Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ NIMBUS

Nimbus Σχολή Καταγραφή & Media είναι η ελίτ της μουσικής και των μέσων ενημέρωσης σχολείο βρίσκεται στο όμορφο Βανκούβερ, BC, Καναδάς. Nimbus προσφέρει μικρά μεγέθη τάξη, καθοδήγηση από ειδικούς του κλάδου, τα χέρια-για την εκπαίδευση και 24/7 πρόσβαση στην επαγγελματική μας στούντιο. Nimbus ήταν συν-ιδρύθηκε από τον διάσημο μουσικούς παραγωγούς Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) και GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Όλα τα μαθήματα μας διδάσκονται από τους σημερινούς επαγγελματίες του κλάδου. Προσφέρουμε προγράμματα πτυχίου και πιστοποιητικό: μηχανικού ήχου, μουσικής παραγωγής, ηλεκτρονική μουσική παραγωγή, παραγωγή βίντεο, post production και του ήχου του παιχνιδιού, ζωντανή ήχου και της μουσικής βιομηχανίας της επιχειρηματικότητας. Nimbus βοηθά τους μαθητές να δημιουργήσουν το μέλλον τους στη μουσική και τα μέσα ενημέρωσης.

nimbstud

Η NIMBUS ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ:

Hands-On Learning
Χτίζουμε τα μαθήματα μας γύρω από μια καριέρα εστιασμένη, hands-on προσέγγιση στην εκπαίδευση. Με μικρό μέγεθος της τάξης, μπορείτε να μάθετε με να κάνει τη δουλειά, δεν διαβάζουν γι 'αυτό σε ένα βιβλίο. Audio & Video φοιτητές τρένο σε πραγματικό στούντιο με κορυφή της μετάδοσης γραμμή, την ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικό στούντιο σε όλο τον κόσμο. Business μαθητές εργάζονται με πραγματικούς καλλιτέχνες, σχέδιο και να τρέξει πραγματικά γεγονότα, και να εργαστούν για την δισκογραφική μαθητή επιχείρηση μας.

Καθοδήγηση & Δικτύωση
Nimbus σχολή περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή λίστα των μηχανικών, των παραγωγών, sound designers και τους ηγέτες των επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των Juno νικητές και υποψήφιοι, και το χρυσό και πλατινένιο δίσκο παραλήπτες). Θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν από τις καλύτερες στον κλάδο. Μερικοί μαθητές έχουν ακόμη λάβει την πρώτη επαγγελματική τους άλμπουμ πίστωσης, ενώ στο σχολείο! Nimbus μαθητές επωφελούνται επίσης από από τις συνεχιζόμενες ευκαιρίες δικτύωσης με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου μέσω τακτικών διαλέξεων φιλοξενουμένων. Παρελθόν ομιλητές έχουν επισκεφθεί από: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Συσκευές, Roland, Πάρτε Σκοπός Media, SOCAN, ο οργανισμός Feldman, Universal Music Publishing, και πολλά άλλα.

24/7 Πρακτική Βιομηχανία Εμπειρία
Nimbus είναι ανοιχτή 24/7 για τους μαθητές μας. Με 24ωρη πρόσβαση στο στούντιο μας, θα έχετε όλο το χρόνο που χρειάζεται για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εμπειρία με τις δεξιότητες και τις έννοιες που μαθαίνουν. Ανεξάρτητα από το ποιο πρόγραμμα θα χρειαστούν Nimbus, όταν έχετε ολοκληρώσει το χρόνο σας εδώ, θα το κεφάλι έξω στον κόσμο, με αμέτρητες ώρες της πρακτικής εμπειρίας βιομηχανίας.

World-Class Gear
Για να είναι μια παγκόσμιας κλάσης μηχανικός, βιντεοσκοπήσεις, ή παραγωγό, θα πρέπει να εργαστούμε για παγκόσμιας κλάσης εργαλεία. Στο Nimbus, θα πάρετε στα χέρια σας την υψηλότερη ποιότητα βιομηχανικό πρότυπο μετάδοσης και την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία. Αυτό περιλαμβάνει τρεις εκπληκτικές κονσόλες SSL, Avid S6 και επιφάνειες ελέγχου S3, Slate ήχου Raven ΜΤΧ, καθώς και τις τελευταίες Pro Tools HDX Systems. Όταν φεύγετε Nimbus θα είστε σε θέση να περπατήσει σε κάθε στούντιο και να γνωρίζει κάθε κουμπί και κουμπί.

Συνεργασία

Γίνετε μέρος του οικοσυστήματος Nimbus. Αποκτήσουν πολύτιμες διαπροσωπικές δεξιότητες μέσα από μαθήματα ψυχολογία μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βιωματική μάθηση με πρακτικά παραδείγματα από το στούντιο και τη ζωή βιομηχανία να αυξήσει την αυτογνωσία, την εμπιστοσύνη σας και τις ικανότητες δημιουργίας σχέσεων. Θα βασιστεί επίσης το βιογραφικό σας μέσω της ενοποίησης με τους συμφοιτητές από άλλα μαθήματα και προγράμματα. Στο Nimbus, τη συνεργασία μεταξύ επιστημονικών κλάδων για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων είναι ένα γεγονός της ζωής, όπως ακριβώς και στον πραγματικό κόσμο.

Ευκαιρία
Μέσα από τη φήμη και τη συμμετοχή μας στον κλάδο, που λαμβάνουμε συνεχώς ευκαιρίες για τους αποφοίτους μας και φοιτητές. ενεργό πρόγραμμα τοποθέτησης μας έλαβε πάνω από αιτήσεις τοποθέτησης 200 θέσεων εργασίας το περασμένο έτος και μόνο! αποφοίτους μας έχουν πάει για να κάνει καταπληκτικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της κερδίζοντας ένα Juno. συνηγορία μας για τη μουσική βιομηχανία προσπαθεί να ενισχύσει τον κλάδο που τους αποφοίτους μας πηγαίνουν σε.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ


Nimbus υπάρχει για να αλλάξει τη ζωή μέσα από τη μουσική. Είμαστε παθιασμένοι με τη μουσική, καθοδήγηση και την κοινότητα. Εκτιμούμε την αριστεία και χαρακτήρα. Έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσει την αίσθηση του ανήκειν, ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, τον προσανατολισμό ή τη θρησκεία τους φοιτητές, αποφοίτους, το προσωπικό μας και την ευρύτερη κοινότητα. Παρέχουμε τα χέρια-για τη μεταφορά της γνώσης και της ζωής των δεξιοτήτων από την τρέχουσα επαγγελματίες του κλάδου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Nimbus School of Recording & Media

... [+]

Σε αυτό το καινοτόμο μάθημα, θα σας δώσει ένα γερό θεμέλιο για την καταγραφή στούντιο, διαπροσωπικές, και τις τεχνικές παραγωγής πριν από την κατάδυση στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής. Το αποτελεσμα? Θα είναι μια καλά στρογγυλεμένη παραγωγό ικανό να αριστεύσει σε οποιοδήποτε είδος ή το περιβάλλον.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μαθήματα Nimbus, το πρόγραμμα διδάσκεται από την τρέχουσα επαγγελματίες του κλάδου και θα έχετε 24/7 πρόσβαση στο στούντιο μας για να ασκήσετε όλα όσα μαθαίνετε. Χτίστε το χαρτοφυλάκιό σας, και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίζουν και να επιτύχουν στην συναρπαστικό και ανταγωνιστικό κλάδο παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής.... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Nimbus School of Recording & Media

Ως φοιτητής της παραγωγής βίντεο Nimbus, θα βυθιστεί σε όλες τις πτυχές της παραγωγής ψηφιακών βίντεο συμπεριλαμβανομένων των: γραφή, σκηνοθεσία, χύτευση, προσκοπισμό τοπ ... [+]

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μουσικά βίντεο, διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους ή φιλμ ζωντανή webcasts, θα σας δώσει τις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να το βήμα σε οποιοδήποτε ρόλο στην παραγωγή και να δημιουργήσουν επαγγελματικό περιεχόμενο βίντεο για κάθε μέσο.

Ως φοιτητής της παραγωγής βίντεο Nimbus, θα βυθιστεί σε όλες τις πτυχές της παραγωγής ψηφιακών βίντεο συμπεριλαμβανομένων των: γραφή, σκηνοθεσία, χύτευση, προσκοπισμό τοποθεσία, την παραγωγή, τα γυρίσματα, μοντάζ, φωτισμό, και μίξη ήχου. Πλέον, να μάθουν τα ins και outs του βίντεο live streaming και webcasts!... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Nimbus School of Recording & Media

μαθητές Nimbus Σύνθετη μουσική βιομηχανία να αποκτήσει up-to-the-λεπτό δεξιοτήτων στη μουσική βιομηχανία όπως είναι σήμερα. Οι φοιτητές του προγράμματος για προχωρημένους ... [+]

μαθητές Nimbus Σύνθετη μουσική βιομηχανία να αποκτήσει up-to-the-λεπτό δεξιοτήτων στη μουσική βιομηχανία όπως είναι σήμερα. Οι φοιτητές του προγράμματος για προχωρημένους μουσική βιομηχανία θα προωθήσει άλμπουμ και να αποκτήσουν πραγματική, πρακτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου του πώς να τρέξει και να διαχειρίζονται μια σύγχρονη επιχείρηση μέσων ενημέρωσης με επιτυχία.

MIND 100 - Εισαγωγή στη Μουσική Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα σας προετοιμάζει για μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία, είτε ως καλλιτέχνης, παραγωγός, κάμεραμαν ή σε διοικητική θέση. Θα μάθετε πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία, και να αποκτήσουν τις δεξιότητες της επιχειρηματικότητας για να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Το μάθημα ολοκληρώνεται με ένα Πρόγραμμα Εξέλιξης της Σταδιοδρομίας με τη συμβολή και καθοδήγηση από εκπαιδευτές από πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Ο στόχος είναι να σας δώσει ένα στερεό σχέδιο για σας και την καριέρα που θέλετε στη μουσική βιομηχανία. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσει το σχέδιο αυτό στην κορυφή επαγγελματιών από τη μουσική βιομηχανία, αποκτώντας γνώσεις και την προοπτική τους για το σχέδιό σας.... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Nimbus School of Recording & Media

Ξεκινώντας από τα βασικά του περιτυλίγματος καλώδια και την τοποθέτηση μικρόφωνα, αυτό το μάθημα θα σας μεταφέρει σε βάθος σε όλες τις πτυχές της μηχανικής ήχου και μουσι ... [+]

Ξεκινώντας από τα βασικά του περιτυλίγματος καλώδια και την τοποθέτηση μικρόφωνα, αυτό το μάθημα θα σας μεταφέρει σε βάθος σε όλες τις πτυχές της μηχανικής ήχου και μουσικής παραγωγής στούντιο με βάση.

Με την πρόσβαση 24/7 στούντιο και καθοδήγηση από επαγγελματίες της βιομηχανίας, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθούν τεχνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες σας μέσω της πρακτικής εκπαίδευσης σε πραγματικό στούντιο, σε συνεργασία με πραγματικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα.... [-]

Καναδάς Βανκούβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media