικά στοιχεία, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας.... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Το επίπεδο αυτό επικεντρώνεται στην εξέλιξη των γαλλικών τεχνικών που επιτρέπουν την προσωπική δημιουργικότητα και την κυριαρχία των κλασικών και σύγχρονων δεξιοτήτων της ... [+]

Κουζίνα Supremeure

Μάστερ κλασσικές και σύγχρονες δεξιότητες κουζίνας και προσθέστε το δικό σας στυλ υπογραφής

Το επίπεδο αυτό επικεντρώνεται στην εξέλιξη των γαλλικών τεχνικών που επιτρέπουν την προσωπική δημιουργικότητα και την κυριαρχία των κλασικών και σύγχρονων δεξιοτήτων της κουζίνας.

Η ανώτερη ηλεκτρονική μονάδα:

Η κυριολεκτική και σύγχρονη "Υψηλή Κουζίνα"

Ανακαλύψτε νέες τάσεις στην παρουσίαση, το χρώμα και την κλασική κουζίνα... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa

Μελετήστε τις γαλλικές τοπικές κουζίνες, τα συστατικά και την προέλευση και μελετήστε τις πιο γνωστές συνταγές από τη Γαλλία. Μέσα από την πρακτική και την επανάληψη, θα ... [+]

Κουζίνα Intermédiaire

Βελτιώστε και γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην κουζίνα καθώς χρησιμοποιείτε τις νέες δεξιότητες και τις τεχνικές σας για να δημιουργήσετε διάσημες συνταγές.

Μελετήστε τις γαλλικές τοπικές κουζίνες, τα συστατικά και την προέλευση και μελετήστε τις πιο γνωστές συνταγές από τη Γαλλία. Μέσω της πρακτικής και της επανάληψης, θα αρχίσετε να εκτελείτε εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ οι εκπαιδευτές σεφ αναδεικνύουν παρουσιάσεις από πιατέλα έως πλάκες.... [-]

Καναδάς Ottawa
Ιούνιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute
Address
Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Καναδάς
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 613-236-2433