Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιλέγοντας LAB ως σχολή αγγλικών σας

Βελτιώστε τις αγγλικές σας δεξιότητες επικοινωνίας

Το LAB ειδικεύεται στις τάξεις Conversational English. Παρέχουμε ένα ενεργό και ελκυστικό περιβάλλον όπου οι σπουδαστές μπορούν να πάρουν άνετα μιλώντας αγγλικά και να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με ευκολία.

Με την εστίαση της LAB στη συζήτηση και στην πολιτική μας "Μόνο Αγγλικά", οι φοιτητές έχουν πολλές ευκαιρίες να ασκήσουν την αγγλική γλώσσα και να συνεχίσουν να βελτιώνονται ακόμη και έξω από τις τάξεις, ενώ κοινωνικοποιούνται με άλλους διεθνείς φοιτητές.

Ενεργό, φιλικό και διεθνές περιβάλλον

Οι σπουδαστές από περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες έχουν επιλέξει να σπουδάσουν στο αγγλικό σχολείο της LAB στο όμορφο Βανκούβερ του Καναδά. Στο σχολείο μας, άνθρωποι από όλο τον κόσμο συναντώνται και γίνονται φίλοι δια βίου, απολαμβάνοντας τον καλύτερο χρόνο της ζωής τους!

Μέσα από παιχνίδια διάλειμμα, πάρτι, ειδικές εκδηλώσεις και διεθνείς θεματικές βραδιές, διεγείρουμε μια πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανταλλαγή στα αγγλικά, ενώ παράλληλα έχουμε πολλή διασκέδαση.

Επαγγελματίες και χρήσιμοι εκπαιδευτικοί

Όλοι οι καθηγητές της LAB είναι μητρική αγγλικά ομιλητές με επαγγελματική κατάρτιση καθηγητών Αγγλικών και πιστοποιητικά TESOL. Οι αρμόδιοι και φιλικοί δάσκαλοί μας δημιουργούν μια διασκεδαστική και ελκυστική ατμόσφαιρα στην τάξη, η οποία βοηθά τους μαθητές να συνεχίσουν να βελτιώνουν και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τόσους πολλούς έμπειρους υψηλής ποιότητας καθηγητές στην αγγλική σχολή μας!

Αγγλικά προγράμματα με ποικιλία και ευελιξία

Η μεγάλη ποικιλία αγγλικών μαθημάτων και προγραμμάτων της LAB δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επικεντρωθούν στους τομείς ενδιαφέροντός τους και να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους. Στο αγγλικό μας σχολείο, οι μαθητές έχουν την ευελιξία να αλλάζουν εβδομαδιαία τα προγράμματα τους.

Ευέλικτες τάξεις Παρασκευής, διασκέδαση και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα

Οι επιτυχημένες Δευτερεύουσες Δραστηριότητες LAB του Βανκούβερ επιτρέπουν στους μαθητές να χρησιμοποιούν τα αγγλικά σε καθημερινές καταστάσεις. Το υπαίθριο πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα πέρα από το σχολικό περιβάλλον και την καθημερινότητά τους. Αυτή η πρακτική προσέγγιση ενισχύει τη διαδικασία μάθησης και ενισχύει την εμπιστοσύνη. Κάθε εβδομάδα (εκτός από τις Μηνιαίες Ημέρες Αποφοίτησης), οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από έξι έως οκτώ διαφορετικές δραστηριότητες προγραμματισμένες για την εβδομάδα και να συμμετάσχουν χωρίς να καταβάλλουν πρόσθετες αμοιβές. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν περιηγήσεις στα αξιοθέατα γύρω από το Βανκούβερ, πεζοπορία στη φύση, πολιτιστικές εμπειρίες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ των πολλών επιλογών είναι περιηγήσεις στα αξιοθέατα, αθλήματα, μαγείρεμα και πολιτιστικές εμπειρίες! Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για να ενταχθούν σε αυτές τις δραστηριότητες!

LAB Campus

Το LAB είναι ένα αγγλικό σχολείο ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί μια μοναδική, φιλική ατμόσφαιρα που υποστηρίζει τη μάθηση και τη διασκέδαση. Οι τάξεις χρησιμοποιούν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, MP3 players, φορητούς υπολογιστές και προβολείς. Το φιλικό προσωπικό της ρεσεψιόν είναι πάντα διαθέσιμο για συμβουλευτικές υπηρεσίες, πληροφορίες για το σχολείο και την πόλη και βοήθεια για την έκδοση θεωρήσεων.

Οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν χρήση της

 • Ευρύχωρο φοιτητικό σαλόνι
 • Κουζίνα (μικροκύματα
 • Δωρεάν καφές και τσάι
 • Μηχανήματα σνακ και ποτών
 • Δωρεάν πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας (WiFi)
 • Φοιτητές υπολογιστών
 • Παιχνίδια (foosball
 • Πρόσβαση με αναπηρικό καροτσάκι

Τοποθεσία

Το LAB βρίσκεται στο δυναμικό Yaletown, το νεότερο και πιο μοντέρνο συνοικία στο κέντρο του Βανκούβερ. Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στη δημόσια βιβλιοθήκη του Βανκούβερ, στάσεις λεωφορείων και άλλες κεντρικές εγκαταστάσεις, το αγγλικό μας σχολείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Yaletown, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ.

Βρισκόμαστε στη γωνία της οδού Nelson και της οδού Cambie στο κέντρο του Βανκούβερ.

Μέσα σε δύο τετράγωνα της τοποθεσίας μας βρίσκετε:

 • μια ποικιλία από καφέ και εστιατόρια στο Yaletown
 • τη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Βανκούβερ
 • το Aquabus στο νησί Granville
 • Στάδια αθλητισμού
 • Σταθμοί Skytrain (σταθμός του Στάδιο και σταθμός Yaletown / Roundhouse)
 • False Creek Seawall
 • Κοινοτικό Κέντρο Roundhouse
 • Θέατρα
 • Γυμναστήρια
 • Σούπερ μάρκετ
 • Αμέτρητα άλλα αξιοθέατα και εγκαταστάσεις

Μελέτη αγγλικά στο όμορφο Βανκούβερ

Καλώς ήρθατε στο Βανκούβερ! Αυτή η πόλη έχει ψηφιστεί ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη για να ζήσει. Ανάμεσα στον ωκεανό και τα βουνά, το Βανκούβερ έχει πολλά να προσφέρει!

Το Βανκούβερ είναι μια πολυπολιτισμική πόλη με καταστήματα, εστιατόρια και κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για να προσελκύσει κάθε γούστο. Πάρκα και δημόσιες παραλίες περιβάλλουν το λιμάνι της πόλης, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες όλο το χρόνο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Languages Across Borders | Vancouver

Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητες ανάγνωσης και την ακρίβεια γραμματικής τόσο στα προφορικά όσο και στα γραπτά αγγλικά. Σε αυτή την τάξη ... [+]

Ακαδημαϊκά ΑγγλικάΠεριγραφή της κλάσης

Το πρόγραμμα Ακαδημαϊκών Αγγλικών στο LAB Vancouver έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί

Γραμματικές δομέςΑκαδημαϊκό Κτίριο ΛεξιλογίουΑνάγνωση κατανόησηςΑκαδημαϊκές ικανότητες γραφής

Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητες ανάγνωσης και την ακρίβεια γραμματικής τόσο στα προφορικά όσο και στα γραπτά αγγλικά.... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Languages Across Borders | Vancouver

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το επιχειρηματικό αγγλικό λεξιλόγιο των μαθητών και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν εμπιστοσύνη για να επικοινωνούν αποτελε ... [+]

Επιχειρησιακά ΑγγλικάΠεριγραφή της κλάσης

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την τεχνική γραμματική, επιχειρηματικό λεξιλόγιο και να δώσει στους φοιτητές τις αγγλικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επικοινωνούν με ομάδες και επιχειρηματικούς συνεργάτες στην εργασία και να μιλούν αγγλικά με εμπιστοσύνη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα μάθετε:... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Προπαρασκευαστικό Έτος

Languages Across Borders | Vancouver

Το μάθημα προετοιμασίας IELTS στο LAB Vancouver έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τεχνικές και στρατηγικές για να μεγιστοποιήσετε τις εξετάσεις σας. Το πρ ... [+]

Προετοιμασία IELTSΠεριγραφή της κλάσης

Το μάθημα προετοιμασίας IELTS στο LAB Vancouver έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τεχνικές και στρατηγικές για να μεγιστοποιήσετε τις εξετάσεις σας. Το πρόγραμμα σας βοηθά να εξοικειωθείτε με τα τέσσερα μέρη της εξέτασης IELTS.

Μια ποικιλία ρόλων, περιπτωσιολογικών μελετών, ομαδικών συζητήσεων και διαδραστικών παρουσιάσεων θα βοηθήσει τους σπουδαστές να αποκτήσουν γνώση των καλύτερων τρόπων για την επιτυχή ανάλυση, κατανόηση και αλληλεπίδραση με άλλους.... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς