Languages Across Borders | Vancouver

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιλέγοντας LAB ως σχολή αγγλικών σας

Βελτιώστε τις αγγλικές σας δεξιότητες επικοινωνίας

Το LAB ειδικεύεται στις τάξεις Conversational English. Παρέχουμε ένα ενεργό και ελκυστικό περιβάλλον όπου οι σπουδαστές μπορούν να πάρουν άνετα μιλώντας αγγλικά και να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με ευκολία.

Με την εστίαση της LAB στη συζήτηση και στην πολιτική μας "Μόνο Αγγλικά", οι φοιτητές έχουν πολλές ευκαιρίες να ασκήσουν την αγγλική γλώσσα και να συνεχίσουν να βελτιώνονται ακόμη και έξω από τις τάξεις, ενώ κοινωνικοποιούνται με άλλους διεθνείς φοιτητές.

Ενεργό, φιλικό και διεθνές περιβάλλον

Οι σπουδαστές από περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες έχουν επιλέξει να σπουδάσουν στο αγγλικό σχολείο της LAB στο όμορφο Βανκούβερ του Καναδά. Στο σχολείο μας, άνθρωποι από όλο τον κόσμο συναντώνται και γίνονται φίλοι δια βίου, απολαμβάνοντας τον καλύτερο χρόνο της ζωής τους!

Μέσα από παιχνίδια διάλειμμα, πάρτι, ειδικές εκδηλώσεις και διεθνείς θεματικές βραδιές, διεγείρουμε μια πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανταλλαγή στα αγγλικά, ενώ παράλληλα έχουμε πολλή διασκέδαση.

Επαγγελματίες και χρήσιμοι εκπαιδευτικοί

Όλοι οι καθηγητές της LAB είναι μητρική αγγλικά ομιλητές με επαγγελματική κατάρτιση καθηγητών Αγγλικών και πιστοποιητικά TESOL. Οι αρμόδιοι και φιλικοί δάσκαλοί μας δημιουργούν μια διασκεδαστική και ελκυστική ατμόσφαιρα στην τάξη, η οποία βοηθά τους μαθητές να συνεχίσουν να βελτιώνουν και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τόσους πολλούς έμπειρους υψηλής ποιότητας καθηγητές στην αγγλική σχολή μας!

Αγγλικά προγράμματα με ποικιλία και ευελιξία

Η μεγάλη ποικιλία αγγλικών μαθημάτων και προγραμμάτων της LAB δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επικεντρωθούν στους τομείς ενδιαφέροντός τους και να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους. Στο αγγλικό μας σχολείο, οι μαθητές έχουν την ευελιξία να αλλάζουν εβδομαδιαία τα προγράμματα τους.

Ευέλικτες τάξεις Παρασκευής, διασκέδαση και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα

Οι επιτυχημένες Δευτερεύουσες Δραστηριότητες LAB του Βανκούβερ επιτρέπουν στους μαθητές να χρησιμοποιούν τα αγγλικά σε καθημερινές καταστάσεις. Το υπαίθριο πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα πέρα από το σχολικό περιβάλλον και την καθημερινότητά τους. Αυτή η πρακτική προσέγγιση ενισχύει τη διαδικασία μάθησης και ενισχύει την εμπιστοσύνη. Κάθε εβδομάδα (εκτός από τις Μηνιαίες Ημέρες Αποφοίτησης), οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από έξι έως οκτώ διαφορετικές δραστηριότητες προγραμματισμένες για την εβδομάδα και να συμμετάσχουν χωρίς να καταβάλλουν πρόσθετες αμοιβές. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν περιηγήσεις στα αξιοθέατα γύρω από το Βανκούβερ, πεζοπορία στη φύση, πολιτιστικές εμπειρίες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ των πολλών επιλογών είναι περιηγήσεις στα αξιοθέατα, αθλήματα, μαγείρεμα και πολιτιστικές εμπειρίες! Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για να ενταχθούν σε αυτές τις δραστηριότητες!

LAB Campus

Το LAB είναι ένα αγγλικό σχολείο ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί μια μοναδική, φιλική ατμόσφαιρα που υποστηρίζει τη μάθηση και τη διασκέδαση. Οι τάξεις χρησιμοποιούν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, MP3 players, φορητούς υπολογιστές και προβολείς. Το φιλικό προσωπικό της ρεσεψιόν είναι πάντα διαθέσιμο για συμβουλευτικές υπηρεσίες, πληροφορίες για το σχολείο και την πόλη και βοήθεια για την έκδοση θεωρήσεων.

Οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν χρήση της

 • Ευρύχωρο φοιτητικό σαλόνι
 • Κουζίνα (μικροκύματα
 • Δωρεάν καφές και τσάι
 • Μηχανήματα σνακ και ποτών
 • Δωρεάν πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας (WiFi)
 • Φοιτητές υπολογιστών
 • Παιχνίδια (foosball
 • Πρόσβαση με αναπηρικό καροτσάκι

Τοποθεσία

Το LAB βρίσκεται στο δυναμικό Yaletown, το νεότερο και πιο μοντέρνο συνοικία στο κέντρο του Βανκούβερ. Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στη δημόσια βιβλιοθήκη του Βανκούβερ, στάσεις λεωφορείων και άλλες κεντρικές εγκαταστάσεις, το αγγλικό μας σχολείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Yaletown, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ.

Βρισκόμαστε στη γωνία της οδού Nelson και της οδού Cambie στο κέντρο του Βανκούβερ.

Μέσα σε δύο τετράγωνα της τοποθεσίας μας βρίσκετε:

 • μια ποικιλία από καφέ και εστιατόρια στο Yaletown
 • τη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Βανκούβερ
 • το Aquabus στο νησί Granville
 • Στάδια αθλητισμού
 • Σταθμοί Skytrain (σταθμός του Στάδιο και σταθμός Yaletown / Roundhouse)
 • False Creek Seawall
 • Κοινοτικό Κέντρο Roundhouse
 • Θέατρα
 • Γυμναστήρια
 • Σούπερ μάρκετ
 • Αμέτρητα άλλα αξιοθέατα και εγκαταστάσεις

Μελέτη αγγλικά στο όμορφο Βανκούβερ

Καλώς ήρθατε στο Βανκούβερ! Αυτή η πόλη έχει ψηφιστεί ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη για να ζήσει. Ανάμεσα στον ωκεανό και τα βουνά, το Βανκούβερ έχει πολλά να προσφέρει!

Το Βανκούβερ είναι μια πολυπολιτισμική πόλη με καταστήματα, εστιατόρια και κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για να προσελκύσει κάθε γούστο. Πάρκα και δημόσιες παραλίες περιβάλλουν το λιμάνι της πόλης, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες όλο το χρόνο.

Τοποθεσίες

Βανκούβερ

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη