Medicine Hat College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Medicine Hat College (MHC) είναι ένα δημόσιο, διοικητικό συμβούλιο, πλήρες κοινοτικό κολλέγιο που εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή της νοτιοανατολικής Αλμπέρτα και πέρα. Ανοιχτό από το 1965, το MHC είναι ένα σύγχρονο, προοδευτικό όργανο μάθησης. Το MHC προσφέρει προγράμματα σε επιχειρήσεις, εκπαίδευση, οπτικοακουστική τέχνη, επιστήμη, μελέτες υγείας και τεχνολογία. Το Medicine Hat College έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις, ένα στην πόλη Medicine Hat και ένα στην πόλη Brooks, 100 χλμ. Από το Medicine Hat.

2.173 φοιτητές πλήρους φοίτησης 1.449 φοιτητές μερικής φοίτησης 52% θηλυκό 48% άνδρες Οι διεθνείς φοιτητές αποτελούν το 9% του φοιτητικού μας σώματος.

Καλώς ήρθατε στο Medicine Hat College!

Γνωστή για την εστίασή μας στους μαθητές - και καινοτόμες και συνεργατικές φύση μας - Medicine Hat College εξυπηρετεί περήφανα πάνω από 8.000 μαθητές κάθε χρόνο. Έχουμε δεσμευτεί για τις κοινότητες της νοτιοανατολικής Αλμπέρτα, αλλά έχοντας επίγνωση της παγκόσμιας ευκαιρίες, αν ψάχνετε για να μελετήσει μαζί μας, εταίρος σε μια νέα επιχείρηση ή ιδέα ή να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις μας για να βοηθήσει να γίνει το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ή celebrations- σας είμαστε εδώ για εσείς.

MHC είναι ένα υπερήφανο μέλος του Campus Αλμπέρτα και χαιρετίζει συνεργασίες προς όφελος σπουδαστών και των κοινοτήτων μας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας και μοιραστείτε σε ένα επιτυχημένο μέλλον μαζί μας.

Κολλέγιο Προφίλ

Τι υποσχόμαστε

Medicine Hat College παρέχει εκπαίδευση που προετοιμάζει τους μαθητές για περαιτέρω σπουδές, καριέρα και τη ζωή. Οι άνθρωποί μας είναι παθιασμένοι με την εκμετάλλευση του δυναμικού της κάθε μαθητές για διανοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά. Μέσα από κάθε συνάντηση που έχουμε με μαθητών- και όλα αυτά που όντα- θα επιδιώξει να αναγνωρίσει και να ενθαρρύνει τις δυνατότητές τους ως μαθητές, εργαζόμενοι και πολίτες του κόσμου.

Ευκαιρίες για να μάθουν

Πτυχία σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια Αλμπέρτα
μεταφορά Πανεπιστήμιο επιτρέποντας στους φοιτητές να αρχίσουν βαθμούς εδώ
Πιστοποιητικό, δίπλωμα, και εφαρμοσμένης βαθμό τα προγράμματα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την απασχόληση
προετοιμασία κολέγιο
επαγγέλματα μαθητείας
Συνεχίζοντας τις σπουδές για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας και προσλήψεων
Ωδείο Μουσικής και Χορού
Αγγλικά σαν Δεύτερη Γλώσσα
Πανεπιστημιουπόλεις σε Medicine Hat και Brooks

Καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν

Γραφείο μας Καινοτομίας και Υποτροφιών (OIS) υποστηρίζει την εφαρμοσμένη έρευνα γίνεται για να επωφεληθούν οι μαθητές, τη βιομηχανία, την κοινότητα, και όχι μόνο. Αυτό γίνεται με την προσφορά των εγκαταστάσεων, της κατάρτισης και εμπειρογνωμοσύνης στις οργανώσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών τους. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε ενεργά με τις επιχειρήσεις, άλλα ιδρύματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της κυβέρνησης, και μη-κυβερνητικών οργανισμών σε ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων έργων.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε όπου η έρευνα και η καινοτομία μπορούν να σας μεταφέρουν.

Το πλεονέκτημα του MHC

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το MHC είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές.

Το MHC είναι ένα καθορισμένο ίδρυμα εκμάθησης (DLI # O18795445892), και όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα πίστωσης, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς, είναι προγράμματα που ορίζονται.

Ασφαλές, οικείο κοινοτικό περιβάλλον που επιτρέπει στους μαθητές να μεταβαίνουν στον καναδικό πολιτισμό και τις μορφές διδασκαλίας της Βόρειας Αμερικής Ανταγωνιστικά διεθνή δίδακτρα σε σχέση με άλλα ιδρύματα της Αλμπέρτα Πολλές επιλογές διπλωμάτων και σημεία εξόδου διπλωμάτων Διαθεσιμότητα των δυνατοτήτων μεταφοράς πανεπιστημίου για συνέχιση της ολοκλήρωσης του πτυχίου Αρκετά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην πανεπιστημιούπολη σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια της Αλμπέρτα Υψηλή ικανοποίηση των σπουδαστών σε σχέση με την υπόλοιπη Αλμπέρτα Ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης φοιτητών που συμβάλλουν στην ακαδημαϊκή, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη

Υπηρεσίες υποστήριξης MHC

Ακαδημαϊκή συμβουλευτική Ακαδημαϊκό Κέντρο Πόρων Ανοιχτό Κέντρο Εκμάθησης Σύνδεσμος Φοιτητών και Κέντρο Υποστήριξης Πελατών Κέντρο Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Φοιτητών Οικονομική βοήθεια φοιτητών Προσωπική συμβουλευτική Υπηρεσίες αναπηρίας Υπηρεσίες βιβλιοθηκών και ειδικός γραφής Φροντίστε για το Κέντρο Ζωής Κολέγιο Daycare Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματιών

International Student Services

Υποστήριξη και προειδοποίηση πριν από την άφιξη Παραλαβή στο αεροδρόμιο Medicine Hat ή στο σταθμό λεωφορείων Greyhound Ασφάλεια υγείας 24ωρη επείγουσα βοήθεια Κατοικία Ταξιδιωτικές πληροφορίες Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού Νέος προσανατολισμός φοιτητών

Τοποθεσίες

Medicine Hat

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Medicine Hat, Αλμπέρτα, Καναδάς
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Αλμπέρτα, Καναδάς

Ask a Question

Άλλη